Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:39® HaD
HaD

Jozef: BEHR. dostanu je k vánocům. na doporučení pupaka

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:36

Medvidky su akej vyroby? Nepoznam to.

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:35

Viem, ze gore-tex je lepsi na leto, len bubakov je malo. Zacinam s muskarenim, za prut som vysolil 2500, za brodaky vysolim 3500, a este okrem mnohych dalsich veci, je navijak, snura, zveracik, vesta, podberak, pruteny kosik, material na muchy, polarizacné brylky, koncove silony, titanove ocka, a muchy na zaciatok. Dost nie?

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:23® pupak

Jozef – asi yo, ale medvidky maj skoro fsichni kamaradi nekolik sezon a netecou, bacha akorad na ron tomson prej je to shit. . . tecou po pul roce fsem

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:20® pupak

Jozef – zvaz jeste ten neopren, podle me je to trochu prekonane, jestli je chces pouzivat jen v zime neni o jejich prednosti rec, ale vetsinu roku je pomerne teplo a pokud se do nich navleknes v lete stane se z tebe prehratej atomovej reaktor , , ,

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:19

Pupak – Tak to si mal stastie na kupu, pretoze poznam muskarov, co ich vzdy menia pred uplynutim zaruky, pretoze tecu jak nanuk.

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:17® pupak

Jozef – kormose neznam mam neopreny jen medvidky a drzej nekolik sezon a prezili i toulovce kterej je mel na sobe skoro jako make uppp . . .

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:10

Pupak – Diky za odpoved, problem je ten, ze niet kde. Objednal som si cormorany 42–43. Vraj ak mi nebudu, mozem ich v pohode vymenit. Tak uvidim. pytaju za ne 3500 Sk. Ani neviem ci budu v pohode, alebo zacnu za chvilu tiect. Bude asi dost casu si ich vymenit. Do jari urcite.

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:06® pupak

Jozef – Je to cislo holinky je potreba si v kramu nebo u kamose zkusit stejny a pak teprv objednat, protoze jsou dost sity universalne a nemusej stejny cisla od jinejch vyrobcu sedet u brodaku s ponozkou je cislovana i velikost jako u obleceni . . . l, xk xxl atd.

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 15:01

Povie mi niekto, prosim, ako su cislovane velkosti na neoprenove brodaky. V obchodoch je ich mizerne malo a ked si ich chcem objednat, neviem posudit velkosti. napr. 42–43 – co to znamena? – cislo nohy, alebo ako to je… Mam nohu sedmicku, výsku 172 cm, v pase asi meter.

Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 14:56® Lovec

pupák, tož pepin to je solidní přirovnání

Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 14:50® pupak

toulovec – JA BYCH REK ZE JIRIS JE SPIS PEPIN Z POSTRIZIN:-)) ))

Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 14:42® Lovec

Doktor: viděl jsi film Vesničko má středisková??? tak jestli si někdy pozveš Jirise, tak si připrav ty klapky na uši co měl Otík, budou se ti mooooc hodit :o)))

Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 14:29® HaD
HaD

jiris: zítra to jde na poštu

Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 13:03® jaryn

Doktor – bacha na školníka je vtíravej jak francovka.

Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:07® doktor

jiris: Neviem ako to tam bude cez leto ale asi dosť veľký tlak rybárov. Ja objavil až teraz. Na návštevu profíka tvojho rangu sa zatial necítim, to by potreboval aspoň 5miest aby mali kam presúvať keby nič nešlo. Zatial dve na tretie treba čln. Momentálne iba jedno na druhom min. vody. Okrem vláčky ešte ako chytáš?

Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:02® doktor

Joysi: oranžová.

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:53® HaD
HaD

jiris: jdu na to

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:52® HaD
HaD

Joysi: zelená (ne fluo), možná fialová..2–3" banjo -to bych zkusil

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:41® joysi

Ahoj. Idem za chvílu na ryby. Neviete aké farby twistrov, kopýt teraz chutia ostriežom? Prípadne akú veľkosť použiť? Voda stoják – teraz moc čistá. Dík

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:20® jiris
jiris

doktor – co myslíš, nemoh bych přijet na prázdniny :-D

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:16® jiris
jiris

Had – jo a taky ICQ :-D ať ho nemusím stahovat.

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:15® jiris
jiris

Můžeš tam hodit fotky s Loučné (jen řeku) třeba jak tam pupejk chytá taky v max. rozlišení. díky moc

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:15® HaD
HaD

jiris: jen tu fotku, nebo ještě něco?

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 9:57® jiris
jiris

Had – vypálíš mi tu noční fotku s piláku? nemám jak ji odnést k fotografovi. (nemám vypalovačku a na disketu se nevejde). Prosím rychle ať se to stihne do vánoc!

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 1:12® jaryn

HaDe běž už spát

Čtvrtek 9. prosince 2004 v 0:05® HaD
HaD

pupak: já fotbal a tudíž ani sprtu nežeru. asi nejsem 4 %

Středa 8. prosince 2004 ve 23:39® pupak

jaryn/HaD – S P A R T A 4 % P A R T A . . . takhle je to slusnejsi yoooo?????

Středa 8. prosince 2004 ve 23:38® HaD
HaD

jaryn: nevzdělanče! :-O = óóóóó :-) = úsměv :-)) ) větší úsměv ;-) = úsměv s mrknutím oka :-D = hlasitý smích :-lol = smích, až se za břicho popadáš :-X = jsem nasranej :-(( = jsem smutnej :-( (víc smutnej

atd.

Středa 8. prosince 2004 ve 23:33® jaryn

Ptáci, ptáci, já Spartě nefandím, ale tohle je pohárové utkání a to je něco jiného. I když se o Spatě nedá mluvit, protože je tam vidět jedině Lyon Had – co je to -D, znamená to pupaku jdi do pr. za ty buzíky? 5:0 to je ostuda