Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 24. ledna 2003 ve 20:52® Láďa
-
Václav:Též děkuji za podrobný popis barev a velikostí. Jsem příjemně překvapen Tvojí otevřeností vůči druhým rybářům. Do té Plzně se určitě vypravým. Ještě jednou díky.
- Pátek 24. ledna 2003 ve 20:48® Láďa
-
MAF:Dík za informaci. Můžeš mě prosím Tě zjistit jestli by nebyli k mání nějaké výrobky o kterých píše Václav. Rád bych si tam dojel,ale nevím kam. A nebo i tel.číslo do obchodu by bylo nejlepší. Ještě jednou diky.
- Pátek 24. ledna 2003 v 19:48® Vaclav
-
Láďa: Doporučit se dá celá řada modelů od mnoha firem, skutečně. Pokud máš ale na mysli Nils Mastery, tak je to určitě jejich klasika – Invincible. Osmička je dobrá na menší dravce (okoun, bolen, tloušť a štika), patnácku i osmnáctku v provedení Deep Runner (hlubinný běžec) mám rád na štiky. Není třeba se té velikosti bát, klidně po tom vystartuje i štika 55 cm. Pokud jde o barevné vzory – vycházím ze svých zkušeností – jsou to klasiky 07, 15, 46, 66, rád mám také 03, 12, 52, 67, 71, 81 nebo 11. Mluvím teď o štikách.
- Pátek 24. ledna 2003 v 19:48® Vaclav
-
Láďa: Doporučit se dá celá řada modelů od mnoha firem, skutečně. Pokud máš ale na mysli Nils Mastery, tak je to určitě jejich klasika – Invincible. Osmička je dobrá na menší dravce (okoun, bolen, tloušť a štika), patnácku i osmnáctku v provedení Deep Runner (hlubinný běžec) mám rád na štiky. Není třeba se té velikosti bát, klidně po tom vystartuje i štika 55 cm. Pokud jde o barevné vzory – vycházím ze svých zkušeností – jsou to klasiky 07, 15, 46, 66, rád mám také 03, 12, 52, 67, 71, 81 nebo 11. Mluvím teď o štikách.
- Pátek 24. ledna 2003 v 19:40® Vaclav
-
MAF: Patnáctky od Nilse za 140,–Kč? To je parádní cena, to fakt budu muset do té Plzně vyrazit. Já mám naštěstí také něco zálohavané (bohužel ne všechno), takže o zhruba polovinu věcí jsem přišel. I o nějaké rybářské fotky, je to pro mne taková malá tragédie. A zároveň i ponaučení: Ochrany není nikdy dost!
- Pátek 24. ledna 2003 ve 12:32® MAF
-
BASS:Tý brďo to je tedy motanice kam se hrabe Cosa Nostra!
))))O tom klukovi v Gammarusu vím,že je to R. kámoš a že hlavně muškaří. O tom Norsku mi R. povídal je to neskutečná smůla,to by byl rajský život. chytat ryby a ještě za to brát „děngy“prostě sen. Bohužel život nám chystá spoustu překvapení jak příjemných tak těch druhých. Hlavně ,že se s toho dostal a chodí to je myslím to nejdůležitější.
- Pátek 24. ledna 2003 ve 12:05® Bass
-
MAF: Vidim že tě musim drobátko zasvětit do plzeňský rybářský mafie
) Ten kluk ( nechci jmenovat ) co to vede v Gamarusu na Boleveckej, chodí se mnou a s R. taky mrskat. ( Mimochodem ta mladá paní co dělá s R. je jeho sestra !! ) Je to stará Úterácká vydra, má tam dokonce i loď. Je to R. nejlepší kámoš. Kdysi dokonce spolu měli zustat v Norsku jako profesionální průvodci. Bylo to za parádní peníze a jediná jejich práce by byla, chytat ryby. Co víc si přát
) Už to měli dohodnutý, všechny povolení vyřízený, ale potom měl R. tu bouračku a bylo po všem
( To koukáš jak je to všechno krásně propletený, viď ???
- Pátek 24. ledna 2003 v 10:31® MAF
-
Láďa:Můj osobní názor je ,že Nilsy jsou lepší než Rapaly tedy co se pohybu týče určitě,nejsou tak okoukané takže ryby na ně lépe reagují. Ale jak jsem řekl je to pouze subjektivní názor neobjektivního jedince
)
- Pátek 24. ledna 2003 v 10:29® MAF
-
Michal:Ty „patnáctky“stojí 140 kč a musím říct,že co se barev týče výběr je vážně slušný,totéž platí o „12“ty stojí 120,–a barev taky spousta. Osmy mají dorazit z velkoskladu v nejbižší době. Bude snadnější když napíšeš o jakou barvu máš konkrétně zájem než abych vypisoval celý seznam barev.
- Pátek 24. ledna 2003 v 10:26® MAF
-
Václav:Tak kamaráde s tou „Plzní“jsi u mě zabodoval,máš v kolonce pozitiva velký červený puntík
. Jinak rubriky"lipan"jsem si všimnul už včera a máš pravdu bude třeba do ní dodat nějaký materiál(už se na něm pracuje). Jinak já mám c počítači Mc Afee a AVG ochranu a jak jsem řekl zatím dobrý. Ale nedovedu si představit,že bych o všechno co v počítači mám přišel,všechno zálohuji na CD ale stejně je to hrozná představa. Věř mi ,že cítím s tebou. Na webové stránce Kajmana v e-obchodu nabízí Vanish od 50 metrů,zkoušel jsem tam dvakrát volat ale bezvýsledně,chtěl jsem ověřit jestli je tomu skutečně tak.
- Pátek 24. ledna 2003 v 8:38@ Trooper
-
A big hello to all czech fishing maniacs.
- Pátek 24. ledna 2003 v 0:58® Láďa
-
MAF:Díky za pomoc s Nils Mastery,ale problém je v tom,že o nich nic nevím. Koupil jsem pouze ze zvědavosti dvojdílného invicible 12cm a klasiku invicible 12cm v barvě okouna. Byla to náhodná koupě a pravděpodobně i levná. Rád si nechám poradit. Předem díky Láďa. Václav:Nad článkem si budu lámat hlavu v sobotu a neděli a pokusím se něco vytvořit. Táké tobě Václave děkuji za radu s woblery. Můžeš nějakého doporučit? Ještě jednou díky Vám oběma!!!!!!!
- Čtvrtek 23. ledna 2003 ve 20:57® michal
-
MAF:Můžeš mi prosimtě zjistit ceny a barvy 8–15cm invincible. Měl bych také zájem
- Čtvrtek 23. ledna 2003 v 19:25® Vaclav
-
MAF: Tak se zde dnes v bloku „Jak na ně?“ konečně objevil odkaz Lipan, k čemuž jste mne inspirovali zejména ty s Karlosem ve společné diskusi. Takže budu potřebovat nějaké články o lipanech, cha…
- Čtvrtek 23. ledna 2003 v 19:18® Vaclav
-
MAF: No, já si v té kavárně dávám „plzeň“, což bys jako člověk odtud mohl ocenit. Trávím zde tak 30 minut, což je 40,–Kč. Jinak, jak jsem koukal, tak ten Vanish je pouze v této délce, alespoň jsem menší balení nikde neviděl. Jinak já mám také dvojitou ochranu – AVG a Avast -, ale nestačilo to. Počítač mi stále nefunguje, snad v sobotu prý konečně bude přeinstalován. Štve mne to moc, jsou to starosti navíc, navíc vážné starosti. Potřeboval bych hodně pracovat, takhle mne to brzdí.
- Čtvrtek 23. ledna 2003 ve 14:11® MAF
-
Václav:Když tak nad tím přemýšlím tak surfování po netu z internetové kavárny má také svoje pozitiva,kávička a zákusek . příjemná obsluha. nové prostředí. nové tváře. nebo že by platilo…"doma je doma"?
)
- Čtvrtek 23. ledna 2003 ve 14:09® MAF
-
Láďa:V Plzni je má rybářství Fraus a Vrátník,u prvně jmenovaného jsou teď momentálně docela zajímavé slevy,napiš o co bys měl zájem a já ti zjistím jestli to mají.
- Čtvrtek 23. ledna 2003 ve 14:06® MAF
-
Václav:Nevíš ještě jestli dělají i menší balení než těch 225 metrů?Do fluorocarbonu jdu určitě také jenom scháním informace o všech možných typech a druzích a pak provedu finalní volbu. Co počítač už se ti „uzdravil“?Poslední dobou se objevily nový červíci z rodu I-Worm např. Naith,Yaha nebo Sobig-ten je zatím nejnovější-končí příponou PIF. např.-0074. mpeg. pif. pokud máš jako ochranu AVG od Grisoftu tak si stáhni AVG 443 upgrade a ten tohohle červíka spolehlivě lapí a odstraní. Já to musím zaklepat ale už dva roky jsem nic"nechytil"myslím tím infekci na netu
,mám tady v compu dvojitou ochranu tak snad to vydrží,i když pravdou zůstává že každý týden se objeví nějakej ten novej vir,je to děs. Nechápu lidi co je vymyšlí. podstata tohoto konání mi stále uniká.
- Čtvrtek 23. ledna 2003 ve 13:59® Vaclav
-
Láďa: Ty Nils Mastery má určitě firma Fraus v Plzni, stejně jako pan Vrátník. To asi potvrdí třeba MAF. Já je tu a tam na krámech po republice potkávám (u nás v Chebu je ze tří prodejen rybářských potřeb jedna má). Pravdou je, že Rapala nebo Salmo se sežene snáz – na více místech. Ten článek určitě pošli, já jsem rád za každý zajímavý příspěvek, protože – jak už jsem zde jednou řekl – je u nás velké množství kvalitních rybářů, z nichž každý má co říct.
- Čtvrtek 23. ledna 2003 ve 13:54® Vaclav
-
MAF: Zaběhl jsem na chvilku do kavárny, takže mohu hovořit. O tom Vanishi mám stejné zprávy jako ty – z reklamních poutačů a tiskovin. Asi nezbude, než ho vyzkoušet na vlastní kůži. Já to určitě udělám, předpokládám, že klady převýší zápory.
- Čtvrtek 23. ledna 2003 v 10:33® MAF
-
Václav:Včera jsem vedl vášnivou diskuzi s jedním chlápkem co chytal na Vanish,hudroval a čertil se jak pohan.Údajně vlastnosti uváděné výrobcem neodpovídají reálu,říkal že pevnost u 0.18 není zdaleka těch uváděných 3.1kg,prý praskala v uzlu jak vyšívací bavlnka tak ti nevím. Myslíš že by bylo možné'(vhodné)zvýšit průměr vlasce na 0.23mm(4. kg)abys dostal alespoň 3.5 kila pevnost a nepřišel při tom o množství záběrů. jedná se přeci o „neviditelný“vlasec,takže by neměl být vidět v žádné velikosti. Druhá otázka je jeho tuhost,je jasný že čím bude silnější tím bude tužší,tak ti fakt nevím,zase na druhou stranu mi tady jeden zarputilý vláčkař fluorocarbonovej vlasec(nikoliv Vanish)vychválil až do nebeských výšin. Nemáš o tom Vanishi nějaký podrobnější informace,já mám pouze to co je na netu(Kajman).
- Čtvrtek 23. ledna 2003 v 10:17® MAF
-
BASS:Já jsem to ještě nikdy nezkoušel,ale nepoznané mě láká a vše musí být jednou poprvé,ježíš já jsem táááák chytrej
). Uvidím o víkendu to promyslím a prohovořím s „vrchním velením“a dám ti v pondělí vědět. Včera jsem byl u holek v Gammarusu na Bolevecký koupit nějaký péří,mají tam 50procent slevy na Rapaly takže pokud máš zájem tak tam skákni jedná se vesměs o Shad Rapy a Risto Rapy,hned jsem kaufnul dva kousky aby bylo co trhat.-))za tu cenu nevem to
- Čtvrtek 23. ledna 2003 v 10:07® Bass
-
MAF: Já osobně jsem toho na dirkách moc nenachytal, ale s tou rybyčkou by to nemuselo bejt takový neštěstí i s dlouhym prutem. nasmí teda mít 4 m
))
- Středa 22. ledna 2003 v 19:57® Láďa
-
Václav:Děkuji za výměnu ilustračního fota. Patrik z toho měl úpřímnou radost. Jinak jsem se dotazoval v Praze na woblery Nils Master a nikdo to vůbec tady neprodává. Nevíš kam se mohu obrátit?Také mám ještě v hlavě pár postřehů z rybolovu dravců na Lipně od zahájení až po ukončení sezony v prosinci. Ale nevím jestli mohu poslat další příspěvek,aby to nevypadalo hloupě a drze. Dík Láďa
- Středa 22. ledna 2003 v 19:37® Vaclav
-
Ierak: Děkuji za fotku vašich wobblerů, ty imitace vypadají dost dobře. Určitě o víkendu pošlu mail, měl bych o něco zájem. Ty trojky nebo čtyřky máte také? Jestli ano, jsou ve stejných barvách?
- Středa 22. ledna 2003 v 16:03® Vaclav
-
Jarda Kudela: Fungovat určitě bude, je atypický, takže neokoukaný… Víc zatím fakt nevím.
- Středa 22. ledna 2003 v 16:00® Vaclav
-
Všem: Dnes náš webmaster začal s úpravami stránek, do konce týdne by vše mohlo být hotové. Děje se tak za pochodu, takže máte vzácnou možnost sledovat změny (nebudou drastické, spíše jen několik osmetických) prakticky „on-line“. Pokud by nějaký odkaz na malou chvíli nefungoval (nemělo by se to ale stát), tak to omluvte. Jednalo by se jen o krátkodobou poruchu z důvodu probíhajících úprav. FOTOGALERIE zatím není spuštěna, až se tak stane, oznámíme to.
- Středa 22. ledna 2003 v 8:38
-
Vaclav: To je skoda, rad bych se s vami setkal. Ale treba se najde jina prilezitost. Uz driv jste rikal, ze chystate nejake zavody v privlaci o pohar Chytej. cz, tak snad tam.
- Středa 22. ledna 2003 v 0:23
-
Václav:No,to s tím počítačem ti moc nezávidím. A co na Death Fish říkáš?Myslíš že by mohl fungovat?
- Úterý 21. ledna 2003 v 19:25® Vaclav
-
Jiří Laštůvka: Ne, přednášku na té letošní pražské výstavě mít nebudu, včera jsem poslal J. Vágnerovi mail, že to z časových důvodů neberu. Nestačil bych se kvalitně připravit, i když je to až za měsíc. Já jsem v těchto věcech perfekcionista a tady bych vzhledem k pracovnímu vytížení nebyl schopen dát přípravě 100%. Takže jsme se domluvili, že kdyžtak za rok…