Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:47® Tomash
Tomash

Big Mike : Nepřesuneme se na chat??? Ať uděláme Hadovi radost… :-)) )

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:46® Tomash
Tomash

Big Mike : Je to na tobě. Natři je něčím, na co budou dravci brát… :-D :-D :-D

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:45® joysi

Big Mike: kolko stoji ta kniha?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:45® Tomash
Tomash

Big Mike : Jak si sem vložil tu poslední fotku – těch polotovarů, tak kolik cm má ten mini jednodílný??? Sháním jako blázen něgde co nejkulatější malé woblírky…

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:44@ Big Mike

Tomash: máš nějakou představu jakou barevnou úpravou ty tvé plasťáky vylepšit?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:44® Tomash
Tomash

Big Mike : Jestli bys chtěl, tak bych za tebou někdy přijel a rád bych ti s tím pomohl… Nedělám si srandu!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:43® Tomash
Tomash

Big Mike : Už jsi přemýšlel o té velkovýrobě – něco jako Kácel???

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:43@ Big Mike

Tomash: zdar. No právě, slibuji okolo a za chvíli abych si vzal do „dílny“ na zahradě na zápraží pomocníka:-)) ) Jo, mládí vpřed!!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:41@ Big Mike

Ach jo, ze mě obchodník nikdy nebude. Za 100,– to radši nechám pro sebe a zase chtít po tobě za něco nehotového 150,–, na to nemám srdce:-)) ) Nehledě na to, že jsem již slíbil nějaké w. i jinde. Pokud vyčkáš, určitě jich přes zimu přibude a do sezóny něco pošlu. Nebo chceš jako vzor?

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:39® Tomash
Tomash

Big Mike : Já ti už psal, že bych od tebe chtěl nějakou tu „Kunu“… Nezapomněl si na mě??? :-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:38® Tomash
Tomash

Big Mike and All : Ahoj pánové…

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:37® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Mě ty nilsy mo nelákají,ja bych chtěl nejaké KUNY!!!A ta cena. jen tak okolo!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:32@ Big Mike

Sakra chlape, neztlač mě do kouta, potřebuji čas:-)) Nechceš radši nějaké nové Nilsy?:-)) )

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:26® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:Právě já bych si jich od tebe pár koupil,s tím,abych měl nějakou inspiraci!!Věřím,že budou fakt kvalitní,nebo aspon tak vypadaj!Rekni ce­nu!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:21@ Big Mike

Já ti fakt neřeknu. Je mi blbý za to chtít moc, ale na druhou stranu, když už jsem se s tím tak napotil:-)) ) ALL: pomožte, kolik by jste tak dali za tyhle polotovaty? Safra, že by po vzoru polských výrobců woblírků dražba?.-))) Podotýkám, že jsou všechny"ostré", provozuschopné – Jaryn viděl, Jaryn chválil.
A propó, kam Jaryna vyrazíme v neděli? Kde je rozmrznuto? Mrknu k nám na Ovčín, tam by ještě mohlo bejt l"ovno" nebo také h…:-)) )).

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:08® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

BigMike:kolik by jsi chtěl za takové nenabarvené w.??

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:02@ Big Mike

Ale nadá mi to, dnes jsem fotil polotovary. Nemám ale chuť „zdobit“. To je vždy utrpení:-( (

Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 21:58@ Big Mike

Lerak: tak to asi vím, kdo jsi. Teď mi magloři zmšnili vlaky, tak já tam po 6:15 asi tak dorážím pro podmáslí:-)) ) Tak tys mě vypozoroval? Mno, kam bych jinam chodil pohřbívat,že?:-)) ) Tedy, slyšel jsem samé superlativy, ale dle fotek w. jsem jen I. A třída:-)) Jak říkám, povrchová úprava mi uniká, mám šikovnější ruce než oko a estetické cítění. S tím sezením to beru, je třeba něco vyprovokovat. Sem tam nějaký úsek chyť a pusť by bodnul, nebo i jiné nápady. Akoprát to pořádně rozvířit, dát směr větru a hurááá za metrovkami v budoucnu. Pozvem pak i Eggerse:-)) ) Jo, nějakej matriálek bych omrkl, vlastně všechno:-) Nebo ti dodat hotového jen k barevné úpravě.-)))

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:32® HaD
HaD

chlapci na kecičky je chat!

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:22® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:Toho by byla škoda,ty bys jí pustil??Na ty velryby s nejjemnějším náčinním,že??Vlasce do 0.14mm a pruty v gramáži 3–15g,že??A na mikrotistery,viď!

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:20® jiris
jiris

denyg – já bych ji pustil zpět. Velrybu zatím nemá, ale příští rok se na ni chystáme.

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:18® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:a ty??Koukal,kou­kal,koukal. celý den!!To bych fakt mohl!!Aj velrybu má,že??A za nástrahu posloužila ta čepička,viď!!S tím batohem:David nahazoval,omylem vzal na háček synův batůžek a jak to vytahoval,tak se mu na to pověsil,že!!

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:12® jiris
jiris

denyg – žraloka má taky, ale malýho. Za nástrahu posloušil ten batůžek co má nazádech, byl jsem u toho. Bylo to ve Španělsku.

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:11® jiris
jiris

denyg – co by jsi doma s tím pěkným úlovkem dělal denygu :-D

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:11® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jiris:Fakt??a žraloka má taky??:-) :-) :-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 19:10® jiris
jiris

denyg – HaDův syn už má většího sumářa než měříš!, že Davide.

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 18:59® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

haD:Jo to je ona,fakt kus,pozdravuj ji!:-) :-) :-) jak vnímá,že jsi hodně na netu a na rybách??Jee,pěknej synek,to už chytá,nebo taky musel pozovat??Fakt,jste pekná rodinka:-) :-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 18:52® HaD
HaD

denyg: můj rybařík je tenhle z fotogalerie ;-) žena nechytá, jen byla donucena zapózovat ;-)

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 18:50® HaD
HaD

denyg: myslíš tuhle?

Čtvrtek 23. prosince 2004 v 18:42® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaD:Jo,je tam s prutem s multiplikátorem a před ní slušnej sumár a za ní nejaký keříky. to je ta fotka. Jestli je to tvoje žena,tak ti teda blahopřeji k ůlovku!!Ona taky chytá??kdy plánuješ malého rybářka??Nebo rybářku!?