Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. února 2005 ve 20:07® HaD
HaD

> spinningman: už jsem na ně dříve koukal a nevypadjí zle

Pondělí 7. února 2005 v 19:01® kostnak
kostnak

az na tohto jedneho sa mi zdaju vsetky konstrukcne na jedno kopyto. podla postavenia predneho ocka a lopatky predpokladam, ze chodia dost tesne pod hladinou. cize dost slaby vyber. tipoval by som, ze vyber robil clovek, ktory nevlaci a vyberal len podla vzhladu. majk, co si o tom myslis ty?

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16374.jpg
Pondělí 7. února 2005 v 18:43® spinningman

mate nekdo zkusenosti s woblerama od firmy DASCH?????????jsou k videni na viz. url

Pondělí 7. února 2005 v 18:32® ywan

HaD: to by ti bolo čo ?skúsim radšej urobiť hada ( nie teba ) :-)) )

Pondělí 7. února 2005 v 17:07® HaD
HaD

> ywan: zkus udělat prase, na srazu ho zabijeme a sežereme :-D

Pondělí 7. února 2005 v 17:02® ywan

4all : tie voblery sa mi nejak nedaria, idem radšej skúšať vyrábať myši a iné potvory :-)

Pondělí 7. února 2005 v 7:56® Tomash
Tomash

Big Mike : Tak s tím posíláním zase tolik pospíchat nemusíš – ať jich tam od tebe mám co nejvíc! :-)) )) No a letos před zahájenou už stačí jen najmout náklaďák, který by to od tebe převezl ke mně!!! :-)) )))))))

Pondělí 7. února 2005 v 1:11® red
red

Velky Michal : jo rozbiehame firmu chceme do pol roka potopit Rapalu on struha ja malujem :o))))))) uz mam na stole 5 kuskov prichystanych na zaverecnu upravu a potom uz len najst ten spravny koren kde to zavesit :o)))))))))) dobru noc

Neděle 6. února 2005 ve 23:49® kostnak
kostnak

majk, bol to zamer s tym shadom. myslel som, ze ten death fish plave na boku. nevidel som ho este. a tomu srsnovi chcem este naviazat kridla. snad mu to nezhorsi velmi akciu. momentalne to maka, ako hornet.

Neděle 6. února 2005 ve 23:15® rett.rett
rett.rett

hezky vyrobky moc hezky. na to kolik toho utrhnu za sezonu. ja by musel byt nastvany!!uz mne stvou utrzeny woblery natož takovyhle krasavci!klobouk dolu panove! jak to na ně chyta??nejake zkusenosti z minulich sezon??

Neděle 6. února 2005 ve 22:52® vanuz
vanuz

vypada to ako akváriova rybicka:)))

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16365.jpg
Neděle 6. února 2005 ve 22:47® vanuz
vanuz

zeby teraz?

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16364.jpg
Neděle 6. února 2005 ve 22:33® HaD
HaD

> vanuz: stačí tu fotku zmenšit na cca 400 px a půjde to. na serveru je závada knihovny a proto se fotky dočasně sami neupravujou. brzo to zas půjde

Neděle 6. února 2005 ve 22:28@ Big Mike

Vanuz: klídek, ono to počká. Jen tvořte, ať mám inspiraci! Ještě to pak všechno uchytat:-)) )))

Neděle 6. února 2005 ve 22:26@ Big Mike

Tomash: neboj, já nezapomínám. Pokud jde o kamarády, nikdy a nic! Jen muším mít náladu a chuť něco tvořit. Pošlu, neboj a zítra to nafotím abys viděl a nešmejklo to s tebou:-)) ) Něco ode mne přidám, ale mej trpělivost, mám toho nyní hodně k dokončení.

Neděle 6. února 2005 ve 22:23® vanuz
vanuz

vyrobil som take male čosi, ale neda sa mi sem ta fotka vlozit, skoda

Neděle 6. února 2005 ve 22:21® Tomash
Tomash

BiG Mike : To „know how“ by sis měl nechat a patentovat!!! … I Mc´Donald někde začínal… :-)) )

Neděle 6. února 2005 ve 22:19® Tomash
Tomash

Big Mike : Moc se těším na tajnou zásilku. Ani nevím, jestli chci vidět ty tvé úpravy, nebo ne… :-)) ))) P. S : Máš email…

Neděle 6. února 2005 ve 22:15@ Big Mike

Red: koukám, že Kostnak to rozjel ve velkým:-)) )) Já dělám teď chrousty. Normál plovoucí jen tak pustit proudem dolů a poškubávat. Teď koukám na toho Shada, on je fakt nějakej divnej:-)) ))) Kdepak, Kostnak jde na pozici Death fish:-)) )

Kostnak: to byl omyl, nebo záměr? Kruci, co já ti s sebou vemu na revanš? Houbičky,CD, slivka, lak… Žena jet nechce, tak nemám co nabídnout:-)) ) Jedině to moje jihočeské know how:-)) ) A balzu.

Neděle 6. února 2005 ve 21:38® mirmen

marian f. blahopřeju. Koupil jsem pár červů ( červená a „rezavá“ barva,cca12 cm délka), ale ještě nevyzkoušel. Co si myslíš o jejich použití v proudech? Mám na mysli klasickou parmovou řeku, kde se úseky o hloubce 2–3 metry střídají s kamenitými, oblázkovými dny o hloubkách 0,8 – 1,2 metru. Četné přelivy, zpětné točáky. Z obsádky tloušť, jesen, menší štiky, menší candáti, poměrně dost bolenů. Spíš bych to viděl na lovení na hraně mezi tůní a proudem a používat předvážené ( boční trhací zátěž). Po nahození ke dnu a malé přískoky, aby se využila ta plastičnost po celé délce. A možná nechat dýl odpočívat na dně??

Neděle 6. února 2005 ve 21:20® fedo

jiris: uplne v pohode to sekneš všetky utočili podla včetkého na prednú čast nastrahy.

Neděle 6. února 2005 ve 21:09® red
red

toto pre mna spravil kostnak :o) jedno je rybka chodiaca hore bruchom a to druhe srsen :o) sikovny je to chlapec !!

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16354.gif
Neděle 6. února 2005 ve 20:54® red
red

RF a FF

Neděle 6. února 2005 ve 20:40® Tomash
Tomash

Já FF

Neděle 6. února 2005 ve 20:03® Rico
Rico

SR a FF

Neděle 6. února 2005 v 19:29® ywan

FF

Neděle 6. února 2005 v 19:14® Tomash
Tomash

4all : Jakou barvu byste si zvolili z těchto?

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16349.jpg
Neděle 6. února 2005 v 17:21® red
red

Vanuza ale na mna ceri zuby ta tvoja cuka okata ;o) pekne len tak dalej !! potom ti ju odtrhnem na malom dunaji :oP

Sobota 5. února 2005 ve 22:43® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

vamuz:Neco podobny dela salmo,ale zkusenosti s nim nemam,mam ho teprv od vanoc. je to taky nekde,par stran zpet. jinak mooooc peknej vytvor. gratuluji

Sobota 5. února 2005 ve 22:29® vanuz
vanuz

samosebou :-)) )))