Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 24. prosince 2004 v 0:02® jiris
jiris

Big Mike – TR má taky radši klasickej srpek (twist. ocas), já taky, ale svý nej. candáty mám na rippery :-) ehjle další paradox a wo tom to je:-)

Pátek 24. prosince 2004 v 0:01® jiris
jiris

Tomash – určitě nemáš ty na té fotce! :-) Máš stormy, se zabudovanou olověnou hlavou. Rattlin se k těmto nástrahám vůbec nehodí, copak ty tvoje uvnitř mají něco chřestícího. Nevím, jak jim řikat, ale asi klasickej ripper. Nebo to co mají na obalu, třeba bendža :-)

Pátek 24. prosince 2004 v 0:01@ Big Mike

Jiris: OK, kopyta jsem vyhodil, nechal jsem si pod stromeček jen banja, TR ví co říká:-)) )) Tomash: já to nikd ynepřeháněl. Od 15 tak nějak lehce a naplno až v 18ti. ale zase tak, že přes zimu objemovka a v létě jen kolo a plavání s potápěním. Nabral jsem na 115, na léto to vycizeloval na pláž pod 100 a tak to šlo rok za rokem. Cvičil jsem ještě před 2 roky, ale pak operace lokte, párkrát jsem byl do té doby s kolenem a teď jsem rád, že nahodím.-))) Cvičit tak napůl mě nabaví a je to vidět v pase:-)) Kolo má super a už taky moc nejezdím. Spíš teď ta přívlač, dokud múžu..-))

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:58® Tomash
Tomash

Jóóóó!!! To jsou oni – mý favorité… Ten vzadu na fotce – s tím chytám moc rád. Nejraději ale mám – červená hlava, bílé tělo a v něm stříbrné flitry… Jo a jak mám tyhle potvory „Ratliny“ nazývat???

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:58® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jsem sezlína. Dobrou

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:56® Tomash
Tomash

Big Mike : Jak dlouho si cvičil, abys dával těch 150 na benč? Kolikrát týdně si posiloval???

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:56® jiris
jiris

Tomash – myslíš, toto?? Oni nemaj žádný hrkací kuličky uvnitř!

rattlin – hrkací wobler na vert. rybolov

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:55@ Big Mike

Sakra, je to tu nepřehledné, odpovídejte celou větou:-))

Denyg: myslíš ty prkýnka? Jo, koupím a klidně zašlu. Bydlím v Soběslavi, dělám v Táboře. Tys odkud?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:53® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Když tak mi napiš do pošty:-) :-) All:Good Night chytejáci a bohatého ježíška(kdyby jsme se neviděli)!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:51® Tomash
Tomash

jiris : jsem úplně mimo – kdo to vyrábí pro koho… Ty si je sem dával… Prostě gumová rybka s olůvkem uvnitř těla – skvěle chodí a perfektně vypadají… Prodávají je v ryb. potřebách na ks. jeden stojí 30Kč, nebo 39 – podle velikosti…

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:49® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike,Tomash:Ty v. le,tos byl dobrej,já jsem rád,když ve svých skoro 14 zvedám na jednu ruku okolo7kil-to jsem oproti tobě bída!!Nemohl bys mi jich pár na dobírku zaslat??Nebo kde bydlíš??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:49® Tomash
Tomash

jiris : Víš, jaký gumy mám na mysli??? Ty „ratliny“…

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:49® jiris
jiris

Tomash – já sem sem dával ty rattliny? Ani ku. a nevím co to je?! Jaká firma to dělá? Najdi to na netu?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:47@ Big Mike

Jaryn. ty voje, tady to bude jak s těma povidlama nebo pravidlama moštárny:-)) ) Dyť se bavíme ostře o rybách! Tak panáčku, kam kouknem? Co jsem s tebou u vody, neviděl jsem na prutu rybku.-)) To samé skoro s HaDem. Asi s váma přeruším kontakt!!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:47® Tomash
Tomash

Big Mike : Posilovat jsem začal před půl rokem… Dal jsem 115kg na benč pres a s 80 dělám série… Jinak na bic. jednoručky dávám 15–20 a jsem K. O. :-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:46® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Píšu ti do chatu!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:45® Tomash
Tomash

Žádný foto po ruce nemám! :-(( Ale ty si je sem před časem dával… Byly na upravených fotkách v takovém kroužku. Víš už?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:45@ Big Mike

Prkýnko asi do 200,– což je myslím dobrá cena. vystačí mi tak na 2–3 sezóny, počet udělaných w. z něj ti neřeknu.
A kolik zvedám? Teď už nic, jsem totál odbouranej:-)) ) Ale dělal jsem na benč 150kg a s jednoručkama 30kg bic. zdvihy. ale to už odvál čas.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:43® jiris
jiris

Tomash – já osobně si pod názvem rattlin představím rattlina od rapaly :-) Hoď sem fotku toho hrkače, něco vymyslíme.

denyg – za kilo ti to pošlu :-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:40® jaryn

denyg – prd závidět, musíš ho trumfnout, dostanem kouř , že nejsme na chatu

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:40® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:A kolik u vás stojí takové prkýnko??Kolik zvedáš na jednu ruku??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:39® Tomash
Tomash

jiris : Díky moc za připomínky… už to upravuju. Jo a nevíš, jak bych to měl nazvat – aby jaždej vláčkař byl „v obraze“ – myslím ty ratliny… denyg : Nezlob se, ale nechci to posílat úplně fšem… Neboj určitě si to přečteš ještě drív, než začne vláčecí sezóna…

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:39® jiris
jiris

jaryn – jak je stará ta vnučka ? :-)

Big Mike – já osobně kopyta moc nemusím, radši sáhnu po banju. TR mě naočkoval :-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:38® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jaryn:To jde??mě příjde,že ani nee!!To je krása sama o sobě,ale c nám zbvá,než jen davidovi závidět??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:36® jaryn

4 all : zdarec jsem tu , brambory jsem oloupal , kapra zabil, stromek nazdobil kafe mám v termosce a teď si dávám šampáňo. Zítra v 9,00 na Lužnici – 1 proutek, káva , šampaňské, doutník a dáváme si s kamošema pravidelnou štědrovečerní rybačku

Rarach – na tu cívku budu volat Feichtingerovi po svátcích

Denyg – to foto „Davidovky“ se sumcem je slabota, ve skutečnosti je hežčí

Big Mike- zejtra jdu na Sojčák pod čističku, jinak doufám, že při té oblevě a větru něco rozmrzne. Uvažoval jsem i 26. o Orlíku, ale záleží to na vnučce a na ledu. Gdyž tak se ozvu. Big Mike

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:35@ Big Mike

ta um. ryb je myslím od Doráda. Včera jsem zašel do nové prodejna v SÚ a měli tam dost výběr. Hlavně Storma, ale za 180,– rybku, tak jsem do toho nešel. Tohle Dorádi bylo za 140,–Otestuji chod a podělím se o poznatky.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:35® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

bigMike:A kolik u vás stojí takové prkýnko??kOLIK ZVEDÁŠ NA JEDNU RUKU??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:33@ Big Mike

Kluky (11 a 4 roky) k rybařině nevedu. nechám to na nich. Starší má ale povinně kytaru, s muzikou si vystačí celý život a druhej se mi jevý jako nadějný fotbalista(má ránu jak táta:-) , byť tedy zrovna fotbal nemusím:-)) ) Jo, Sliver 16 cm by šel, ale váhu ti neřeknu, vůbec nemám představu. Kdybys to bral na kila, tak ti to za ta leta zvedáni činek řeknu, ale na gramy si nehraju.

Ty prkýnka mej v Táboře v modelářských potřebách. Teď jsem koupil tloušťku 2 cm, pěkně tvrdou(pomalejší, ale preciznější opracování) a co jsem nechtěně zahlédl, kluk koupil 1,5 cm. Délka 1 m, šířka 10 cm.

Jiris: tuhle jsem v čisté vodě koukal na práci kopítka a jdu do nich! Banjo také, ale kypyto má fakt akci jak řemen. Moc jsem je nechytal.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:30® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:Ale skoro tutově bych řekl,že to není od salma,ale mohu se mýlit!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:29® jiris
jiris

denyg – nevím přesně kdo to dělá, se mi zdá, že polsko.