Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:55® mirmen
-
Bažus, nevím. Hodně je to o pocitu v ruce, jak sedí i s navijákem. Už jsem se párkrát zmýlil. Po 5–10 vycházkách se začaly u vláčáku objevovat, lépe řečeno " do popředí vystupovat" vlastnosti, které mě při výběru v prodejně unikly. V prodejně ohlídáš očka a jejich vyvázání, spojku prutu, sedlo navijáku, vyvážení s navijákem, který si přineseš a akci ve špičce a ustátí špičky, když prut proklepneš naprázdno. Stejně ale ten výběr, prostě najít TEN NEJLEPŠÍ do ruky, tak to nějak nezvládám, při vycházkách se teprve přesvědčuju, jak prut snáší pletenku nebo vlasec 0,16, jak snáší woblerka 3–5 cm nebo twistříka 5 – 8 gramů. Celou řadu vlastností tak nějak znám nebo odhadnu nebo si nechám poradit, ale stále ještě ten NEJ vláčák ještě hledám . Nemůžu si zatím dovolit špičku, pohybuju se v cenách do 2 000 za vláčák, hm.
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:53® jiris
-
mirmen – toť otazka, klasickou na přibarvovani strymru (koupiš ve v muškařskym šopu).
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:49® mirmen
-
jiris:jak lihovkou? Na gumu ?
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:48® mirmen
-
raduch: otázkou je, zda by se nevyplatilo sedlat trojhák na hřbet
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:48® jiris
-
mirmen – jo ty ripery se daji sehnat, přinejhorším do můžeš dobarvit lihovkou. Svítící nástrahy jsem nezkoušel doslova, ale knicklight nebo nasvědcovací twistery ano, celkem hodněkrát, ale hmatatelné výsledky bohužel nebyly.
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:48® mirmen
-
HaD: myslím si, že kdybychom stáli u břehu řeky nebo jezera před osmdesáti lety, tak by šly ven fantastický kusy i na zátku od piva
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:46® mirmen
-
Vláčkaři:slyšeli jste o noční vláčce na svítící nástrahy? Máte nějaký odkaz na článek, informaci, kde by se o tom jednalo? Budu vděčný za referenci, děkuji.
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:44® mirmen
-
red: někdy v osmdesátých letech se mi poprvé dostaly do ruky woblerky Rapalla. fantastický byl dvoudílný. Zadní část svými vibracemi ve vodě přinášela úspěch. Myslím si, že plastový wobler by stálo za to si vyzkoušet. Odkud máš zdroj? Prodává to někdo v SR či ČR? Když, tak na majl, díky.
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:32® mirmen
-
A co třeba tohle? Viděl jste to někdo na pultě ve svém okolí?
- Středa 19. ledna 2005 ve 23:31® mirmen
-
Setkali jste se někde s nabídkou takovejchhle žabek? Vždyť se to ve světě už léta vyrábí, tak proč to hergot není na krámech?
- Středa 19. ledna 2005 ve 21:59® mirmen
-
red:prosím, dej sem kontakt, www., kde to je ke shlédnutí. Vypadají moc a moc hezky!Fascinující přechod mezi barvou bříška a hřbetem. Na první pohled jsem přesvědčen, že tohle by mohlo fungovat!!!
- Úterý 18. ledna 2005 v 19:54® Thommaso
-
Had-kde je ten clanok???
- Úterý 18. ledna 2005 v 19:40® HaD
-
4ALL: všem doporučuji přečíst si poslední článek, který jsem před chvílí přidal-alespoň pro mě to byl zážitek
- Úterý 18. ledna 2005 v 19:39® Thommaso
-
jiris-na pstruhy sa Ti ake farby najviac osvecili???
- Úterý 18. ledna 2005 v 19:27® jiris
-
thommaso – když jsem začinal tak jen na pstruhy, ale to sem nejvice použival kohouty, teď už ne.
- Úterý 18. ledna 2005 v 19:21® Thommaso
-
:o))) Inak, na ake ryby pouzivas take jigy?? Skusal si aj na pstruhy??
- Úterý 18. ledna 2005 v 18:40® red
-
kosto :o)))) tak to snad ne :o)))) az tak moc nepijem :o))) skoda ze to dnes nevyslo .. snad nabuduce ..... ale dnes to vraj tak neslo … kosa co?
- Úterý 18. ledna 2005 v 18:26® jiris
-
thommaso – furabu sem nezkoušel jen něco podobnyho, ale hodně se to plistilo, peroxid také nezkoušel a na kozuchy bacha ať se ti neprodrazi
- Úterý 18. ledna 2005 v 18:22® Thommaso
-
jiris-no yo. je to pracne, a este vymyslat. ale mal som namysli jiggy cele z umelych materialov(furabu, chemlon, a ine. synteticke chlpy). Diky za rady, najblizsie neco odrezem z kozuchov, ked budu nejake v dosahu
)) Inak, skusal si take chlpy odfarbovat, napr peroxidom??/Slo by to, ne???
- Úterý 18. ledna 2005 v 17:51® jiris
-
srsti – napřiklad liška, ruzne druhy psu
Vysokou jsem namysli neměl, pochybuji, že taková srst s divočaky by dobře pracovala
Ja mam hodně srstí odřezky z kožešnictví, nevím z čeho to všechno je
ale dobrá je podsada z kuny atd.. Umělé materiály různé spectrafleshe, lamety atd jsou vhodné jako doplněk k srsti. Barvy mam také nejradši přirodní (šeda, bila, světle hněda). Ale da se experimentovat i s divokymi barvami, ale na to všechno neni čas. Bych musel mit nejmeně šest rukou
- Úterý 18. ledna 2005 v 17:44® Thommaso
-
jiris-Je to z marabu a zonkera, ale tie srsti, co napriklad????Nejake z vysokej??Neviem ci najdem aj nejake farebne odtiene, vacsinou prirodne, ale aj to je dobra farba. Nemas skusenosti s umelymi vlaknami? Je o nich teraz dost vela reci, skusal som aj take, ale prirodne sa mi zdaju vlacnejsie, nadychanejsie. viac zive, vo vode sa krasne „rozplyvaju“. Ibaze ako si napisal, nie, maju mensi objem…
- Úterý 18. ledna 2005 v 16:22® kostnak
-
red, dopadnes, ako ten vrchny wobbler, ked neprestanes chlastat.
- Úterý 18. ledna 2005 ve 14:11® raduch
-
mirmen:Ty gumové rybky vypadají perfektně vizuálně,akorát ty háčky dole. To by byla moje smrt. Chytám jen při dně a kdyby stály 10 Kč proč ne
- Úterý 18. ledna 2005 ve 12:40® red
-
co hovorite na tento gumo vobler … mate stym skusenost ??? je to firma jackall … pol tela je tvrda a chvost je makky guma
- Úterý 18. ledna 2005 v 11:31® HaD
-
Bažus: TO JE ON?
- Úterý 18. ledna 2005 v 10:50® Bažus
-
Aaaaa, nepovedlo se to. Mirmen,koukni na www. colmic. cz. Jmenuje se Spirit Super Hegene.
- Úterý 18. ledna 2005 v 10:47® Bažus
-
Vláčák UL zn. Sänger. Co vy na to?Mirmen,na marmy dobrý,ne?
- Úterý 18. ledna 2005 v 9:30® ywan
-
mirmen : ty si samý experiment, na tie odskušanie všetkych tych vecičiek čo si tu za posledné dni vyhodil by som potreboval 2 sezóny. to musíš pomalšie
- Úterý 18. ledna 2005 v 9:11® HaD
-
mirmen: by mě zajímalo, jak ty starý nástrahy pracujou
- Úterý 18. ledna 2005 ve 4:08® mirmen
-
Odkaz na stránky jsem napsal chybně, promiňte,správně je:
www. glowmates. com