Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 12. února 2003 v 10:56® JardaX
-
VŠEM!! Ohledně ceny na akci s Jackem KOLENDOWICZEM. V Ceně je ubytování v hotelu ISORA, snídaně a poplatky za povolení použít štěrkovnu Koblov a taky poplatek za instruktáž. My nepotřebujeme vydělávat na takovýchto akcích. Copak na tom se dá vydělat?? Děláme to vše pro Vás kdo o to máte zájem a s tímto člověkem se chcete setkat. Pokud chcete vědět více, tak celý podrobný program je na www. happycarp. cz
- Středa 12. února 2003 v 10:49@ Karlos
-
Václav:Tak ty mouchy vyber z netu a máš to.
- Středa 12. února 2003 v 8:09® Vaclav
-
MAF: Mohu ty mušky vybrat také z knihy Jak se loví s muškou? (Fox). Lexikon zatím nemám. Jinak ještě k té 52… Patří mezi mým pět nejúspěšnějších štikových vzorů.
- Středa 12. února 2003 v 7:27® Vaclav
-
Marek: Jestli můžete, pošlete mi svou e-amilovou adresu. Při nedávném neštěstí jsem o veškerý adresář přišel. Děkuji.
- Středa 12. února 2003 v 7:26® Vaclav
-
MAF: Ta 52 je nejúspěšnější barevný vzor Nils Mastera všech dob. Tuto barvu vlastním (i podobný vzor dělaný firmou WFS na Killerovi). Candáta jsem na ni dosud nedostal, i když kvůli tomu jsem to původně pořizoval. Mám však na ni relativně dost štik, a od konce srpna do začátku října i slušné okouny.
- Úterý 11. února 2003 ve 21:59® Láďa
-
MAF+Václav:Tak dnes jsem se konečně dočkal woblerů od Nilse. Musím uznat ,že barvy jsou úžasné a doufám,že i rybám se budou zamlouvat. MAF:Shodou okolností mě přišel dvojdílný 12cm v barvě 52 na kterého se ptáš Václava. Já si myslím,že by mohl fungovat na candáty,ale asi v 8cm provedení,ta dvanáctka je spíše už asi na štiky. Chci se Vás chlapi zeptat na barvu 97,docela se mi zamlouvá. Ta by mohla být též dobrá na candoše. Je to taková zvláštní divočina.
- Úterý 11. února 2003 ve 21:04® Vaclav
-
Neo: Ten dravec ještě jde, občas v zimě taky chytím na žížalu nějakou štiku nebo candáta, ale takový krásný kapr… Paráda.
- Úterý 11. února 2003 v 16:29® Vaclav
-
MAF: Tak tuto kapelu zase neznám já. Jinak mám rád muziku, kde je hodně nápadů, mystiky, výrazné melodie a obrovské zvláštní síly (něco ve stylu songu „Mourning Palace“ od Dimmu Borgir), kontrast něhy a hluboké temné atmosféry. Líbí se mi vkusné používání „nemetalových“ nástrojů v metalu, např. flétny či violy. A taky kontrast křišťálových ženských vokálů se záhrobním mrukotem mužských vokálů. Z té hudby musím mít husí kůži a mrazení v zádech. Z našich kapel třeba Root, Silent Stream of Godless Elegy či Filein Sofia, z ciziny třeba staří Paradise Lost v době Icon, Nightwish v době Oceanborn a řada skandinávksých kapel. Nyní jsem dostal tip na jakési Vesperian Sorrow, údajně americké Dimmu Borgir.
- Úterý 11. února 2003 ve 13:56® MAF
-
Václav:Hm zní to zajímavě,„gothenburský“styl metalu mám docela rád,a At the Gates jsou pro mě naprostými bohy v tomhle hudebním ranku,ale rád poznám něco nového. Zkusím něco vytáhnout z netu a uvidím. Jinak co se doomu týče tak ten jde poněkud mimo mě kromě starých Paradise Lost,Tiamat a v soušasné době Godgory ty si poslechnu rád. Ale mám pár přátel"důmáků"co jsou tímhle stylem naprosto nemocní-v tom dobrém slova smyslu. Mimochodem když máš rád takovouhle hudbu"na vícero poslechů"zkus(pokud je neznáš)Hollenthon,je to projekt frontmana s Pungent Stench a je to nádhera. mix deathu,doomu a vážné hudby v každé skladbě je odkaz,náznak z nějaké světově známé skladby z „pera klasiků“fakt super věcička!
- Úterý 11. února 2003 ve 12:43® Vaclav
-
MAF: Green Carnation je takové zvláštní uskupení, které vytvořilo vynikající album „Light Of…“. Jedná se o skvělý epický nářez s doom-death metalovým základem švédsko-finského střihu. Někteří kritici to označují za jednu z vůbec nejlepších desek v tomto žánru. Mě dostala okamžitě na první poslech. Divercia pak je finská kapela, jejíž album „Modus Operandi“ přináší typický melodický skandinávský metal v silném symfonickém hávu a s čistým mužským vokálem. Pokud bys stál o fakt temnou hudební záležitost, pak mohu doporučit francouszké Elend. Jejich tvorba je jakýmsi chrámovým křížencem opery a symfonického doom metalu, atmosférou opravdu ponurá a temná středověká záležitost s vynikajícím operním vokálem. Člověk však na to musí mít náladu, je to na poslech velmi náročné.
- Úterý 11. února 2003 ve 12:15
-
Neo: Koukam, ze budu muset v zime taky obcas vyrazit. Takove ryby ja nechytam ani v lete.
- Úterý 11. února 2003 v 11:29® MAF
-
Václav:Kamaráde teď jsi mě dostal ani jednu z těch kapel neznám,ale hned to napravím a „rozhlídnu se po netu“,copak je to za styl?V pátek jsem byl zase koupit nějaký Nilsy už dorazily i ty „osmy“,koukal jsem tam na barvu52(olivový hřbet a červenooranžové břicho)schodou okolností jsem si včera četl polsedního Kajmana kde je tato barva zmiňována,máš s ní nějaké „bližší“zkušenosti?Myslím,že by mohla fungovat na candoše,co ty na to?
- Úterý 11. února 2003 v 11:22® MAF
-
Miloš:Mže 6 je slušnýrevír na lipany. Nechá se tam chytnout i slušný potočák (tuším loni,nebo předloni 63cm ),když si chceš zachytat opravdu slušný lipany tak doporučuji mimopstruhovou část Mže jsou tam opravdu skvostné kousky.
- Úterý 11. února 2003 v 11:17® MAF
-
Karlos:Klobouk dolů pane „kouzelníku“
dokázal jsi nemožné,opravdu. Nevím jestli po takové anabázi na ní budu vůbec chytat nebo jestli si ji nechám jako talismam pro štěstí
,každopádně díky předem. V sobotu jsem byl kouknout an výrobu toho „tvýho mušince“už to bude pomalu hotový,takže na ti to přivezu na tu výstavu,ta sobota platí?
- Úterý 11. února 2003 v 9:54® Neo
-
Všem:Taky mám pár zřelmě náhodných zimních úlovků kapra. Dokonce to byla letos má první ryba. Měřil 65 cm a byl to krásný vysoký říční šupi. Chytil jsem ho na stejném místě jako lovím parmy. Zabral na bílé červi. Byl fakt nádhernej!Ten den to však nebylo vše. Chytil jsem ještě candáta 71 cm! A to si nevymýšlím!!!Obě ryby jsem samozřejmě pustil bylo to 12. ledna. Ryby na sněhu-to je nádhera!
- Úterý 11. února 2003 v 8:58
-
Vaclav: Ja v zime moc nechodim, vlaste skoro vubec. Pres zimu jsem doma s rodinou, aby si me uzila – jsem skoro porad „pryc“ od kvetna do listopadu. Loni mi to ale kvuli praci moc nevychazelo, nemel jsem dost casu na ryby.
- Pondělí 10. února 2003 ve 22:31
-
Chtěl bych muškařit na revíru MŽE 6. Kdo poradí něco o tomto revíru?Dík
- Pondělí 10. února 2003 v 19:35® Vaclav
-
MAF: Slyšel jsi Green Carnation „Light of Day…“ nebo Divercia „Modus Operandi“? Skvělá alba.
- Pondělí 10. února 2003 v 19:33® Vaclav
-
Jiří: Znám také jednoho podobně úspěšného kolegu, který se už koncem února chlubí desítkou kaprů. Svým způsobem to obdivuji, protože je to zimní lov na místě, zatímco já procházím s plavačkovým prutem dlouhé říční úseky… Asi ti kapři jsou fakt zasloužení.
- Pondělí 10. února 2003 v 15:08
-
Vaclav: Soused mel vloni v pulce unoru uz pet podobnych kapru kolem 2,5 kg. Ale mel je vytrpene a vymrznute, sedel na nich ctyrikrat tydne i pet hodin denne! Blazen! Taky jsem mu to rekl. Ale ty ryby byl moc pekne.
- Pondělí 10. února 2003 v 7:19® Vaclav
-
Karlos: Také si to myslím.
- Neděle 9. února 2003 ve 21:43@ Karlos
-
Václav,Lukáš:Je to trochu příliš,těch 1700,–. To Jacka oželím. Někdo si z toho dělá kšeft.
- Neděle 9. února 2003 ve 21:37@ Karlos
-
Maf:Tak ten shad rap mám pro tebe už doma,snad ho neutrhneš hned první vycházku.
- Neděle 9. února 2003 v 19:27® Honza
-
Robert: Ahoj, zkouším to. Do toho Hradce nejedu, šéf si něco vymyslel.
- Neděle 9. února 2003 ve 13:44® Vaclav
-
Všem: Kolegové, byl jsem se projít kolem řeky se svým jezevčíkem, a viděl jsem letos prvního uloveného kapra – 53 cm! Krásný, zlatý šupináč v zasněžené krajině a při teplotě vzduchu –9°C. Nemohl jsem se od něj odtrhnout, nádherný pohled… Ten šťastný rybář ho ulovil na chlebové těsto.
- Neděle 9. února 2003 v 11:09® ROBERT
-
Honza: tak co, slizoune, už to máš zapojený? už si se dokázal připojit?
- Sobota 8. února 2003 v 15:31® Vaclav
-
Lukáš: To je spíš otázka pro pořadatele.
- Sobota 8. února 2003 v 15:23® Lukas
-
To je trochu příliš, ne?!
- Sobota 8. února 2003 v 10:45® Vaclav
-
Lukáš: Ta částka je v pořádku, nejedná se o překlep.
- Sobota 8. února 2003 v 7:55@ PhDr. Lukáš Skála
-
Chytej: V oznámení u Kolendowicze máte uvedenu cenu účastnického poplatku 1700 korun. Není to překlep? Nemělo tam být 170,–Kč?