Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:46@ Big Mike

Kdepak, jedno banjo, nestačí! Když chceš tvrdit mutiku, musíš jich nasadit víc! Jako Matuška. Jak začal nasazovat banjo, byl in a moc a moc se mu dařilo. Ty vole, popijím frankovku a už mi to dost kecá! a ten oučet! To až uvidí ta moje, vyhodí mě a půjdu k paní Rybové!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:46® jiris
jiris

UMÍTE NĚKDO PRACOVAT DOBŘE VE WORDU???

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:45® jiris
jiris

jiris – sakva… příště budu muset být opatrnější...­........ a dědek bude muset vzít o galön burčáku více :-d

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:43@ Big Mike

Jasně jsem tě ve 4 ráno viděl, když mi vypadly z kapsy, jak je bereš a dost škodolibě se usmíváš. Jenže já rád hraju hru až do konce (slečny a mladé paní by mohly vyprávět:-)) a tak jsem v sobotu ráno, pln elánu a střízlivé bujarosti dělal, že jsem na to pozapomněl. A dohrával to až do konce, kdy jsi mi večer klíčky pohodil u auta. Jo, mám tě přečteného!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:42® jiris
jiris

Majků – bohatě stačí jedno bandžó ty ninjdžó!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:41® kostnak
kostnak

Big Mike: rano som bol prekvapeny, kolko malych rybiek je priamo na hladine. ako keby prehliadli pocasie.

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:41@ Big Mike

OK, dám tam 3 návazce s banjama, jako na srazu a to by bylo aby se něco nepodseklo! Možná pod to dám i koncovou záťěž s trojhákem – sichr je sichr.

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:40® jiris
jiris

:-D jak si na to přišel, že sem ti je schoval, ty seš snad jasnovidec :-D

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:39@ Big Mike

Mno, banjíků mám plno, možná jim dám šanci! Ale jestli nechytnu, příští sraz ti klíče od auta schovám pro změnu já!!!!!!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:38® jiris
jiris

Aby ses nedivil, i ten wobler občas stojí za zkoušku :-D ale dej tam banjo na californikéjšn se zvysoka vys…

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:36® jiris
jiris

Big Majků – u vás je už sníh?

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:36@ Big Mike

Jsou hladový:-)) )))))))))

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:35@ Big Mike

Prdím na tvoje rady, nerady, půjdu nasadím 13 cm Husky CD a budu čekat něco mezi 90 a 120 cm! Děj se vůle boží!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:34® jiris
jiris

Big Majků – klasiku jakoukoliv světlou mrchu nejlépe twistr 7cm nebo klasické superbanjo či banjo. Na californii kašli ta je lepší na štiky. Candoš radši banja, ale když je hladovej je to jedno, skočí i po olůvku.

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:33@ Big Mike

Vono se tam stejně skrz sníh nedostanu, tak je to fuk. Ale možná ty moje fluo…

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:32@ Big Mike

Sakra, tek co radíš, ó nejmoudřejší?

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:31@ Big Mike

S tím Bassem máš pravdu, ale kdybychom poznali zvláštnosti jeho lokality, možná bychom pochopili! Ale spíš ne, nemá to logiku!. Tuhle chytil kamarád candáta v tišince, kam ani v létě nenahodím a velký se mu tam sklepal! Na vláčenou rybku – a pak babo raď! Asi půjdu zítra do proudu pod jez:-)) )Raba potřebuje kyslík:-))

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:29® jiris
jiris

Big Majků – z touto nástrahou můžeš zůstat doma v teple, výsledek bude stejnej!!!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:28® jiris
jiris

Big Majků – kde se zas flákáš?? V kolik zétra na ně jdeš?

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:28@ Big Mike

Nasadím Californii, odhadem 10 cm, průhlednou s klytry či flitry. Prošitou a ze zadečku jí bude koukat trojháček. Super nástraha, tak jsem zvědav.

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:24® jiris
jiris

Big Mike – teorie není vesměs žádná. To by bass nechytal v listopadu nafukováče z hladiny?!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:23® jiris
jiris

Big Mike – ano sem tu :-D doufám, že jim dáš pěkěn naprdel. Jakou máš na zítra tajnou zbraň. Piš rychle :-D

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:17@ Big Mike

Dopr…, já si dycky vyberu dobu na pokec! Jste tu někdo? Jak to vidíte s těma mrazama a sněhem? Mohlo by to pak povolit, rybky by byly na jámách, dravci vůkol a já bych je snad lépe trefoval. Má to logiku? Když se rybky stáhnou do jam a draci je následují, maj tím pádem ještě lepší možnost obžerství a nám nevemou. Co vy na tuto teorii?

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:13@ Big Mike

A pro srovnání Mr. Olympia 2004 ronnie Coleman:-)) )

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:12@ Big Mike

Kdybych nemluvil s Pupakem 3 dni před akcí, možná bych jim věřil chytání ryb, ale jeho slova: „jedema s klukama trošku něco opéci a přemýšlet o životě na Pilák“, mi daly jasnou představu o průběhu akce!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:10@ Big Mike

Joko: prď na RS, jsem až moc lidovej:-)) ) A až potkáš chlapa 193 a také něco přes metrák, jsem to já, byť asi 3 roky totál bez tréninku. A asi to tak zůstane. Odešel mi levej loket(těžká artróza+nějakej ouraz) a nejsem schopen nic kloudného začít. Snad možná lehce nohy(v prdeli kolena) a jinak už tak doklouzám do invalidního:-)) ) Má sice padat, ale po obědě mě nezastaví nic! Chci candáta!!!!!!!!!!­!!!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:06® Tomash
Tomash

Big Mike – Taky si myslím… :-D

Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:05@ Big Mike

Jiris,Pupak: jo, jen tam chlastali a když konečně padl David do vody a měl nechtěně na prutu v ruce navázáno, něco chytil!

Pátek 19. listopadu 2004 ve 21:43® jiris
jiris

pupak – si piš, zitra rano sou tady. slíbil mi to a sliby se mají plnit o vánocích a ty budou, takže nebreč zejtra seš tu.

Pátek 19. listopadu 2004 ve 21:40® pupak

jiris – Davida zbiju drif jestli da sem moje fotky:-)) ))