Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 19. prosince 2004 ve 22:23® HaD
HaD

foto 1a

Neděle 19. prosince 2004 ve 22:22® ywan

JIRIS : Dik za radu :-)

Neděle 19. prosince 2004 ve 22:18® HaD
HaD

Rarach: jj, je třeba si zvyknout :-)

Neděle 19. prosince 2004 ve 22:10® rarach

Had: sorry,já nevěděl ,že jsi tu!!! Polepším se, snad!!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 22:09® rarach

Standy: opět vtípek, jsi fakt dobrej. Hele , prostě jenom říkám co si myslím, holt se to někomu líbí nebo ne. Neposlouchám, nějaký tlachy zkouřenejch kamarádů a snažím se něco dělat. To, že nestojím v koutě, Tě asi hodně štve, ale zatím, jsem kromě doslova trapnejch ataků od Tebe, zcela mimo mísu, nic nečetl. Já to prostě neumím, někde bloumat . Hrozně se mi libí polemika o mém zaměstnání a chápaní, zkus si tady střihnout jednu 24 hod. pohotovost – sám na celej okres Sokolov a pochopíš. I KDYŽ STEJNĚ NECHÁPU TVOU NARÁŽKU. Já tomu tady nešéfuju, akorát zastupuji v nepřítomnosti tak 10 dní v roce. A stejně budeš sedum, ten se chtěl taky stěhovat do Klášterce, taky byl z moravák a taky používal to alias. A taky vraždil nějaký duháky, ale bylo mu to líto!!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 22:08® HaD
HaD

4ALL: No tak chlapci! klídek. jděte si to řešit do chatu. kua. Rozdělil jsem to, aby tady v diskusi šla řeč o rybách a v chatu se plkalo! Vím, že jste si ještě nezvykli, ale snažte se, plís! ;-) Jo a v literatuře se lze setkat, pokud se nepletu, se slovy strímr, strýmr i streamer, takže klid.

Neděle 19. prosince 2004 ve 22:01® jiris
jiris

Rarach – u nás už řvát nemusím, jak sem psal zregulovali nám potok. Ale pokud by se dělalo něco písmně podpořil bych. U nás nemám co podpořit.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:57

Rarach: Jak říkám,opravdu mistr zeměkoule! Nepůjdeš dělat prezidenta vesmíru?

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:55® rarach

Jiris: OK pustíme se do toho a budeme řvát jako hyeny!!!!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:54® rarach

Standy: Ty jsi vážně chudák, kolik si myslíš, že je asi RTG laborantů v Karlovarském kraji, já bych řekl, že tak 10 kousků, pokud vím tak s žádným nemám ani nejmenší problém, nás je totiž tak málo, že to ani jinak nejde. Snad Ti nevadí, že také publikuji v Radiologii. Nebyl jsi snad, Ty sám uspokojen na Mag. rezonanci nebo jsi nechtěl klidně hajinkat, čo ty papánku. Nebo snad máš slovní průjem!! Vem si prášeček a jdi hajinkat.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:39® jiris
jiris

Rarach – pokud by jsi chtěl ohledně potočáků s něčím pomoci, ozvi se. Myslím, že je nás víc, co se bojí jeho stavu a pomohli by ti.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:35

Rarach: Já se nemusím za někoho schovávat. Jsem z Klášterce nad Ohří a tak docela vím, jaké máš perfektní vztahy na pracovišti! Jsi krásným vzorem chápajícího a perfektního spolupracovníka, se kterým je opravdu radost dělat. Stačí, co se dozvím od svých kámošů z tvého pracovního prostředí! Hrůza na třikrát!!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:33® rarach

Jiris : No tak já se vzdávám, hlavně, že se nakonec nějak dohrabem k cíli, ovšem oklika hrozná!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:32® jiris
jiris

Davide promííííń trochu se to tady zvrhlo na chat, ale myšlenku to mělo dobrou.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:32® jiris
jiris

Rarach – Big Majk je můj osobní strážce, tak bacha :-)

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:31® rarach

Standy: Možná s Big Mikem, to bych neriskoval, ale jinak!!! Co mlčíš, chytil jsem Tě???

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:28® rarach

Jiris: To jsem myslel jako perličku – ne osobně!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:27® rarach

Standy : Čím si přispěl Ty ??? Nejsi náhodou schovanej sedum alias ten kdo se nesměje??? Mám přes ruku víc než 42 cm a 15 let jsem hrál závodně hokej, rány se nebojím ani dát ani přijmout.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:27® jiris
jiris

Rarach – jaryn je ze sokolova, že oblere :-D

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:26® jiris
jiris

Rarach – o něco podobnýho jsme se u nás pokoušeli (ne doslova hájit pstruhy, to by zavrhli okamžitě, pouze zvednout míru), pche......... oni ani nezvedli míru o tři cáky. Co chceš víc? Jinak v tomto ti budu držet pěsti. Úplně nejlepsí by bylo, kdyby se stejně smíšlející lidé přihlásily do jedné organizace, kde by jich byla většina a přehlasovili je toť můj názor.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:24® rarach

Jaryn, jiris: Tady v Sokolově je rybář a ten aby byl spisovnej, tak neříká wobler, ale obler. On je to hroznej v…,ovšem to je jen na okraj, každý si češtinu vykládá jinak.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:24

Bylo otázkou času, kdy tady bude pan mistr zeměkoule Rudolf Gašpar alias Rarach opět ukazovat své neobyčejné intelektuání schopnosti, které může rozdávat po tunách všem nám okolo, protože jediný ON je ten nejlepší a nejchytřejší. Kdyby se tak nejraději někam nadobro zahrabal, aby byl od těch jeho ješitných a blbých kidů konečně klid. Tak silně namyšlenýho borca jsem už opravdu dlouho nezažil!!! Pár facek u vody a snad by se spravil, když to neumí bohnický areál, kde je určitě stálým pacientem!!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:21® rarach

Jsem tak naštvanej, že omluvte třeba i překlep, Vy všichni!!!Jiris:Já bych jí chtěl taky vidět, ale pokud se to bude jenom promýšlet a myslet na to, tak jí neuvidíme nikdy!!!! Proto to nahazuji a proto chci znát názor co nejširší veřejnosti, protože je mi jasný, že pokud by se teď o tom začalo jednat, tak do praxe to půjde nejdřív v roce 2006 a to jsem vééélký optimista. Ono, taky jak si viděl ne všichni s tím souhlasí a to bych řekl, že servery veřejně navštěvují Ti umírněnější rybáři!!!Takže je mi jasný co se strhne až to přednesu na schůzi, budu si muset s ARO půjčit defibrilátor, protože několik starých máčosů-rybičkářů z toho jebne!!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:15® jiris
jiris

Rarach – nemyslim čárku, nelíbí se mi obsah. Když ani jaryn neznáš!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:13® jiris
jiris

Co chceš pouště do éteru, chtěl bych vidět tu organizaci, která dá hájit potočáka? Zatím takovou neznám. Jinak jako obvykle jsem celej Váš příspěvek nepochopil.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:12® rarach

Jiris: Vadí Ti ta jedna čárka, sorry.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:09® jiris
jiris

rarach – když už jsme tady u češtiny, tak to Vaše předchozí souvětí je stejně děsné jako strýmr.

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:08® rarach

Myslel, jsem to vyznání o tom potočákovi, to bylo hodně laciný, je mi jasný, že na to trápí víc lidí, ale tak srdcervoucí poznámku jsem ještě neviděl. Nebudeš zachraňovat Williho 4, sice už je po smrti, ale i jiní na to třeba myslí. Já se na vše vykašlu, Ty máš vše v hlavě nebo v compu a až to vypustíš do éteru, tak my ostaní už nemusíme mít, žádné starosti-JIRIS myslí za nás!!!!

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:04® jiris
jiris

Rarach – kašli na jaryna, zajímají mě ty dva roky staré myšlenky?

Neděle 19. prosince 2004 ve 21:04® rarach

Masa bob-nemám!!!