Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 17. ledna 2003 v 19:19® Vaclav

Ierak: Nebyl ten váš známý ing. Kroupa. Mně totiž právě on před pár lety jedno Tarmo (6 cm) dovezl. Až do letošního roku jsem ho také více hýčkal než používal, letos jsem ho ale poprvé pořádně nasadil (dal jsem mu místo centra v 1. útoku) a vytáhl na něj několik krásných tloušťů (přes 40 cm). Stal se jedním z mých elitních střelců. Takže pokud máte skutečně zdařilé kopie Tarma v nekřiklavých barvách, o jednu nebo dvě bych měl zájem.

Pátek 17. ledna 2003 ve 14:14® MAF
MAF

BASS:No skáknu tam a uvidím Radek taky určitě poradí,tak co už jsi dotáhnul tu „voňavku“?Teď jsem chvilku koukal na jiný rybářský servery,v těch Štěchovicích bude asi pěkně husto,vypadá to na úplnej rybářskej Exodus:-)) )).

Pátek 17. ledna 2003 ve 13:38® Bass
Bass

MAF: Ve velikosti bych volil asi zlatou střední cestu s malejma odchylkama. Tam myslim že neni co skazit, protože co se nehodí na jednej vodě, určitě oceníš jinde :-) Z barev ale moc velkej výběr neni. Mám za to, že dělá akorát zlatý, stříbrný a černý.

Pátek 17. ledna 2003 ve 13:20® MAF
MAF

Jiří:Prosím kdy a kde se koná ona zmiňovaná výstava?

Pátek 17. ledna 2003 ve 13:18® MAF
MAF

BASS:Zdravím. já jsem si říkal,že už asi proháníš to nový Teránko někde po kopcích:-)) . Jo na ty marmišky jsem si vzpomněl až v autobusu,ale nevadí stavím se tam v pondělí a něco vyberu.,jakou velikost a barvu bych měl vzít na okouny,jelce a pstruhy?Ve středu jsem byl u Vrátníka koupit nějakej ten „spotřební materiál“:-)) má tam celkem solidní výběr od Relaxu.

Pátek 17. ledna 2003 ve 13:05

Vaclav: Tak jsme dnes na kramu v Praze slysel, ze budete mit na rybarske vystave v Praze prednasku o privlaci. Mel byste neco proti osobnimu setkani?

Pátek 17. ledna 2003 ve 12:29® Bass
Bass

MAF: Jak se vede chlape ? Já jsem musel teď chvíli zase pracovat, tek jsem ani neměl čas napsat :-)) Minule jsme zapoměli na ty marmyšky. Už jsi je sehnal ? Radek je má přece taky, řikal to, ne ?

Pátek 17. ledna 2003 v 8:26® Lerak

Václav : kopie zn. Tarmo ještě mám a snažil jsem se o co nejvěrnější… Dostal jsem originály před lety od kamaráda z Finska (redaktora ryb. časopisu) a zjistil jsem, že jsou velmi drahé (vzhledem k malému množství výroby) ale naprosto perfektní. Takže na ně dodnes chytám (na kopie) a origy si hýčkám v krabičce. Pokud by byl zájem, mohu poslat foto… Stejně se chystám ještě „než to pořádně začne u vody“ sepsat nějaký návod, jak jsem to dělal. Jarda Kudela: Vážu jako o závod, ale obávám se, že stejně nestihnu vše. Nakonec to vždy dopadne tak, že to motám během sezony – vždy se objeví nějaký nový materiál, popř. potřeba navázat nové vzory, když se mi zdá, že ty osvědčené zrovna moc nekoušou. A vždy si myslím, že jsem připraven – ale…!!!

Pátek 17. ledna 2003 v 0:08

Zdravim všechny. Pravě jsem dodělal dnešní poslední mouchu. Snažím se ted´ každý den uvázat asponˇněco,protože jaro je tu cobydup a KDO JE PŘIPRAVEN,NENÍ PORAŽEN!vážete taky někdo?

Čtvrtek 16. ledna 2003 ve 22:28® Lukas

Václav: Zkoušel jste woblery Dorado?

Čtvrtek 16. ledna 2003 v 19:10® Vaclav

Ierak: Zaujalo mne, že jste vyráběl kopie finských wobblerů Tarmo. Máte ještě nějaké „na skladu“?

Čtvrtek 16. ledna 2003 v 19:09® Vaclav

MAF: V Plzni jsem nebyl. Pojedu tam snad teď po víkendu v úterý, nebo o týden později. Ale musí být pěkné počasí, mám rád, když mi na cesty svítí sluníčko.

Čtvrtek 16. ledna 2003 v 11:11® MAF
MAF

Václav:Jasně dej vědět už jsem mu o Tobě říkal,takže žádný problém. Byl jsi v tý Plzni?

Čtvrtek 16. ledna 2003 v 7:28® Vaclav

MAF: Toho tvého známého, který váže mouchy, určitě využiji. Já se ti pak ozvu, ceny je dobrá.

Čtvrtek 16. ledna 2003 v 7:27® Vaclav

Ierak: V sekci Přívlač zadejte slovo Torpédo a vyhledá to článek s obrázkem a charakteristikou. Jinak je to vlastně obrácený devon s velmi lehkou vrtulkou a korálkem. V Polsku se to v roce 2001 stalo hitem na říční boleny, říkal mi to právě Kolendowicz v Brně. A doložil to i článkem v jeho rybářském časopise.

Čtvrtek 16. ledna 2003 v 0:17® Láďa

Karlos:Prosím Tě zkoušel jsi po povodních chytat v Troji? Chtěl bych vědět jestli tam zůstala nějaká ryba. Dík Láďa

Středa 15. ledna 2003 v 11:47

Vaclav: Myslel jsem si to, zrejme to bude stejne jako s woblerem Big Mouth. Ale treba se to tady pred sezonou objevi, nebo to bude na vystave v Praze.

Středa 15. ledna 2003 v 7:59® Lerak

Václav:několik let jsem vyráběl kopie woblerů : Rapala,NilsMas­ter,Tarmo apod. Nyní asi 70% času věnuji vázání mušek, neboť jsem se trochu přeorientoval. Nicméně, o kopii Torpeda bych se pokusil, jen se dostat nějakým způsobem
k originálu. V případě zájmu pošlu ukázky mnou vyráběných woblerů…

Úterý 14. ledna 2003 v 19:18® Vaclav

Jiří: Pokud jde o nástrahu „Torpédo“, tam se se mnou spojil jen jeden 12-letý chlapec, který mi ukázal svůj prototyp (docela slušný) a žádal o připomínky. Co se wobleru Jumbo týče, tak to bude záležet na dovozci, jestli tuto novinku přiveze. Nevím, jestli je teď někde u nás k sehnání, ale předpokládám, že ne.

Úterý 14. ledna 2003 ve 13:45® MAF
MAF

BASS:Kdo ví čeho je Radek schopen:-)) ))jinak ten"vagen"je fakt lahůdka,ta cena vzhledem k tomu co má najeto,kolik mu je a výbavě je velmi,velmi slušná. Jenom barvu bych volil černou mám pro ni slabost. Hlavně že se bude líbit Radkovci,bude přeci jeho,ne:-))

Úterý 14. ledna 2003 ve 12:40

Vaclav: Drive jste vyzval ctenare, aby se pokusili vyrobit to polske Torpedo. Vaclave, ozval se vam nekdo, uz se na to chci zeptat dlouho?

Úterý 14. ledna 2003 v 11:37® Bass
Bass

MAF: Jenomže toho co jsi ty ulovil, toho ti tam Radek asi nepověsí :-)) ) I když kdo ví, vždyť si ho včera viděl :-) Mrkni se na autokarlov. cz, je tam ten muj krasavec. Schválně co na něj řikáš !?!

Úterý 14. ledna 2003 v 11:17® MAF
MAF

BASS:Abych pravdu řekl taky jsem měl obavy,ale po pár minutách jsem věděl,že to bude OK,jak jsi řekl stejná krevní skupina,takže paráda. Ta Střela(v této lokalitě)je bombová opravdu stojí za to tam vyrazit. Taky mám v záloze pár fleků,takže si vezmi pstruhovku a jdeme „do nich“:-)) ,chce to ale celosvazovku!V pá­tek nebo v pondělí chci skáknout k Vrátníkovi kouknout na nějaký gumy,je třeba postupně naplnit"zásob­ník"zahájení se blíží:-)) ). Jednoho BASSe jsem už „ulovil“a musím říct že je to opravdu"kousek":-)) )))

Úterý 14. ledna 2003 v 10:52® Bass
Bass

MAF: Za kontakt děkuju, jak bude čas, tak jim hned brnknu :-) Jsem rád, že ti ten včerejšek sednul. Stejná krevní skupina se holt pozná na první pohled :-)) Abych se ti přiznal, měl jsem z prvního setkání docela trému ( možná to na mě bylo i znát ), ale příjemně jsi mně překvapil. Chtěl jsem ti taky dát tel. číslo a e. mail, abychom takový ty sokromější věci řešili jinou cestou, ale na konec jsem na to zapomněl. Holt až příště. // Docela si mně dostal s tou Střelou, tam se rozhodně pojedu mrknout :-) Těma fotkama se nenech zbláznit. Až tě párkrát vezmeme ne neše tajný fleky, tak tam brzy taky nějakýho " BASSe " pověsíš :-)) )

Úterý 14. ledna 2003 v 9:51

Vaclav: Nevite, jestli se u nas daji sehnat ty nove woblery Jumbo, o kterych pisete?

Úterý 14. ledna 2003 v 9:32® MAF
MAF

BASS:Nazdar chlape,tak co nezapadal jsi včera někde po cestě?Jel jsem domů skoro dvě hodiny dálnice byla totální průser,silničáři byli opět"připraveni". Tady máš ten kontakt na toho výrobce toho kalendáře:Baloušek s. r. o. tel:595042651,nebo e-mail obchodni@balousek. cz,www. balousek. cz. Doufám,že tam ho konečně seženeš. Jinak včerejší pokec byl fakt supr,večer jsem nemohl dlouho"zabrat"pořád jsem viděl ty ryby cos mi ukazoval. prostě paráda.

Úterý 14. ledna 2003 v 9:28® MAF
MAF

Mirek:Taky by mě to zajímalo,dávám dohromady „objednávku“od kámošů,takže tahle informace by je mohla zajímat.

Úterý 14. ledna 2003 v 9:27® MAF
MAF

Václav:Jasně,jak to přelouská a půjčími ji tak ti řeknu,ale podle toho jak to hltá to vypadá na veskrze kladné hodnocení.

Pondělí 13. ledna 2003 ve 20:07® Vaclav

Mirek: Míro, jak pokračuješ pokud jde o vývoj nových rotaček, těch větších, a marmyšek? Je u tebe něco nového?

Pondělí 13. ledna 2003 v 16:13® Vaclav

MAF: Pak dej vědět, jak se to synovi i tobě líbilo. Stojím o názory čtenářů…