Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 10. prosince 2004 v 19:00® Prizrak

Tati, co je to kamzík?" „Ale… taková blbá ryba.“ „A tady píšou, že kamzík skáče po skalách.“ „No tak vidíš, jaká je to blbá ryba.“

Pátek 10. prosince 2004 v 18:58® Prizrak

www. raj-rybaru. cz

Pátek 10. prosince 2004 v 18:57® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ale nějaký už znám!

Pátek 10. prosince 2004 v 18:57® Prizrak

Domluví se myš se slonem, že si zahrajou na schovávanou. První pyká slon. Když už hledá myš asi tři hodiny, začíná bejt vzteklej. Postaví se, dá si ruce v bok a povzdechne si. "Ta myš je snad v prdeli! " A ze zadu se ozve: "To neplatí, ty ses koukal…

Pátek 10. prosince 2004 v 18:57® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Z kama to bereš,ja se tu řežu,až padam pod stůl!!

Pátek 10. prosince 2004 v 18:57® Prizrak

Jde takhle jednou mamut savanou a z dálky přiběhne stádo slonů. Vrhnou se na něj a zbijou ho do bezvědomí. Za pár hodin se mamut probere a nadává: „Ti pitomí skinheadi mi nedají pokoj!“

Pátek 10. prosince 2004 v 18:55® Prizrak

Jde James Bond pouští a potká velblouda. Ten na něj nechápavě kouká, a tak se James představí: „Bond, James Bond.“ Velbloud zase divně kouká a po chvíli řekne: "Bloud, velbloud

Pátek 10. prosince 2004 v 18:55® Prizrak

Přijde vlk do porodnice podívat se na syna. Prohlíží ho a celej se rozplývá: „Jaký má krásný očička, a ten čumáček. A jaký má malinký zoubky, a ty ouška. Ty ouška? Ty uši!!! Jen počkej, zajíci!!!“

Pátek 10. prosince 2004 v 18:54® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

:-) .-):-) :-) ,zkus se mrknout ještě na nejakej

Pátek 10. prosince 2004 v 18:52® Prizrak

Hroch říká zvířátkám: Zítra pojedeme na výlet. Žabička po něm opakuje: Zítra pojedeme na výlet. Hroch: Pojedeme daleko lodí. Žabička zase opakuje: Pojedeme daleko lodí. Hroch se na ni podívá a říká: A tu zelenou čůzu sebou nebereme. Zabička se na něj podívá smutnýma očima a říká: Chudák krokodýl, ten se na ten výlet tak těšil!

Pátek 10. prosince 2004 v 18:51® Prizrak

Sedí rybář u vody a kolem jdoucí se ho ptá: „Tak co berou, berou…“, „Před chvílí jsem tam jednoho hodil.“ „A co byl malej ? Ne taky se ale tak blbě ptal!!!“

Pátek 10. prosince 2004 v 18:50® Prizrak

Sedí rybář na břehu a jde kolem něj kolega a ptá se: „Tak co,berou,berou?“ „Ale jo,berou,včera kolo,dneska pruty!“

Pátek 10. prosince 2004 v 18:49® Prizrak

Ještě se mrknu po nějakým. počkej!

Pátek 10. prosince 2004 v 18:48® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

tak to je mazec!!

Pátek 10. prosince 2004 v 18:46® Prizrak

Tak to je dobrý. Na netu jsem našel vtip:U moře sedí Černohorec. Sedí, sedí, kouká do moře. Přijde k němu maník a povídá: „Člověče, když tady tak sedíš, proč tam aspoň nehodíš prut?“ „Proč?“ „No, chytneš rybu, nee?“ „Proč?“ „No můžeš ji prodat na trhu.“ „Proč?“ „Protože si pak můžeš koupit dva pruty.“ „Proč?“ „No protože na ně chytíš víc ryb, které můžeš prodat na trhu.“ „Proč?“ „Protože pak si za víc ryb můžeš koupit bárku a síť.“ „Proč?“ „No protože si vyděláš na motorovej člun, budeš si moct najmout lidi, kteří za tebe budou lovit ryby a ty můžež sedět a čumět do moře.“ „No a co myslíš, že právě dělám…?“

Pátek 10. prosince 2004 v 18:43® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Já jsem si zvedl rekordy:na plavačku jen parma okolo 70cm,na přívlač:okoun okolo 42cm,tloušť 54cm a hrouzek 21cm. Mám taky nějaký větší(okolo 30cm) okounky pstruhové a (přes 45cm)pěkný duháky

Pátek 10. prosince 2004 v 18:40® Prizrak

špatnou.. nevim, jestli je to tím, že jsem letos poprvé chytal vyloženě jedom na přívlač a nebo to bylo rukama. Hodně ryb mi spadlo sice ne obrovských, ale ne malých! A co ty?

Pátek 10. prosince 2004 v 18:34® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Mám si něco udělat??Okno máme otevřené:-) :-) :-) :-) :-) Jakou jsi měl letos sezonu??

Pátek 10. prosince 2004 v 18:31® Prizrak

Přesně to bych si taky přál… Je tady nějaká nuda. Někdo něco udělejte…

Pátek 10. prosince 2004 v 18:29® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jo,dalších nekonečno přání:-) :-) :-) :-) :-)

Pátek 10. prosince 2004 v 18:27® Prizrak

Už jste někdy přemýšleli, co by jste si přáli, kdyby jste chytli zlatou rybku?

Pátek 10. prosince 2004 v 18:07® Prizrak

Nebo na modro se šupinama :-)

Pátek 10. prosince 2004 v 18:03® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Třeba na růžovo se zelenýma a černýma tečkama,nevypadalo by to skvělě??:-) :-) :-) :-) :-)

Pátek 10. prosince 2004 v 17:59® Prizrak

Copak nevíš, že Hlad je momentálně pracovně zaneprázdněn? Právě pracuje na novém dizajnu manželčina pokoje :-) A bude mít vymalováno…

Pátek 10. prosince 2004 v 17:45® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaD:Ohledně toho lovu na dírkách na výlantě:Otevři si mrk,tam dej revíry,na mapě jižní moravu,tam soukromé revíry a tam je hned první rybník výlanta,tam máš na to odkaz!

Pátek 10. prosince 2004 v 17:37® Tomash
Tomash

Bass,DODO : Oba lovíte jen na popy?

Pátek 10. prosince 2004 v 17:33® Tomash
Tomash

All : Rád pomůžu… :-)

Pátek 10. prosince 2004 v 17:27® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

V TO DOUFÁM!!!!!!!!!

Pátek 10. prosince 2004 v 17:15® Bass
Bass

denyg, Přízrak: Chlapci, jen klid, ona nějaká šance na pomstu bude, to strach nemám ................ a zrovna tak se nebojim, že vám tady k nějakej sviňárně někdo RÁD nepomůže :-)) )

Pátek 10. prosince 2004 v 17:12® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Bass:Proooooo­ommmmmmmmmiii­iiiiň