Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:58® Láďa_vydra
-
Masar pupak: Tak to se stává i mě
( Hele může se ještě vláčet na štěchovickej přehradě a pod ní celej rok?
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:56® Zlinsky_lovec
-
Všewci:Hej,myslíte si,že prut o gramáži 5–10g je nevhodný na okouny,jelce a pstruhy??Mám to malinkatou říčku a potůček!Není ta gramáž moc malá?Jinak ten proutek má 180cm,což je na zdejší poměry IDEAL!
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:54® pupak
-
Láďa_vydra – letos jsem tam byl jen jednou a dlouho pripravovana podzimni vyprava dopadla jako skoro vzdy fsechno yeli jsma do prdele . . .
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:51® Láďa_vydra
-
Masar pupak: Ty jezdíš chytat na ohři??
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:45® pupak
-
ďa_vydra – pan buh mu to prej . . .
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:44® Láďa_vydra
-
Masar pupak: No ale myslim si že má takový štěstí že tě jednou zdravě nasere
))
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:43® Láďa_vydra
-
Masar pupak: Já vim že tys mu to nezáviděl
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:37® pupak
-
Láďa_vydra – tak to neni muj pripad ja mu ty smradlavy slizky hnusaky nezavidim, spis by me zdrave nasral kdyby napsal ze vypacil na vOhri na muchu 60-ku potocmena a ne ty gruntoblbky pro kulickare nasazeny . . .
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:31® Láďa_vydra
-
Masar pupak: To je škoda pěkně se mi s tebou hádalo
. Ale je fakt že to tam Hrouzek pěkně schytal a mám pocit že se do toho zapojili i jedinci co mu záviděj ty jeho úlovky.
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:28® pupak
-
Láďa_vydra – voni to u konkurence rikali ze to smaznou . . . tak jsem se uz minulej tejdem stahnul a taky proto ze mi zacalo bejt hrouzka trochu lito dostavat takovou masirku, snad si z toho neco odnes a pochopil ze psat „smrt masarum a krec a rybiz“ za kazdou vetou neni zrovna to pravy orechovy a gdyz chyta na zivou sumce . . .
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:23® Láďa_vydra
-
Big Mike: určitě se vždycky otočili anebo zavírali oči když si je pouštěl
)
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:22@ Big Mike
-
Tož mějte se, valím na hodnotný kulturní zážitek!
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:22® pupak
-
Big Mike – to mas z toho ze si mekej priste pudem koupit v Praglu palicku a na masaze se vyser
)
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:21® Láďa_vydra
-
Masar pupak: Já sem tam proflák že rybomil se v této otázce vydával za nástrahu no a asi sem uhodil hřebíček na hlavičku
Škoda docela pěkně to bylo rozjetý óóóó
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:20@ Big Mike
-
Vydra: ále, po dlouhém půstu jsem byl tak v šoku, že jsem chytil rybu a ne jednu, že jsem je holt ve strasu pouštěl. A hlavně, největší štička měla 40cm
) Kdyby jich tak bylo 10, to jo, ale pustíš jednu, pak druhou a už v tom jedeš. a kor když máš s sebou 2 zastánce catch and kill, snažíš se jim trošku otevřít oči
)))
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:19® pupak
-
mallet – tak tolik ty drobote nechytnu vetsinu roku honim mouchu po hladine a capam jen lososovity a odhaduju to kolem 500 sivenu duhaku a potocaku rocne
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:16® pupak
-
Láďa_vydra – ted jsem to zjistil skoda co se da delat cos tam napsal tomu rybomilovi?
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:14® Láďa_vydra
-
Big Mike: Co blbneš proč si je pouštěl?? Byly tak znetvořený že si na ně neměl chuť nebo co ??
)))
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:11@ Big Mike
-
Koukám, fšude samej masař a já vůl je včera pouštěl a když už jsem byl línej je vyháčkovávat, tak jsem je to nechal ukousnout hned po záběru!. . Já se počítám mezi rybáře, tzv normální
) Chytám, beru, papám, když mám moc tak pouštím a většinou závidím druhejm, co nachytaj víc než já
)) . Za chvílu jdu na Hellboye, četl jsem něco tak jsem zvědav na film.
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:09
-
masar pupak – s tim nesouhlasim, jde rybu provest i obstrukci jako je foceni, bez poskozeni.
A jen mala pod otazecka, kolik ulovis rocne ryb? ja tak neco okolo 4000 a kamarad 5000–6000 – hrouzky, proudaky, oukleje ne........ - Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:08® Láďa_vydra
-
Masar pupak: voni to tam smázli cenzuristi zas…
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:06® jaryn
-
Pupak – máš otřesné zážitky 4all – odcházím na vánoční besídku do pohostinského zařízení s příznačným názvem RÁJ. Prosím pisálky, aby krotili své vášně. Zítra budu mít hlavu jak armádní buben a čtení mi bude dělat problémy. Děkuji za pochopení.
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:06® pupak
-
mallet – s tim nic neudelas i kdyz se nekdo bude chovat k rybe sebesetrnejc a vynda ji z vody ven tak dochazi k odreni supin a jinejm kosmetickejm defektum, proto ryby ty co nechci sezrat ani z vody nevytahuju pokud je to mozny.
- Pondělí 13. prosince 2004 ve 20:02® pupak
-
Klon – ja to nerozlisuju kdo pousti a kdo ne je mi to fuk a je to volba kazdeho cloveka. Osobne mam raci rybare, kterej prijde k vode chytne si par rybek vybere si mezi nima tu ktera to ma spocitany pokeca a zbytecne netaha jednu za druhou z vody ven a nevola kamosum ze to jde a ted prave prestaly jit tak je podsekava ale vechno preci pousti . . . letos jsem to videl na vlastni oci.
- Pondělí 13. prosince 2004 v 19:59
-
masar pupak – taky vydam hodne ryb, ktere maji viditelne poraneni, ale zacal jsem lovit ryby, ktere nikdo moc nelovi, a nadherne se vsemi supinami, leskle, barevne...... a hacky 10 a vyse, vcasne zasekavani. atd......
- Pondělí 13. prosince 2004 v 19:56® pupak
-
jaryn – delam si prdel, ale jinak jsem opravdu magor. . .
- Pondělí 13. prosince 2004 v 19:55® pupak
-
mallet – mallet kde si se tak dlouho flakal . . . uz se mi po tobe stejskalo
) sorrac hombre nechci pripominat porad svuj vek ale pokud se toulam podle vody od svych 6 let tak jsem oproti vam videl za ty leta nesrovnatelne vic a proto to tvrzeni, ze jsem za zivot videl spoustu ryb poskozenejch a poranenejch.
- Pondělí 13. prosince 2004 v 19:55® jaryn
-
4někteří z all: proč tam na konec mastíte ty závorky a středníky?
- Pondělí 13. prosince 2004 v 19:53® Klon
-
Masar pupak: ryby berou všichni a né že né,i sportovní
- Pondělí 13. prosince 2004 v 19:52® jaryn
-
pupak – to nevím jestli seš magor tak dobře tě neznám, ale jestli usuzuješ z toho MRKu tak jsem to netvrdil a napsal slůvko asi, protože tu partu tam neznám