Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:50® jiris
-
Bass – já věděl, že jsou nafukovací. Řekneš mi už konečně kde jsi je koupil. Když pravda je už venku.
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:44® Bass
-
toulovec: Já už vim jak to je ........... ty si schválně přijel když neberou !! Proto, když jsem ti psal že je voda kalná, je jí moc a ryby nejdou, tak jsi honem honem skočil do auta a tradá !! .................... HAJZLE !!
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:43® Lovec
-
Jiris: myslím že až okolo vánoc, nachumelilo tak 19. prosince, ale myslím že mrzlo už tak týden 14 dní před vánoci, takže zamrzlo mohlo být okolo vánoc
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:42® jiris
-
hADE – nechtěl jsi mi náhodou něco poslat na mejl
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:41® jiris
-
Fšeci – nevíte od kdy se dalo chytat minulej rok na dírách?
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:36® Lovec
-
Bass: no ještě mi toho z republiky zbývá dost, západočeskej oželí, stejně je to daleko
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:32® HaD
-
Bass: von to jen na nás hraje
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:32® HaD
-
jiris: jen jestli
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:31® Bass
-
toulovec: Ty jsi byl včera naposledy v Západočeskym kraji, to ti garantuju !!
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:15® jiris
-
doktor – pěkný fishle, v kolik přišli? Hade – je to revírem
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:13® pupak
-
toulovec – protoze malo chytas ja letos musel koupit jeste jeden . . . vis co to stoji energie drzet si dva mrazaky
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:12® Lovec
-
pupák: když o ten mrazák ani tak nejde, ale když ty ryby co donesu stačím hned žrát, takže se do něj nic nedostane
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 10:03® pupak
-
toulovec – tak se konecne uz nad tim zamysli kdyz ti to rika dedek ne . . . kup si poradnej mrazak a vono se to votoci
)))
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 9:39® Lovec
-
HaD: Pilák se nepočítá, to jsou sádky to není voda
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 9:29® HaD
-
toulovec: a co na Piláku Ty pikristo!
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 9:24® Lovec
-
už nepojedu nikdy nikam za nikým – U dědka ani záběr, Loučná s Váma bezrybková, u basse hořák jako kráva, Kocábu mám zakázanou – mám pocit že se začíná vyplňovat dědkovo proroctví – „kde jsi ty, nejsou ryby“
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 9:17® HaD
-
toulovec: Ty už asi za Bassem cestu neplánuješ , viď
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 8:15® Lovec
-
atmosféra vládla veskrze přátelská, prostředí příjemné :o)))
- Čtvrtek 2. prosince 2004 v 8:07® Lovec
-
4all: Tak Jiris měl s těma nafukovačkama u Basse pravdu – neumí chytit velkou rybu a na nás tady machruje. Jelikož jsem nevěřící Tomáš, rozhodl jsem se tu jeho lokalitu se slavnými okouny prozkoumat osobně jménem celého osazenstva CHYTEJ. CZ. Dokonce jsem se sám jmenoval do funkce oficielního velvyslance. Vše jsem viděl na vlastní oči, vše jsem náležitě prostudoval a můžu Vám říct jenom jedno – Bass je sviňa ulhaná. :o)) Jedinej kdo tam na tý jeho mrtvý vodě vydoloval okouna ehm ehm … aby to neznělo jako nějaké vychloubání, nebo vytahování – zkrátka a dobře, JÁ JSEM TO BYL !!!!!!! Velkej lovec lovil ryby a BASS běhal poděšeně okolo vody a snažil se vymodlit alespoň jednu plotičku. Nakonec Svatý Petr nemohl to jeho žalostný spílání poslouchat, tak mu poslal na prut jednoho pidionouna – asi 8 cm na 5 cm twistera (to nebyl lov, to byla od toho okounka sebevražda). Jelikož si Bassík právě v tu chvíli zapaloval trabuko a twister volně visel do vody, to s tou sebevraždou je přesný způsob ulovení tohoto živočicha. Toť má stručná zpráva z inspekční cesty rybářského imperia CHYTEJ. CZ.
O samotné osobě výše zmiňovaného lze jen říci že se jedná o člověka hovorného, bezelstného, mdlé inteligence, ponuré vybledlé tváře. - Čtvrtek 2. prosince 2004 v 7:29® Lovec
-
láďa-vydra: rád bych, ale měl jsem to časově jen tak tak
- Středa 1. prosince 2004 ve 23:11@ Big Mike
-
Jdu spát, mějte se!
- Středa 1. prosince 2004 ve 23:05@ Big Mike
-
Dědek: ten Bass nás totál zblbnul,co? Ale když jsou výsledky, proč to neprubnout,že? Kde se dají sehnat ty frézky? Já to vzal od otce a jinak v železářství maj ty brousky na trnu jen válečky, kužílky, kužele a pod a ne kouličku 1,5 cm! Tuhle tu psal Sedum o nějakém drevodouble soustruhu. Nějaké kopírování origoše a tvaruje ti to kopii. To by byla úleva
)
- Středa 1. prosince 2004 ve 23:04® doktor
-
Big Mike: Presne. Guma-kopyto.
- Středa 1. prosince 2004 ve 23:03® HaD
-
Big Mike: kousek ode mě. afi 100 metrů. afi fšehochuť
- Středa 1. prosince 2004 ve 23:02@ Big Mike
-
Doktor: jasně, jak bude čas
Ty vago, to tedy závidím revír! Na přívlač a na gumy?
- Středa 1. prosince 2004 ve 23:00@ Big Mike
-
HaD: kdo, kde? Speciálka či všehochuť?
- Středa 1. prosince 2004 ve 23:00® Dědek
-
Big Mike: jo, zima je tu a já budu taky muset někaj utratit čas. Ta fréza do vrtačky je dobrej nápad
- Středa 1. prosince 2004 ve 23:00® doktor
-
Big Mike: To červené su plody-červené „bobulky“. Mám to na viacerých fotkách aj ten zubáč 93cm 9/2004 pri tom odfotený. Pozri do galérie.
- Středa 1. prosince 2004 ve 22:57@ Big Mike
-
Teď už mám takovej jako vrtáček, vypadá to jako palcát, jinak scháním brousítka na tyčce do vrtačky. A ty první jsem ručně v ruce vybral vrtákem, pak po stranách vydloubal pilníkem, trošku vyhladil smirkem, obrátil šroubovák a tou násadou strašně tlačil a kroužil, až jsem vyhladil tu prohlubeň. Tvar a tohle zabere skoro hodinu! Kam se na to hrabou woblery. A pak to tvrdím specielním postupem, ale to mám patentováno
) Neboj, pokud se povedou, mrsknu sem nafocenej článek.
- Středa 1. prosince 2004 ve 22:56® doktor
-
Big Mike:
Včera bolo 30.11.2004 tuším. A to červené je vraj jasmín – ilex.