Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 31. ledna 2003 v 7:56® Vaclav
-
Karlos: Myslel jsem si to. Takže stejná medicína a rehabilitace jako u mne. Teˇuž jsi tedy OK?
- Čtvrtek 30. ledna 2003 ve 23:57
-
Václav,MAF:Ach jo,vy se máte. Tam u vás v čechách se to nějakýma závodama jenom hemží a tady u nás na s. moravě skoro nic. A já bych si tak zazávodil. MAF:dělenou 8ičku nemají,ale chystám se v březnu na výstavu do Brna,tam si chci kompletně dobít zásobníky. Máš nějaké oblíbené typy a barvy woblerů(třeba i od jiných firem) na candáty nebo okouny?Chodil jsem spíš na pstruhy a přehradám jsem se moc nevěnoval,ale letos se to chystám napravit.
- Čtvrtek 30. ledna 2003 ve 23:26® Láďa
-
Václav:omlouvám se,ale opět se to nepovedlo jak jsem si představoval. Neustále vypadlá písmena. Musím se optat odborníka,co mám dělat,aby se to neopakovalo. Jinak mě opět navštívil virus,ale AVG zneškodnil tu potvoru.
- Čtvrtek 30. ledna 2003 ve 22:54® Láďa
-
Václav:Zaslal jsem Ti příspěvek,ale bohužel dvakrát a k tomu ještě bez háčků a vypadaných písmen. U každého dopisu jsou jiné fotografie z Lipna. Tak si vyber,které se ti budou hodit. Vůbec nevím co způsobilo chyby. Zkusím ho poslat ještě jednou. Jinak se těším na osobní setkání na pražské výstavě. Loňská výstava,ale nic moc.
- Čtvrtek 30. ledna 2003 ve 21:53@ Karlos
-
Václav:Vyřešil jsem to tak že jsem tu bednu nakopl,chvíli zkoušel umělé dýchání, pak komplet rozebral,vyměnil disk a celé znova nahrál a naladil.
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 17:33® Vaclav
-
MAF: Teď mi vrátili opravený počítač, takže jsem tu zpět a pln nové síly a elánu. Co se probíralo ohledně těch Štěchovic?
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 17:31® Vaclav
-
Láďa: Ne, rád tě poznám, MAFa už jsem viděl ve Skryjích, ale rád ho uvidím znovu.
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 16:06® Láďa
-
Václav a MAF:Pánové jelikož jsem Pražák,tak by jsem vás taky rád na té výstavě poznal. Jestli bude chuť a nepřijde Vám to drzé.
- Čtvrtek 30. ledna 2003 ve 13:21® MAF
-
Václav:Na ty Štěchovice jsem měl taky v plánu se ject podívat,ale poté co jsem si pročetl diskuzi na MRKu tak od toho asi opustím. Do Prahy bych jel taky v sobotu,Karlos říkal,že bychom se tam mohli"zčuchnout",máš pravdu taky jsem četl že by měla být prodejní zase bude za co utrácet
)
- Čtvrtek 30. ledna 2003 ve 13:19® MAF
-
Václav:Máš pravdu je prima,že se tady dá diskutovat o všem možném,že jsou rybáři tak všestranní
. Reign in Blood samozřejmě mám a songy jako Angel of Death,Necrophobic nebo Raining Blood se navždy vryly jako nesmazatelný zápis do mé hlavy a srdíčka. Poslední studiovku Kreatoru jsem slyšel,je to hodně dobře zahrané i zkomponované,ale . jak jsem řekl Kretor mám rád k albu Extreme Agression,možná Coma of Souls potom už mě tak neberou. Tím nechci říct,že by to bylo špatné to v žádném případě,ale já svoje ušiska naladil na trošku jinou notu. Mimochodem dnes je na kabelovce na stanici"O"klip právě s alba Violent Revolution,začátek tuším v 23:00
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 11:24® Vaclav
-
MAF: Do Prahy na výstavu mám v plánu jet, zřejmě se zúčastním i Štěchovického poháru v přívlači koncem března. Na tu výstavu přijedeme s bráchou s velkou pravděpodobností v sobotu dopoledne. Jestli tam pojedeš též, tak dej vědět. Prý letos bude prodejní, což je dobře.
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 11:21® Vaclav
-
MAF: Pleasure to Kill byla ve své době velmi dobrá deska s několika thrashovými hity. Ovšem měla smůlu. Na žebříčku zájmu nad ní tehdy čněly mistrovská Master Of Puppets (Metallica), podle mne nejlepší metalové album všech dob, a slayerovský Reign In Blood. Slyšel jsi od Kreatoru dosud poslední studiové CD – Violent Revolution? Teď mne tak napadá, co všechno se dá s rybáři probírat na rybářském serveru…
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 11:16® Vaclav
-
Karlos: Tak to se ti ani nedivím, ze jsi přišel o náladu. Já jsem od včerejška kvůli stejnému problému bez počítače, kamarád si ho odvezl, aby ho postříkal „živou vodou“. Teď sedím v internetové místnosti městské knihovny vedle řady žáků, kteří se tu učí zacházet s internetem, a procházím příspěvky v diskusi. Vůbec netuším, kdy počítač dostahu zpátky, samozřejmě bez všech původních souborů, prý snad o víkendu. Ale já doufám, že to bude dřív. Jak to řešíš ty? Nebo vlastně jak jsi to řešil?
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 9:24® MAF
-
Jarda:Barva Rh je výborná,ještě bych doporučil vzít(pokud ho tam mají)dvoudílnou osmu ta je fakt „totální killer“na štiky.
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 1:28
-
MAF:Je to 15 v barvě RH,ale já na takový wobler nemám prut(i když silně uvažuju že si ho koupím). Mám rád spíš lehčí přívlač takže ten 8cm bude pro mě tak akorát,zítra pro něho běžím!
- Čtvrtek 30. ledna 2003 v 0:07® Rici
-
MAF: Ta otázka nebyla myšlena jen na Tebe, ale obecně pro všechny. Asi je to něco zcela nového. Jinak v tý grupě já nehraju, ale je to tavé sdružení bývalých trašických kapel
- Středa 29. ledna 2003 ve 13:52® MAF
-
Rici:Řekl bych ,ale nemám co nikdy jsem o nich neslyšel ani je neviděl. bohužel
- Středa 29. ledna 2003 ve 13:51® MAF
-
BASS:To jsou věci,ale jak říkáš času je dost. No s tím stromem je to bomba,taky občas něco"naházíme"do vody
abych to upřesnil děláme na pstruhovkách umělý jezy z klád a kamení kvůliva těm puntíkatejm(a nejen jim)krasavcům. Jestli ten strom někdo nevytáhne,tak to bude opravdu asi „hot place“
,že by tam konečně číhal ten vysněný dvoukilák?Jinak e-mailovou adresu ti klidně napíšu není to problém:utopie@seznam. cz,takže se ozvi.
- Středa 29. ledna 2003 ve 13:30® Rici
-
MAF: Já mám taky radši třeba TRASH nebo ještě SPEED ve stylu GAMMA RAY, ale k těm prutům mi nikdo nic neřekl
- Středa 29. ledna 2003 v 11:52® Bass
-
MAF: Kamaráde, z toho auta sešlo
( Nějak nemám čas shánět kupce na to moje " EMBÉĆKO " a děngy mám utopený ve zboží, tak že to asi nedopadne nijak valně. Ale času je dost
V sobotu jsem se byl podivat na chatě a čekalo tam na mně samý překvapení. Mimo toho, že mi led skoro zničil loď, bylo jedno překvápko i veselejší. Mám pod chatou takovou krásnou zátoku a přímo do ní padnul obrovskej strom. Tak že jestli ho nějakej chytrák nevyndá, určítě tam na mně bude v létě čekat ne jeden krasavec
)) Napadá tě nějaká cesta, jak mi poslat tvoji Emailovou adresu, abychom ty soukromější věci řešili jinde a neotravovali tady ?? Chtěl bych ti poslat nějakou nabídku. Když tak zavolej R. a on ti dá na mně číslo.
- Středa 29. ledna 2003 v 9:48® MAF
-
Jarda:Kterýpak je ten „velký“je to „15“nebo"18",myslím,že to tady psal Vašek není třeba se té velikosti bát,na ty patnáctky berou i štiky kolem 50cm. Barva 75 je modrostříbrná s černým „štrafováním“vlastně bílá ryby v „osmě“by měla být úspěšná na ryby typu okoun,jelec,bolen menší štika.
- Středa 29. ledna 2003 v 9:42® MAF
-
Venda:Vidíš a já mám od Kreatoru nejraději Pleasure to Kill,je to podle mě učebnice thrash metalu,prostě kult a perla ´v pokladnici světového „treše“. Možná je to i tím,že se k tomu váže spousta vzpomínek na študácká léta. Koupil jsem to „elpo“v 86 roce na černý burze ve Slovanským domě za nekřesťanský prachy stálo 350 boulí a na tu dobu to byl balík,celou burzu potom přepadla tehdejší Veřejná bezpečnost,razie jako fík,prostě paráda,to byl ten pravý underground
. Pamatuji se,když jsem to přitáhnul domů a šupnul to do gramce,že naše skoro ranila mrtvice
),následující půl rok se u nás dveře netrhly a gramec nevychladnul,jo to byly časy
. No nechám nostalgie..šup zpátky do reality. tak co přijedeš do tý Plzně?nebo nechystáš se na výstavu do Prahy,jen jako divák,četl jsem že přednášet nebudeš tak se ptám jestli pojedeš alespoň na „čumendu“
- Středa 29. ledna 2003 v 9:32® MAF
-
RICI:In Public Ill,znám měl jsem půjčený vaše CD,jste tuším ze Strašic nepletuli se..
,abych ale pravdu řekl tak punka hardcore nejsou moje parketa. moje srdeční záležitost je deat a zejména grind.
- Úterý 28. ledna 2003 ve 22:52
-
Václav,MAF:Jsem rád že jsme naladěni na stejné vlně muziky. I když se musím přiznat tak skupiny které jmenujete neznám. Já taky snesu cokoliv(jenom ne dechovku,disko a takové to „tuc,tuc,tuc“-to fakt nemusím),ale nejraději mám tvrdší rock a punk. Mimochodem slevy Nilsů dorazily i k nám,bohužel mají jen dva kousky-jeden na mě moc velkej,ale druhý invicible 8cm v barvě 075. Co vy na něho?Máte s tou barvou nějaké zkušenosti?
- Úterý 28. ledna 2003 ve 21:39® Láďa
-
Václav:Právě na příspěvku pracuji,ale mám toho nějak příliš. Do konce týdne to určitě zvládnu. Ještě dnes odnesu fotografie k sousedovi,aby mi je přeposlal na PC. Lipenský příspěvek se,ale nebude týkat pouze candátů,ale i jiných dravých ryb a vůbec celkově o Lipně jako takovém.
- Úterý 28. ledna 2003 ve 21:35@ Karlos
-
Václav:Je to asi čtrnáct dní a total se to zhroutilo,oba disky ve smrti a na vyhození. Jsem tady pořád,sleduju cvrkot ale nebylo mě do psaní.
- Úterý 28. ledna 2003 v 19:30® Vaclav
-
Láďa: Myslíš, že zvládneš ten materiál o candátech připravit do konce týdne? Jinak Fotogalerie ještě pořád nefunguje, náš webmaster je zahlcen prací, ale včera mi slíbil, že to zvládne do konce měsíce. Tak uvidím…
- Úterý 28. ledna 2003 v 19:25® Vaclav
-
MAF: tak když už jsme se dotkli bigbítu, tak Code Red od Sodom mám doma na CD a je to fakt „sypačka“, jak jsi hezky napsal. Více než Sodom mne berou jejich krajani – Kreator. Mám je rád od časné puberty a poslouchám je dodnes. Alba Outcast, Endorama a hlavně poslední Violent Revolution jsou opravdu mistrovské práce v tomto žánru. Dokonce jsem přesvědčen, že „Violent Revolution“ (podle mne jedna vůbec z nejlepších desek, jaká v tomto žánru kdy vznikla) ohlásila comeback klasického thrashe, tedy toho, který známe z 80. let. Jinak ta Pandemia, jak jsem se o ní zmínil, má na 70% od promotéra slíbeno, že si tam někde zahraje před Sepulturou.
- Úterý 28. ledna 2003 v 19:17® Vaclav
-
Karlos: Vidíš, to jsem netušil. Kdy se ti to stalo? O co všechno jsi přišel? Pro mne je to tragédie. Až dosud jsem si myslel, že mně se nic takového nemůže stát, a vida! Teď z toho mám těžkou hlavu. Mimochodem, jsem moc rád, že jsi se po delší době ukázal. Vážně.
- Úterý 28. ledna 2003 v 15:45® Rici
-
ještě k těm prutům. Bohužel jsem zapoměl typové označení, ale ten jemnější byl stříbenej a ten druhej červenej.