Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. ledna 2003 v 15:44® Rici
-
MAF a Jarda: Dobrý, taky se mi líbí tvrdej bigbít, ale škoda, že mu neholdují ryby
Měli jsme dokonce punkovou sk. ANTABUS a teď kluci hrajou dál pod In Public Ill, ale k rybařině. Viděl jsem v Aquazóně dva pěkné přívlačové proutky LINEAFEA se zátěžema 5–20g a druhej 10–30g. Neviděl jste je někdo? Nebo neslyšeli jste ne ně reference? Vypadaly fakt moc hezky.
- Úterý 28. ledna 2003 ve 13:14® MAF
-
BASS:Kampak jsi se poděl starý brachu,že bys ses proháněl někde po Hrachách v tom novým teréňáčku?
- Úterý 28. ledna 2003 ve 13:13® MAF
-
Venca:Hm takže „exotika“o „Code Red "jsem četl je to asi pěknej prevít. fuj,mimochodem slyšel jsi desku "Code Red“od Sodom?docela sypačka,starej poctivej „trešík“. Zrovna sleduji na www. obscene. cz zpravodajství co píše Čurby z turné Fleshless po Jižní Americe musí to být fakt naprosto šílený,tyhle indiáni to jsou opravdový metaloví maniaci(v tom dobrém slova smyslu).
- Úterý 28. ledna 2003 ve 13:09® MAF
-
Láďa:V pohodě. rádo se stalo,snad něco vybereš.
- Pondělí 27. ledna 2003 ve 22:11® Láďa
-
Karlos:Pokud budeš chtít můžeš i na mojí adresu:zalicha@volny. cz
- Pondělí 27. ledna 2003 ve 22:09® Láďa
-
Karlos:Promiň mi tu drzost,ale když jsme si s Václavem dopisovali,tak Tě zmínil jako dobrého znalce Nechranic. Chtěl jsem Tě požádat o informace z této nádrže. Chodím se synem vláčet a měl bych zájem navštívit i tuto lokalitu. Předem děkuji. Láďa
- Pondělí 27. ledna 2003 ve 21:17@ Karlos
-
Václav:Vašku nejsi sám,mě to sežralo dva disky.
- Pondělí 27. ledna 2003 ve 21:03
-
MAF:Díky za tu ochotu a tel.číslo,snad jednou budu moci pomoc já Tobě.
- Pondělí 27. ledna 2003 v 19:38® Vaclav
-
Jarda Kudela: Na té akci jsem byl s kapelou Blackmailers, pro kterou občas napíši nějaký text. Měl jsem zakázku, byl jsem je tam fotit na vznikající internetové stránky apod. Jinak ale poslouchám skoro všechno – vážnou muziku, folk, heavy metal, klasický thrash metal, filmovou a scénickou hudbu, blues, punk, country, kvalitní pop 60. až 80. let… Neposlouchám techno, house, dechovku jen na zábavě.
- Pondělí 27. ledna 2003 v 19:32® Vaclav
-
MAF: ten virus dorazil v e-mailu z Uruguaye, nikoliv ze Slovenska, jak jsme původně mysleli. Já do Uruguaye odesílal fotky chebské kapely Pandemia, které má na jaře jet turné po jižní Americe. Posílal jsem to člověku, který je promotérem této šňůry. On mi zpátky odpověděl, že vše dorazilo OK, a už to bylo. Dnes jsem přioprm v novinách četl, že právě koncem minulého týdne, kdy se to stalo mně, zachvátila jižní a střední Ameriku a jihovýchodní Asii vlna nebezpečného počítačového viru, který je podobný nechvalně proslulému viru „Code Red“. Ještě teď funguji provizorně. Ale do té Plzně snad vyrazím, doufám.
- Pondělí 27. ledna 2003 v 15:10® Tom
-
Zdravím všechny rybářské nadšence. Potřeboval bych poradit ohledně lovu na „polévkové kuličky“. Máte někdo s touto nástrahou zkušenosti?Jak a kolik se jich napichuje,mají-li se namáčet atd. Jako cílovou rybu jsem si zvolil cejna. Vím o lokalitě,kde jsem na vlastní oči viděl úlovky cejnů i přes 70!Předem děkuji,přijmu jakoukoliv radu. Tom
- Pondělí 27. ledna 2003 ve 14:18
-
Lukas: Mam v planu tam zajet v sobotu, chci se jeste domluvit se znamym, jestli by jel se mnou. Jeste se domluvime.
- Pondělí 27. ledna 2003 v 9:54® MAF
-
Láďa:To číslo do prodejny je 377322839,dnes tam jdu,tak se ti tam podívám jestli mají ty barvy co jsi chtěl .
- Pondělí 27. ledna 2003 v 9:43® MAF
-
Václav:Taky si myslím,že ta cena je supr a výběr je prozatím taky takže neváhej. Já jen doufám,že brzy dorazí ty „osmy“tam mám několik vybraných kandidátů
. Jinak,řekl si svatou pravdu. ochrany není nikdy dost,držím se toho jako klíště. Jak jsem tak pozoroval tak se tady „nakazilo“více lidí,nezjišťovali jste s webmasterem odkud to přišlo,nebo v jaký příloze to bylo?
- Pondělí 27. ledna 2003 v 0:29
-
Václav:TY POSLOUCHÁŠ PUNK?jestli jo tak je to super!já jsem byl minulý pátek na koncertě punkrockové kapely Sloboná Europa.
- Neděle 26. ledna 2003 ve 21:45® Láďa
-
Václav:dnes jsem se dostal k internetu,až teprve teď večer. Byl jsem s klukem na fotbalovém turnaji v Havlíčkově Brodě. Jako správný rybář jsem hned obešel řeku. Sázava v těchto místech nevypadá vůbec lákavě a po vyspovídání místních rybářů to nebude žádný zázrak. Je tam prý obrovský tlak rybářů a ryb nic moc. A dravci, to je prý také slabota. Nějaká ta štička,ale nic velkého. Objevil jsem tam zajímavý jez a ten se mi zamlouval,takže těžko říci jak to tam funguje. Jinak dnes rybáři tahali 20cm plotice na plavačku s červem.
- Neděle 26. ledna 2003 v 18:26® Lukas
-
Jiří Laštůvka: Ty se pražské výstavy zúčastníš? Že bychom třeba zašli na kávu nebo
.
- Neděle 26. ledna 2003 v 10:03® Vaclav
-
Láďa: Také jsem byl mimo – na rockovém minifestivalu, jehož hlavní kapelou byl Visací zámek. Jsem rád, že teď vím, že i Berounka přijme nevšední barevný vzor. V září by totiž na ní mělo být mistrovství republiky v přívlači.
- Sobota 25. ledna 2003 v 19:01® Láďa
-
Václav:Až teprve teď jsem se dostal k internetu. Byl jsem s Patrikem bruslit a myslel jsem si po prvním doteku s ledem,že rybařit budu,už jen s invalidního vozíku. No radši zpět k barvám. Je pravda,že i nám na Berounce brali štiky na barvy,které by normální rybář do vody asi nehodil. Byl to 5cm Jaxon v barvě křiklavě oranžovožlutá a trochu sig.červené a ještě k tomu to je posypán třpitíčkem. Ale brali to poctivě a i tloušťům to chutnalo. Malí wobler,ale štiky měli okolo 65cm a i jedna 70cm a tloušť 50cm rovných. Barva šílená,ale teď už oblíbená.
- Sobota 25. ledna 2003 v 15:01® Vaclav
-
Láďa: Číslo 83 mám v Invincible Deep Runner (8 cm). Je to jedna z mých oblíbených nástrah při zataženém počasí a zhoršených světelných podmínkách. Jen jsem myslel, když jsem ji pořizoval, že bude především na candáty, jenže víc na ni tahám menší štiky (kolem 50 cm). Občas nějakého menšího candáta (cca 45 cm), letos v říjnu dokonce i bolena. Ono je důležité těm barvám věřit, i když na první pohled příliš důvěry nevzbuzují. Třeba barva č. 98, což nemá s naší přírodou naprosto nic společného (spíš s dětskými omalovánkami), byla předloni v jednu dobu jednou z mých vůbec nejlepších barev na štiky (jednalo se o model Haka, o který už jsem přišel). A samozřejmě je nesmírně důležitá práce s nimi.
- Sobota 25. ledna 2003 ve 14:34® Láďa
-
Václav:Díky za informace. Barva č. 84 je hodně podobná č. 83 dle katalogu barev uvedených na internetových stránkách Nilsmaster. com,ale i tam č.84 není zobrazena.
- Sobota 25. ledna 2003 ve 14:07® Vaclav
-
Láďa: Ty barvy jsou v pohodě, vlastně to jsou imitace bílých ryb, některé z nich také mám – u různých modelů (92, 55, 46). Jenom neznám barvu č. 84. Tu jsem teď nenašel v katalogu Nils Mastera pro rok 2003 ani v katologu z roku 1998. Mělce plovoucí osmička v barvě 55 je docela dobrá na boleny od 40 do 60 cm.
- Sobota 25. ledna 2003 ve 12:28® Láďa
-
Václav:Objevil jsem rybářský obchod kde měli výprodej Nils Masterů,ale číselné označení barev ,které jsi mě doporučil jsem pochopitelně zapoměl doma. Zakoupil jsem tři kousky. Dva dvojdílné Invicible 8 č.043,055 a jednodílný též Ivicible 8 č.084. Mám ještě zamluvené dva kousky,též dvojdílné Invicible 8 č.092 a 046. Je to výprodej za snížené ceny,takže výběr už není tak veliký. Myslíš,že i tyto barvy mohou mít úspěch?Já vím záleží především na rybách a na umu rybáře.
- Sobota 25. ledna 2003 v 11:04® Láďa
-
Václav:Děkuji za tip na Karlose. Až se Karlos objeví na diskusi,určitě ho poprosím o radu. Jinak Tě Václave obdivuju,jak i v sobotu brzo ráno pracuješ.
- Sobota 25. ledna 2003 v 8:44® Vaclav
-
Láďa: Nechranice jsou těžké podobně jako Skalka, další přehrada na Ohři. Na Skalce jsou také krásné ryby, ale řada rybářů si zde „vyláme zuby“. Ta přehrada se musí znát, jinak to člověk má těžké. Pokud jde o Nechranice, tam by ti nějaké info mohl poskytnout Karlos. Ten tu vodu dobře zná.
- Pátek 24. ledna 2003 ve 21:47® Láďa
-
Václav. O těch štikách jsem to slyšel,ale i četl o trofejních rybách. Ale je prý taky pravda,že je to těžká voda. Tak si potom nechám poradit ,pokud to nebude troufalost,aby Pražák jezdil na Nechranici.
- Pátek 24. ledna 2003 ve 21:23® Vaclav
-
Láďa: Nechranice jsou ode mne trochu výš, ale vlastně ano – jsou to severozápadní Čechy. Mimochodem, je to jedna z nejlepších přehrad v republice na štiky, zejména pak ty větší. A jsou tam i slušní boleni.
- Pátek 24. ledna 2003 ve 21:21® Láďa
-
Václav:Pokud to nevyzkouším,tak to vědět nebudem jestli fungují a já rád zkouším. A pro příští dravčí sezonu jsem se rozhodnul,že budem s juniorem i trochu cestovat. Doufám, že budou lahodit Labským štikám a i na Vaši Nechranici se chystám,ale pouze za chytat a zhotovit foto.Žádná masařina!!!!!Už aby to začalo.
- Pátek 24. ledna 2003 ve 21:12® Vaclav
-
Všem: Pánové, ještě mějte pár dnů strpení, pak už by mělo po úpravách všechno fungovat bez problémů, tedy tak, jak jste zvyklí. Nyní ještě nejdou odkazy nahoře – SMSky, Jízdní řády, Fotogalerie a Mapy. Diskuse šlape bez problémů, Trofejní úlovky rovněž, můžete si i zjistit svůh horoskop.
- Pátek 24. ledna 2003 ve 21:09® Vaclav
-
Láďa: S tím není problém. Hlavně, aby fungovaly i na tvých vodách. To víš, není voda jako voda.