Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 26. prosince 2004 ve 22:12@ Big Mike

Koudy: zastavilo se mi srdce, když pozvolna mizel v hlubině. Ale zas o to větší byla radost z nálezu a nemusel jsem chytit rybu:-)) Příště ho tam hodím rovnou a mám o zábavu postaráno:-)

Neděle 26. prosince 2004 ve 22:06® Koudy
Koudy

BM:Hézkýýý!!!veselá příhoda. ale tobě asi moc veselo nebylo že?:)

Neděle 26. prosince 2004 ve 22:03® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Parádní příhoda!!To taky kámoš nahazoval a místo otačky letěla rotačka i s prutem pod splav,naštěstí to bylo léto,tak se jen okoupal. jaký náčiní ti tam spadlo??Myslím prut a naviják. na co jsi přelstil toho tlouště??ja jsem dnes byl a jen jeden tloušť okolo 30cm,jinak nic. bída!!

Neděle 26. prosince 2004 ve 22:01® zedus
zedus

BM: ty jsi mě vyděsil, jsi fakt vypravěč. Od začátku jsem myslel, že o ten prut přijdeš. Máš ty ale z pr. e kliku. Ještě jedna otázka, to se doopravdy stalo?

Neděle 26. prosince 2004 ve 21:53@ Big Mike

Tak dnes odpoledne na Lužnici pod Špačkárnou. Potkal tam známého. Já lupnul tlouštího stařešinu asi 45–50cm. Šel zpět. On chytil 2 štičky do 50cm a ta jedna byla totál sedřená od vetší kolegyně – někde tam muší ta velká bejt!!!
A pak to přišlo!Nahodil jsem ze šlajsny woblírka Kuna 5cm plovoucí RH a nevím co jsem dělal, vyrazil jsem si prut z ruky a ten se pomalinku potopil pod jezem!!! Nechápavě jsem koukal a nezmohl se na nic. Vzal klacek a zjistil, že pod šlajsnou bych v broďákách nestačil. Půjčil jsem si Conolon od kamaráda, navázal 2 malé plandy a pokoušel jsem se zachytit vlasec na dně. Bezvýsledně a plandy jsem utrhl. Domů pro těžší cajk se mi ještě nechtělo, tak jsem navázal na cívku 0,15 fireline trojhák z wobleru, k tomu 2 5g hlavičky jako zátěž a na první nához to utrhl. Už jsem supěl jak bejk na koridě. Vzal klacek, došel na konec jezu, slezl do vody a snažil se dobrodit pod šlajsnu. Kdepak. Když jsem vylejzal zpět na jez, klacek jsem hodil před sebe na beton. Ten se skutálel zpět a ještě mě praštil. Když jsem vylezl, na ulámaných, zachycených větvích na tělesu jezu(bordel z prořezávání břehů Povodím) jsem zahlédl zachycený nějaký vlasec. Ze zvědavosti jsem ho začal vytahovat z vody a světe div se, na konci jsem objevil mého woblírka. Už zbývalo jen vytáhnout druhý konec s prutem, což jsem realizoval!!!Uffff. To byly nervy. Jak jsem holt tím klackem proťukával dno před sebou, nevím jak, zachytil jsem vlasec od prutu a jak jsem klacek vyhodil, zachytil se vlasec na těch větvích.. Ještě že jde malá voda. Pak jsem ještě obešel ostrov, utrhal pár tw., bez výsledku a asi ukončil sezónu, protože v tejdu už se za světla domů nevrátím. Ticu jsem rozebral a nyní suším na topení. Promažu a bude na 16.6. v pohoto­vosti.

Neděle 26. prosince 2004 v 19:36® Chose
Chose

Bass: já sem se ho ptal na icq

Neděle 26. prosince 2004 v 19:04® Bass
Bass

HaD: Ne, nic nevim. Brnknu Láďovi

Neděle 26. prosince 2004 v 19:01® HaD
HaD

Bass: bobo nebo Láďa ti ještě nevolal?

Neděle 26. prosince 2004 v 18:55® Bass
Bass

chose: Kde to psal ? .............­....... tobě soukromě ?

Neděle 26. prosince 2004 v 18:47® Chose
Chose

Bass: HaD-psal že je to ok. jedeš?

Neděle 26. prosince 2004 v 18:29® Bass
Bass

Tak bejcí, co ten zejtřek ? Je tam vůbec led ? Jede se nebo ne ? furt nikdo nic nepíše !!!

Neděle 26. prosince 2004 v 17:32® HaD
HaD

denyg: marmyška s kosťákem, teda se dvěma resp. třema

Neděle 26. prosince 2004 v 16:51® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

haD:na co jsi chytal??

Neděle 26. prosince 2004 v 15:51® Milky
Milky

HaD: Gratuluji, to sis nadělil ještě ke včerejšku :-) All: Trénoval na zítřek – to si nikdo asi ani nevrznem :/

Neděle 26. prosince 2004 v 15:44® HaD
HaD

Tak jsem si letos konečně poprvé na Jordáně zadírkoval. Měl jsem za cca 1,5 hod. celkem 6 záběrů, 3 okouny jsem vyndal (cca 20cm,15cm,15cm) a jeden mi spadl. Nic velkýho, ale velká spokojenost, krásně jsem se vyvětral, prostě parádička :-)

Neděle 26. prosince 2004 v 0:26® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ne,ta štika je z dalasu!!

Neděle 26. prosince 2004 v 0:23@ Big Mike

Jaryn: tak ať to dobře dopadne, kdyžtak si vem sekyru. Ale myslím, že by mohlo bejt rozmrznuto. Já už to pomalu v nitřně balím, hodně jsem už duchem u w. a balzy, na ryby mi nějak schází chuť. Kor když jsem posledního candáta a štiku včera sežral. Good luck!

Neděle 26. prosince 2004 v 0:11® jaryn

Big Mike – zítra jedu na Orlík, doufám , že nrybařit ne bruslit

Neděle 26. prosince 2004 v 0:05@ Big Mike

Jaryn: jestli máš hodně nástrah na které jsi 3 roky nic nechytil a chceš je darovat – sem s nimi a myslím, že jich nebude málo:-)) ) Ále, kdysi mi někdo někde říkal, že je to bomba na velké štiky, ale nekoupil jsem ho. Sem tam na něj v katalogu koukám a nyní mi ho připomněl Denyg. Prý na něj jeho strejda lupe sumáry a velké štiky někde na moravě. Tak chtěl udělat taky takovej. Nevím, kmolik stojí origoš, ale dnes jsem ho dodělal, zítra doladím chod, dám mu kabátek a uvidíme. Jo, jinak dnes okouknul Lužnici a zítra vyrážím na hloubky pod Sobík. Kdyby jeden tlouštík zabral…:-)) ))

Sobota 25. prosince 2004 ve 23:48® jaryn

hoši co máte s tím slivrem? já ho měl 3 roky, nic jsem na něj nechtil a dal jsem ho kámošovi.

Sobota 25. prosince 2004 ve 20:04® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

bolen13:znám(n­evím,jestli je to od berkley,ale je dost dobrý)!!

Sobota 25. prosince 2004 v 16:13® bolen123

prosím,kto pozná viazanie bez uzla tzv. not-a-knot od fy. berkley. prosím nákres . dakujem!

Pátek 24. prosince 2004 ve 23:43® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Big mIKE:tak udělej nějaký návrhy a já si vyberu,jo??Moc­krát díky

Pátek 24. prosince 2004 ve 23:02@ Big Mike

Tak jak jsem říkal – balza, barvy a pár drobností(hlavičky kopýtka, 2 hornetky a od toho Dorada w.

Denyg: OK, něco už jsem začal, ale na sumce bych udělal něco vyššího a možná v celku. No, uvidíme co z toho vyplyne.

Pátek 24. prosince 2004 v 19:01® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Mě to teprve ted čeká,kromě plandavek ne sumce vůbec netuším,co dostanu!!

Pátek 24. prosince 2004 v 18:33® Tomash
Tomash

Už mám rozbaleno!!! Na ryby jsem dostal ty Huntery!!! Nářezový botky… Vel 47.. po dvou minutách v pokojové teplotě jsem měl úplně spocený nohy… K tomu jsem na rybky dostal také super plavačkový podběrák… Délka rukojeti 3,25 m – ale je na tři díly a síť podběráku se dá našroubovat do každého z těch tří dílů… Dál jsem dostal mooc pěkný botky na jaro a léto na ryby od firmy Columbia… na tu mou plavačku i vláčku se budou hodit… kolem Labe je to samej šutr… JSEM 100% SPOKOJENÝ !!!

Pátek 24. prosince 2004 v 18:28® Tomash
Tomash

denyg : Já byl na matematický škole… Celou základku jsem měl samý jedničky. le žádnej šprt nejsem a ani jsem nebyl… :-)

Pátek 24. prosince 2004 v 17:47® jiris
jiris

denyg – tak 6 dvojek.

Pátek 24. prosince 2004 v 17:11® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:další,kdo zastává takovou myšlenku!!!Už to neslyším jen doma,ale také na netu,to je na pos.ání!!Já mám náhodou dobré studijní výsledky!!Co jsi měl v pololetí v osmičce(jestli si to pamatuješ)??

Pátek 24. prosince 2004 v 17:05® jiris
jiris

Protože ví, že je internet zas. j, zabírá času jako prase, také ryby jsou de. lní. V tom s ní také souhlasím. A to, že by ses měl více učit v tom má nej. pravdu.