Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 23:39® Marek
-
Václav:Naštěstí se neztratilo nic,jenom nepořádek. Alarm je vyrušil. Kdyby ukradli počítač,to bych asi moc nebrečel,i když je úplně nový. Horší by byl rentgen-170.000,ultrazvuk-420.000,a další přístroje. I když je to pojištěný,vždycky člověk tratí.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 23:32® Marek
-
Rici:Ten svět je opravdu malej,také jezdím občas do Nadryb k hornímu polorozbořenému jezu-Telín-Smědčice. Nádherný úsek,pěkná příroda,slušní tloušti,štiky,kapři,úhoři-v poslední době menší kusy. Před dvěma lety pod jezem v lektnínech mi utekla štika,které do metru moc nechybělo.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 23:16® Marek
-
Václav:zítra odesílám slíbené překvapení,doufám,že se bude líbit.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 20:55® Vaclav
-
Láďa a Jura: Díky za stručné info o Riba Roja. Které větší město je poblíž? Ten kontakt na Pavla Tomiho bych bral.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 20:53® Vaclav
-
Marek: Zloději a veterinární ordinace? Co ukradli? Počítač? Svět je v rozkladu!
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 20:49® Vaclav
-
BASS: Ohledně toho kalendáře jsem už v sobotu poslal SMS Tomáši Rozsypalovi, ale zatím mi nebrnkl. Až budu mít zprávu, dám vědět.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 20:47® Vaclav
-
Karlos: Přečetl jsem si zatím jen polovinu, protože nějak nestíhám. Teď čtu jednu knihu (Jak se loví s muškou), sleduji články v nových i starých časopisech, nějaké články mám rozepsané pro Chytej. cz a k tomu řada jiných povinností… Podle té první poloviny článku mám pocit, že je dost dobrý, vysoce odborný.
- Pondělí 6. ledna 2003 v 19:41@ Karlos
-
Václav:Prostudoval jsi ten článek?
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 14:36® Rici
-
Žádnej potok se mi tam nevybavuje. Vím tam jen o Holoubkovským potoce a tam jsou údajně pěkný okouni. Ten potok to je ten Padrťák a teď už je na normálu. Na jaře bysme tam měli dávat (alespoň myslím) potočáky. Odhadem tak 300 – 400 kousků. Něco se tam nacpalo už na podzim po těch povodních. Ovšem člověk míní a příroda mění. Třeba budou zase povodně a bude prd. Tak si můžete přijet zachytat
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 13:45® Bass
-
MAF, Rici: Tak o Padrťáku a o Klabavce samozřejmě vim, ale to jsou potůčky. Měl jsem na mysli aspoň trochu říčku. /// Jak vypadá ten potok co teče tim vojenskym prostorem u Strašic ? To by mohl vědět Rici. Když jedeš z Holoubkova do Strašic po tej panelovej cestě, tak na levej straně je takovej krásnej potok. Je tam nějaká ryba ?
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 13:28® Rici
-
Já jezdím na Holoubkov často, protože se tam dají chytit pěkní cejni a plotice (chytám tam na fídr nebo plavačku) a zatím jsem tam problémy s místníma neměl. Někdy mě,ale docela překvapí neznalost ryb od lidí, ukterých bych přepokládal, že vzhledem ke svému věku by alespoň základní znalosti mít měli. Např: „hele mladej nevíš náhodou co je to za rybu?“ – amur, nebo „pojď se podívat jakýho jsme chytli amura“ – candát 70+ na housku, no a že boleny pokládají za plotice mě už vůbec nerozhází
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 13:06® MAF
-
BASS:Skáknu tam a pokud bude tak ti ho samozřejmě vezmu. Jinak kromě Padrťáku je pstruhovka i Klabavka2,což je sice malej potok ale slušný ryby např. potočák 53 cm před 2 lety,loni 41 a letos 40cm což si myslím je docela slušný,krom toho lipani kolem 35–40cm(ten tam byl letos největší. chycený). Koukám že ty jsi vlastně taky tak trošku soused,protože z Mirošova(Janova)pocházím
. Co se Borku a Holoubkova týče nechodím tam je to tam „obsypané“bobkaři kteří jsou velmi nesnášenlivý a nedružní pokud to tak mohu nazvat
,ale pravdou zůstavá že ryby jsou tam pěkný.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 12:58® MAF
-
Rici:Jo Nadryby znám,často tam vyrážím na lovy,Klabavka je taky celkem solidní hlavně na podzim na štiky a candoše. Jinak na padrťáku se každý rok chytnou potočáci přes 40cm.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 12:16® Rici
-
BASS: Pleteš se, je tam Padrťskej potok, kterej je pstruhovej a je to docela hezkej potok. Žádný gigantický pstruzi tam nejsou a možná, že už tam nejsou žádný po těch povodních. Revír začíná ve Strašicích a táhne se vlastně až do Rokycan. Nejzajímavější chytání je od Dobříva do Rokycan, ale hezčí chytání je od Dobříva do Strašic.
- Pondělí 6. ledna 2003 v 11:22® Bass
-
MAF: Na nic nečekej, jestli tam ten kalendář ještě maji, tak mi ho prosim tě vem a já ti ho potom u Radka zaplatim. A nebo jestli se tam dostaneš dřív, tak mu řekni že je to pro mně a on ti to zalepí hned. Jestli to pro mně můžeš udělat, byl bych ti moc vděčnej. //// V Hrádku to velmi dobře znám. Strejc bydlí v Mirošově a neni to tak dávno, co jsem poměrně často jezdil ke kamarádovi do Veselé. Na rybačku je to tam ale hrozně mizernej kraj. Jedinej solidní revír je Borek, nebo Holoubkov. Pstruhovka ale široko daleko nikde, viď ?
- Pondělí 6. ledna 2003 v 10:14® Rici
-
MAF: Jo,je desně malej. Já se dal (teda přes jinej server) dohramady se svým bývalým spolužákem ze základky, kterej má mimo jiné chalupu v Nadrybech, což není od nás daleko a občas spolu razíme na ryby. Převážně na Klabavku. Naposled jsme byli v Chrástu 24.12.02.
- Pondělí 6. ledna 2003 v 10:05® MAF
-
BASS:Myslím že jsem ten kalendář viděl v Rokycanech,skáknu se tam mrknout,chceš ho případně vzít?
- Pondělí 6. ledna 2003 v 10:02® MAF
-
Václav:Na všechny Nilsy byla dána sleva 50% což je myslím super. Co se muškařiny týče tak podrobnosti nevím,dozvěděl jsem se to dnes od Basse,ale dnes tam skáknu a zítra ti dám vědět.
- Pondělí 6. ledna 2003 v 9:49® MAF
-
BASS:Díky za informaci,budu si muset vážně pospíšit. Mě šlo konkrétně o Nilsm Mastery"sedmy"a ty přiveze Radek 12z velkoskladu,nebo že by se něco změnilo,zkusím se tam zastavit a optat se ho. Každopádně ty krabičky tebou zmiňované mě velmi interesují,těch není nikdy dost,takže se tam vyrazím. Toho 13.1. tam budu a těším se že se potkáme.
- Pondělí 6. ledna 2003 v 9:44® MAF
-
Rici:Nazdárek sousede,to je neuvěřitelný jak je ten svět malej
- Pondělí 6. ledna 2003 v 8:24
-
Vaclav: To si na ty tlouste vzhledem k rozvodnenym rekam asi jeste pockas, co? No, to vsichni si dame nejaky odklad… Jak na Novy rok, tak po cely rok.
- Pondělí 6. ledna 2003 ve 2:21® Jura
-
Ve Spanelsku jsem byl letos po prvé a bylo to super. Také jsem tam byl s průvodcem,ale dle rad mých kamarádů, kteří tuto lokalitu navštívili přede mnou, jsem si jako průvodce najal Jakuba Vágnera. Zachytal jsem si candáty, basse, kapry a podařila se i 220sumár. Ebro je važně super, ale kdo jede poprvé, ten si bez průvodce asi neškrtne. Sám jsem šel první den na nástražní kapry a nemít průvodce, tak bych tam seděl dodnes/a to že je jich tam hodně!!!/. Jinak mohu tuto vodu jedině doporučit!
- Pondělí 6. ledna 2003 v 0:56® Láďa
-
Marek:Není třeba se omlouvat. Chápu,že teď máte jiné starosti,tak až to bude možné, tak na mě s tím článkem prosím nezapomeňte.
- Neděle 5. ledna 2003 ve 23:58® Marek
-
Václav:článek jsem psal na Chytej. Cz ,ale psal jsem ho off line a po připojení nešel odeslat a já ho vymazal.
- Neděle 5. ledna 2003 ve 23:54® Marek
-
Láďa:omlouvám se,článek se mi podařilo vymazat a v noci mi zloději navštívili ordinaci,tak jsem trochu indisponován. Václav:opozdí se překvapení,nestihl jsem něco dodělat/důvod viz výše/.
- Neděle 5. ledna 2003 ve 22:08® Láďa
-
Václav:Osobně jsem ten revír nenavštívil,ale mohl bych zaslat kontakt na profesionálního průvodce Pavla Tomiho,kterého dost často navštěvuji. Jinak mám k dispozici video kazetu a prospekty k lovu sumců,candátů a bassů na Riba Roja a na Ebru.
- Neděle 5. ledna 2003 v 18:48® Vaclav
-
Kolegové, máte někdo zkušenost se španělským revírem Riba Roja? Zejména pak s lovem sumců a candátů na této vodě? Uvítám veškeré info, pokud už tu vodu někdo z vás vyzkoušel.
- Neděle 5. ledna 2003 v 15:15
-
BASS:Já jsem ho koupil ve čtvrtek v Hypernově a měli jich tam jěště docela dost. Tak jestli tam Hypernovu máte tak se zkus kouknout tam.
- Neděle 5. ledna 2003 v 9:15® Vaclav
-
Všem: Kolegové, připravujeme 1. ročník gentlemanských závodů v klasické přívlači „O pohár Chytej. cz“, který by se měl uskutečnit v červnu na Ohři. Je to ještě poměrně daleko, až to bude aktuálnější, tak zde dám plnou informaci. V tuto chvíli mohu prozradit, že to bude pro omezenou skupinu zhruba 25 závodníků (kvůli omezenému místu – každý závodník bude mít asi 40-metrový sektor), že tam bude nějaké startovné a vedle pohárů i věcné ceny. Má představa je taková, že by se tyto závody (sobota) zároveň staly příležitostí pro pohodové setkání stálých návštěvníků našeho serveru. Snad se nestane nic mimořádného, co by tento záměr zkomplikovalo, snad se domluvím i s některými sponzory. Tak to jenom abyste věděli, co pro letošní rok plánujeme…
- Neděle 5. ledna 2003 v 9:03® Vaclav
-
Marek: Děkuji předem za to překvapení. Když vidím, že jste přichystal článek o dolní Ohři, nechtěl byste ho dát i na Chytej. cz?