Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:27® Zlinsky_lovec
-
jiris:Mám pocit že to od salma není,mám tu jejich katalog a nic s lopatkou v uchu tu není!!
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:26® jiris
-
Big Mike – ta umírající rybka je dobrá, párkrát sem na ni chytal. Dělá to salmo?
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:24® Zlinsky_lovec
-
BigMike:kde bereš ty balzové prýnka??u nás mají nejširši 8mm,což je málo,že??Kde je kupuješ??
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:23@ Big Mike
-
Jiris: já si dal prkénko balzy, mladej mi koupil další, barvičky za 92,– a včera nakoupené 2´kopyta 2´banja fluo, nějakejy w. imitující mrtvou rybku(lopatku má na uchu a tělo do oblouku – na okopírování) a 2 x Salmo Hornet pidi, také na omrknutí. Jinak si na jaře koupím od Ládi – Bydry pramičku Bassík, to bude opožděnej Ježíšek. jinak pruty a navijáky mám. Netoužím púo jinejch. Když berou, stačí i Reex
)
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:21® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Tak to jo!vedeš ho taky k rybaření,jako třeba HaD hadíka??taže nějakej sliver okolo 16cm by nebyl problém??Však ti na mejl napíšu!!Kolik by ten 16cm sliver moh vážit??
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:20® jiris
-
Dravcům se nejvíce líbí, pokud je twister na háčku pěkně rovný
pišu ti sem čeho by se nějakej rýpal jako já moh chytnout. Potom ty gramáže hlav se dělají i lehčí a těžší. Jen pro upřesnění.
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:20@ Big Mike
-
Denyg: slivera jsem kdysi chtěl koupit, ale jak jsem přešel na jemnější chytání, upustil jsem od toho. Mám pár mibi dicků, ale už na ně nechytám.18 cm Rh Rapala Magnum a pod. A když jsme u toho, toho Slivera bych snad zmáknul. Ale nejlepší je kopírovat origoš a mít ho v ruce a vědít jak má chodit.
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:18® jiris
-
Tomash – to, že se twister přetáčí někdy nejni na škodu
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:17@ Big Mike
-
Denyg: mladej má horečku, ale chová se slušně a už vlastně nemá co rozlejvat!
Jasně, pošli nějaké představy na mikuc@volny. cz a uvidíme co s tím. Půlený mám nejraději.
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:16® jiris
-
big mike – jéža se na mě vys. l, tak si koupim novy hulky za prodany kolo.
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:15® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Takže je téměř nemožné si u tebe objednet něco,co bys nezvlád,že!!Zkoušel jsi nekdy neco typu saltwater Sliver??
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:13@ Big Mike
-
Denyg: nafotil jsem asi 170 woblerů co se mi kde doma válej a dnes vypálil na Cd a nechce mito doma fachčit. Mám tedy starou rachotinu, to je pravda. O katalogu se nadá vůbec hovořit, co kus, to jiná barva i jenej tvar
Jiris má pravdu, do w. jsem blázen, ale poslední sezóny chytám možná tak 70–90% na gumy
)) No, tak řekněme 60% ať je to po pravdě!
Jiris: tak jaká bude nadílka? Novej proutek, naviják?
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:11® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Tak já navrhnu nejaký drobnosti,pošlu ti to a ty zhodnotíš,jo??Co jinak??Už se u vás víno neleje na koberec??
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:09@ Big Mike
-
denyg. hmmm, to by chtělo jemné vyvažování a na to nemám chuť, náladu ani prostředky. Možná pak dovažovat brokama do břicha
)
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:08® Zlinsky_lovec
-
Tomash:něco jako od stormu??nechceš prosím,prosím,prosím poslat ten článek i mě??
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:07® jiris
-
Tomash – paradox, woblerů má jak nasráno. A dělá to jedině s gumou
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:06® Zlinsky_lovec
-
Tomash:A nechtěl bys ten článek poslat i mě? BigMike:ty máš na cd nejaky tvuj katalog s woblerama??
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:05® Tomash
-
Big Mike : Lovíš jen na woblery,nebo i na jiné nástrahy? Woblery jsou určitě favorité, že?
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:05@ Big Mike
-
Tomash: stáhnul jsem, zítra přečtu a ozvu se. Denyg: chtěl jsem poslat půlený, ale vypálil jsem dnes poprvé v práci CD, tam mi to krásně vzalo a doma mi to hlásí prázdnou mechaniku?????!
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:03® Zlinsky_lovec
-
BigMike:A něco jako husky jerk bys neumel??
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:02® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Neboj,nebude to nic extra,jen něco jako jointedy od rapaly a tak. nic bláznivýho to fakt nebude!!
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 23:00@ Big Mike
-
Denyg: navrhni a uvidíme. Dělal jsem pro Basse, byť zatím ještě nevychytané pukanečky, děla jsem pro jirise popropy, proč neprubnout něco jiného?
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:59® Tomash
-
Big Mike : Jsi tu???
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:55® Zlinsky_lovec
-
BigMike:a něco,co bych si navrhl sám bys neudělal??
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:55® Tomash
-
Big Mike : 3,5 cm TAK TOHO BERU !!! Natřít ho pěkně na bílo stříbrnou barvu a hurá s ním na okiše a canďoury… na řece sem tam jelčák, či bolínek…
)
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:53® Tomash
-
Big Mike : Posílám ti předběžně osobní zprávou svůj článek o gumových nástrahách, jo? Jukni na to a sděl mi své připomínky… Budu rád.
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:53@ Big Mike
-
Tomash: žádnej chat, bavíme se o rybách a dost vážně, nemyslíš,
Tek změřeno – 3,5 cm tělíčko.
Denyg: ne, já myslel ty Shady dělené. Chtěl jsem koupit origoš, ale půjčil mi ho kámoš a byl mírně klesající, tak jse od něj dal ruce pryč a uděla krapítek větší a plovoucí. Na Lužnici moc na potápivé nechytám, spíš když už, tak na potápivé pidi do 3 cm.
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:51® Tomash
-
Big Mike : Tak jí tu z Litvínova vemu s sebou – je to kousek a byla by větší sranda. Udělat přednáškový srázek – to by asi dopadlo… Woblerů – 0. Ufiklých prstů – 23 a 4 zranění v nemocnici…
)
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:49@ Big Mike
-
Sakra Tome, jezdila za mnou jedna z Litvínova, ale tohle…
)) Ale klidně se můžem domluvit, jak se na jaře udělá trošku lépe, zvu tě a mrknem na výrobu a tak. Omrkneš a další si už budeš dělat jako starej profík sám
) A propó, domluvím se s Lerakem a možná by nebylo od věci udělat nějaký přednáškový sraz
))
- Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:48® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Ne,já nad tím ještě popřemýšlím,jakou barvu,délku a tvar a napíšu. A ta cena by byla stejná u 18cm děleného jako u 3cm neděleného??ale když si to tak vezmeš,tak sice na tom malým je mín matrošu,ale víc práce a ůsilí a u toho velkýho je to naopak,že?