Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 24. prosince 2004 v 17:01® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:Jo,mám pro vás dárek!Večer tu bude její fotka,jak jste chtěli!!Proč chytrou??

Pátek 24. prosince 2004 v 16:59® jiris
jiris

denyg – máš chytrou mámu!!

Pátek 24. prosince 2004 v 16:35® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

hned se vrátím!

Pátek 24. prosince 2004 v 16:34® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Ono to nemusí být zrovna sliver(máš nejakou fotku slivera??),ale prostě nejakej velkej wobler,kterej by dělal ve wodě bordel a aby donutil zaůtočit fousáče!Ty jsi toho sumce vytáhl na co??S tím,že ti manželka vyčítá,že máš jen rybičky-na to už jsem si zvykl,máma mi to taky pořád vyčít. To je jen samé za. raný internet,de. ilní ryby,radši se jdi učit!!Občas už z toho blbnu!!

Pátek 24. prosince 2004 v 16:31@ Big Mike

Tak zatím, mrknu se až večír, to už tady bude plkanda o tom, co , kdo, za kolik, jak velkej, jaká gramáž a pod:-)) ) Denyg: neboj, něco do zahájení vyrobíme.

Pátek 24. prosince 2004 v 16:29@ Big Mike

Hážu sem nějaké polotovary, třebas by se ti něco šiklo:-)) Najsou to zrovna slivery, ale velikost ty dva půlený na to mají. Ještě jsem se dnes neurval ven a asi neurvu. Klukovi otrnulo a zlobí jak pekllo samo.

Pátek 24. prosince 2004 v 16:28® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

takže si to užíváš,ne??Po­lovička ti to přes noc vynahradí,ne??

Pátek 24. prosince 2004 v 16:27@ Big Mike

Koukám, že všichní šturmujou. U nás nervozita a tolik, tolik by se mi chtělo na zahradu něco vybrousit. Už jsem byl napaden, že jsem sobec, že myslím jen na sebe a rybičky:-)) ) Poslaný vánoce, tedy spíš ta moje nervní polovička. Já se nevzrušuji, jen ona pořád musí něco dolaďovat. Jinak štička a candoš už dozlatova upečený. Salátek dodá tchýně.

Pátek 24. prosince 2004 v 16:25® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:zdar,jak jde ten sliver? all:Přeji bohatého ježíška(hlavně rybářského) a vše nej(ryby) do nového roku!

Pátek 24. prosince 2004 v 16:20@ Big Mike

Dědek: ta lopatka je asi vynález Rapaly, pro extra mělké vedení. Ale asi se dost často ulomí, už jsem slyšel dost stížností. Holt to chce prubnout a uvidí se.

Jinak jdu konečně ven,. Hlídám kluka a pod, už mě z toh bolí hlava. A nic hotovo.

Pátek 24. prosince 2004 v 15:08® jaryn

4 all : příjemné svátky ježíška bohatého na rybářské dárky.

Pátek 24. prosince 2004 v 11:39® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Je zde někdo??

Pátek 24. prosince 2004 v 11:02® Dědek
Dědek

Big Mike: velikost je od 4,5 do 12cm, takže to bude i na menší potvůrky. Ale co říkáž na tu lopatku? Ještě jsem se s tím nesetkal. Jó a toho redaktora bys měl vzít, myslím to vážně.

Pátek 24. prosince 2004 v 10:02® Tomash
Tomash

All : Veselé Vánoce!!! Před chvílí jsem vstal a teď půjdu killnout a upravit kapra. Nic moc práce… :-/

Pátek 24. prosince 2004 v 0:30@ Big Mike

Jdu hají, mám už toho za tenhle tejden plný zuby. Pochoval jsem polovinu okresu a ještě to okecal:-)) ))

Pátek 24. prosince 2004 v 0:29@ Big Mike

Teď jsem zmaten. Koukal jsem nyní zpět a daval to sem Denyg, asi 4–6 stránky zpět, ale jsou opravdu dělaný, bohužel teď nevím jestli Lerakem! Ale věřil bych tomu. Zeptáme se Denyga. Až se ráno podívá na pohádky a přihlásí se.

Pátek 24. prosince 2004 v 0:22@ Big Mike

Někdy ráno sem dával fotečku – fakt profík! Kam se hrabe rapala a všechno dohromady. Má to holt v ruce!

Pátek 24. prosince 2004 v 0:22® Tomash
Tomash

All : KU. VA já vám na to skočil – vy mi dáváte! :-) Jinak se mějte hezky a pořádně se na zítra vyspěte… Hodně dárků pod zítřejším stromkem pro všechny chytejáky… G. N. ! :-)

Pátek 24. prosince 2004 v 0:20® Tomash
Tomash

Big Mike : Chodí " na Ho. no ", Schválně si to skuz… Je to hrůza!!! Jinak tě chválím za ty nádherný woblery – to jsi opravdu vyrobil a nabarvil sám? Nevěřím… :-)

Pátek 24. prosince 2004 v 0:18® jiris
jiris

Ještě ne.

Pátek 24. prosince 2004 v 0:18@ Big Mike

Jo, kéž by to byla moje práce. Viděli jste výtvory Leraka? Mám z toho depky:-)) ))

Pátek 24. prosince 2004 v 0:14® jiris
jiris

jaryn – jde vidět jak si s tím vyhrál! Mrkni na moje jak ho odflák toho popä.

Pátek 24. prosince 2004 v 0:14@ Big Mike

Zomash: a to je právě chyba. Kor u vás na labi bych je bombardoval ouchylákama:-)) )) Jo, udělám něco přírodního. K těm 2 dodělám lopatky a co s tím zbytkem? Jak chodí?

Pátek 24. prosince 2004 v 0:12@ Big Mike

ALL: vyšla nová kniha V. Fikarů – moje recenze v článcích! Kupujte, stojí to za to. Žádejte u svých prodejců!

Pátek 24. prosince 2004 v 0:12® Tomash
Tomash

Big Mike : K těm plasťákůma „kovoušům“ natři je prosím nějak „přírodně“ – plotce,ouklej… Bojím se křiklavých barev… :-)

Pátek 24. prosince 2004 v 0:11® Tomash
Tomash

jiris : Napíšu „Storm“ a hotovo…

Pátek 24. prosince 2004 v 0:09® jaryn

tohle jsem dostal od B. M. tak to vypadá dyž to nabarví

Pátek 24. prosince 2004 v 0:09® jiris
jiris

Tomash – nebál bych se názvu, pokud máš stejnýho ripper od river2sea a máš to.

Pátek 24. prosince 2004 v 0:06® Tomash
Tomash

jiris : Toho na té fotce mám!!! Nic v něm nechřestí… Jinak díky moc za pomoc – tý jo to se rýmuje… :-) Big Mike : Ty operace- to je hnus! Ještě, že tak… Ale teď už makat v posilce nemusíš – máš doma ženu a ta ti nějaké to kilečko navíc odpustí,ne?! :-)

Pátek 24. prosince 2004 v 0:06@ Big Mike

Jiris: myslím, že chytat cíleně na něco foukanýho, mám u nás asi víc 5 kg candátů než kdo jinej.

Jo, klouček víno nevylil, ale zato se na koberec vybl… Bože můj, dej mi sílu. Začalo to kašlem, předevčírem, uško, včera zase dávivej kašel a dnes to pokračuje. Je zdopovanej jak L. Flinta nějak to nepomáhá. Prubnu makoviní.