Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 28. února 2003 v 7:20® Vaclav

Láďa: Na MRK občas kouknu, ale jen velmi nepravidelně, protože Chytej. cz mne až příliš zaměstnává (a nejen on). Vážím si je velmi za to, že před lety přišli s nápadem rozjet rybařinu na internetu a že to udělali podle mého názoru dobře (navíc byli první). Pokud jde o názor na jeho současnou diskusi, tak ten si nechám pro sebe…

Pátek 28. února 2003 v 7:13® Vaclav

Mirek: S tou hlavou jsi mne rozesmál. Pokud jde o tu prodejnu, nevím, kde Jirka tu novou má.

Pátek 28. února 2003 v 0:43® Láďa

Václav:Jedna taková zvídavá otázka:koukneš se občas na MRK a jestli ano co říkáš na jeho poslední dobou"vysokou­"úroveň diskusí. Mě osobně je občas z toho nedobře.

Pátek 28. února 2003 v 0:38® Láďa

Mirek:V tom případě bych Ti doporučil tu jemnější gramáž. Myslím,že je to 5–10g a to by na marmyšky mohlo fungovat velice dobře. Ovšem žádná brutalita.

Pátek 28. února 2003 v 0:35® Láďa

Václav:Musím říci,že je opravdu pěkný,alespoň dle mého názoru. Měli pouze dva kusy a tak jsem nechtěl riskovat,že mi ho během výstavy prodaj a proto jsem hned utrácel penízky,ale i tohle žena respektuje a chápe,ale občas prý bych mohl věnovat trochu toho času i její maličkosti. To by jsi nevěřil jak se těší na konec sezony dravců. Už totiž zjistila že jinej způsob rybařiny mě moc nebere a když jdu na ryby,tak že to není na dlouho.

Pátek 28. února 2003 v 0:29® Mirek

Láďa: Díky za info. Já miluju malé rotačky. Chtěl bych se více věnovat marmyším a malým gumám. Woblery chytám vyjímečně. Mám prut 5–25gr, takže chci něco ještě jemnějšího.

Pátek 28. února 2003 v 0:25® Mirek

Václav: Věřím, že tě brácha občas rozčílí. Ale obzvláště v dnešní době je to někdy závidění hodná vlastnost. Já trpím naopak hrůzou, že bych něco nezvládl, nesplnil. Každou blbostí si těžce zatěžuju hlavu ( což je na ní také vidět). Krom toho, „salámisti“ určitě žijí déle. Psal jsem panu Horkému. Pojedeme prý okolo jeho prodejny, tak se máme zastavit, jestli tam není.

Pátek 28. února 2003 v 0:13® Vaclav

Láďa: No, přesně o tom mluvím. Za ty roky, co jsme spolu, už se všechno hezky naučila poznávat, takže rozezná Salmo od Rapaly nebo od Nilse, a naučila se i jiné důležité věci, takže zároveň funguje jako odborný poradce mezi příbuznými, když ti neví, co mi koupit pod stromeček nebo k narozeninám. Jinak jsem zvědavý na to Shimano, podle názvu se fakt jedná o novu řadu.

Pátek 28. února 2003 v 0:00® Láďa

Václav:Ano dárky to je přesně ono. To je to jediné co se jí na tom zamlouvá nejvíce. Protože nic jednodušího než koupit Rapali či fileťák není a junior jí samozřejmně sekunduje. A že ta Rapala těch woblerů vyrábí,takže žádný problém.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 23:53® Láďa

Václav:Ještě jednou věcí se Ti musím pochlubit. Když už byla řeč o utrácení peněz na výstavě,tak ja už jsem si to vybral včera v gamarusu. Koupil jsem klukovi vláčák"Shimano Beast Master 10–30g 240cm.Údajně novinka pro letošní trh a hlavně ta cena byla dost dobrá – 1990 kč. Synek stále kňučel,že nemá prut na střední přívlač,tak mě prostě udolal,ale je pravda,že mu to moc práce nedalo. Samotnému se mi moc zamlouvá jak provedením tak i v neposlední řadě i vzhledem.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 23:44® Vaclav

Láďa: No, ona mi v tom dost fandí, ale jde se se mnou jen vzácně podívat (to mi pak bere vláčák z ruky a vždy cky chytí rybu). Prý má alespoň doma čas uklidit, poklábosit s přítelkyněmi atd. Ale dárky kupuje a občas chodí i fotografovat.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 23:35® Láďa

Václav:Vidím,že Tvá žena taky tu rybařinu jen trpí. Ale na druhou stranu někdy svojí paní přemluvím a jede s náma. Jednou se to vyplatilo,protože byla svědkem ulovení mé největší štiky(90cm)a bylo vidět,že sama měla radost,že se mi jí podařilo ulovit a navíc viděla krásný boj s rybou a asi pochopila proč tam chodíme.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 23:27® Láďa

Mirek:Co se týče chvějivé špice,tak jsem zakoupil na doporučení J. Horkého „JAXON Atlantis 5–15g“a myslím,že to byla dobrá volba. Je to dost jemné chytání,ale nechá se s tím určitě chytat i wobler tak do 7cm,ale je to především o gumách a tam je to asi jednička. A vzhledem k tomu,že jsem s Jirkou v jednom výboru,tak doufám,že by mě určitě neporadil nic špatného,a hlavně on sám na chvějku chytá taky. Do jemnější gramáže,už bych já sám asi nechodil. Na závěr mohu jenom doporučit,ale rozhodnout se musíš sám.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 23:25® Vaclav

Láďa: No,ušetřený peníze to jsou, avšak nikoliv čas. Vzdálenosti do 10 km, pokud mne nehoní právě ten čas, zdolávám poměrně bez problémů po svých (šlape se mnou i můj syn, a pokud to není na ryby, tak i má žena). Jinak využívám autobusy, hodně vlaky, které mi přijdou svým způsobem romantické, pak také příbuzné a známé. Mé okolí už mne tak bere.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 23:11® Láďa

Václav:Koukám,že se pěkně rozjela diskuse. To touhle dobou není pravidlo. Jinak informace dodám kompletní o vystavovaných i prodejních exponátech a pokud si budu pamatovat i ceny, tak i ty. Jinak Václave ty musíš být naprosto pohodový člověk,když vůbec nepotřebuješ auto. Sakra to je ušetřenejch peněz na benzinu,které se dají investovat do rybařiny.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 22:59® Vaclav

Mirek: Ale mě s tím často štve, protože já jsem spíš puntičkář a detailista, zatímco on řekne, že v pět ráno je u mne, ale přijede klidně až v šest…

Čtvrtek 27. února 2003 ve 22:29® Mirek

Václav: Tvůj bratr se mi začíná líbit.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 22:20® Vaclav

Mirek: Počítám, že dojedeme kolem 10. hodiny, ale ber to s rezervou, můj bratr se nějakou tou půlhodinkou vůbec nezaobírá.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 21:40® Mirek

Láďa: Psal jsi, že Tvůj syn používá chvějku. Můžeš napsat jakou a přidat trochu zkušeností?

Čtvrtek 27. února 2003 ve 21:35® Mirek

Václa: Takže už víš, v kolik alespoň přibližně dorazíme na výstavu? Jsem domluvený s panem Horkým, že mu to dám vědět, protože on prý tam stále nebude, tak aby si na nás udělal čas. Právě dnes jsem telefonoval s výrobcem raznic na č.3. Během příštího týdne bych je měl mít, takže v průběhu března snad už je budeme dělat. Láďa: Diky moc, ale problém je právě v tom, že nevím jaký prut konkrétně. Spoléhám na domluvu s panem Horkým. Ale mám strach, že bude mít svých starostí až nad hlavu.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 21:14® Vaclav

Láďa: To je dobrý nápad s tou referencí po čtvrteční návštěvě. Určitě to bude dobré vědět, eventuálně si podle toho připravit finance.

Čtvrtek 27. února 2003 ve 20:35® Láďa

Václav+Mirek:Já na výstavu vyrazím se synkem už ve čtvrtek a pak ještě jednou v sobotu,takže Vám hned přes diskusi dám vědět jak to tam vypadá. Minulou výstavu jsme to taky tak udělali. Akorát ten čtvrtek se platí vstupné 100kč,ale je větší klid na prohlídku. Mirek:pokud by jsi měl zájem,tak by jsem Ti ten prut zkusil zamluvit na sobotu,aby jsi nejel zpět domů bez radosti.

Čtvrtek 27. února 2003 v 19:54® Vaclav

Mirek: MAF mi dnes poslal e-mail ohledně té výstavy, sraz máme v 11 hodin. Má radost, že tam jedeš taky, těší se na tvé rotačky č. 3.

Čtvrtek 27. února 2003 v 19:43® Vaclav

Mirek: Bylo to v Eastmanu, psaly o tom noviny, mluvila o tom mistni radia… Já tím, že nevlastním auto, ačkoliv již 12 let vlastním řidičák, jsem do určité míry omezen a limitován na druhou stranu jsem na to v dnešní době hrdý. Oceňuje to zejména redaktor MF Dnes Tomáš Kábrt, který mne často vozí s sebou a říká, že i on tím dělá něco pro ekologii. Je prý lepší, když v tom voze jedeme dva jen místo jednoho…

Čtvrtek 27. února 2003 v 19:35® Mirek

Václav: Tak si mně uklidnil. O žádném požáru fakt nevím. Tady je ticho po pěšině. Opravdu to bylo v Eastmanu? Ekologický intelektuál, to je hezký. Já jako intelektuální ekolog bohužel auto vlastním.

Čtvrtek 27. února 2003 v 19:17® Vaclav

Mirek: V sobotu bude určitě největší nářez, to je pokaždé. Bude záležet na obchodnících, jak se na to připraví. Já myslím, že v sobotu dorazí všichni přespolní, pátek tam budou jeom lidi z Prahy. Jinak my můžeme jen v sobotu, brácha nedostane v pátek dovolenou a já zase jako ekologický intelektuál nevlastním vůz. Ty jsi fakt o tom požáru u vás nevěděl?

Čtvrtek 27. února 2003 v 19:12® Mirek

Václav: Teď jsi mně vystrašil. Právě jsem se vrátil z Hradu ( dobře no, tak z Varů ) a teď jsem dorazil do práce. Vůbec o ničem nevím. K té výstavě. Já měl za to, že je to pátek, sobota a neděle a ono ejhle. Teprve teď jsem zjistil, že je to čtvrtek, pátek, sobota. Není teda v sobotu už pozdě? Aby to tam nebylo poloprázdný. Rád bych si ten proutek přivezl.

Čtvrtek 27. února 2003 v 17:26® Vaclav

Mirek: Člověče, prý jsi málem uhořel. Sleduji zprávy o požáru ve vaší firmě, i to vyšetřování. Už je známa příčina?

Čtvrtek 27. února 2003 v 17:23® Vaclav

MAF: Aha, já jak slyšel, že marodíš, tak jsem to okamžitě spojil s chřipkou, která teď všude kolem řádí. Pořádek v CD je důležitý, dělal jsem ho nedávno

Čtvrtek 27. února 2003 v 15:48® MAF
MAF

BASS:Zdarec brácho tak jsem v tý Plzni nakonec celkem solidně pořídil,krabky mají v OBI za velmi,velmi přijatelné ceny a výběr je opravdu veliký a ceny hlaviček ty jsou naprosto bezchybný ještě jednou díky za tip. Co s tou výstavou pojedeš tam?Budu se muset taky stavět někdy v březnu u Radka pro ty marmišky,a taky musíme jít na ten"žejdlík"ještě dřív než nám to vypukne (myslím u vody:-)) . Jinak už jsem celkem Jura berle jsem odhodil a už se přesunuju pouze pomocí svých 4 končetin takže už si připadám jako homo sapiens.-)).