Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:41® Dědek
Dědek

HaD: pro BM asi jo :-)

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:37@ Big Mike

Papa pusinky.

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:36@ Big Mike

Had: zapnul jsem foun, brnkej rychle, žena čeká!!!!

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:35@ Big Mike

Du fčíl spát. Dal jsem jednoho Zlatého bažanta, jednu plzničku, napsal šílenej mejl Kastnakovi aby ho z toho bolela hlava a mám toho dost. Tak se mějte.

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:35® HaD
HaD

Big Mike: brnknu Ti OK?

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:33@ Big Mike

Pupak: di do pldele, zmetoule, zmatlanej:-)) )))) Safla, clověkus se skolo nechtěně tlefí a fon mi to vižele!!!!

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:33® HaD
HaD

Dědek: zas tak zdlóhavý to néni :-)

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:33® HaD
HaD

Big Mike: něco yo

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:32® HaD
HaD

pupak: si vykutálenej :-D

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:31@ Big Mike

Tak mě napadlo, už se dlouho neosval VOSUM, nevíte o něm něco?

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:31® pupak

12345 mam ja

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:27@ Big Mike

Dědek: jó, tak nějak. Ale radši bych byl, kdyby mi to najelo na ten první, co jsem ještě nečetl:-)) A hlasově pak předčítalo jen ty plky co maj smysl. Takže vlastně nic:-)) ))

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:25@ Big Mike

Kulva já jsem tlotl! Jo, já sem vždycky vletím, vypustím dávku od boku a valím zas dál, tak se nezlob:-)) ). To zákulisí prubnem, neboj. Kdo by si všiml dvou tlotlů, kteří sedí za mrazu někde uprostřed holé pláně. A jak u Luskače, sáňky, malý stan, pod pldel kotlík se žhavým uhlím… . Chci otcovi koupil umělé masňáky od Berklyho, máš s tím zkušenosti? Než v zimě shánět živé…

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:24® Dědek
Dědek

HaD: ten havran to myslel tak, že když dá „novější“, tak mu to na ně sice skočí, ale na ten horní, takže musí zdhlóóóóóuvavě jet až na konec stránky :-)) ))

Úterý 7. prosince 2004 ve 23:17® HaD
HaD

Big Mike: asi takhle: řešit to nebudu a znechutit si to nenechám. Když bude led, jdu na ně. O jednom slibnym „zákulisí“ bych věděl :-D Jo a ty tlačítka nahoře máš, stačí jen otevřít oči :-D viz obrázek

Úterý 7. prosince 2004 ve 22:00@ Big Mike

Kostnak: s tou lopatkou je to složitější. Napíši postřehy na mejl, jak bude čas.

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:59@ Big Mike

Ach jo, kam ti mladí spěchaj? To je ale generace. To by se za komunistů stát nemohlo!

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:57® Tomash
Tomash

HaD : Prosím smaž to. To měl být pokus o JOKE! :-)

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:56® Tomash
Tomash

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:54@ Big Mike

Kdo uloví příspěvek v diskusi 12345?

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:50@ Big Mike

Dnes jsem nahrubo, bez finální barvy a laku dokončil toho poppropa. Dobrej paskvil. Sám jsem zvědav, co to bude ve vodě dělat:-)) )Do toho jsem máznul hlubokopotápivého DT series (tak zove v originálu Rapala svou novinku). Taky jsem zvědavej. Nechce se mi naplno napouštět vanu, tak testování až o víkendu. . Počasí drží, vypadá to na víkend s proutkem! Nespíš kouknu pod Veselí na paní matku starou štiku a na jednu díru, jestli tam není taky nějaká či nějaký zubáč.

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:46@ Big Mike

HAD: hele, možná bych poradil zlepšovák. Když čtu diskusi zespoda nahoru, pak se musím zbytečně vracet zase na konec a klikat na novější, nešlo by to mít ty tlačítka i nahoře? Když zas projíždím co jsem ještě nečetl, je to praktické i dole:-)) )))))

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:44@ Big Mike

HAD:Dle mého pro letošek platí to, co je povolený v soupisu, pokud to není v rozporu se zákonem. Tudíž dírkování asi v rozporu je, ale to neřeš:-)) ) Klidně to prubnu i po novém roce někde v zákulisí:-)) ))) Jsou holt věci, které si trošku vykládám jinak. Ale mezi námi, kam bych se v mrazu pod led hnal?

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:40® Klon
Klon

Had: ten kapřík je bomba kdybych se trochu nezamyslel tak by mě to ani nenapadlo že to je kapřík,vidím ho taky poprvý v této velikosti.

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:38® Tomash
Tomash

All : Jdu se nažrat… :-D

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:33® Klon
Klon

Rarach: to vypada dobře dal bych si taky,asi si to udělám zítra,jsi s HaDem hroznej takhle dělat chuťě

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:20® rarach

cca 1,5 kg, malej zbaští tak dvě a drahá to nenávidí, takže asi prasknu než to zbaštim, protože já vše dostanu sním v tom jsem hroznej!!!

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:12® HaD
HaD

Rarach: nekecej. taky křídla? a jaký množství? :-D

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:10® rarach

Už se neumím ani nadepsat. Sorry!!!

Úterý 7. prosince 2004 ve 21:05

HaD: furt si nemohu zvyknout a mastím tam DaH, kdyby si tam přidal ananas a chilli fazolky(nejlépe čevené) a trohu česneku + potřel marinádkou s medem tak by jsi jedl právě to co si dám za chvíli pod čumáček a brutálně sežeru!!!!