Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 15. července 2002 v 18:44® jiri
-
Děkuji moc,o Vaší knížce jsem se dozvěděl u nás v podniku,mluvil o ní šéf,tomu jí objednala manželka k Vánocům,přes nějaký rybářský časák. Byl nadšený z toho,jak krásně zapadá do doby,ve které jste jí psal /OH Nagano/.
- Pondělí 15. července 2002 v 18:37@ Václav Fikar
-
Jiří: V odkazu Obchod je kontakt na vydavatele, ale protože tam umožňujeme i objednavky pres e-mail rybářského impéria Chytej. cz, tak to bude vyřízeno. S tím problém není. Jinak díky za chválu knihy. Kde jste se o ní dozvěděl? V některém časopise? Nebo od rybářů? Karlos: Preferuješ špičkovou akci… Zkoušel jsi Jaxony s chvějivou špicí, co vozí Jirka Horký? Je to jako vystřižené na ultralight, i když já jsem spíš na feedery. Ale ty pruty jsou dobré, Jaxon je naprosto spolehlivý a kvalitní prut. Jeden klasický vláčák na přehradu od něj mám (300 cm. 10–30 gr.) a patří k tomu nejlepšímu, co jsem kdy měl (a že už jsem jich měl). Jirka mi je ukazoval na výstavě v Brně, myslím, že to stojí za to pro toho, kdo má rád ultra lehkou přívlač.
- Pondělí 15. července 2002 v 18:21® jiri
-
Vážený pane Fikare,bylo by možné objednat si přes tuto diskusi Vaší knihu KROKODÝL DANDÝ:OBLUDNÁ ŠTIKA Z JESENICE? Četl jsem na ní jen samou chválu,Vaše ukázky jsou také poutavé,takže jestli to je možné,objednávám 1kus,na adresu: Jiří Maisner, Šeříková 13/65, Praha 4, 14001. Pokud to bude možné,tak s věnováním „PRO JIŘÍHO“
- Pondělí 15. července 2002 ve 13:32® MAF
-
Na Berounce se celkem nechají nachytat okouni od 34 do 40 cm jezdím tam přes 10 let a zatím mě ta řeka nezklamala. jinak Dracula fest v Plasích nebyl špatnej mohlo být více lidí,ale následovný spánek „pod širákem“nebyl to pravý ořechový… jen tak pro zajímavost o 100 m níže než se odehrál koncert (myšleno po proudu řeky Střely)je jez . loni tam „čapli“potočáka 63 cm a nahoře pod přehradou cca 700 metrů nad „areálem“byl chycen na třpíťu okoun 47 cm. dnes razím na Berounku počasí je akorát. byl by hřích to nezkusit…
)uvidíme jak jsou ti „tygříci“naladěni.
- Pondělí 15. července 2002 v 10:57
-
Koukam, ze se do diskuse zapojila zena a hned z toho vznika eroticky server. Kam cert nemuze… No, na druhou stranu si clovek nachvili odpocine od ryb. Relaxace je taky dulezita, ze jo?!
- Neděle 14. července 2002 ve 23:12@ Karlos
-
Hergot kruci,překlep. Protože mě opustil můj drahý zesnulý na lekou přívlač,budu si vybírat nový,doporučí mě nekdo něco?Preferuju špičkovou akci,nechci žádnou žvejku.
- Neděle 14. července 2002 ve 23:08@ Karlos
-
Venca:Haha,to znám. Taky dostávám dárky od rodiny. Dřív jsem to tahal,ted na známou vodu tři čtyří do vesty+nějaké gumy a rotačky. Do Finska jsem tahal skoro všechno a nakonec jsem chytal na bílého twistra se žlutou hlavou a CD RH od Rapaly a skvěle jsem si zachytal. Máš pravdu v tom že přílišné střídání je spíš na škodu. Chce to prostě vybrat podle vody a počasí a věřít.
- Neděle 14. července 2002 ve 22:24@ Václav Fikar
-
Karlos: Samozřejmě, že jen některé. Doma to vždycky vybírám podle toho, kam a na co jdu. No, ale odhaduji, ze jich tak nějak pravidelně beru asi 30 až 40. Bývávalo to možná až jednou tolik, ale to nemělo žádný smysl. Spíš naopak. Chtěl jsem všechny vyzkoušet, a nakonec to mělo opačný efekt. Z toho celkového množství, které mám (nastřádáno za X let, něco kupuji, něco dostávám od známých a rodinných příslušníků jako dárky k narozeninám, svátkům apod. – každého už jsem za ta léta naučil, co mi dokáže udělat radost, cha), jsem ale možná ještě celou stovku vůbec nevyzkoušel.
- Neděle 14. července 2002 ve 21:45@ Karlos
-
Iveták:Neberou,každej se válí ve vodě,dělá tam bůhvíco a pak má jeden něco chytit. Venca:Psals že máš asi 320 woblerů,kolik jich taháš sebou na jednu vycházku?
- Neděle 14. července 2002 ve 21:39
-
Jóóóóó, to teda stálo. A když jako pstroužci ve vodě, to je taky žůžo! A abysme neodbíhali od daného tématu: jak vám berou ryby?
- Neděle 14. července 2002 ve 21:35@ Václav Fikar
-
Karlos: Bohužel, Rattliny nepoužívám, ani jsem to nikdy nedělal. Jinak bigbít (Plasy u Plzně) byl dobrý, i počasí všem přálo. Něco málo přes 1000 lidí, taková slušná atmosféra…
- Neděle 14. července 2002 ve 21:30@ Karlos
-
Iveták>Jo u vody už jsem viděl nahejch prdelí. Venca>Stál bigbít za to?Dne ukazovali na Nově Stříbrnou Skalici,to je za rohem,téměř. Docela síla. Chtěl jsem v noci vláčet Ratliny od Rapaly,je to pro mě novinka ale měl jsem smůlu. Máš s těma chřestidlama zkušenost?
- Neděle 14. července 2002 ve 20:43® Barbus
-
Iveťák: Doufám, že to aspoň stálo za to, paní nebo slečno Iveto. To já kdysi chodíval do vysoké trávy, cha, cha…
- Neděle 14. července 2002 v 19:28
-
Pro „PASEKU“: Berounce znám akorát jednu zátočinku,včera večír jsme se tam s přítelem miliskovali jako kapříci…
- Neděle 14. července 2002 v 19:25@ Václav Fikar
-
Karlos: Já už jsem si říkal, že zde drahnou dobu nevidím tvé příspěvky. Jelikož je ale rybářská sezóna v plném proudu, napadlo mne, že jsi někde u vody. S tou bouřko včera je to pravda. Já byl v Plzni na rockovém festivalu a když jsme se za tmy vraceli autem, šlehaly kolem nás blesky jako z filmu, stěrače nestíhaly stírat a voda se valila po silnici proudem (silnice Plzeň – Cheb).
- Neděle 14. července 2002 ve 14:42@ Karlos
-
Tak jsem zpátky ze Sázavy,včera tří bouřky,spláchlo to koleje,nějaké baráky a tak. Voda během chvilky jako mlíko a letěla nahoru před očima. Neslo to stromy,mola, psí boudy(bez psů)kočárky(bez dětí) ale žádnou pramici. Skoda. Docela mě běhal mráz po zádech. O rybařině jako takové se samozřejmě nedalo uvažovat. Libor>Před pár lety se tam prý chytla parma 114cm,tak jestli ti to stačí. osobně jsem viděl nějaké 80+,já mám nej 76. Je to pod železničním mostem po proudu,brodí se. Je tam dost okounů,tahají se candáti. občas sumec. Hezká voda ale dost lidí na můj vkus. hlavně ted v sezoně.
- Neděle 14. července 2002 v 9:27@ Václav Fikar
-
Já Berounku prakticky neznám, ale řada mých přátel ano. A musím říct, že si ji ve většině případů pochvalují.
- Neděle 14. července 2002 v 8:49® paseka
-
ahoj víte někdo o nějakém pěkném místě na Berounce? Znáte třeba lokalitu pod Černošicema?
- Neděle 14. července 2002 v 8:30® Barbus
-
Libor: Kamarád tam před pár lety byl, a chytil tam okouna 35 cm.
- Pátek 12. července 2002 ve 22:35@ Libor
-
Karlos: A ještě k té Berounce – jsou tam i pěkný okouni?
- Pátek 12. července 2002 ve 21:57@ PhDr. Lukáš Skála
-
Takové ekologické excesy mi velmi vadí. Ale ještě víc mi vadí, že stát za způsobení ekologických škod uděluje relativně malé pokuty.
- Pátek 12. července 2002 ve 21:47@ Libor
-
Barbus: Jo, to je síla.
- Pátek 12. července 2002 ve 21:46® Barbus
-
Viděli jste ve zprávách tu otrávenou řeku?
- Pátek 12. července 2002 ve 21:45@ Libor
-
Karlos: Co tam je za vodu? A jak velké parmy?
- Pátek 12. července 2002 v 19:15@ Karlos
-
Libor-To si piš. Na parmy bych jel do Mokropes.
- Pátek 12. července 2002 v 18:29® Barbus
-
Zítra jedeme s kolegou na Orlík. Nevíte někdo, jestli tam teď jdou okouni?
- Pátek 12. července 2002 v 18:06@ Libor
-
Karlos: A jsou tam i parmy?
- Pátek 12. července 2002 ve 13:39
-
Vaclav: Ja vim, uz jsem to cetl, ja myslel dalsi tipy a napady.
- Pátek 12. července 2002 v 11:22@ Václav Fikar
-
Jiří: Několik tipů ode mne nalezneš v odkazu „Bolen“.
- Pátek 12. července 2002 v 8:58
-
Taky u nas v jiznich Cechach na Vltave v poslednich dnech boleni radi. Je to parada, ale tezko se chytaji. Nemate nekdo nejaky trik, nebo napad… Jo, paradni na teto rubrice je, jak tady ma clovek cerstve informace. Pan Fikar vcera ve 22.10 odjel od vody a ve 22.40 uz jsme vedeli, co chytil a co se tam delo. To je bomba, to se mi fakt libi. Internet je rychlejsi nez CTK.