Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:27® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:Mám pocit že to od salma není,mám tu jejich katalog a nic s lopatkou v uchu tu není!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:26® jiris
jiris

Big Mike – ta umírající rybka je dobrá, párkrát sem na ni chytal. Dělá to salmo?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:24® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:kde bereš ty balzové prýnka??u nás mají nejširši 8mm,což je málo,že??Kde je kupuješ??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:23@ Big Mike

Jiris: já si dal prkénko balzy, mladej mi koupil další, barvičky za 92,– a včera nakoupené 2´kopyta 2´banja fluo, nějakejy w. imitující mrtvou rybku(lopatku má na uchu a tělo do oblouku – na okopírování) a 2 x Salmo Hornet pidi, také na omrknutí. Jinak si na jaře koupím od Ládi – Bydry pramičku Bassík, to bude opožděnej Ježíšek. jinak pruty a navijáky mám. Netoužím púo jinejch. Když berou, stačí i Reex:-)) )

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:21® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Tak to jo!vedeš ho taky k rybaření,jako třeba HaD hadíka??taže nějakej sliver okolo 16cm by nebyl problém??Však ti na mejl napíšu!!Kolik by ten 16cm sliver moh vážit??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:20® jiris
jiris

Dravcům se nejvíce líbí, pokud je twister na háčku pěkně rovný

pišu ti sem čeho by se nějakej rýpal jako já moh chytnout. Potom ty gramáže hlav se dělají i lehčí a těžší. Jen pro upřesnění.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:20@ Big Mike

Denyg: slivera jsem kdysi chtěl koupit, ale jak jsem přešel na jemnější chytání, upustil jsem od toho. Mám pár mibi dicků, ale už na ně nechytám.18 cm Rh Rapala Magnum a pod. A když jsme u toho, toho Slivera bych snad zmáknul. Ale nejlepší je kopírovat origoš a mít ho v ruce a vědít jak má chodit.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:18® jiris
jiris

Tomash – to, že se twister přetáčí někdy nejni na škodu :-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:17@ Big Mike

Denyg: mladej má horečku, ale chová se slušně a už vlastně nemá co rozlejvat!:-)) Jasně, pošli nějaké představy na mikuc@volny. cz a uvidíme co s tím. Půlený mám nejraději.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:16® jiris
jiris

big mike – jéža se na mě vys. l, tak si koupim novy hulky za prodany kolo.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:15® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Takže je téměř nemožné si u tebe objednet něco,co bys nezvlád,že!!Zkoušel jsi nekdy neco typu saltwater Sliver??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:13@ Big Mike

Denyg: nafotil jsem asi 170 woblerů co se mi kde doma válej a dnes vypálil na Cd a nechce mito doma fachčit. Mám tedy starou rachotinu, to je pravda. O katalogu se nadá vůbec hovořit, co kus, to jiná barva i jenej tvar:-))

Jiris má pravdu, do w. jsem blázen, ale poslední sezóny chytám možná tak 70–90% na gumy:-)) )) No, tak řekněme 60% ať je to po pravdě!

Jiris: tak jaká bude nadílka? Novej proutek, naviják?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:11® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Tak já navrhnu nejaký drobnosti,pošlu ti to a ty zhodnotíš,jo??Co jinak??Už se u vás víno neleje na koberec??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:09@ Big Mike

denyg. hmmm, to by chtělo jemné vyvažování a na to nemám chuť, náladu ani prostředky. Možná pak dovažovat brokama do břicha:-)) )

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:08® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomash:něco jako od stormu??nechceš prosím,prosím,pro­sím poslat ten článek i mě??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:07® jiris
jiris

Tomash – paradox, woblerů má jak nasráno. A dělá to jedině s gumou :-D

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:06® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomash:A nechtěl bys ten článek poslat i mě? BigMike:ty máš na cd nejaky tvuj katalog s woblerama??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:05® Tomash
Tomash

Big Mike : Lovíš jen na woblery,nebo i na jiné nástrahy? Woblery jsou určitě favorité, že?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:05@ Big Mike

Tomash: stáhnul jsem, zítra přečtu a ozvu se. Denyg: chtěl jsem poslat půlený, ale vypálil jsem dnes poprvé v práci CD, tam mi to krásně vzalo a doma mi to hlásí prázdnou mechaniku?????!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:03® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:A něco jako husky jerk bys neumel??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:02® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Neboj,ne­bude to nic extra,jen něco jako jointedy od rapaly a tak. nic bláznivýho to fakt nebude!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:00@ Big Mike

Denyg: navrhni a uvidíme. Dělal jsem pro Basse, byť zatím ještě nevychytané pukanečky, děla jsem pro jirise popropy, proč neprubnout něco jiného?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:59® Tomash
Tomash

Big Mike : Jsi tu???

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:55® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:a něco,co bych si navrhl sám bys neudělal??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:55® Tomash
Tomash

Big Mike : 3,5 cm TAK TOHO BERU !!! Natřít ho pěkně na bílo stříbrnou barvu a hurá s ním na okiše a canďoury… na řece sem tam jelčák, či bolínek… :-)) )

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:53® Tomash
Tomash

Big Mike : Posílám ti předběžně osobní zprávou svůj článek o gumových nástrahách, jo? Jukni na to a sděl mi své připomínky… Budu rád. :-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:53@ Big Mike

Tomash: žádnej chat, bavíme se o rybách a dost vážně, nemyslíš,:-)) Tek změřeno – 3,5 cm tělíčko.

Denyg: ne, já myslel ty Shady dělené. Chtěl jsem koupit origoš, ale půjčil mi ho kámoš a byl mírně klesající, tak jse od něj dal ruce pryč a uděla krapítek větší a plovoucí. Na Lužnici moc na potápivé nechytám, spíš když už, tak na potápivé pidi do 3 cm.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:51® Tomash
Tomash

Big Mike : Tak jí tu z Litvínova vemu s sebou – je to kousek a byla by větší sranda. Udělat přednáškový srázek – to by asi dopadlo… Woblerů – 0. Ufiklých prstů – 23 a 4 zranění v nemocnici… :-)) )

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:49@ Big Mike

Sakra Tome, jezdila za mnou jedna z Litvínova, ale tohle…:-)) )) Ale klidně se můžem domluvit, jak se na jaře udělá trošku lépe, zvu tě a mrknem na výrobu a tak. Omrkneš a další si už budeš dělat jako starej profík sám:-)) ) A propó, domluvím se s Lerakem a možná by nebylo od věci udělat nějaký přednáškový sraz:-)) ))

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:48® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Ne,já nad tím ještě popřemýšlím,jakou barvu,délku a tvar a napíšu. A ta cena by byla stejná u 18cm děleného jako u 3cm neděleného??ale když si to tak vezmeš,tak sice na tom malým je mín matrošu,ale víc práce a ůsilí a u toho velkýho je to naopak,že?