Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 28. ledna 2005 ve 22:01® mirmen

Taky jsem to neviděl, čertví, jak to chodí a na co se hodí. třeba dá někdo info do placu.

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16045.jpg
Pátek 28. ledna 2005 ve 21:19® mirmen

Big Mike: kdysi jsem viděl „podobné“ háčky v kapráckém programu , snad Canelle????. Ale to zřejmě nebude ono.

Pátek 28. ledna 2005 v 15:59@ Big Mike

OK

Pátek 28. ledna 2005 v 15:19® mirmen

Big Mike: nevím ale pokud na ně někde narazím, tak hodím odkaz.

Pátek 28. ledna 2005 v 15:10® HaD
HaD

> MAF: slal sem ti tu vobjedáfku ;-)

Pátek 28. ledna 2005 v 15:00@ Big Mike

Maf: má to rezervy, viděl jsem ho zatím jen někde na fotce a dle toho to vypadá. |Nehledě na to, že Nils ho určitě dělá z plastu a já z balzy. Tudíž mu tou dírkou jde drátek od kostřičky. Až se budu nudit, prubnu menšího a ne tuto obludu.

Pátek 28. ledna 2005 ve 12:20® doktor

MAF: Ahoj. Áno, len Berkley PowerBait® Saltwater Swim Shad a Lindy Techni-Glo™ Thumpin' Grub. To myslím, že máš.

Pátek 28. ledna 2005 v 11:58® MAF
MAF

jiris. od doktora něco přišlo,ale nevím jestli je to to poslední.

Pátek 28. ledna 2005 v 11:58® MAF
MAF

Big Mike:Ten Big mouth vypadá dost dobře…

Pátek 28. ledna 2005 v 9:08® doktor

jaryn: Ahoj. Dobrý článok, je vidieť, že sa snažil. Ja by do toho zatial nešiel, stále vidím viac negatív. Chytám väčšinou na tečúcej vode a dĺžka náhodou mi zatial úplne stačí, aj tak väčšinou som mal záber pri brehu. Ale keby vláčieval z loďky a hádžem k brehu ďaleko možno by to skúsil. Tu tuším všetci používajú klasik. naviják. Keby si do toho išiel daj vedieť, som zvedavý.

Pátek 28. ledna 2005 v 8:12@ Big Mike

Mirmen: kde sehnat ty tvarovaný háčky?

Tomash: vyčkej.

Dědek: to pukátko když mám vybroušený, napustím vteřiňákem aby ty hrany držely. Pak v závěru ještě lakem. Teď jsem přešel na umělou hmotu.

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 23:07® Dědek
Dědek

> Big Mike: hele chlape, teď se nudím, tak do toho taky fušuju. Co myslíš tím " vytvrzená vteřiňákem"To znamná, že když to máš vybroušený, tak to natřeš vteřiňákem? Já to natírám balakrylem, potom maluju a nakonec lakuju.

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:59® Dědek
Dědek

> pif: jak jezdíme? já myslel, že lodka je povolená až letos. loni se to nesmělo. nebo nemám pravdů? 350kg, no tak to si na ní asi troufnu, ten váš vercajk váží víc než já :-)) )

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:45® mirmen

a tohle by prý mělo být do trávy

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16032.jpg
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:44® mirmen

.

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16031.jpg
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:43® mirmen

www. doalures. com

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16030.jpg
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:41® Tomash
Tomash

Big Mike : Aha, no a co má „tajná zásilka“? Jak ti to jde? Nemůžu se odčkat zahájené… Jo a co KUNY???

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:24@ Big Mike

Tomash: ale jde to, sedli jsme s Lerakem a kámošem na pivko v Tá a nechal jsem v hospodě na stole mobil:-)) ) Naštěstí si BM umí poradit! Jinak dělám, jak vidíš pičičinky místo pořádných vjecí:-)) ) Kostnak:normál balza, ale vytvrzená vteříňákem. Rico: balza a popatlaný přebyvším lepidlem. Chodí to vcelku dobře, akorát nechce moc do hloubky. Dáme barvu, lak, zatížíme a bude to lapat už jen svým zjevem.

Ale řeknu vám, je to na vojeb, dělat tu díru a tak.

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:16® Rico
Rico

> Big Mike: z ceho je to první?? nejaka pryskyrice?

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:15® kostnak
kostnak

majk, z coho je to pukatko?

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:13® Tomash
Tomash

Big Mike : Ahoj! No to je přece „Big Mouth!“ :-)) ) – moc pěkné. Jak se máš?

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:02@ Big Mike

Jak vetřelec!:-)

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16024.jpg
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 22:00@ Big Mike

Z jiného soudku

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16023.jpg
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 21:59@ Big Mike

A ještě nápověda:-)) )

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16022.jpg
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 21:56@ Big Mike

Připomíná vám to něco?:-))

foto/diskuze/privlac/2005/th-img16021.jpg
Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 21:55@ Big Mike

Marian: tak je koukej nafotit a sem s nimi. Obkresluji, překresluju a jak budu v invalidním, dám se do výroby!:-)) )

Mirmen: jen tak dál, stahuju a okukuju!

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 20:33® fedo

mirmen: všetko čo som napisal je uprimne ja som tim chcel povedat že maš na dvoch rozdielnych foto tu istu nástrahu. Inač sa mi to páči pretože aj ja sa rád pokochám nástrahami naších starích otcov. V kráme mám pár kuskov vyrobených tesne po vojne. Takže nič v zlom.

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 20:30® jaryn

doktor – ten odkaz ve fóru -multiplikátor na článek v Mrku byl suprovej. Uvažoval jsem o multíku na vláčku, protože vím, že se s ním háže líp a dál než se smekacím navijákem. Ovšem za předpokladu ,že se to umí a toho jsem se bál. Dneska bych do toho šel, ale loni jsem si koupil Slammer od PENN a Twin power od Shimana. tak budu sbírat zkušenosti a možná za 5 let uvidím. Kdybys věděl ještě o nějakém takovém článku, třeba i v angličtině, dej vědět.

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 20:23® mirmen

marian. f :nevěnuju se vláčce nijak moc a rozhodně nesleduju všechny novinky ( na veletzrzích, v katalozích firem aj.). Pokud to sem dávám jako zajímavost, tak jen s tím přáním, že to někoho potěší a ty, kterým už nástraha rukou prošla, tak se snad s námi ostatními podělí o svou zkušenost. Navíc se domnívám, že tím rubrika ( zejmena teď – v zimě) trošku ožije. Trocha barev a námětů, nic víc. Navíc si někteří nástrahy vyrábějí nebo vážou, takže jim nějaká ta malá zajímavost může přijít taky vítaná. Některé woblery se dokonce používaly ještě dřív, než jsme se poprvé nadechli ( například ty z roku 1920 :-) Nikde jsem nepsal, že se jedná o nástrahy, které nikdo nikdy neviděl. Na tenhle web chodí i chlapi, kteří si zalovili i na druhém konci světa. Doufám, že to alespoň někoho přiměje k tomu, aby se podělil o názory a postřehy. A tebe a tvé názory na nástrahy ( jako rybáře,člověka, který už asi nějaký rok šlehá závodně vodu), uvítám asi nejenom já, ale i ostatní návštěvníci. Pravda je ve slovech "dobrá rada nad zlato " :-)

Čtvrtek 27. ledna 2005 ve 20:06® fedo

mirmen: pri všetkej ucte asi si toho vela ešte nenavláčil ked uvadzaš woblery ktoré sa už niekolko rokov bežne používajú ako nástrahy ktoré nikto nikdy nevidel. Ber tieto slová s nadhladom, viem očo ti ide chceš ukazat svetu ničo čo ešte nevidel ale asi to tak nie je. Toto je nazor nielen moj.