Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 22. prosince 2004 ve 13:14® rarach
-
Jaryn: Dík, mohu tě ještě otravovovat, s náhradní cívkou na OKUMA Integrity 5/6 už půl roku jí marně scháním.
- Středa 22. prosince 2004 ve 13:10® rarach
-
HaD: byl bych rád aby jsi uveřejnil kolik jsem za 19 článků na chytej dostal od chytej peněz!! Nebo tedy, za tvého vlastnictví. Anonymní poznámky nebo připomínky, sem myslím nepatří. pokud se chci vyjádřit, tak se za to nesmím stydět ne? Já mám totiž pořád pocit, že podle stylu, těch poznámek to píše jeden a ten samej člověk nebo to někomu diktuje do kláves. On si hraje na děsnýho sociála a teď už mi závidí i nádobí!
- Středa 22. prosince 2004 ve 12:45® jaryn
-
Tomash: nejsem tajemnej. Přišel jsem do redakce a zrovna to rozebírali, o jiných rybách se nemluvilo
- Středa 22. prosince 2004 ve 12:43® jaryn
-
rarach – pusť to k vodě, lidi budou vždycky závidět. A jestli za to bereš prachy, bez odměny či protislužby nedělá nikdo, není se za co stydět. Jó kdybys byl poslanec, bral prachy za hovno a jěště pak za články tak to bys mě naštval.
- Středa 22. prosince 2004 ve 12:19® Zlinsky_lovec
-
Je tu někdo??
- Středa 22. prosince 2004 v 9:54® HaD
-
Rarach: jak si představuješ řešení?
- Středa 22. prosince 2004 v 1:54® rarach
-
HaD: Myslím, že by jsi měl trochu víc dbát na tu co tu kdo napíše, tím spíš, když se nepodepíše nebo je nezaregistrovanej. Právě jsem se v komentáři svého posledního článku dočetl, že beru za články prachy, někdo kdo mne v životě neviděl mne stylem jedna paní povídala ohrožuje i v zaměstnání, což jak sám víš, je naprosto nebránitelné. Nechci aby si někdo myslel, že se nějak bojím, já bojuju tvrdě, dokonce i mnohdy nevybíravě, toho jsem si toho vědom, ale nikdy zákeřně. Tedy doufám, že tady uvedeš vše na pravou míru.
- Středa 22. prosince 2004 v 1:23® rarach
-
Už píšu z hladu, končim!!! dobrou
- Středa 22. prosince 2004 v 1:22® rarach
-
HaD: Tak jsem se přemluvil a napsal jsem jednu docela obsáhlou recenzi, a když jsem to po sobě četl, tak jsem tam našel nějakou chybu, dal jsem tedy odelat – ne a ona zmizela celá, to je divný ne, takhle brutálně zaplatit za případnou opravu.
- Středa 22. prosince 2004 v 1:17® rarach
-
Jiris: Škoda, že mezi nima nebyl ten z těch Gruntů. Jinak se u Vás hospodaří stejně jako u nás. U nás dokonce byla na jedné vodě pro pstruha moc studena voda, ale pro kapra to bylo OK.
- Středa 22. prosince 2004 v 1:00® jiris
-
hrousek
- Středa 22. prosince 2004 v 0:59® jiris
-
A viš proč, protože po regulaci – šli všichni potočmeni do hajzl… a nasadili jen duhaky. Zatím nemá říčka stále ekol. rovnováhu, není úživná, protože místo úživného dna zbyl jílovitý shit, v tom není hmyz, hrousci a tak a proto se ti duhaci beztak zrali navzajem. Nyni po 2 letech po regulaci je to tak o 5% lepši. chce to čas, až se to zlepsi, tak to zas ti .........é zregulujou zas. su zas nasr…
- Středa 22. prosince 2004 v 0:56® jiris
-
Rarach – tipuju že žádnyho.
- Středa 22. prosince 2004 v 0:55® rarach
-
Jiris: Tak to je slušný, kolik asi sežrali potočáčků Ty vandráci?
- Středa 22. prosince 2004 v 0:44® jiris
-
Rarach – u nás byl potok
pár kousků vydrželo celou sezónu vyrostlo tak 10 cáků a na zahájenou skončili na pánvy.
- Středa 22. prosince 2004 v 0:41® rarach
-
Jiris: Ještě k těm duhákům, to máte kliku u nás do konce sezóny nevydrží, spíš tak do konce týdne. A pak se občas objevý nějakej mohykán a to je pošušňáníčko si ho povodit.
- Středa 22. prosince 2004 v 0:39® jiris
-
Rarach –
vázat fantasmagor mušky to znám, vždy když mě nebavili klasické mouchy tak to byly maximální hajtry! všehochuť
- Středa 22. prosince 2004 v 0:33® rarach
-
Jiris: Třeba loni, doslova křiklavě blankytně modrá jepice, ale byl den, kdy se po ní mohli potočmeni zbláznit, no ale pak taky nic, prostě je to rybaření nevyzpytatelné, ale to je to nejkrásnější.
- Středa 22. prosince 2004 v 0:30® rarach
-
Jiris: Právě, že to vím, ale prostě jsem uchylnej i v tom, že se snažím furt něco vymýšlet, bohužel zatím jdu většinou cestou Járy Cimrmanna. To samé mám s mouchama, prostě fantasmagorie u mne vede!!
- Středa 22. prosince 2004 v 0:26® rarach
-
Tomash, proč strach dyť už jsme nejsme tak daleko já 55 a Ty 56 a s těma váhama??? To už známe ne? Viz. Klášterec
- Středa 22. prosince 2004 v 0:24® jiris
-
Rarach – ani nevíš o co přicházíš, že nechytáš na gumy!!
- Středa 22. prosince 2004 v 0:20® rarach
-
Jiris: A pak tam dám Mírovu rotačku a konečně nachytám!!!
- Středa 22. prosince 2004 v 0:16® rarach
-
Jiris: S těma duhošema, je to asi fakt místně, už jsem slyšel oba názory. Co se týká těch mojich potvor tak já mám zatím ke gumám nedůvěru, pořád si připadám jak kdybych chytal s nějakou pouťovou atrakcí, což mne ovšem zcela jistě okrádá o spoustu loveckých zážitků. Takže takle si po večerech blbnu a pak si piji kalich hořkosti až dokonce. ZATÍM , ale já to prolomím a pak......
- Středa 22. prosince 2004 v 0:08® Tomash
-
Tak G. N tomu, kdo si to tu potom přečte…
- Středa 22. prosince 2004 v 0:04® Tomash
-
Si tu píšu sám se sebou…
- Středa 22. prosince 2004 v 0:04® Tomash
-
Docela mě tu překvapuje chlapík s největším candošem – podle něj 101cm a 11,50 kg!!! Na to, že ho drží frajersky na jednom prstu pod žábrou…
- Středa 22. prosince 2004 v 0:03® Tomash
-
Teď zrovna čučím do starýho Rybářství – 4/2004. S tím mníkem 66cm bys byl bez konkurenčně první… „Letošní“ winner má mníka 59cm…
- Středa 22. prosince 2004 v 0:01® Tomash
-
rarach : Aha. No a co říkáš na ten rekord ostroretky těch 58 cm a 2,8 kg? Z toho jde strach, ne?
- Středa 22. prosince 2004 v 0:00® jiris
-
Rarach – s těma duhákama nesouhlásím u nás, když je nasadí tak je blbej i na konci sezóny, prostě tržní ryba na jídlo, kterou chytne každej.
Strýmr nemůže nahradit twister a naopak, twister má o dost agresivnější chod a strýmr zase svůdnější pohyb, bych řek
- Úterý 21. prosince 2004 ve 23:57® rarach
-
Tomash: Já jim, letos mohu poslat tak pozdrav s fronty. Mám pouze ze Žateckýho kostňáka vranku 123 mm a málem jsem tam s ní vyhrál, naštěstí těsně před kocem Marfič chytil duhoše přes 40 tak jsem to neodnesl, hlavně večer teda. Jinak u nás se mníci chytali před těma 3–4 rokama v tuhle dobu celkem běžně, ale menší tak 30–50 cm, tenhle se mi pověsil v červenci.