Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. února 2005 v 16:08profil byl smazán

ywan:nabudúce si dám do topánok červené šnúrky,dík za radu!

Úterý 1. února 2005 v 16:05® Dědek
Dědek

> savec: tyhle konkrétně jsou kupované,3 aršíky po asi 25ks za nějakých 45Kč

Úterý 1. února 2005 v 16:04® ywan

Luban : nikdy nebaľ ked nemáš na čo chytať ! Musíš sa vynásť, pri najhoršom použi červenú šnúrku z topánky :-)

Úterý 1. února 2005 v 16:00profil byl smazán

ywan:potom je jasné že na Orave ubudli zubáče,keď používate také finty. Ja keď tam potrhám všetko,idem domov!

Úterý 1. února 2005 v 16:00® savec
savec

Dědek: tie moje su tiez prototypy , hlavna vec ze pracuju tak ako maju v tej rychlosti jak to tahas sa povrchova uprava strati. Dolezity je chod a nie povrchova uprava. Mozno tie fotky nevystihli presnu farbu voblera preto lebo su fotene s bleskom. V skutocnosti maju trochu tmavsi odtien ze ano. Tie oci si robil z holografickej folie? Je to o dost lacnejsie ako kupovat hotovky v obchode za 80Sk . Ja to robim z folie kvapnem na to dve kvapky laku aby sa vytvoril ten polgulovity tvar a su ako original.

Úterý 1. února 2005 v 15:57® Dědek
Dědek

> FishFace: tak nějak, ten se poved nejlíp :-)) )

Úterý 1. února 2005 v 15:54® CrazyFish

Dědek: ten poslední má napodobit ledňáčka?? :o))

Úterý 1. února 2005 v 15:54® ywan

savec : ja som raz odtrhol všetko čo som mal so sebou, ale na brehu som mal jedného zubáča – tak som ho vypitval a tu bielu kožku čo má popri chrbtici som omotal okolo 3háčiku, dopredu som dal olovo a ešte som drmol asi 4 ( som ich pustil, za to že boli tak ochotné ) :-)) )

Úterý 1. února 2005 v 15:51® Dědek
Dědek

> savec: říkám, jsou to prní, ktrré jsem udělal :-)

Úterý 1. února 2005 v 15:49® savec
savec

Dědek: ywan ma pravdu ja mam jednu historku, ked sme s kolegom chytali zubace. On chytal na stareho potapaveho voblera z ktoreho farba z jednej tretiny opadala a na rybu sa podobal jedine tak tvarom a s prehladom prechytal novu potapavu rapalu.

Úterý 1. února 2005 v 15:45® HaD
HaD

> Dědek: jsou moc pěkný. počkej až ti to sejme pořádná ščukáta

Úterý 1. února 2005 v 15:44® ywan

Dědek : podľa mňa sú úplne vpohode, by si sa čudoval na čo všetko sa niekedy nechá ryba oklamať

Úterý 1. února 2005 v 15:41® ywan

savec : z Dolného Kubína :-)

Úterý 1. února 2005 v 15:34® savec
savec

kostnak, ywan – odkial ste chalani? ja som z vychodu Michalovsky okres.

Úterý 1. února 2005 v 15:31® savec
savec

kostnak: vdaka za odpoved. Tie drahsie dvojzlozkove laky su lepsie ale aj o dost drahsie oplati sa to ked robis viacej voblerikov naraz. Ten polyuretanovy lak sa mi celkom osvedcil je to tvrde ako kamen len to chce viac krat napustat. Epoxyd chcem vyskusat teraz , tvrdne ovela rychlejsie takze nemusim cakat cely den aby som mohol pokracovat v malovani. Inak ten pop celkom dobra farba. Jak to tu pozeram je tu dost domacich kutilov, sikovni chlapci.

Úterý 1. února 2005 v 15:25® Dědek
Dědek

a poslední. na fotkách vypadají ještě hůř než ve skutečnosti :-)

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16180.jpg
Úterý 1. února 2005 v 15:24® Dědek
Dědek

další

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16179.jpg
Úterý 1. února 2005 v 15:23® Dědek
Dědek

další, žádná paráda, učím se

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16178.jpg
Úterý 1. února 2005 v 15:21® Dědek
Dědek

Takže se připojím i já a tady jsou první 4 vlystnoručně vytobený

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16177.jpg
Úterý 1. února 2005 v 15:14® kostnak
kostnak

a to biele je unicol. molelarska farba. bielu pouzivam, ako zaklad. po nej vacsinou robim vanove skusky. ak som spokojny, tak dalsie farby a lak.

Úterý 1. února 2005 v 15:13® kostnak
kostnak

savec> pouzivam lodny neriedeny lak a tiez to tvrdne dlho a aj tak to nie je uplne, ako kamen. ale bral som to skor, ako vyhodu, ze to ostava trosku plasticke. dobre to odolava, ked netrafim vodu. lebo aj take sa mi stava. :-((
a tu balzu nevytvrdzujem nijako. tem lak to spevni dostatocne. a keby mi to nejaka stuka rozzuvala…? este jej zazelam dobru chut. len nech pride. :-)

Úterý 1. února 2005 ve 14:50® ywan

savec : urcite vyskusaj ten epoxid, je to super vec, ked to zaschne tak je to tvrde ako svina

Úterý 1. února 2005 v 10:49® doktor

MAF: Máš to tam.

Úterý 1. února 2005 v 10:06® MAF
MAF

HaD+jiris+kos­tnak+doktor:Chla­py pošlete mi mejlový adresy ať se můžem domluvit na dalším postupu na drancování Cabelasu na můj mejlík utopie@seznam. cz

Úterý 1. února 2005 v 9:52® savec
savec

kostnak: ked mozes prezradit, co je to za farbu to biele cim to natieras? Nemas problem z vytvrdenim tej balzy treba ju fest napustit. Ja to robim tak ze po namontovani kostricky a dovazeni voblerika ho niekolko krat vymacam v polyuretanovom laku , chcem teraz vyskusat epoxyd lebo ten lak co teraz pouzivam ma dlhu dobu tvrdnutia. Potom urobim povrchovu upravu uz na vytvrdeny vobler a po zaschnuti to cele este niekolkokrat vymacam v tom laku. vysledok je tvrdy vobler ktory vydrzi dost vela. Predtym som pouzival na vytvrdzovanie synteticky bezfarebny lak ale velmi na nepresvedci lebo vobleriky aj po niekolkonasobnom namacani neboli celkom tvrde.

Úterý 1. února 2005 v 9:17® savec
savec

to all: Kedze som do Polska chodil dost casto, tak Rapaly tam niesu vobec lacnejsie. Cena rovnaka ako u nas. Ale take polske voblery sa tam oplatia (Siek, Dorado,..)okrem Salma cena ako u nas.

Pondělí 31. ledna 2005 ve 22:16® kostnak
kostnak

mozem ti plechovicu toho doniest na zraz. chcel som povodne slivovicu, ale.. :-((

Pondělí 31. ledna 2005 ve 22:15@ Big Mike

Kostnak: polepím alobalem nebo folií z cigár (těch más dost:-)) ) a dokavad je to pod tím ještě vláčné, obtiskávám na to kus síťoviny, co se dává do okna na komáry. Rovně, pak šikmo a je to super. Někdo také obtiskuje pilník a pod.

Pondělí 31. ledna 2005 ve 22:10@ Big Mike

Kostnak: hmmm, to už vypadá na velkovýrobu. Ještě natoč tu plechovku s tím lakem, ať vidím, co je to za typ a jdu ho koupit!:-)) )

Pondělí 31. ledna 2005 ve 22:06® raduch

ywan:dík za odpověď ,uvidíme,co vybereme v létě.