Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 27. února 2003 v 15:45® MAF
MAF

Václav:Já nejsem napadený chřipajznou tý úspešně odolávám kombinací slivovice,červenýho vína,doutníku a grindové muziky:-)) byl jsem hrát fotbal a uhnal jsem si slušnej výron kotníku takže celkem pohoda.-))alespoň jsem si udělal doma pořádek v krabičkách s nástrahami a v cédéčkách atak podobně.-)))

Čtvrtek 27. února 2003 v 9:11® Láďa

Václav: Co se týče chybějicích rybářů na Berounce,tak to přisuzuji trochu času ( byla neděle okolo 15.00 ) a dále si myslím,že stále na rybáře působí rozbité a neuklizené břehy a celkový stav okolí Berounky. Mě samotného by to tam taky nelákalo,natož tam být celý den.

Čtvrtek 27. února 2003 v 7:16® Vaclav

Jiří Laštůvka: Těžko říct, proč na tom úseku Berounky, jak psal Láďa, nikdo nechytal. Za tím mohla být celá řada činitelů…

Středa 26. února 2003 ve 21:17® Marek

Zdravím, máte někdo zkušenosti s vláčením na Vltavě 4 ?

Středa 26. února 2003 ve 13:25® Ruda

Nevite někdo nějaký web na zboží od Mr. Green. Díky

Středa 26. února 2003 v 9:07

Mirek, Vaclav, Lada: je zajimave pozorovat, ze na jedne rece bylo dost rybaru, zatimco na jine, vetsi – znamejsi, skoro nikdo nebyl. Ten metrovy tolstolobik je sila, ja jeste nikdy zadneho nechytil, a to rybarim pres 15 let.

Úterý 25. února 2003 ve 21:05® Vaclav

MAF: Tak co, kamaráde, už jsi se uzdravil? Já chřipce úspěšně už odolávám, i když kolegové v práci na přeskáčku prskají a doma mi každou chvíli marodí syn. Musím to zaklepat.

Úterý 25. února 2003 v 19:37® Vaclav

Mirek: Tak to jsi mne dostal s tou příhodou, o ní nevím. Jinak tě naložíme, čas a místo ještě upřesníme (s mým bráchou není snadné něco domlouvat – na všechno má dost času atd.).

Úterý 25. února 2003 v 19:19® Mirek

Václav: Tak jsem tady. Že byla na Ohři v Chebu invaze se vyprávělo i na dnešní schůzi RS v Sokolově. Dva naši kolegové tam byli, když nějací Vietnamci vytáhli tolstolobika snad metr. Prý se tam seběhlo půl Chebu a potom vypuklo šílenství. Dej vědět jestli máte místo v autě. Pokud ne, nic se neděje, jel bych s maminou.

Úterý 25. února 2003 ve 13:06

ZOl: Diky.

Pondělí 24. února 2003 ve 20:58® Vaclav

BASS: Dlouho jsi o sobě nedal vědět. Žiješ ještě? Pokud ano, pojedeš do Prahy na výstavu?

Pondělí 24. února 2003 v 17:41@ ZOl

Jiri Lastuvka: horkyjiri@email. cz

Pondělí 24. února 2003 v 17:16® Vaclav

Láďa: Oficiálně nic neplánuji. Ale je pravdou, že v tu sobotu tam budou MAF, Karlos, pojedeme s Mirkem, ty tam budeš, takže se tam nějak – alespoň doufám – potkáme. Jinak o prázdninách chci uspořádat přívlačové závody O pohár Chytej. cz na Ohři, což by mohlo být takové malé a příjemné setkání návštěvníků Chytej. cz. Počet závodníků bude omezen podle podmínek na řece.

Pondělí 24. února 2003 ve 13:29

Nemohl byste sem nekdo napsat e-mail na pana Horkyho?

Pondělí 24. února 2003 v 7:25® Vaclav

Karlos: Díky za upozornění, docela ve mne po nedávné zkušenosti hrklo.

Neděle 23. února 2003 ve 21:50@ Karlos

Hoši pozor,zase chodí viry!

Neděle 23. února 2003 ve 20:49® Láďa

Václav:Dnes jsem navštívil mojí oblíbenou Berounku zhruba asi po třech měsících,ale moc jsem toho neviděl. Začali se opravovat jezy a menší elektrárny,ale břehy zůstávaj stále stejné jako po povodních. Ale co mě překvapilo,že nebyl u vody žádný rybář. Též jsme s klukem nerybařili,ale zkoušeli jsme to včera v Praze na Vltavě asi dvě hodinky a úplně bez záběru.

Neděle 23. února 2003 ve 20:36® Láďa

Václav:Chci se Tě Václave zeptat jestli se plánuje společné setkání kolegů rybářů z impéria „chytej cz“na Pražské výstavě. Já sám bych vás rád poznal osobně.

Neděle 23. února 2003 v 19:07® Vaclav

Mirek: Odpoledne jsem se byl projít s rodinou podél Ohře (od hráze Skalky až tři kilometry dolů po proudu). Napočítal jsem 39 rybářů, v převážné většině bez úlovku. Kromě pěkného slunečného počasí je asi přilákal i fakt, že se tu prý v pátek chytil pěkný kapr.

Neděle 23. února 2003 v 16:48® Mirek

Václav: Už se těším. Dostanu se na NET zrovna v úterý, takže je to akorát.

Neděle 23. února 2003 v 16:29® Mirek

Lukáš: Uznání si jistě zasloužíte. Je radost číst inteligentně napsané články. Moc hezky také píše kromě Václava, u kterého to pokládáme jaksi za samozřejmé, třeba Karel Mařík.

Neděle 23. února 2003 ve 12:04® Lukas

Mirek: Děkuji velice za uznání, nikdy jsem veřejně nic nepsal, tak mám z vašeho kladného vyjádření velmi příjemný pocit. Na uvedené téma by se jistě dalo dlouho hovořit, věřím, že se zde postupem času nejrůznější názory objeví.

Neděle 23. února 2003 v 11:35® Vaclav

Mirek: Určitě, já se domluvím zítra nebo pozítří s bráchou, jak to vypadá, ale on má větší Mazdu, vejde se tam pět lidí. On to chce plně vykrýt, celkem logicky, aby se rozložily náklady na dopravu. Pokud vím, tak zatím mluvil o tom, tuším že v pondělí, že jsme tři.

Neděle 23. února 2003 v 11:20® Mirek

Václav: Vašku, to by mne moc potěšilo, kdybyste mne vzali. Prahu vůbec neznám. Tvoje nabídka rozhodla. Přehodnotil jsem povinnosti, povolal náhradu do práce . On i pan Horký mi řekl, že by bylo nejlépe, kdybych mohl přijet. Vzal bych mu alespoň nějaké vzorky třpytek. Pokud by nebylo místo, jel bych svým autem, ale nerad. Domluvíme si čas a místo setkání?

Neděle 23. února 2003 v 11:14® Mirek

Karlos: Ty mne strašíš. O nutnosti být opatrný při vyklepávání vázek vím. Zkusím to prokonzultovat s panem Horkým na výstavě.

Neděle 23. února 2003 v 10:35@ Karlos

Mirek:Doufám že to byla nešťastná náhoda protože mám Jaxona 2–18 ale zatím jsem ho měl jen dvakrát u vody. Docela se,po mých zkušenostech,bojím. Horký upozorňoval že ty pruty jsou hodně křehké a je třeba být opatrný při vázkách a tak. V tom případě je půlroční záruka dost málo. No uvidíme letošní sezonu. Prohlížel jsem si pruty u Kajmana v Praze,povídal si s prodavačem a na moji historku se zlomením mě s úsměvem řekl že už zlomil tři. Tak nevím…

Neděle 23. února 2003 v 9:53® Vaclav

Mirek: Mne veze brácha, který teď nějak dává dohromady vytíženost auta, tak jsem si říkal – protože pojedeme přes Vary – že bychom tě třeba cestou naložili. Nevím teď sice, jestli už to auto nemá plné, ale myslím, že ještě ne.

Neděle 23. února 2003 v 9:33® Mirek

Václav: Do Prahy bych moc rád, ale určitě to nezvládnu. Kdyby se to změnilo, dám vědět. Vypadá to, že by to mohlo být hezký setkání návštěvníků Chytej.

Neděle 23. února 2003 v 8:33® Vaclav

Mirek: Jak už jsem zde kdysi uvedl, sám jsem chvějivou špici zatím nezkoušel, tak mne zajímá každý názor. Na závodech jsem se s ní potkával u některých závodníků, přičemž zhruba dva ze tří byli s těmito pruty spokojení. Nemáš náhodou namířeno v sobotu na výstavu do Prahy?

Neděle 23. února 2003 v 8:14® Mirek

Václav: Kontaktoval jsem pana Horkého a musím říci, že mne potěšila jeho ochota mi pomoci ve výběru prutu. Karlos: Vím o čem mluvíš. Pamatuji si na tvůj problém, ale jsem přesvědčen, že jsi se stal obětí souhry nešťastných náhod. Nic podobného tvému případu jsem neslyšel. Marek: Láďa to napsal velmi dobře i podle mých zkušeností. V zimě je třeba používat šňůry se zapékaným povrchem, třeba právě onu Fire linku se kterou jsem i já spokojený. Používám ji pouze cíleně pokud vím o štice, nebo při lovu v místech, kde štiky předpokládám. Lukáš: Moc se mi líbil váš článek . Je jenom dost zarážející, jak „populární“ jsou sokolovští rybáři. Bohužel, je tomu skutečně tak. Při velmi omezených možnostech lovu na sokolovsku, se stávají z našich rybářů cestovatelé, kteří mají pocit, že cesta se musí vyplatit. Jsou to proto většinou vynikající lovci, ovšem bez jakýchkoliv morálních zábran. Je to tristní, ale mám pocit, že je jich stále víc. To se přenáší na všechny Sokolováky, takže stačí SPZ Sokolova, aby na vás koukali nevraživě kamkoli přijedete. Smutné.