Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. ledna 2003 v 19:21® Vaclav
-
Jarda Kudela: Tak se teď připojuji z internetové kavárny, protože pevné disky mého počítače odešly na věčnost, virus napadl kořenový systém a… Několik dnů zkrátka budu muset nějak improvizovat, než se zase ve své domácí pracovně vrátím k normálu. S wobblery Death Fish žádnou zkušenost nemám, poprvé jsem o nich čet také v tom časopise.
- Úterý 21. ledna 2003 ve 13:49® MAF
-
BASS:Ne Radek tam nebyl pouze malá a milá slečna(paní?),říkala,že se šel válet domů na gauč
ten čtvrtek uvidím,nevím nevím,ale nedovedu si představit jak bych chytal na dírách s dlouhým prutem,ty už jsi to zkoušel?
- Úterý 21. ledna 2003 ve 12:25® Bass
-
MAF: Marmychy prej nic moc, ale hlavně twistery a rybyčky. Ty si navíc můžeš koupit na místě, tak že vlastně ani nic speciálního nepotřebuješ. Snad jedině na to twisterování by se hodil dirkovej speciál, ale dá se i s normálnim. Musíme to ale o týden odložit, tak že máš čas si to zařídit, jestli máš zájem.// Radka si tam včera ale nechyt, ten má raní, ne ??
- Úterý 21. ledna 2003 v 11:43® MAF
-
BASS:Zdravím tě „okouní kralevici“já myslel,že už jste na těch dírkách s Radkem byli a docela jsem měl obavu jestli už se nekoukáš na svět zpod ledu
dlouho jsem tě tady neviděl. Víš,že spěchat se má pomalu. Včera jsem byl u Radka na čumech jestli nepřivezli ty osmy od Nilse ale bohužel nic,nicméně jsem si koupil alespoň dva kousky jeden Invicible 12 cm a jednu „patnáctku“Invicible DR a zase jsem se zapomněl zeptat na ty marmyšky. vážně mě asi není pomoci
). Ten čtvrtek je pro mě pasé,za prvé musím do rachoty a za druhý na to nemám cajk,ale už teď jsem zvědavej jak pořídíte. to bude asi o marmychách,že?
- Úterý 21. ledna 2003 v 10:18® Bass
-
MAF: Zdar chlape
Omlouvám se že jsem se tak dlouho neozval, ale měl jsem zase takovou honičku, že jsem sám sebe potkával
Jak to tak vypadá, na 80% bychom měli vyrazit ve čtvrtek na dirky. Nechceš jet s náma ? Je to někde u Budějovic. Povolenka stojí 350 kuna a prej je to parádní voda. Možná o tom něco budeš vědět, protože teď někdy tam byli nějaký závody. Co ty na to ??
)
- Úterý 21. ledna 2003 v 8:41
-
Vaclav: Tak co, budete mit tu prednasku na prazske vystave? Jestli jo, ktery den? Rad bych s vami dal rec, jestli byste tam mel cas.
- Úterý 21. ledna 2003 v 0:42® Láďa
-
Václav:Děkuji za doporučení a zítra koupím i toho okouna. Jo a ještě budu mít ty fotografie tak je zašlu na tu samou adresu jako článek.
- Pondělí 20. ledna 2003 ve 23:49
-
Ierak:já jsem se o jezerní muškařinu začal víc zajímat teprve loni,když jsem se byl podívat na závody na Skaličce. O týden později jsme se s kámošem domluvili jeli jsme to tam taky zkusit-chytli jsme každý pár duháků,ale docela nás to chytlo. V létě jsme tam jeli zas,ale pstruzi nebrali,zato jsme si krásně zachytali kapry-50tky na 15ce silonu a na mušáku-to byla parádička. Bobkaři pěkně čučeli. Na řeku jsem samozřejmě nezanevřel. Baví mě hlavně chytat v proudech a peřejích na velké,dobře plovoucí,suché mušky.
- Pondělí 20. ledna 2003 ve 21:56® Vaclav
-
Láďa: Určitě. Invincible plovoucí, ale i dvoudílný je mým oblíbencem (není ale sám). Mám jich docela dost od 5 do 18 cm, zejména pak těch s pruhy. U Nilse mám mj. rád ty jeho originální barevné vzory, které fungují i na našich vodách.
- Pondělí 20. ledna 2003 v 18:07® Láďa
-
Václav:Jako pravého znalce přívlače se chci zeptat na značku woblerů Nils Master. Koupil jsem v bazaru zcela nový dvojdílný INVINCIBLE-J 12cm 24g v fluo růžovožlutá a břicho červené. Ještě tam mají v barvě okouna,ale ten už není dvojdílný. Má cenu se o ně zájímat?Dík za radu
- Pondělí 20. ledna 2003 v 8:06® Lerak
-
Jarda Kudela : snažím se vázat to, co je úspěšné. Na stojáky chodím také, a tak vážu hlavně bobiny, lury, pakoše a strímry. V těchto dnech motám kámošovi nějaké lososí mouchy a sobě chrostíky (nějak loni ubyly) a bobše. Včera jsem byl ale v deprézi. Sledoval jsem v noci vázání O. Edwardse na videu a pak jsem z toho zase nemohl spát !
- Neděle 19. ledna 2003 ve 23:58
-
Ierak:A jaké mouchy vážeš?Ja jsem vázal nějakou klasiku(bobše,broučky,chrostíky,jepičky),ale zkoušel jsem i nějaké zonkery a taky něco na jezero. Chodíš chytat na stojáky?
- Neděle 19. ledna 2003 ve 23:52
-
Václav:Píšeš,že máš woblery od Dorada. Nemáš náhodou jejich DEATH FISHe. Zaujal mě o nich článek ve Sport. Rybolovu od V. Ehrlicha a chtěl bych je zkusit. Tady u nás na S. M. jsem na ně jěště neviděl nikoho chytat,tak by mohly fungovat. Nebo kdokoliv jestli o nich něco víte,napište.
- Neděle 19. ledna 2003 ve 22:18® Mirek
-
Václav: Já byl vloni na Jesenici také jenom dvakrát. Proto píšu o štikách z Ohře. Mám jenom opravdu málo volného času, takže Ohře je pro mne dostupnější. Krom toho, dávám prostě řece přednost.
- Neděle 19. ledna 2003 v 19:44® michal
-
BASS:Objevil jsem v jednom krámě kalendář od Kajmana. Jestli ho ještě nemáš napiš adresu a já ti ho pošlu.
- Neděle 19. ledna 2003 v 16:00® Vaclav
-
Mirek: Vidíš, já byl vloni na Jesenici, na jejímž břehu jsem se narodil (pocházím z Podhradu), jen dvakrát. Většinu času jsem trávil na Ohři a na Skalce (mám to tam blíž). Ale vyvláčel jsem tam jednu šedesátku, jednu menší kudlu a nějaké okouny kolem 25 cm. Brácha chytil slušného candáta a taky zubatou šedesátku. Ten trojkový tandem by mohl oslovit i větší štiky (dejme tomu od 80 cm) na přehradách.
- Neděle 19. ledna 2003 v 15:52® Vaclav
-
Láďa: Jo, vypadá to na pořádný virus, který se prokousal přes dvojitou obrannou bariéru. Večer mi odnesou počítač, a pak mi dají vědět, co s tím je a co se s tím dá dělat. Zatím každého vira naše antivirové programy zahnaly na ústup, ale tohle je silný protivník, pomalu likviduje grafiku. Zřejmě mi přišel jedním souborem ze Slovenska. Ten článek pošli na info@chytej. cz nebo na chytej@chytej. cz Budu za něj velmi rád, určitě bude zajímat řadu návštěvníků Chytej. cz.
- Sobota 18. ledna 2003 ve 23:30® Mirek
-
Václav: Tandemy samozřejmě jako celý ostatní sortiment budou i ve trojkách ve čtyřech barevných kombinacích. Vloni jsem na ně měl ty nejlepší zkušenosti pokud se štik týká, i když pouze na Ohři. Na Jesenici byly skvělé ve velikost 0+1 na okouny na „Bouračkách“.
- Sobota 18. ledna 2003 ve 22:30® Láďa
-
Václav:Děkuji za odpověď. Je zajímavé,že já taky řešil problém s počítačem. Chytil jsem vira,ale nakonec jsem se ho zbavil. Jinak jsme se zůčastnili já a synek dnešního závodu v přívlači na Štěchovické přehradě a jak už jsem psal včera šlo pouze o setkání. Zhruba 70 rybářů a ani rybka jen spousta olova ve vodě. Přijeli i vaši krajané,až ze Sokolova(soudě dle značky auta) a byli silně rozladěni. Jinak už se těším na ty novinky. Mám ještě jednu otázečku?Chtěl bych napsat článek o chytání candátů na pražské Vltavě,ale nevím kam ho adresovat.
- Sobota 18. ledna 2003 ve 20:38® Vaclav
-
Mirek: Asi máš pravdu. Už se těším na trojkové tandemky, tedy alespoň předpokládám, že je uděláš taky. Jsem zvědavý, co jim řeknou štiky tady na našich přehradách.
- Sobota 18. ledna 2003 v 19:27® Mirek
-
Václav: S výstavou zatím nepočítáme. Jsme opravdu zatraceně rukodělní výrobci a nerad bych se dostal do situace, kdy nejsem schopen dodávat v nějaké slušné lhůtě. K tomu by asi mohlo po výstavní presentaci dojít.
- Sobota 18. ledna 2003 ve 13:38® Vaclav
-
Mirek: To je skvělé, že se dílo daří. Jsem na novinky zvědavý. Budeš je prezentovat na nějaké výstavě?
- Sobota 18. ledna 2003 ve 13:35® Vaclav
-
Ierak: Můžeto to poslat na maily Chytej. cz, které jsou uvedeny vedle loga v odkazech E-mail nebo Kontakt. Rád si je prohlédnu, protože Tarma mám od lékaře předepsané, cha, cha. Jsem také spíše pro nenápadné přírodní vzory (vycházím z vody a ryb, které na ně hodlám lovit), i když bral bych tak 4–7 cm kusy. Ale ani trojka není od věci…
- Sobota 18. ledna 2003 ve 13:27® Vaclav
-
Láďa: Omlouvám se, že jsem se neozval dřív, ale mám problém s počítačem, od včerejška to řeším. Fotogalerie měla být někdy koncem října, ale náš webmaster měl nějaké problémy, tak se to odložilo na současnou dobu. Mám slíbeno, že to bude do konce ledna, tak uvidím. V pondělí to budu popohánět. Mimochodem, nebude to jediná novinka, která se připravuje. Pravděpodobně budou spuštěny všechny najednou…
- Pátek 17. ledna 2003 ve 23:33® Lerak
-
Vaclav:ten můj známý byl Jari Tuiskunen z časopisu ERO, nicméně od ing. Kroupy jsem na Tarmo slyšel též pochvalnou kritiku. Domluvili jsme si s ing. Kroupou setkání před lety na Vltavě 28 P a společně zarybařili a vyměňovali zkušenosti. Od té doby, jak jsem avízoval, moje vášně šli především do muškaření. V každém případě letos mám rozdělaných pár kopií 3cm Tarmo woblerů. Barvy preferuji hlavně přírodní : střevle, potočák, duhák. Myslím, že nejdříve pošlu foto těchto nástrah. Prosím, sdělte mi jakým způsobem nebo na kterou emailovou adresu…
- Pátek 17. ledna 2003 ve 23:03® Láďa
-
Václav:Chtěl bych vědět jestli existuje na chytej. cz odkaz na fotogalerii,nebo jestli se něco připravuje. Děkuji Láďa
- Pátek 17. ledna 2003 ve 22:54® Láďa
-
Přátelé,zítra vyrážíme s juniorem na symbolické závody v přívlači na Štěchovickou přehradu. Spíše půjde o setkání a pokecu s ostatními rybáři. Dám vědět jak to dopadlo.
- Pátek 17. ledna 2003 ve 20:09® Mirek
-
Václav, MAF:Ahoj chlapci. Omlouvám se, ale dostávám se sem opravdu dost nepravidelně. Co se týká třpytek a marmyšek- pracujeme každou volnou chvíli, abychom byly připraveni na jarní zájem. Velikost číslo 3 se již vyrábí a já doufám, že v březnu ji už budeme mít v nabídce. Marmyšky by měly být asi v šesti velikostech- tři kulaté, jedna, možná dvě velikosti ve tvaru delty dvě velikosti ve tvaru jakési kapky. Vše v provedení nalévané do plechu. Část produkce by měla být vyvázaná s peříčky a napodobující potěr. Chtěly bychom vyrábět i malé plandavky. Otázka je, jak to budeme stíhat. Je toho až nad hlavu a v sezoně je zájem skutečně veliký.
- Pátek 17. ledna 2003 v 19:27® Vaclav
-
Lukáš: Ano, wobblery Dorado mám dva (jeden menší a jeden štikový) a jsou v pohodě.
- Pátek 17. ledna 2003 v 19:24® Vaclav
-
Jiří Laštůvka: To jste mne zaskočil, naše republika je fakt malá… Ano, teprve před třemi dny jsem dostal nabídku mít na této výstavě přednášku z oblasti přívlače od V. Ehrlicha, včera mi pak kvůli tomu volal Jakub Vágner, který dává dohromady nějaký scénář a organizuje to. Ale já jsem zatím účast nepotvrdil, vzal jsem si čas na rozmyšlenou do pondělí 20. ledna. Přednáška pro lidi je příliš vážná věc, pokud má mít odbornou hloubku a přitažlivost. Musím tedy dobře zvážit, jestli bych byl schopen se kvalitně připravit. To pozvání mě teď totiž trochu zaskočilo…