Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:51® Prichy
-
Had:jasny, to je jen namet
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:49® HaD
-
mirmen: počkej až je uvidí bass
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:45® mirmen
-
. tenhle taky asi není k zahození
-
další barevná varianta
-
a pokud si děláte popíky aj. tak možná potěší tenhle krasavec, též z e bay
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:44® mirmen
-
. taky z e bay
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:43® HaD
-
Přichy: galerie je před rekonstrukcí, takže pak
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:43® mirmen
-
Zkoušel jsem plandy z měkkého plechu, ze starých lžiček, nakoupil jsem v bazaru nějaká tělíčka, která například barvím nebo do nichž vlepuju například očka z holografické folie
, ale rozhodně bych to nenazval výrobou, spíš montáží nebo dokončovací úpravou. Ještě pár fotek, tentokrát komerčních, spíš jako námět, zda si hrát se štětcem
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:40® Prichy
-
Takze jo, klidne do fotogalerie, da se tam pridat komentar, jestli udelat pouze jednu sekci ci vice je samo na tobe, ale vzhedem k tomu, ze je tam toho dost......
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:38® mirmen
-
HaD: ne, na tohle nemám možnosti. Je to asi záležitost někoho, kdo má dílnu. Pochybuju, že se dá na koleně vyklepávat tvar, vrtat , prostě opracovávat kov. jinak : poláci mají určité členění. Klikneš-li na jejich stránce viz. url na FOTO, najede Ti Galeria przynet. Je tam jako samostatné šuple. Zda jít touhle cestou, to nedokážu posoudit. Možná – časem – to propojit i s možností diskuze ( podobně, jako lze komentovat články či tam probírat věci přímo související).
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:34® Prichy
-
Je, tam jsem jeste nebyl, jestli to tam nekde je, tak se omlouvam
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:32® HaD
-
Přichy: myslíš třeba ve fotogalerii?
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:31® Prichy
-
Jinak Had mozna by nebylo od veci, udelat na webu nejakou sekci „podomacku vyrobeno“, jako to maj nekde polaci s woblirkama apod. Co ty na to?
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:28® Prichy
-
Vypada to fakt pekne, ale nejak se mi nezda to telicko, pripada mi lehke (nejaky rotacky jsem delal, ale neni to zadna prd. l)
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:25® HaD
-
mirmen: dost dobrý. takový taky děláš?
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:20® mirmen
-
tak to níže je omyl, to je komerční záležitost z e-bay. Správně mělo být tohle:
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:19® mirmen
-
možná to někomu dá námět na dlouhé zimní večery
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:19® mirmen
-
nevím, jak dělá tu povrchovou úpravu, ale je to efektní
- Sobota 22. ledna 2005 ve 21:18® mirmen
-
slyšel jsem , že si někteří chlapi vyrábějí i plandavky. nevím , co je k tomu potřeba, ale asi to jsou lidi, který mají blízko k nějakému záměčnickému oboru. Na polských stránkách viz. url mají lidé, kteří si doma něco vyrábějí, možnost představit své výrobky v galerii. Vypadá to docela hezky. Galerii przynet ( jak tomu říkají) je dán jednotný grafický rámec, do něhož admini umístí ( po kontrole náležitostí) foto + popisku. Pro ilustraci plandavky Marcia Galka.
- Sobota 22. ledna 2005 v 1:22® mirmen
-
Rico? taky by šly ( alespoň ten první) protáhnout jehlou a vodit dubl
- Sobota 22. ledna 2005 v 1:20® Rico
-
mirmen: taakze si je koupit vsechny a pak na 110% neco zabere:))
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:41® mirmen
-
Líbí se mi i S i O. V podstatě v takových „komornějších“ barvách mám většinu nástrah. Ale agresivní zelená mi svědčila při zatažené obloze, po dešti, za okalku. A vysoce nepravděpodobná barva párkrát nesla úspěch na vodách, které byly pod tlakem a kde prosvištělo vodou nějaké to kilo woblerů a twistrů a kdovíčeho. Agresivita asi není pravidlem, ale pár nástrah tohohle typů mám a nezavrhuju je. A rozhodně je zkouším, když nic jiného nejde. Samozřejmě, i na agresivní jsem často vyhořel, prostě to ryby viděly jinak.
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:33® HaD
-
mirmen: člověče mě ta barva nikdy moc nesděla, i když je možná úspěšná. Pravda je, že ve Finsku jsem na to chytal úspěšně. myslim v barvě RH. tu sem ale nenašel
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:29® Rico
-
mirnem: gf a rt??? na to se neco chyti? sel bych do o a st…
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:25® Zlinsky_lovec
-
Rico:Nebo tyto?
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:24® mirmen
-
woblerky jsou to pěkný. Kdybych si měl vybrat, tak RT( na mnoha vodách osvědčená a fungující barevná klasika),ST( tyhle kombinace aĺa štika mne už párkrát vytáhly ze svrabu) a GF ( což byla varianta barvy, kterou jsem neprávem opomíjel a na kterou jsem měl několik štik 60–70 cm na místech, které přede mnou ve stejný den prošlo už několik vláčkařů). Ta vyrianta barvy na GF ( a případně zlatá) mně párkrát přinesla úspěch za soumraku, tak poslední půlhoďku před odchodem od vody.
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:23® Zlinsky_lovec
-
Rico:Tyto?
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:16® Zlinsky_lovec
-
Nejvystižnejsi
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:11® Zlinsky_lovec
-
Rico:Vpravo dole máš tu smyčku(jsou to prostě jen dva konce snury nebo vlasce,ktere jsouu sebe a mezi nimi je takovy ten „oblouk“) a tu zaprahnes za takovou tu jakokdyby vlnku na leve strane a obouma koncema obtočíš to sponku dole a pak jen tím očkem vpravo protáhneš,a jeden konec bude tak 2–5cm za očkem a druhý konec ti vede k prutu-chápeš?
- Pátek 21. ledna 2005 ve 23:53® Zlinsky_lovec
-
Rico:Takhle to plus-minus vypada navazane