Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 22. ledna 2005 ve 23:36® Bass
Bass

denyg: Tohle u nás neni, nebo aspoň jsem to ještě neviděl. .................. to se mi moc líbí !!!

foto/diskuze/privlac/2005/th-img15805.jpg
Sobota 22. ledna 2005 ve 23:16® mirmen

Přichy: pak jsem se setkal s klukem, který kromě toho, že je nadšený vláčkař, tak má nějaký post vë firmě, kde se odlévají a vytvrzují z plastů nějaké autodíly. Jenže – jednak nedostupný materilál a pak : technologie. Asi jako vyrábět si z grafitu blank prutu :-) A podobně asi finančně náročné.

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:55® HaD
HaD

Lerak: jo, došlo to, přeposlal jsem to grafičce

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:54® zedus
zedus

Big Mike: To je jasný, že to není p. del a ani jsem to vážně nemyslel. Já to mám taky tak, jak je něco povinností je to pruda.

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:53® Rico
Rico

Moje mini sbirka zacatecnika…

foto/diskuze/privlac/2005/th-img15801.jpg
Sobota 22. ledna 2005 ve 22:52® jaryn

HaD . měl bys tam dát ještě rubriku Kutil Mike

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:50® Lerak

HaD : dostal jsi mailem ty foto O. K ?

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:45@ Big Mike

Zedus: jo, kdyby to bylo tak jednoduché. Tím se neuživíš. Taky už jsem o tom přemýšlel, ale já jak pak něco musím ztrácím radost z toho co dělám. Asi mi rozumíš.

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:43@ Big Mike

Denyg: nee, malím že to byly Stormy, ale popíci. Takoví doutníčci. Někde foto mám, ale není nad to ho mít v ruce a okouknout. Jednou jsem rozřízl i Rapalu:-)) To bolelo!!!

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:42® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Rico:A to jsou relaxky

foto/diskuze/privlac/2005/th-img15796.jpg
Sobota 22. ledna 2005 ve 22:41® zedus
zedus

Big Mike: Tak s takovou tloušťkou nebude problém. Na ty tělíčka najmeme nějaký ukrajince a založíme velkovýrobu. :-D

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:41® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Rico:To jsou ty STORMY(maj v tele zavazi a očko)

foto/diskuze/privlac/2005/th-img15794.jpg
Sobota 22. ledna 2005 ve 22:40® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Rico:To jsou ty STORMY(maj v tele zavazi a očko)

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:38@ Big Mike

Zedus: díky ti, myslím že tloušťka 0,8 mm by tak akorát odpovídala. Ale změřím a uzvu se. Má to problém – kdo k té celé bedně bude dělat tělíčka a to okolo?:-)) ))
A pak na to ještě chytat:-))

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:38® HaD
HaD

zedus: shání tě death v diskuzi ;-)

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:37® Prichy
Prichy

Big Mike: no prave, podle me by teoreticky teziste (zatez) lezet treba dejme tomu uprostred a pop by se asi mel jakoby otocit kolem nej a popnout :-) (jdu pro sklenici a hodim si tam popa, at to vidim)

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:36® zedus
zedus

Big Mike: Technicky to není problém, udělám prográmek na cokoliv, ale doufám že tam seženu vhodnej matroš, určitě bych to nechal udělat z nerezu nebo pozinku, ale nevím co tam zrovna mají za tloušťku, mrknu se a domluvíme se. Pak ti jich můžu poslat třeba bednu. :-)

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:32@ Big Mike

Přichy: zatím tápu. Ale tuhle jsem viděl na CD jak fungují od Rapaly a pokusím se to tak nějak vyvážit. U nich leží tak pod úhlem 40° zadkem ve vodě, třetinou pukličky ve vodě a když potáhnou, hodí sebou k hlavě, pukne a zajede mělce pod vodu. Tuhle jsem jednoho 5 cm koupil a prohlížím ho ze všech stran:-)) ) Ale dle Basse jsou nej Stormy 9 cm. Kde ho sehnat? Udělal jsem jich zatím asi 7 a rozeslal ke zkouškám.

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:25® Prichy
Prichy

BigMike: ja se ptal na ty popy :-)

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:25@ Big Mike

Zedus: ty jo, to by nebylo špatný!!§ dělám je z toho co tu nejdu:-)) Teď z plechu, co maj klempíři na okapy a roury. Není to nikterak spešl, ale nemám na to pořádné nůžky, tak to hlavně ladím pilníkama. Ozvu se ti, díky moc. Naměřím a dám vědít.

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:20@ Big Mike

Já je dělám jen z balzy, na další experimenty nemám čas ani náladu. A vlastně na ně už ani moc nechytám:-)) ))

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:18® zedus
zedus

Big Mike: Z jakého plechu děláš ty vrtulky? Né, že bych chtěl dělat propy, ale můžu se ti pokusit v práci udělat program na laser a vypálit ti je. Když mi pošleš nákres na tomaskudrna@volny. cz, můžeme to zkusit. V tom nákresu napiš všechny rozměry.

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:17@ Big Mike

Přichy: dle odhadu:-)) Jeden tak, druhej onak. Spíš to tlačím okolo spodního očka. A hlavně aby byla lopatka pod vodou a po potáhnutí nabrala a pracoval!!! Nemám v tom nikterak systém, ostatně jako v celém svém životě, co kus, to origoš i když udělám malou sérii.

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:10® Prichy
Prichy

mirmen: jestli si vzpominas, tak jsem ti kdysi poslal mail, jak jsem to zkousel delat z polyuretanovy montazni peny. Nevyhoda je mala pevnost, totalni vyhoda – presnost !!! Zkratka chodili, jak origos. Jinak jsem premejslel i o liti „gum“ z LUKOPRENU (je to guma a prodavaj to i v kilovem baleni)

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:07® Prichy
Prichy

BigMike: jak je vazis? kolik % je pod vodou a zavazi spis k hlave???

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:06® mirmen

Přichy: narazil jsem na info, že se dají odlévat!! Původně mě kolega z oboru tvrdil, že se jedná pouze o záležitost průmyslové výroby, s dokonalou klimatizací atd. Ale zřejmě je hmota, kterou používají na odlévání homemade woblerů z nějaké jiné, netoxické látky.

Sobota 22. ledna 2005 ve 22:03@ Big Mike

Zdar. Tak jsem dnes odpoledne dělal propíky. 5–7 cm. Nejvíc mě selou vrtulky, jsem spíš na to dřevo. Zítra budu kompletovat. A dnes první pop s novou pukličkou. Jsem zvědav. Ten popíček tady je zajímavej, malej a asi nebude tak složitej. Díky za typ. Dělal jsem i plandy, ale nechytám na ně, tak jsem to nevylepšoval. Ty barevné odrůdy se dělají chemikáliemy. Někde mám možná i co jakop barvu dělá.

Sobota 22. ledna 2005 ve 21:57® Prichy
Prichy

mirmen: mno woblery delam, tak jak jsi me to naucil ;-) , ale ted jsem si koupil poprvy v zivote dva popy a zkusim je (zazit Bassovo vypraveni o okounech vrhajicich se na popy, tak by asi kazdej vykoupil rybarske potreby :-D )

Sobota 22. ledna 2005 ve 21:53® mirmen

Přichy: jo, nemám foťák, abych nafotil pár drobnůstek , které jsem dřív dělal a některé dokončil až teďka. Tak alespoň pošlu nějakou zajímavost, zpestření pro ty, co se tím zabývají nebo na podobné nástrahy loví.

Sobota 22. ledna 2005 ve 21:53® HaD
HaD

Přichy: ale díky, náměty se cení