Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:59® BoBo-Falknow
-
denyg: Tři roky…
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:59® jaryn
-
Big Mike: havrane nech nebožtíky na mrazu a pojď s náma ve čtvrtek na ryby
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:57® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Někdy bych taky rád zmizel,ale naši jsou ok!!Kolik je tvojí ratolesti??
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:56® jaryn
-
kostnak : v tobě je dobroty jako pr. li medu. to se mi páčí
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:54® kostnak
-
majk, cital som. citujem z tvojho mailu:„Dal jsem si červené vínko na uklidněnou.“ ukludnilo ta?:)))))
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:53® jaryn
-
B. Mike Udělej cumel a namoč ho do toho co máš rád – rum vodka apod. Uvidíš, že usne.
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:53® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Tak tento víkend asi ne,budeš muset drnout víno z koberce!!
. Už se těším,až to prubnu. Mě ten článek stačil,ale jestli přidáš foto,tak to budeš ještě lepší!!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:53® BoBo-Falknow
-
Big Majk: Dej mu panáka
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:52@ Big Mike
-
Chci taky takové rodiče jako má Denig!!!Aůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů…
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:51® Zlinsky_lovec
-
BigMike:Ptal jsem se mamky a ona říkala,že sůl by měla fungovat(když jsem byl malý,taky se nám to stalo,sůl to vyřešia)!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:50@ Big Mike
-
Supra shoe jsou dobré. Nekupovat lodičku, šel bych do nich! . Denyg: pořád o tom mluvím, ale jak budu mít na víkend digi a bude slunečno na focení, nafotím výrobu krok za krokem. Snad to HaD zveřejní co nejdříve abyste se měli v zimě čím zabývat.
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:50® dwarf
-
Big mike: zkus ukolíbavku:))
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:50® jaryn
-
B. Mike : sůůůl
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:48® Zlinsky_lovec
-
Ten,kdo se nesměje:Já ti to říkal,že ten rejnok je u nás blbost,sotva zřídka se chytí jeseter,ale o rejnokovi jsem teda u nás ještě neslyšel!!Díky,potěšil jsi mě,ale zase takový borec nebudu. Každýmu se občas daří a občas ne,ale zase je fakt,že se snažím rybařině věnovat většinu času jak lovem,tak i četbou různých knih a hlavně díky tomuto webu CHYTEJ!!Naši se do mě taky snaží docela investovat,jelikož jediný kdo u ás v rodině chytá,je prababička(A ta ještě pytlačí na kolečko na chovným rybníku) a tak chtějí,abych si vše vyzkoušel rozhodl se jakou cestou. Mě chytila přívlač. Jsem vlastně takový samouk!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:48@ Big Mike
-
Kostnak: máš mejla, parde!
Sůl ve vrstvě 10 kg nasypána, potom nastoupí lux a pak studená voda. . . Jak ještě uspat 4 leté dítě, tedy sígra, kerej odpoledne spal 2 hodiny? Nechci ho knokautovat!!!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:46® jaryn
-
Tomash – mám taky Huntery už rok s jsem s nimi navýsost spokojený, teplo jako v pokojíčku. Vrchní cenzor HaD – posílám ti emailem foto rukavice ke schválení zda to mohu pustit do servru.
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:46@ Big Mike
-
Kulva, tolik ocenění na konc dne. Kdybyste věděli jakej měl dnes Havran den, asi by ste zběleli závistí
)) Snad to víno bylo poslední událostí dne!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:46® kostnak
-
vraj to posypat solou. hrubsiu vrstvu a nechat posobit chvilu.
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:45® dwarf
-
tomash: poslal jsem ti mail s těma botama
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:45® dwarf
-
big mike: mamca na to vždycky nasype sůl, která do sebe natáhne to víno
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:44® BoBo-Falknow
-
Big Mike: A nebo bílé, třeba se to srovná
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:43® BoBo-Falknow
-
Big Mike: Studenou vodu…
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:42® Zlinsky_lovec
-
BigMiku,ten tvůj článek o omáí výrobě woblerů je úžasný. Ve čtvrtek jdu pro potřebné věci a celý víkend na toho budu dělat u dědy!Aspoň mám přes zimu co dělat(jako by toho učení bylo málo,že??)!!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:42@ Big Mike
-
Nevíte co na to červené víno?
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:41
-
denyg: Soráč za toho rejnoka! Věř tomu, že nic takového tady v republice není a nikdy nebylo. Že by ale Jaryn přečůral i mne? Díky Tvým fotkám jsem naznal, že nejsi žádné sméčko, ale docela dobrý rybářský borec. Když se porovnám s Tebou, tak jsem ve Tvých letech neznal rozdíl mezi plandavkou a rotačkou. Z hodnosti plavčíka Tě tímto zařazuji s okamžitou platností do hodnosti kadeta. Ať nadále vzkvétá díky tomuto serveru Tvá rybářská odbornost. Zdar! Zdar! Zdar!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:39® Zlinsky_lovec
-
BoB:souhlas!!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:36@ Big Mike
-
Ani nestíhám už všechno číst! Do fóra už vůbec ne. Je toho moc a čas, čas mě tlačí. Do toho tady vedle mladej vylil ženě č. víno na koberec, celých 2 dcl, tak se tu bavíme při večeru!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:34@ Big Mike
-
ALL, tedy snad
: díky, díky. Snažil jsem se a ani jsem netušil, že bych mohl do poloviny někoho ještě mylít a mystifikovat. No, jsem za to rád, že se trošku někdo zasmál. Já se u toho při psaní bavil dobře! A ten normál RŘ nevidím tak strašně. Nevím jak vám, ale mě v celku vyhovuje. I ty doby lovu. Chápu, že kdo nemá rodinu, jiné koníčka a je pořád na rybách, asi ho to štve. To samé třeba hájení darvců co už se tady ve fóru rozebíralo. Ať si orazí a my také!
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:33® BoBo-Falknow
-
denyg: Vždyť jsem psal: HaD: Já myslím, že z toho by jsi problém měl spíš Ty, jako provozovatel webu.
- Úterý 14. prosince 2004 ve 22:32® Zlinsky_lovec
-
Ale,jo máš pravdu!ale větší problém by měl ale David,ne??