Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. února 2003 v 6:58® Vaclav
-
Láďa: Wobblerů má fakt dost. Poslední rok se to snažím řešit tak, že si doma předem vyberu 7 ks (většinou), a ty s sebou beru k vodě. Dříve jsem to dělal stejně jako ty (a vlastně i teď někdy), ale nebylo to šťastné. Takhle se na ty, co vyberu určitě dostane…
- Neděle 2. února 2003 v 19:56® Láďa
-
Václav:Koukám Václave,že máš asi slušnou sbírku woblerů. Já jich mám tak kolem 80ks a mám kolikrát problém vybrat co vzít k vodě. Jak je to u Tebe?Řeším to tak,že do auta nastrkám vše co mám a pak u vody vybírám. A co se týče loňských Štěchovic,tak od J. Horkého vím,že ho dost mrzelo chování moravských účastníků a popravdě řečeno ani se mu nedivím. A jelikož znám Jirku dost osobně tak vím,že to vždy myslí úpřimně a chce spoustě rybářů pomoc. A proto se závodů moc nezůčastňuji.
- Neděle 2. února 2003 v 15:35® Vaclav
-
MAF: Asi tuším, o čem mluvíš. Na konci března to však, jak doufám, bude na Štěchovicích vypadat jinak. Jinak ta rozhádanost vloni provázela prakticky celý soutěžní ročník v přívlači, což mne dost vadilo, ačkoliv to z větší části šlo mimo mé okolí (byla to záležitost 1. ligy, resp. několika lidí, mezi nimiž – alespoň mi to tak připadá – se rozhořelo skutečné nepřátelství). To nakonec nepříznivě ovlivnilo, pokud jde o jakési klima, celý rok. Vím, že řadu závodníků to velmi otrávilo (já jsem jedním z nich). Snad přes zimu hlavy vychladnou, všichni zúčastnění pochopí, že zde jde hlavně o zábavu (já to tedy za zábavu považuji, a tak k tomu také přistupuji), kterou nemá smysl otravovat osobními averzemi, záští, trapnou úzkoprsostí a hraním si na mistry světa (pár závodníků je skutečně přesvědčeno, že nad ně není – alespoň se tak chovají a vystupují tak), na což řada z nás není zvědava.
- Neděle 2. února 2003 v 15:18® Vaclav
-
Láďa: Zkušenosti s woblery Kácel mám poměrně krátké (sezóna 2002), za to však intenzivnější a silné. Nyní mám od pana Kácela asi třicítku woblerů všech velikostí a modelů (Classic, Classic Heavy, Presto i dvoudílný Permanent Waves) a mohu je naprosto v klidu doporučit (ostatně už jsem zde o nich psal, bude to v sekci Přívlač). Teď si budu nechat dělat některé modely na zakázku, pan Kácel už mi udělal řadu barev podle vlastních návrhů. Leccos se s ním dá domluvit.
- Neděle 2. února 2003 ve 13:32® Láďa
-
Václav + ostatní:dnes jsem hovořil s panem Kácelem ohledně woblerů a nechal jsem si poslat seznam výrobků včt. barev. Máš nějaké zkušenosti s těmito woblery?Podle informací pana Kácela je možno bez problému zhotovit na zakázku jakýkoli model. A ceny jsou velice příznivé.
- Neděle 2. února 2003 ve 12:56@ Karlos
-
Václav:Jo tak to mě vadí taky. zrovna Shimana mě zajímají nejvíc.
- Neděle 2. února 2003 ve 12:19® Láďa
-
Václav:dle informací z prodejny Gammarus v Praze,nebude vystavovat ani letos na Pražské výstavě. Loni se mi nejvíce zamlouval stánek s občerstvením a uzenýma rybkama. Dík za umístění článku.
- Neděle 2. února 2003 v 8:12® Vaclav
-
Karlos: Mně třeba i vadilo, že v Praze nevystavoval Gammarus, takže si člověk mj. nemohl prohlédnout Byrony, Shimana, Rapaly a Meppsky. Prostě,že člověk neměl všechny tuzemské firmy pohromadě. V Brně to bylo natřískanější a hlavně prodejní.
- Sobota 1. února 2003 v 15:57® Vaclav
-
Jiří: Letos jsem to ještě nezkoušel, hlavně kvůli nevlídnému počasí. Ale dnes jsme byli s bratrem objíždět Ohři, pár rybářů tam bylo a měli menší plotice (tak do 15 cm). Jeden říkal, že před týdnem chytil 35 cm tlouště. Příští víkend už ale na chvilku zajdu.
- Sobota 1. února 2003 v 9:47
-
Vsem: Uz jste nekdo byl letos na rybach? S jakym vysledkem? Ja bych ad sel zitra aspon na hodinku, ale to lednove pocasi bylo cele vlastne mrazive a pokracuje to, tak nevim…
- Pátek 31. ledna 2003 ve 21:31@ Karlos
-
Václav:Loňská stála za prd,snad jedině stánek Milo stál za koukání. Každý prodejce raději vystavuje v Brně,tam alespoň něco utrží. Snad to letos bude jinak.
- Pátek 31. ledna 2003 v 19:47® Vaclav
-
MAF: Tak vidím, že už si Karlos objednal nějaké mouchy, já snad už příští týden zašlu také objednávku. Jenom mi pošli e-mail, o to prosím i Karlose, Mirka a další, protože kvůli kompletnímu zrušení počítače jsem přišel o kompletní databázi e-mailových adres. Díky všem
- Pátek 31. ledna 2003 v 19:45® Vaclav
-
Karlos: Rád tě tam – myslím na výstavě v Praze – také uvidím. Vloni jsem pražskou výstavu vynechal (byl jsem v Brně), protože už rok předtím mne zklamala. To v Brně to bylo dost silně obsazené, lidé, co měli možnost srovnávat obě výstavy, v drtivé většině vyzdvihovali Brno nad Prahou. Letos jsem na to zvědavý. Přece jenom mám Prahu blíž (snade se polepší), navíc to má být prodejní, takže si člověk může něco odvést domů.
- Pátek 31. ledna 2003 v 19:40® Vaclav
-
Láďa: Dostal jsem fotky i článek, takže o víkednu se to zde objeví. Díky moc, za chvíli se do toho pustím (teď jsem si sedl k domácímu PC).
- Pátek 31. ledna 2003 ve 14:52® MAF
-
Láďa:
) to mělo být:„že na ně budeš mít…“blíží se konec pracovního týdne tak je to na mě znát
- Pátek 31. ledna 2003 ve 14:50® MAF
-
Láďa:Tak to jsem rád,že to vyšlo. Doufám,že ne beš mít jenom samý parádní ryby.
- Pátek 31. ledna 2003 ve 13:24® Láďa
-
MAF:díky tel. spojení co jsi mi poslal jsem objednal v Plzni Nils Mastery a už jsou na cestě ke mně do Prahy. Ta paní byla velice ochotná. Ještě jednou díky. Václav:objednal jsem i ty barvy které jsi mi doporučoval. Též ještě jednou díky.
- Pátek 31. ledna 2003 ve 13:23® MAF
-
Karlos:OK. předám to dál
- Pátek 31. ledna 2003 ve 12:18® Láďa
-
MAF:též se tam vypravím v sobotu,ale mám pocit,že s klukem tam,už budeme i dny před tím. Patrik by to nevydržel čekat,až do soboty. Budemi taky potěšením Vás všechny poznat.
- Pátek 31. ledna 2003 ve 12:14@ Karlos
-
Maf:Tak jo,ty májovky v desítce. Dík.
- Pátek 31. ledna 2003 v 10:33® MAF
-
Karlos:Májovka a březnovka to je „pstruží základ“
mám to tam dopsat?
- Pátek 31. ledna 2003 v 10:33@ Karlos
-
Václav:Už jsem psal klukům že tě musíme přemluvit na tu výstavu a ono to šlo samo…
- Pátek 31. ledna 2003 v 10:31® MAF
-
JArda:Abych se přiznal tak candoše a okouny tahám hlavně na gumy a péří,ale pokud bych měl jmenovat jednoho woblera-favorita na candáty tak je to Killer v barvě fluo makrela od WFS velikost 12 cm,na toho nedám dopustit.
- Pátek 31. ledna 2003 v 10:30@ Karlos
-
Maf:No vidíš,na májovky jsem zapoměl. Takže doufám že se na té výstavě setkáme v hojném počtu.
- Pátek 31. ledna 2003 v 10:15® MAF
-
Václav:Na posledních závodech(asi 14 dní zpátky)se chytila pouze jediná ryby duhák,ze 70 závodníků jich 69 obsadilo druhé místo
,teď se vedou spory kvůliva slibovaným nasazeným duhákům,komerci,výdělku apodobných nechutnostech,docela slušně se tam do sebe pustil jeden návštěvník MRKu s J. Horkým,ale to je jejich věc. Jinak ty Štěchovice jsou až poslední týden v březnu,teď je 22.2. pohár na Vltavě7,konkrétně ve Vraná nad Vlt.(viz. www. horkyjiri. cz). Tak konečně jsi se dočkal a máš svůj komp zase v provouzu doma v teple,tak to je príma.
- Pátek 31. ledna 2003 v 9:54® MAF
-
Láďa:Bude mi potěšením ,chystám se tam v sobotu.
- Pátek 31. ledna 2003 v 9:53® MAF
-
Karlos:Potvrzuji příjem „mejlíka“odpověď už otaké odešla,takže všechno OK.
- Pátek 31. ledna 2003 v 9:46@ Karlos
-
Maf:Došel ti mail?
- Pátek 31. ledna 2003 v 9:45@ Karlos
-
Václav:Jo teď funguju normálně.
- Pátek 31. ledna 2003 v 7:58® Vaclav
-
Láďa: Před chvílí jsem stahoval poštu, ale od tebe tam nic nebylo. Zkusím to ještě později, když tak dám vědět.