Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 24. listopadu 2004 v 9:16® Dědek
-
Bass: takže tady je ten kontakt : icqcz. info Doporučení : Doporučení pro začátečníky. Pokud nemusíte mít bezpodmínečně vždy poslední verzi programu a chcete ICQ poznat a posléze používat, doporučuji instalaci ICQ verze 2003a (ver. 3800), která se mi dle ohlasů zdá nejméně problémová (především v souvislosti s aplikací češtiny)…
- Středa 24. listopadu 2004 v 9:01® jiris
-
Dědek – kdy tam chcete jet?
- Středa 24. listopadu 2004 v 8:58® jiris
-
bass – maš mejl, na mejlu
- Středa 24. listopadu 2004 v 8:48® Bass
-
Dědek: A kolik vás bude ? Odkud vlastně jste ? .................. je vánm ale jasný že startovný je pořádná slivovice ??........
)
- Středa 24. listopadu 2004 v 8:46® Bass
-
Pánové, vy mi dáváte
................ ale jo, proč ne ! Říkám vám ale na rovinu, že to udělám jenom proto, že to sem máte takovou dálku ! Kdyby ste byli od někud za rohem, tak bych vám na rovinu řek že ani náhodou. Já si to fakt hlídám. ............ musíte ale počkat až se ustálí hladina,abych vás sem netáh pro nic . ............... od víkendu stoupla hladina o půl metru a to ty moji miláčkové nemaj rádi. Tenhle tejden jsem je nebyl provětrat ani jednou, protože vím že to je fakt zbytečný .............. ale táááákhle to se mnou cloumá ................. až zase pujdou, tak podám hlášení
- Středa 24. listopadu 2004 v 8:40® Dědek
-
toulovec: nechci, pokud nás pozve , jedeme samo spolu
- Středa 24. listopadu 2004 v 8:03® Tomash
-
Bass : Jsi fakt okounobijec!!!
- Středa 24. listopadu 2004 v 7:17® Lovec
-
Dědek: ty kryso !!! ty mi chceš být nevěrná s BASSEM !!!! :o)))
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 23:11® Dědek
-
Bass: čus
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 23:10® Dědek
-
Bass: pokud nebudeš proti, určitě se přijedu podívat. A předpokádám, že nás může být víc. Záleží na tobě.
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 23:09® Bass
-
Dědek: Dobrá, dík............. teď už zavírám, baterka dodělává. ......... tak zejtra, zdar
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 23:06® Dědek
-
Bass: zítra ti pošlu lepší kontakt na nainstalování. Poslední verze má jisté nedostatky, takže já osobně používám o stupeň starší, která má být v pohodě. Je to fakt dobrý, v podstatě telefon za dara.
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 23:03® Bass
-
Dědek: Tady jsem na důkaz vyštrachal jedno foto
))))
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:53® Bass
-
Dědek: Tak tady u nás je fakt asi všechno jinak. Já pozval HaDa a za dopoledne jsme nachytali snad 50 kousků
) ................ čoveče, to icq vypadá zajímavě. Hned zejtra zajedu za mim dobrym kamarádem, kterej si s compama rozumí a ten mi to uvede do chodu. Já se do tý instalace nemůžu pustit v žádném případě, protože to by stoprocentně spadla síť v celej stř. evropě
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:52® Dědek
-
Bass: koukám, že teď zase nestíháš ty
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:49® Dědek
-
Bass: včem se změní život. V ničem. Pokud máš trvalá připojení a kamoši mají icq, tak s nima můžeš kecat pres celý svět zadarmo a ihned. Já to mám asi měsíc, takže nemůžu dělat ramena, ale je to fakt dost dobrý. navíc, když jsi připojenej aněkdo s tepou chce kecat, tak to ihned poznáš, zvláště když máš zvukovku
)
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:45® Dědek
-
Bass: už to tam máš. To víš, než se vypíšu, chvilku to trvá
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:44® Dědek
-
Bass: já neříkám, že nutně potřebuju ulovit 40-cítku. To je přeci zákon schválnosti, že když někoho pozveš na supr chytačku, tak jsi nakonec magor. Viz já, když jsem pozval toulovce na metrové zubatice a nakonec ani ho.. Pak nás pozval na lipany toulovec a mimo HaDa (hajzlík
) ) jsme chytli zase ho.. ICQ je v podstatě přímé napojení na osobu, se kterou chceš komunikovat pomocí internetu. V podstatě takový telefon. Instalace je tady v dowloands. Napřen nainstaluješ icq v angličtině. Všechno zrušíš. Nainstaluješ češtinu a restartuješ počítač. Po restartu se automaticky aktivuje icq a dáš požadavel o (zadarmo) zaslání čísla. Po jeho obdržení otevřeš icq a napíšeš požadované údaje. Tím ses připojil. Potom, třeba na chytej pod některýma jmánama (třeba dědek) je napsané číslo icq. To použiješ a tím se spojíš s mojím počítačem. No a máme otevřené kecání, kdy to co napíšeme, okamžitě dorazí k tomu druhému. Není to vůbec složité, prostě to zkus.
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:40® Bass
-
Dědek: No kde seš ? Na co je to icq ? V čem se změní můj život když ho budu mít ?
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:26@ Big Mike
-
Jo, už jsem se vyjádřil a zítra tam stejně zavolám – na hráááááád, hoďte je z oken!!!Už mě tady v té republice ty ouředničtí kreté.. dost pijou krev. Už abych si rozhodoval o platě sám a mohl si dát i nějakou imunitu. Zatím ji zvyšuji jen pobytem na čerstvém vzduchu a alkoholem.
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:25® Bass
-
Dědek: Co je icq ? Já jsem počítačovej analfabet ................ o tej exkursi budu přemejšlet. Teď je to ale na ho… Jeden den berou jako zmagořený a potom si náš dementní hráznej vzpomene že podrží vodu, no a ty přijdeš druhej den a je o 30 cm víc vody a můžeš na okouny tejden zapomenout.
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:20® Bass
-
Big Mike: Udělej to jako já. Kup všem mobil, ty kryply zruš a net si udělej od Eurotelu přez Data nonstop a máš svatej klid. Stojí to na měsíc asi 800,– zlatejch a je to bez omezení připojení. Je to trochu pomalejší, to je pravda, ale máš pokoj .................. navíc, já když jsem si to aktivoval, tak mi k tomu dali ještě 100 minut/měsic zdarma na volání, jako bonus. No nevem to !?!
)
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:19® Dědek
-
Bass: chlape, nechceš udělat exkurzičku pro více lidí. Mám to zhruba 350km, ale rád bych se podíval, jak ty bassy lapáš. Myslím, že by se nás pár bláznů našlo a přijelo na jedno dopoledne podívat. Nech to projít v hlavě. Jó a taky by sis mohl konečně nainstalovat icq.
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:11@ Big Mike
-
Koukám teď k nim na net, jestli najdu kontakt na reklamace, ale maj to nějak někde ukrytý!!! Jo, asi je zruším, tchýni koupím mobílek a hotovo! Dám si něco bez pevné linky – je něco takového, když mám rodinný barák?
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:08® Bass
-
Big Mike: Nerozčiluj se, jsou to svině i bez toho. Udělej to jako já, zruš je a máš klid. Ten jejich zasranej paušál mi v pohodě pokreje polovinu nákladů za net, na celej měsíc !!
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:02@ Big Mike
-
Bass: už něco pomalu nabíhá, zítra to okomentuju. . . All: tak dobrou. Jo, neděláte někdo u Telecomu?
)
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 22:00@ Big Mike
-
Bass: čeče, došly jen ty barvy a pak popis jak to má chodit. Fotky stormu zatím někde brouzdají
Chtěl jsem popa barvit, ale telecom mě tak dopálil, že to nechám na jindy, až se nebudu třást vzteky. Napadlo mě porovnat došlé vyúčtování s výpisem z banky, kde platím SIPO a dost diametrálně se to odlišuje. Každej měsíc o něco, někdy i o 150,–!!!! Hrabu se tady v tom a nemohu jim přijít na jméno. Zavolám na jejich bezplatnou linku, chvilku si to povídá, pak to chce nějakou tónovou volbu a za chvilku konec. Já se kvůli nim snad budu muset naučit z návodu jak se přepíná telefon? Ať jdou do prdel.!! Copak jinam musím také přepínat? Ty mě ale nasr…!!!!!!!! Jdu číst, nemám náladu. . . Chose: neboj, snad se dočkáš, ale možná budeš zklamán. Ale plánuji, pokud budou fachčit nafotit výrobu popů a propů
)))
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 21:43® Bass
-
Big Mike: Tak máš to tam. Nafotil jsem i toho mího, aby si viděl jak od nich vypadá okoun, protože na tej jejich fotce neni, ale nějak se mi to nepovedlo ............ Znáš to ?
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 21:39® Bass
-
Big Mike: Já jsem ti je ještě neposlal ? ................. já hlava dubová, hned to napravim.
- Úterý 23. listopadu 2004 ve 21:36® Bass
-
MAF: Hele, Temešváre, vrať už mi tu bundu, nebo tě udám a budeš zase někde mejt půl roku okna
.................. kurva mě je zima !!