Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:29® Bass
-
Big Mike: ty nemáš mojí adresu ? Dyť už si mi posílal popy, ne ?
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:28® Milky
-
Big Mike: mám pro tebe hádanku! Chceš? … jinak zdravím – čusíííííííííííííííík!
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:28® Bass
-
Big Mike: ona dělá takový kývavý pohyby, jako by rotovala kolem osy a ta chobotnice za tim krásně vlaje. ale ty menší to nechtěli dělat ani omylem. Jědině snad když jsem je táhnul nesmyslně rychle. On taky u nich byl jinej ten trn, na kterej se ta chobotnička napíchává. Ale to by zas takovej vliv mít nemělo ........... nevim ............. zkrátka chodit nechtěli, ale na ty jedny jsem chytel i candáty a o štikách nemluvě. Ty je upně milovali.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:20@ Big Mike
-
BASS: tu adresu, parde, jinak DVD sešrotuju
)) Asi stáhnu obrázek a něco pokusím vymyslet
)
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:19® Bass
-
mirmen: Já jsem na to kdysi, když jsem ještě jezdil po řekách nachytal hromadu ryb. Dokonce jsem vykoupil všechny u nás v krámecha nakonec když už došly i zásoby, tak jsem je přez jednoho prodejce objednával přímo z Meppsu z Francie................. ještě nějaký tam mám, budu muset na ně prubnout i stojáky.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:18@ Big Mike
-
Bass: a jak má chodit? Prdím na to, stačí mi teď problém Popů
)))
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:13® Bass
-
Big Mike: kamaráde, ta plandavice je veleúspěšná věc !! O tej bych moh vyprávět. A s tou výrobou bych to tak jednoduše neviděl. Bude to asi dost náročný na vyvážení. Mám jí v několika velikostech a jenom ta jedna opravdu funguje. Ty ostatní jsou nepoužitelný.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:13® mirmen
-
Bass: nemám. Zkoušel jsem jen na jedné vycházce. Tam jsem měnil twistry, zkoušel sbiro, tahal plandavky i tuhle „timer doodle“. Nechytil jsem tehdy nic na nic z uvedeného
Rád bych k tomu nalapal zkušenosti a případně zkusil, zda by se na koleně nedala podobná vychytávka zmáknout s nákladama do cca 15–20 Kč max.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:09® Bass
-
Big Mike: S tou angl. jsme na tom stejně. Jak je to dlouhý a hlavně, kdy už mi to pošleš ?
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:06® Bass
-
mirmen: docela mě překvapuje, že se tady tohle ukázalo. Máš s tim nějakou zkušenost ?
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:05@ Big Mike
-
BASS: psal jsem ti dnes o adresu, schání ji i v Rybářství
) Lehce jsem mrknul a je to fakt pěkný. Sice skoro samej bass, ale jednotlivé typy w. jsou tam představeny OK. Akorát nerozumím anglicky
)
Ty plando tw. by šly snad udělat,né? 125,– je dost pěněz na to, abych to tahal někde u dna a „narazil“.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:03® mirmen
-
Bažus: vlastně pro letošní rok, hergot, je už 2005
- Úterý 11. ledna 2005 ve 22:03® mirmen
-
Bažus: na UL jsem pikra používal jen proto, že jsem měl momentálně daleko potřebnější vydání. Ale na marmy je to prča ( už vzhledem k rozmanitosti druhů ryb a fantastickým zážitkům při zdolávání na jemný cajk), takže něco v kategorii 0–8 gramů určitě příští rok ve výbavě bude !! Vloni mi zabral bolen 51 cm přímo pod nohama, vyjel z hloubky a vzal 1,5 gr marmyšku osazenou jedním červíkem. Je to pohoda, když se vyloupne z hloubky, před Tebou předvede útok na nástrahu v plné parádě a pak ten mazec. Proutek ohnutý do pravého úhlu, 0,14 kmen. UL má budoucnost už vzhledem ke stoupajícímu tlaku na revír.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 21:49® HaD
-
Bažus: to je fakt. jaryn má recht
- Úterý 11. ledna 2005 ve 21:44® jaryn
-
mirmen – 125,–Kč se nechá unést 2 kousky se pokusím sehnat
- Úterý 11. ledna 2005 ve 21:43® jaryn
-
Bažus – je lepší si koupit UL vláčák, HaD je spokojený s Conoloóónem. Zeptej se ho.
- Úterý 11. ledna 2005 ve 20:42® Bažus
-
mirmen: baví mne okoun a tloušť,chtěl bych i ouklej,čili jen marmyš,00–0 rotačky. Nic velkého. Spíše mne zajímalo,jestli je to lepší než winkl,nebo to je jedno.
- Úterý 11. ledna 2005 v 19:46® mirmen
-
Bažus: na „chvějivou špičku“, tj. na fídrovou špici se samozřejmě chytat dá. Dá se na tom vodit marmyška, sbirulino, malé twistry. Ale furt je to prut na položenou a ne spešl vláčák. Očka- u vláčáku jen 5–6, větších, aby kmen pěkně procházel, daleko lítal. Akce prutu – zase rozdíl oproti zýseku přes jemnou špičku. Winkelpicker – dá se na marmyšky, letos ale jsem jeden ( Byron five fibre 3–12 gramů) odrovnal, kmen byl 0,14 na cca 2,5 kg nosnosti. Koukni na slevy, proutky na vláčku se dají pořídit od 1200 Kč.
- Úterý 11. ledna 2005 v 19:39® HaD
-
Bažus: podle mě je chvějivka to samý co winkelpicker s tím rozdílem, že u winklu máš volbu výběru špičky, ale zase jsou tam menší očka a je jich víc, což zanmená sice lepší akci, ale kratší hody a v zimě hrozně rychlý zamrzání.
- Úterý 11. ledna 2005 v 19:33® mirmen
-
jaryn: dofám, že v krajských městech ve větších prodejnách nebo speciálkách. Cena je hustá, 125 Kč za kousek ( vč. 3 ks stejnobarevné gumy). Možná by to levněji vyšlo v nějakém zásilkovém šopu, typu cabelas apod.
- Úterý 11. ledna 2005 v 19:24® jaryn
-
mirmen – to je zajímavé, kde se to nechá sehnat. Rád bych to otestoval.
- Úterý 11. ledna 2005 v 18:08® mirmen
-
pohled z jiné strany
- Úterý 11. ledna 2005 v 18:07® mirmen
-
něco k těm meppskám, timer doodles
- Úterý 11. ledna 2005 v 17:47® mirmen
-
HaD: to nemá list na rotaci, z druhé strany je háček, který směřuje při vedení nahoru a nástraha " leží" na té straně, kterou si lze prohlédnout.
- Úterý 11. ledna 2005 v 17:45® mirmen
-
HaD: spíš přískoky, háček má nahoru jako u twistra. Napadlo mne, že by se dalo něco podobného splácnout přes zimu, podomácku.
- Úterý 11. ledna 2005 v 17:45® mirmen
-
jaryn: viděl jsem toho Tasmána jen u kámoše a nepochodil. Na tu meppsku nevím, vodil jsem to jako twistra nebo pomalu jako plandu, nade dnem, ale možná se má vodit jinak.
- Úterý 11. ledna 2005 v 17:21® jaryn
-
mirmem: Jak říkal Big Mike nechá se to obracet a tím se mění chod. Tady se prodávali někdy v 1992. Měl jsem tři, ale nic jsem na to nechytil a to v tý době se rozjížděli woblery a dravců bylo podstatně víc . tak nevím
- Úterý 11. ledna 2005 v 17:12® Bažus
-
Víte něco o UL s chvějivou špicí?Je lepší pořídit si raději winklepicker?
- Úterý 11. ledna 2005 v 17:11® HaD
-
mirmen: to rotuje a ještě je tam twister? Asi jako rotačku se zpomalením. ne? nevím, chtělo by to dát na prut
- Úterý 11. ledna 2005 v 17:07® mirmen
-
Přidám to ještě jednou. jak vodit tenhle typ meppsky? Investoval jsem do té 02, zkoušel jednou, bez úspěchu.