Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 15. prosince 2004 v 15:12® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Toulovec:Co neví ani poučné,vtipné ani k věci?? death:Jak to jde,?

Středa 15. prosince 2004 v 15:11® DEATH

je to myšleno vážně,nebo jde o pouhý žert?

Středa 15. prosince 2004 v 15:09® DEATH

čtu ty novinky. zrušení hájení??HOVADINA!!! Ten všeobecný zákaz platí,nebo né?

Středa 15. prosince 2004 v 15:07® HaD
HaD

toulovec: jj

Středa 15. prosince 2004 ve 14:58® Lovec

Had: nechtěl jsi spíš říct prdelku, nebo prdelinku???

Středa 15. prosince 2004 ve 14:47® HaD
HaD

toulovec: a pak mi ten zadek vyfoť, chtěl bych ho vidět zmalovanej!

Středa 15. prosince 2004 ve 14:46® Lovec

Vydra in: naposledy Tě varuju!!! ještě jednou mi zkomolíš nick, sednu do auta, u tebe jsem do 3 minut a zmaluju Ti zadek že se neposadíš :o)

Středa 15. prosince 2004 ve 14:34

Jaryn/ to je přesně, ted mi Toulavec psal, že je na kluky :-)) ) vid Toulavče?

Středa 15. prosince 2004 ve 14:21® zedus
zedus

Ten kdo se nesměje: Já nevím, když koukám na tu fotku s čičinama tak mi tam něco nesedí, mě třeba na podložce u počálu leží myš.:-)

Jaryn a toulavec: Souhlas s Jarynem. Myslím si, že to je takhle docela v pořádku, diskuze je prostě pokec pro fšechny a taky ho tak beru, přijdu, přečtu pár posledních příspěvků a pak buď něco napíšu nebo taky ne. Větší váhu má pro mě fórum a to je podle mě dobře strukturované a docela přehledné. Ale ta horlivost mládí je teda ukrutná no co naděláš, jsou tu a mají na to právo. Nejde je odstrčit do nějakých separovaných skupin, už kvůli tomu, že se můžou od vás starších něco naučit a já vím jak se špatně člověk zařazuje do nějaké skupiny lidí, kteří se znají osobně a mají společné zážitky.

Středa 15. prosince 2004 ve 13:40® jaryn

Toulovec _ přesně to jsem myslel ty ptáku, já ti dám staříka. Když já budu křepce pobíhat okolo vody, tebe tam bude tlačit na vozíku statný ošetřovatel

Středa 15. prosince 2004 ve 13:12® Lovec

Jaryn: člověče staříku tobě to ve Tvým požehnaným věku ještě myslí jako sviňa – líp bych to nenapsal :o)))

To co teď vidíme je přirozený vývoj. Vzpomeňte si na doby Václava Fikara a spol – chodili jsme sem, byli jsme cizí a divili jsme se že s námi nikdo nemluví a že je obtěžujeme. Byla to skupina kluků kamarádů, které jsme se divili že jsou tak nějak uzavření a nyní se málem chováme stejně. Je vidět že jsme se mýlili a že jim možná dlužíme omluvu. Prostě se tu poslední 2–3 měsíce ustálilo osazenstvo , věděli jsme co od koho čekat a najednou přijdou 3–4 mladí kluci a my na ně koukáme jako na vyvrhely.

chyba je asi v nás – byli jsme na něco zvyklí, líbilo se nám to a nejsme schopni tak rychle pochopit, že CHYTEJ míří mílovými kroky k rozšiřování členské základny. Myslím že rozdělení diskuse je věcí, která problém neřeší – buď se budou kastovat uživatelé, nebo to bude server pro všechny. Forum získává každým dnem na kvalitě a diskuse holt zůstane diskusí, kam chodíme poklábosit a zvykněme si, že tam klábosí i někdo jinej než skalní 18 ze srazu.

Středa 15. prosince 2004 ve 13:06® jaryn

Vydra in – ano a je to vyřešené. Mě se ta varianta taky nejvíc líbí C je prostě C

Středa 15. prosince 2004 ve 13:05® Dědek
Dědek

HaD: souhlas s jarynem, stejně potom budeš číst všechno

Středa 15. prosince 2004 ve 13:01

Jaryn C/ je správně :-) ahoj all

Středa 15. prosince 2004 ve 12:38® HaD
HaD

tak teď babo raď

Středa 15. prosince 2004 ve 12:24® jaryn

4 all : s těma plkama to je těžký. Had ten servr rozjel a chodí sem čím dál tím víc lidí. Na víc je tu vytvořilo jádro rybářů, kteří se znají osobně ze srazu a párkrát si i spolu pak zarybařili. Co s tím?: a/ vytvořit nějaký elitní klub? a dělat chytrý? b/vytvořit několik rubrik? a pak ze zvědavosti šmejdit všude a zase nestíhat? Já nevím, myslím si , že na kulturnější diskusi je tu Fórum a toto je na ptákoviny. Už jsem se to naučil číst letem světem Nakonec David je pyšný na to, že pozvedl tento server, a to je pravda, tak ať se stará. Všechno má svůj rub a já myslím, že sem bude chodit ještě víc lidí. Takže dle starého přísloví: Nechme to volovi ten má větší hlavu. Teď nevim jestli to brát doslova

Středa 15. prosince 2004 ve 12:04

HaD: No, já si myslím, že to bude Osum

Středa 15. prosince 2004 ve 12:00® HaD
HaD

doktor: vím Ten,kdo se nesměje=sedum

Středa 15. prosince 2004 v 11:15® doktor

HaD: Už vieš kto je Ten,kdo se nesměje? 15.12.2004, 10:04

Středa 15. prosince 2004 v 11:09

Bass: To je on – George. Lidi mi ho přinesli, když se toulalo v mrazu po parkovišti

Středa 15. prosince 2004 v 11:04

Bass: Nebudeš mi to věřit, ale je to z půlročního kotěte! Když odčervuji např. vydry nebo kuny,tak je toho půlka popelnice! Ten parazit roste strašně rychle a čím kvalitnější stravu dáváš zvířeti, tím více je podporuješ.

Středa 15. prosince 2004 v 10:58® Bass
Bass

Ten,kdo se nesměje: jasně psa nechávám pravidelně odčervovat .................. bylo mi jasný, že jsou to nějaký tasemnice nebo škrkavky, protože něco podobnýho jsem kdysi viděl když to vyblila kočka, ale z čeho jsou takhle velký ? ............. prase, kráva, pes ........ ?

Středa 15. prosince 2004 v 10:55

doktor: Možná mystifikuji trochu moc, ale toto používat jako návnadu je na zavření do kriminálu!. Však ty sám nejlépe víš, co se může při rozšiřování tohoto parazita stát.

Středa 15. prosince 2004 v 10:49

Bass: Že si to Ty, tak Ti to pekelný tajemství prozradím. Jsou to hlísty a tasemnice, které ze sebe vypudí zvíře po pozření určité tablety. Tyto parazity má v sobě mnoho zvířat,např. kočky,psi,kuny, apod. Toto mají v sobě i někteří ptáci, ba i dokonce i lidé. O tom by mohl Doktor vyprávět. Jinak by jsem se toho nedotkl holou rukou! Povypuzení na světlo bóží, parazit okamžitě do jedné až dvou minut umírá, červ zhnědne a vyschne. Je to nepříjemný střevní parazit, který se přiživuje na hostiteli, kterému se potom nedostává hodnotná výživa a to zvíře je poté takové vyhublé, že až kosti na něm rachotí, přitom je to zvíře poměrně živé. Tyto odčervovací tablety by mělo dostat bez výjímky každé domácí zvíře! Máš-li doma něco takového (nemyslím manželku ani tchyni),zaběhni do lékárny a praktikuj.

Středa 15. prosince 2004 v 10:39® Bass
Bass

HaD: Přesně jak řiká doktor, udělal bach jenom nějakou "tlachárnu " a dál diskusi s rybář. tématikou.

Středa 15. prosince 2004 v 10:36® doktor

Ten,kdo se nesměje: Trocha aj mňa. Nie je zakázané používať to ako nástrahu?

Středa 15. prosince 2004 v 10:34® Bass
Bass

Ten,kdo se nesměje: Tak to sem pochopil, jak to myslíš, mě by ale zajímala pravda :-)

Středa 15. prosince 2004 v 10:34® doktor

HaD: Tiež nebol za rozdelenie diskusie vtedy a nie som si istý ani teraz. Ale keď sa už aj jiris ozval. :-) A ak tak načo 7kategórií, možno by stačilo niečo ako „k veci“ /rybačka/ a „od veci“/ostatné/. Ale netrúfam si radiť.

Středa 15. prosince 2004 v 10:29

Bass: Ty Jsi holoubku nepostřehl, že to jde ze mne, když si uvědomím koho platím ze svých daní?

Středa 15. prosince 2004 v 10:27® HaD
HaD

Igor: stále o tom přemýšlím