Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 9:37® doktor
-
Ahoj. jiris: To prevozom, chcel som ho do jazierka a tak musel narvať do prepravky na nástrahové ryby. 70cm zubáč ja max akého tam dostaneš a štuka max 80cm. kostnak: Tak bol som aj ja v utorok, fakt fúkalo ale k veľkej radosti zas jeden záber. Štuka 77cm pekná vysoká.
Skúsim dnes vložiť nejaké foto rybiek v jazierku, včera upratoval tak nafotil.
- Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 8:01® Joko
-
Big Mike:nebuď sobec a prozraď ten tutovej candátí flek, letos jsem nedostal jedinýho mírového kandáta!!!!!!A hrozně rád bych ho viděl na svém prutu.
- Středa 17. listopadu 2004 ve 23:49® Láďa_vydra
-
HaD tak to pošli meilem nebo je to na telefon?
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:44® jiris
-
bass – no nazdar, končím
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:44® jiris
-
big majk – a na fluo se už vyse… to neletí. dej tam nějakej krém nebo perleť a přinejhorším tak zkus nafťáka.
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:43® Bass
-
Chcípá baterka, pokračujem zejtra, zdar
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:42® jiris
-
Big Mike – lanko candomilům nevadí, tupej hák jakbysmet tak co si stěžuješ
Jen si měl stát na jeho místě.
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:41® jiris
-
Bass – hádám okouní vlastnosti, hlasitě puknou, poté se trošilinku potopit, a vyplavat a mít hodně ostré trojháčky. s tím nesouhlasím, myslím ,že propík by mohl místně na okiše taky fungovat, okoun je hrozně zvědavej a má rád když nástraha dělá brajgl. Z toho vycházím, že já su okoun
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:39@ Big Mike
-
BASS: mikuc@volny. cz . Jirise asi klepne
)) Ty vol., já ne to koukal, dával mi čuchnout, že používá atraktant, jenže já necítím, ale stačil jsem si fšimnout, že měl nějakého ripra, tak 8 cm, hlavičku v barvě olova, 5 g a strašně tupej háček!!!!!! A tuším, tak 0,25 mm vlasec s 30 cm návazcem z asi kevlaru. Stříbrné karabinky. No, sestava šílená, což mě utvrzuje v tom, že když žerou, berou všechno. A když jsem ho podebral, měl tu gumu celou uvnitř!!! Radši jsem sbalil podběrák a šel pak kus dál abych ho nemusel inzultovat
Já tahal ty moje fluo potvory a nic!. . Jdu spát, tady ehm, mno. vždyť asi tušíte
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:39® jiris
-
Bass – už sem psal. ANO. A to jak se mají chovat popy si sem psal, kdysi za staré gardy
tak 1–2 roky zpět. Kurva najít to popisoval si tam dobré a špatné popy (rapala, stormy, salma a
Mám pamět co
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:38® Bass
-
Big Mike: Vrtulník je k ničemu. To je vyloženě bolení záležitost. Okouňák musí mít 7 cm a pár poměrně zásadních vlastností.
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:34® Bass
-
jiris: Vedeš si přesnej záznam každý docházky ?
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:33® Bass
-
Big Mike: Poslal bych přesný instrukce co to má dělat aby to byl ten nejlepší pop na světě. Ale psát to sem .............. jiris by byl šílenej
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:33® jiris
-
Bass – jo nafuk. sám nevím co píši. A ty ploutve chci, i přesto, že lidé budou brečet
!
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:31® Bass
-
jiris: Nafuk. vole
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:30® Bass
-
Big Mike: Pochovat si ho můžeš, ale z toho žraní nic nebude. pomalu se z něj stává atrakce a lidi by brečeli
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:30® jiris
-
Majku – aby tě nepucoval, že to má všechno zjednoho místa. já bych ho sledoval kde chytá
Na co ho dostal?
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:28® jiris
-
Bass – nese… co to je to naf. Napiš to celý!
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:28® Bass
-
jiris: Překlep ........ naf.
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:26® jiris
-
Bass – a ploutve ztoho sádlouše sou moje, dám si je nad postel!! Co je to ten nef??? kuva řekni mi to nebo vypěním
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:25@ Big Mike
-
Jiris: od 45 do 62 candáti a štiky okolo 55–60. Takový ty pravý pánvičkový!
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:24@ Big Mike
-
Bass: udělal jsem jednou jednoho, asi 11 cm a ještě jsem ho neprubnul
To jen tak z recese. Ale mohu to zkusit. Snad to bude míň pracnější než prop s vrtulkou. Na ty nejdou? Udělat tak 5 cm? Mám doma jen popa od Salma a nevím vlastně co má dělat
Šplouchat, pukat, nebo se jen tak popotopit, cáknout a pak zase vyplout? Taky bych ho tady na jednom místě kde je asi 50 cm a moře prostoru chtěl prubnou. Je to tišina na řece, moře drobných rybek a do toho mydlej boleni. A co za to? Mno, někd yzajedu a vemeš mě k Frausovi na toho otesánka. Já si ho vylovím a sežeru
))))))))
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:24® jiris
-
Bass – za co nef?? To radši na žádnej jinaj sraz nepojedu, bojím
big mike – co tady děláš, sakra máš být na noční vláčce na daném místě, jaké candoše a zubatice z toho místa měl nej? Tady ten ročník ca 55–59?
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:23® Bass
-
jiris: Já bych příští rok chtěl konečně nějakou štiku. Přez léto bassíci moc nejdou tak jí budu pokoušet. Myslim že mi jich už uteklo dost na to abych si jednu pochoval.
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:20@ Big Mike
-
Dnes jsem viděl rybu!!!! Nejdříve jsem lupnul štičku asi 40 cm, pak pár drbanců a změnil jsem po hodince místo. Na kdysi tutový candátí flek. Po chvíli se vynořil kámoš, tedy takový přívlačový podivín s kterým si i tykám. On mi říká Mišo, já jemu MíroJ No a netrvalo to dlouho a hlásil, kde mu ráno spadl candát a jestli jsem ho už vyndal. Myslel jsem si svoje a za chvilku bum, měl tam candoše k 60cm!!!! Tak jsem mu ho podebral a on se rozhovořil. Zapsal ho a dal mi ke kontrole úlovkáč. A mně spadla čelist. Od 7.11. tam má dost candošů i štik. Prý všechno z onoho místa! Nu, mám kam chodit. Ale on je tam denně, tudíž má náskokJ Snad to nevychytá. . . HaD: něco jsem nafotil, zítra dopíši komentáře, pošlu a chci ten nejlepší podběrák!!!J
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:20® Bass
-
jiris: Až tě potkám, tak za ty nef. dostaneš do řepy
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:19® jiris
-
napáječku tam už nedávej za chvíli končím
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:19® jiris
-
Sou kecy že by ti nešla technika. Já se od nové sezóny vrhnu nejvíce do hmyzařiny
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:18® jiris
-
Zastávám pravidlo, že je blbost věnovat se jedné věci pořádně (obzvláště nafuk. však ty víš
. To se budu věnovat radši více věcem na 100%
Techniku si nezkurvíš, když žádnou nemáš
DD
- Středa 17. listopadu 2004 ve 22:17® Bass
-
jiris: Dochází mi baterka, mám ještě vyndat napáječku, nebo co ?