Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 7. března 2003 ve 20:24® Vaclav

Láďa: Teď jsem mrkl na toho candáta a… těžko říct. Je fakt, že na té fotce nijak velikánsky – i když má měřit přes metr a vážit přes 13 kg – nevypadá. Mám čelně nafotografované candáty kolem 80 cm a vypadají na snímcích prakticky stejně. Na druhou stranu skvěla vypadá štika pana Gavrdy na str. 145, tady nikdo nemá pochyb o tom, že měří a váží tolik, na kolik vypadá.

Pátek 7. března 2003 ve 20:14® Vaclav

Všem: Na výstavě jsem se dozvěděl, že byl vyhozen šéfredaktor Rybářství, pan Jehlička. Nemáte náhodou někdo bližší informace? Zdá se mi, že tento člověk výrazně pozvedl úroveň časopisu.

Pátek 7. března 2003 ve 20:04® Láďa

Václav:O. K

Pátek 7. března 2003 v 19:52® Vaclav

Láďa, MAF a Karlos: Vítám navrátilce MAFa ze spárů pacientových. Ty mouchy mi pošli třeba na dobírku, na tvůj mail ti pošlu svou adresu. Mirek koupil prut, vzali jsme nějaká Banja, nový wobbler od WFS Bulldog… Právě jsem dorazil. Z té výstavy jsem trochu rozpačitý, teď nechám uzrát dojmy, pak se zde o tom pobavíme a vyměníme názory.

Pátek 7. března 2003 v 16:22® Láďa

MAF:Tak zítra!!!!!!!! Budu tam již po třetí,už mě budou považovat za blázna.

Pátek 7. března 2003 v 16:20® Láďa

Václav:Tak mě to nedalo a opět jsme s klukem vyrazili za nákupem na výstavu,protože woblery WFS mi nedají spát. Zakoupili jsme Killery v barvách BF+ a RHY a ještě Dragony plovoucí v barvě RHY a potapivé BFY v 10,5cm a jednu 13,5 v potápivé verzi RHY(ta potápivá verze nemá prokreslené šupiny). Ty osobně jsi chytal už Dragony. A co Ty s Mirkem zásoby gumových potvor doplněny a proutek pro Mirka už je na západě republiky?

Pátek 7. března 2003 v 16:11® MAF
MAF

Venca:Tak ty zítra nebudeš?co mám dělat s těma mouchama?

Pátek 7. března 2003 v 16:11® MAF
MAF

For All:Tak pánové doufám že se zítra uvidíme u toho „bazénu“plavky sebou!!:-))

Pátek 7. března 2003 ve 14:04® Láďa

Karlos:dáme si zítra rande u toho akvária. Mluvil jsem z Vaškem a ten mi sdělil,že zítra tam budete i s Mafem?

Pátek 7. března 2003 ve 14:03® Láďa

Václav:Ten candát v Rybářství na str.143 mě taky připadá nějak pohublí na 13,5kg. Co myslíš?Jinak časopis si myslím je zpracováním a grafikou na dost vysoké úrovni,ale pořád je asi co zlepšovat,ale je fakt dobrý a rád si ho kupuju. To samé se už nedá říci o Českém rybáři,ten si myslím je dost pozadu obsahem,ale stejně ho taky kupuji.

Pátek 7. března 2003 ve 12:31® Ruda

Pro všechny: Zanechme blbostí a radši se bavme o tom kde to kdo prubne. Ja jdu na Ohři 12 a Ohři 13 a zkusím feeder. V pondělí poreferuji

Pátek 7. března 2003 v 11:54® Ruda

Co se týká Jakuba Vágnera, vše co zde bylo níže popsané je pravda, i sumcaři si z něho dělají srandu. Já osobně jsem ve spojení s Davidem Havlíčkem, který píše seriál o sumcích do Kajmana a ten z něho má doslova prdel.. Na druhou stranu si lidé vydělávají jěště horšíma podvodama a je to jen o tom dokud jim to lidé baští. Ta poznámka o Rambovi pasuje – skutečně jeho musculatura vězně z Dachau, ještě umocňuje víru, že zdolal tolik sumců za noc!!!

Pátek 7. března 2003 v 11:41® david

Karlos: třeba tu velikost fakt měl, ale ta fotka… :-( (

Pátek 7. března 2003 v 11:40® david

pepeeee: tak to fakt „hustý“

Pátek 7. března 2003 v 11:11@ Karlos

David:Taky mě připadal sádrovej:-)

Pátek 7. března 2003 v 10:59® Tom

Václav:Musím souhlasit.„Nová tvář“ grafické úpravy se s tou z loňských roků namůže srovnávat. Tabulka Je vždy přehlednější!Snad si to uvědomí i v redakci Rybářství a příští rok bude zase vše jako dříve.

Pátek 7. března 2003 v 10:28@ pepeeee

Robert: viděl jsi fotku těch úhořů? adresa fotky je : www. mrk. cz

Pátek 7. března 2003 v 10:00® david

Václav +ALL: co se týče soutěží, dost často se tam opravdu objevují „šílenosti“. Co říkáte tomu tloušti s pravděpodobně dokresleným ocasem v Rybářství 03. Přijde mi to jako nějaká kamufláž a zdá se mi, že je to fotka vypreparované ryby…

Pátek 7. března 2003 v 7:01® Vaclav

Láďa a Tom: V posledním Rybářství jsou vidět velké rozdíly v úlovcích Nej… třeba u bolena. Nejprve je zde na str. 143 krásný bolen paní Tiché, opravdu mimořádné zvíře (87 cm, 7,2 kg). O něco dál na stránce s fotografiemi úlovků (151) je bolen 83 cm a 7 kg. V tomto případě mám o jeho uvedené hmotnosti při pohledu na jeho fyzické rozměry a při svých zkušenostech pochybnosti. Jinak co říkáte nové grafice Rybářství pokud jde o vyhlášení výsledků Nej…(str. 142–145)? osobně se mi víc líbila stará (původní) grafika, která byla daleko přehlednější a srozumitelnější. Jinak ale celkově nové Rybářství se mi graficky moc líbí.

Pátek 7. března 2003 v 6:53® Vaclav

Karlos: Ano, sobota padá, já bych se tam poté, co má brácha problém s autem, musel trmácet vlakem, což se mi teď samotnému nechce. Mirkovi se to víc hodilo v pátek, takže jsem se přizpůsobil.

Čtvrtek 6. března 2003 ve 22:28@ Karlos

Vendo tak sobota padá?

Čtvrtek 6. března 2003 ve 21:23® ROBERT

pepeee: Nerad bych se pouštěl do debaty, ale pravda je, že někdy mám určité pochybnosti. Těžko ale soudit, nic o tom nevím.

Čtvrtek 6. března 2003 ve 21:17® Vaclav

Láďa: Ano, jedu v pátek s Mirkem.

Čtvrtek 6. března 2003 ve 20:31® Láďa

Václav:Ještě doplnění k firmě WFS:Killery a Dragony mají plně k dispozici ve všech barvách.

Čtvrtek 6. března 2003 ve 20:11® Láďa

Václav:Tak už ti mohu podat informace o výstavě. Hned na úvod musím říci,že výstava je opět slabá,ale vzhledem k prostorám co jsou k dispozici toho asi více dělat nejde. Z firem jsou zastoupeny:Pen­n,DAM,Sportex,Tra­bucco,Jaxon aj. Co se týče cen,tak jsou v podstatě skoro stejné jako v obchodech. Ale nachází se tam stánek kde mají Rapaly za jednotnou cenu 160kč a Stormy za 190kč. Je to údajně doprodej zásob. Jinak novinky od WFS si myslím že jsou dobré,ale barevný výběr je zatím omezen,ale v Brně už by to mělo být lepší. Ceny novinek 3 a 4 cm 105kč a 7cm 140kč. Jejich počet je též omezen pouze na několik kousků. Prosím Tě ty na výstavu jedeš zítra v pátek?

Čtvrtek 6. března 2003 v 19:40@ pepeeee

VĚŘÍTE ZNÁMÉMU SUMCAŘI JAKUBOVI VÁGNEROVI? Zajímalo by mě, jestli věříte jeho „fantastickým“ úlovkům. Řada fotek, které uveřejnil se opakuje a jedná se o stejné ryby. Pokud by byl takový „superlovec“, měl by to zapotřebí??? Některé úlovky prý vůbec nejsou jeho (chlubí se cizím peřím?) a některé nejsou podle mě ani vůbec reálné (jako např. v lednovém rybářství psal o tom, že sám za noc ulovil 14 velikých sumců – je snad RAMBO?). V Kajmanově poháru v roce 1999 uveřejnil fotku dvou obrovských úhořů 120 cm(3,1kg) a 116cm (2,8kg). Vezmu-li v potaz, že šířka prstů u takového „děťátka“ (Jakub na fotce) je okolo 6 cm, mohli mít hadi tak okolo 70 cm. Navíc by mu mělo tou dobou být 18 let (nepřijde Vám mladší?-je ročník 1981)-viz foto níže. Proč nám tak lže? Jaký máte názor na to, jak vydělává peníze a jde takto za slávou?

Čtvrtek 6. března 2003 v 19:13® Vaclav

Jiří: Ten můj největší tloušť měřil 53 cm a vážil 2 kg. V některých předchozích letech by to stačilo na první či druhé místo, letos se ale urodilo hned několik super-tloušťů, takže to nestačilo ani na 4. místo. Aspoň je vidět, jak krásné ryby u nás jsou. Jinak na výstavu jedeme zítra s společně s Mirkem.

Čtvrtek 6. března 2003 v 17:28® Láďa

Všem:Večer podám info o výstavě. Teď musím pracovně odběhnout.

Čtvrtek 6. března 2003 v 15:19® Ruda

Chlapi, nechci Vás nejak odrazovat od návštěvy výstavy,ale spousta renomovaných firem nebude vystavovat, z těch větších prý jen trabucco, ale mužou to být jen žvásty zavistivců, dle mé zkušenosti má tradičně vyšší úroveň výstava v Brně.

Čtvrtek 6. března 2003 ve 14:49® Láďa

Všem:Co se týká nadhodnocování ulovených ryb,tak každý takový rybář by si to měl srovnat v hlavě než něco takového pustí do světa. Ale osobně jsem zjistil,že ty co takhle veřejně i neveřejně lžou tomu sami věří a jsou přesvědčeni,že mají pravdu. A já si myslím,že nemá cenu jim tyto iluze vyvracet. Pánové a buďme na zemi rybářská latina byla,je a bude.