Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. prosince 2004 v 15:12® Zlinsky_lovec
-
Toulovec:Co neví ani poučné,vtipné ani k věci?? death:Jak to jde,?
- Středa 15. prosince 2004 v 15:11® DEATH
-
je to myšleno vážně,nebo jde o pouhý žert?
- Středa 15. prosince 2004 v 15:09® DEATH
-
čtu ty novinky. zrušení hájení??HOVADINA!!! Ten všeobecný zákaz platí,nebo né?
- Středa 15. prosince 2004 v 15:07® HaD
-
toulovec: jj
- Středa 15. prosince 2004 ve 14:58® Lovec
-
Had: nechtěl jsi spíš říct prdelku, nebo prdelinku???
- Středa 15. prosince 2004 ve 14:47® HaD
-
toulovec: a pak mi ten zadek vyfoť, chtěl bych ho vidět zmalovanej!
- Středa 15. prosince 2004 ve 14:46® Lovec
-
Vydra in: naposledy Tě varuju!!! ještě jednou mi zkomolíš nick, sednu do auta, u tebe jsem do 3 minut a zmaluju Ti zadek že se neposadíš :o)
- Středa 15. prosince 2004 ve 14:34
-
Jaryn/ to je přesně, ted mi Toulavec psal, že je na kluky
) vid Toulavče?
- Středa 15. prosince 2004 ve 14:21® zedus
-
Ten kdo se nesměje: Já nevím, když koukám na tu fotku s čičinama tak mi tam něco nesedí, mě třeba na podložce u počálu leží myš.
Jaryn a toulavec: Souhlas s Jarynem. Myslím si, že to je takhle docela v pořádku, diskuze je prostě pokec pro fšechny a taky ho tak beru, přijdu, přečtu pár posledních příspěvků a pak buď něco napíšu nebo taky ne. Větší váhu má pro mě fórum a to je podle mě dobře strukturované a docela přehledné. Ale ta horlivost mládí je teda ukrutná no co naděláš, jsou tu a mají na to právo. Nejde je odstrčit do nějakých separovaných skupin, už kvůli tomu, že se můžou od vás starších něco naučit a já vím jak se špatně člověk zařazuje do nějaké skupiny lidí, kteří se znají osobně a mají společné zážitky.
- Středa 15. prosince 2004 ve 13:40® jaryn
-
Toulovec _ přesně to jsem myslel ty ptáku, já ti dám staříka. Když já budu křepce pobíhat okolo vody, tebe tam bude tlačit na vozíku statný ošetřovatel
- Středa 15. prosince 2004 ve 13:12® Lovec
-
Jaryn: člověče staříku tobě to ve Tvým požehnaným věku ještě myslí jako sviňa – líp bych to nenapsal :o)))
To co teď vidíme je přirozený vývoj. Vzpomeňte si na doby Václava Fikara a spol – chodili jsme sem, byli jsme cizí a divili jsme se že s námi nikdo nemluví a že je obtěžujeme. Byla to skupina kluků kamarádů, které jsme se divili že jsou tak nějak uzavření a nyní se málem chováme stejně. Je vidět že jsme se mýlili a že jim možná dlužíme omluvu. Prostě se tu poslední 2–3 měsíce ustálilo osazenstvo , věděli jsme co od koho čekat a najednou přijdou 3–4 mladí kluci a my na ně koukáme jako na vyvrhely.
chyba je asi v nás – byli jsme na něco zvyklí, líbilo se nám to a nejsme schopni tak rychle pochopit, že CHYTEJ míří mílovými kroky k rozšiřování členské základny. Myslím že rozdělení diskuse je věcí, která problém neřeší – buď se budou kastovat uživatelé, nebo to bude server pro všechny. Forum získává každým dnem na kvalitě a diskuse holt zůstane diskusí, kam chodíme poklábosit a zvykněme si, že tam klábosí i někdo jinej než skalní 18 ze srazu.
- Středa 15. prosince 2004 ve 13:06® jaryn
-
Vydra in – ano a je to vyřešené. Mě se ta varianta taky nejvíc líbí C je prostě C
- Středa 15. prosince 2004 ve 13:05® Dědek
-
HaD: souhlas s jarynem, stejně potom budeš číst všechno
- Středa 15. prosince 2004 ve 13:01
-
Jaryn C/ je správně
ahoj all
- Středa 15. prosince 2004 ve 12:38® HaD
-
tak teď babo raď
- Středa 15. prosince 2004 ve 12:24® jaryn
-
4 all : s těma plkama to je těžký. Had ten servr rozjel a chodí sem čím dál tím víc lidí. Na víc je tu vytvořilo jádro rybářů, kteří se znají osobně ze srazu a párkrát si i spolu pak zarybařili. Co s tím?: a/ vytvořit nějaký elitní klub? a dělat chytrý? b/vytvořit několik rubrik? a pak ze zvědavosti šmejdit všude a zase nestíhat? Já nevím, myslím si , že na kulturnější diskusi je tu Fórum a toto je na ptákoviny. Už jsem se to naučil číst letem světem Nakonec David je pyšný na to, že pozvedl tento server, a to je pravda, tak ať se stará. Všechno má svůj rub a já myslím, že sem bude chodit ještě víc lidí. Takže dle starého přísloví: Nechme to volovi ten má větší hlavu. Teď nevim jestli to brát doslova
- Středa 15. prosince 2004 ve 12:04
-
HaD: No, já si myslím, že to bude Osum
- Středa 15. prosince 2004 ve 12:00® HaD
-
doktor: vím Ten,kdo se nesměje=sedum
- Středa 15. prosince 2004 v 11:15® doktor
-
HaD: Už vieš kto je Ten,kdo se nesměje? 15.12.2004, 10:04
- Středa 15. prosince 2004 v 11:09
-
Bass: To je on – George. Lidi mi ho přinesli, když se toulalo v mrazu po parkovišti
- Středa 15. prosince 2004 v 11:04
-
Bass: Nebudeš mi to věřit, ale je to z půlročního kotěte! Když odčervuji např. vydry nebo kuny,tak je toho půlka popelnice! Ten parazit roste strašně rychle a čím kvalitnější stravu dáváš zvířeti, tím více je podporuješ.
- Středa 15. prosince 2004 v 10:58® Bass
-
Ten,kdo se nesměje: jasně psa nechávám pravidelně odčervovat .................. bylo mi jasný, že jsou to nějaký tasemnice nebo škrkavky, protože něco podobnýho jsem kdysi viděl když to vyblila kočka, ale z čeho jsou takhle velký ? ............. prase, kráva, pes ........ ?
- Středa 15. prosince 2004 v 10:55
-
doktor: Možná mystifikuji trochu moc, ale toto používat jako návnadu je na zavření do kriminálu!. Však ty sám nejlépe víš, co se může při rozšiřování tohoto parazita stát.
- Středa 15. prosince 2004 v 10:49
-
Bass: Že si to Ty, tak Ti to pekelný tajemství prozradím. Jsou to hlísty a tasemnice, které ze sebe vypudí zvíře po pozření určité tablety. Tyto parazity má v sobě mnoho zvířat,např. kočky,psi,kuny, apod. Toto mají v sobě i někteří ptáci, ba i dokonce i lidé. O tom by mohl Doktor vyprávět. Jinak by jsem se toho nedotkl holou rukou! Povypuzení na světlo bóží, parazit okamžitě do jedné až dvou minut umírá, červ zhnědne a vyschne. Je to nepříjemný střevní parazit, který se přiživuje na hostiteli, kterému se potom nedostává hodnotná výživa a to zvíře je poté takové vyhublé, že až kosti na něm rachotí, přitom je to zvíře poměrně živé. Tyto odčervovací tablety by mělo dostat bez výjímky každé domácí zvíře! Máš-li doma něco takového (nemyslím manželku ani tchyni),zaběhni do lékárny a praktikuj.
- Středa 15. prosince 2004 v 10:39® Bass
-
HaD: Přesně jak řiká doktor, udělal bach jenom nějakou "tlachárnu " a dál diskusi s rybář. tématikou.
- Středa 15. prosince 2004 v 10:36® doktor
-
Ten,kdo se nesměje: Trocha aj mňa. Nie je zakázané používať to ako nástrahu?
- Středa 15. prosince 2004 v 10:34® Bass
-
Ten,kdo se nesměje: Tak to sem pochopil, jak to myslíš, mě by ale zajímala pravda
- Středa 15. prosince 2004 v 10:34® doktor
-
HaD: Tiež nebol za rozdelenie diskusie vtedy a nie som si istý ani teraz. Ale keď sa už aj jiris ozval.
A ak tak načo 7kategórií, možno by stačilo niečo ako „k veci“ /rybačka/ a „od veci“/ostatné/. Ale netrúfam si radiť.
- Středa 15. prosince 2004 v 10:29
-
Bass: Ty Jsi holoubku nepostřehl, že to jde ze mne, když si uvědomím koho platím ze svých daní?
- Středa 15. prosince 2004 v 10:27® HaD
-
Igor: stále o tom přemýšlím