Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 9:37® doktor

Ahoj. jiris: To prevozom, chcel som ho do jazierka a tak musel narvať do prepravky na nástrahové ryby. 70cm zubáč ja max akého tam dostaneš a štuka max 80cm. kostnak: Tak bol som aj ja v utorok, fakt fúkalo ale k veľkej radosti zas jeden záber. Štuka 77cm pekná vysoká.

Skúsim dnes vložiť nejaké foto rybiek v jazierku, včera upratoval tak nafotil.

Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 8:01® Joko

Big Mike:nebuď sobec a prozraď ten tutovej candátí flek, letos jsem nedostal jedinýho mírového kandáta!!!!!!A hr­ozně rád bych ho viděl na svém prutu.

Středa 17. listopadu 2004 ve 23:49® Láďa_vydra

HaD tak to pošli meilem nebo je to na telefon?

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:44® jiris
jiris

bass – no nazdar, končím

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:44® jiris
jiris

big majk – a na fluo se už vyse… to neletí. dej tam nějakej krém nebo perleť a přinejhorším tak zkus nafťáka.

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:43® Bass
Bass

Chcípá baterka, pokračujem zejtra, zdar

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:42® jiris
jiris

Big Mike – lanko candomilům nevadí, tupej hák jakbysmet tak co si stěžuješ :-)) Jen si měl stát na jeho místě.

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:41® jiris
jiris

Bass – hádám okouní vlastnosti, hlasitě puknou, poté se trošilinku potopit, a vyplavat a mít hodně ostré trojháčky. s tím nesouhlasím, myslím ,že propík by mohl místně na okiše taky fungovat, okoun je hrozně zvědavej a má rád když nástraha dělá brajgl. Z toho vycházím, že já su okoun :-D

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:39@ Big Mike

BASS: mikuc@volny. cz . Jirise asi klepne:-)) )) Ty vol., já ne to koukal, dával mi čuchnout, že používá atraktant, jenže já necítím, ale stačil jsem si fšimnout, že měl nějakého ripra, tak 8 cm, hlavičku v barvě olova, 5 g a strašně tupej háček!!!!!! A tuším, tak 0,25 mm vlasec s 30 cm návazcem z asi kevlaru. Stříbrné karabinky. No, sestava šílená, což mě utvrzuje v tom, že když žerou, berou všechno. A když jsem ho podebral, měl tu gumu celou uvnitř!!! Radši jsem sbalil podběrák a šel pak kus dál abych ho nemusel inzultovat:-) Já tahal ty moje fluo potvory a nic!. . Jdu spát, tady ehm, mno. vždyť asi tušíte:-)

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:39® jiris
jiris

Bass – už sem psal. ANO. A to jak se mají chovat popy si sem psal, kdysi za staré gardy :-) tak 1–2 roky zpět. Kurva najít to popisoval si tam dobré a špatné popy (rapala, stormy, salma a:-) Mám pamět co :-)

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:38® Bass
Bass

Big Mike: Vrtulník je k ničemu. To je vyloženě bolení záležitost. Okouňák musí mít 7 cm a pár poměrně zásadních vlastností.

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:34® Bass
Bass

jiris: Vedeš si přesnej záznam každý docházky ?

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:33® Bass
Bass

Big Mike: Poslal bych přesný instrukce co to má dělat aby to byl ten nejlepší pop na světě. Ale psát to sem .............. jiris by byl šílenej :-))

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:33® jiris
jiris

Bass – jo nafuk. sám nevím co píši. A ty ploutve chci, i přesto, že lidé budou brečet :-D !

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:31® Bass
Bass

jiris: Nafuk. vole

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:30® Bass
Bass

Big Mike: Pochovat si ho můžeš, ale z toho žraní nic nebude. pomalu se z něj stává atrakce a lidi by brečeli :-))

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:30® jiris
jiris

Majku – aby tě nepucoval, že to má všechno zjednoho místa. já bych ho sledoval kde chytá :-)) Na co ho dostal?

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:28® jiris
jiris

Bass – nese… co to je to naf. Napiš to celý!

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:28® Bass
Bass

jiris: Překlep ........ naf.

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:26® jiris
jiris

Bass – a ploutve ztoho sádlouše sou moje, dám si je nad postel!! Co je to ten nef??? kuva řekni mi to nebo vypěním :-D

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:25@ Big Mike

Jiris: od 45 do 62 candáti a štiky okolo 55–60. Takový ty pravý pánvičkový!

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:24@ Big Mike

Bass: udělal jsem jednou jednoho, asi 11 cm a ještě jsem ho neprubnul:-) To jen tak z recese. Ale mohu to zkusit. Snad to bude míň pracnější než prop s vrtulkou. Na ty nejdou? Udělat tak 5 cm? Mám doma jen popa od Salma a nevím vlastně co má dělat:-) Šplouchat, pukat, nebo se jen tak popotopit, cáknout a pak zase vyplout? Taky bych ho tady na jednom místě kde je asi 50 cm a moře prostoru chtěl prubnou. Je to tišina na řece, moře drobných rybek a do toho mydlej boleni. A co za to? Mno, někd yzajedu a vemeš mě k Frausovi na toho otesánka. Já si ho vylovím a sežeru:-)) ))))))))

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:24® jiris
jiris

Bass – za co nef?? To radši na žádnej jinaj sraz nepojedu, bojím :-D

big mike – co tady děláš, sakra máš být na noční vláčce na daném místě, jaké candoše a zubatice z toho místa měl nej? Tady ten ročník ca 55–59?

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:23® Bass
Bass

jiris: Já bych příští rok chtěl konečně nějakou štiku. Přez léto bassíci moc nejdou tak jí budu pokoušet. Myslim že mi jich už uteklo dost na to abych si jednu pochoval.

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:20@ Big Mike

Dnes jsem viděl rybu!!!! Nejdříve jsem lupnul štičku asi 40 cm, pak pár drbanců a změnil jsem po hodince místo. Na kdysi tutový candátí flek. Po chvíli se vynořil kámoš, tedy takový přívlačový podivín s kterým si i tykám. On mi říká Mišo, já jemu MíroJ No a netrvalo to dlouho a hlásil, kde mu ráno spadl candát a jestli jsem ho už vyndal. Myslel jsem si svoje a za chvilku bum, měl tam candoše k 60cm!!!! Tak jsem mu ho podebral a on se rozhovořil. Zapsal ho a dal mi ke kontrole úlovkáč. A mně spadla čelist. Od 7.11. tam má dost candošů i štik. Prý všechno z onoho místa! Nu, mám kam chodit. Ale on je tam denně, tudíž má náskokJ Snad to nevychytá. . . HaD: něco jsem nafotil, zítra dopíši komentáře, pošlu a chci ten nejlepší podběrák!!!J

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:20® Bass
Bass

jiris: Až tě potkám, tak za ty nef. dostaneš do řepy :-))

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:19® jiris
jiris

napáječku tam už nedávej za chvíli končím :-D

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:19® jiris
jiris

Sou kecy že by ti nešla technika. Já se od nové sezóny vrhnu nejvíce do hmyzařiny :-)

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:18® jiris
jiris

Zastávám pravidlo, že je blbost věnovat se jedné věci pořádně (obzvláště nafuk. však ty víš :-) . To se budu věnovat radši více věcem na 100% :-D Techniku si nezkurvíš, když žádnou nemáš :-D DD

Středa 17. listopadu 2004 ve 22:17® Bass
Bass

jiris: Dochází mi baterka, mám ještě vyndat napáječku, nebo co ? :-))