Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:47® HaD
-
Dědek: chlapi nechtěj krafat. v neděli tu bylo 50! lidí a stejně ticho po pěšině
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:45® Dědek
-
Zas je nás tady jak dobrejch… Tak se zapojte
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:19® HaD
-
pikos: kde se chlape touláš???
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:46® HaD
-
Dědek:
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:45® HaD
-
jiris: co potřebuješ stáhnout? máš nějakej pórek, viď ty bejku!
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:43® Dědek
-
Pro jistotu jsem vymazal Chytej z Oblíbených. Představa, že se bude manželka nudit a podívá se sem, mi běhá mráz po zádech. Ona pořád žije v domění, že chození na ryby je pouze otázkou času a ne peněz. Ten čas nějak okecám, ale prachy, které by vyšly skoro na dofču asi neokecám. Doporučujum všem svobodným, okamžitě se ožeňte. Ať se nemáte líp, než já.
)
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:42® pupak
-
jiris – zadnej jen to zastavim a ulozim to vis nakouslz jabka . . .
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:41® jiris
-
pupak – jakej program použivas, abys s přehravanyho videjka udělal fotku (viz. dwarf?)
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:40® jiris
-
pupak – cus bus, sorac musim koncit mam učet za inet, že bych měl už 3 skeletora. V tydnu deme vyridit pausal
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:36® pupak
-
jiris – cus bus
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 19:04® jiris
-
HaD – ano vedu, ale tato je krutě promazaná.
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:42® Dědek
-
kostnak: řek bych nejnebezpečnější
) Už mám jiných problémů až dost
)
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:40® kostnak
-
suhlas dedek, jaryn, toulavec. uz ta diskusia na temu „kolik utratite…“ je dost nebezpecna.
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:27® Dědek
-
jaryn: to by byla doslova pohroma. Ať tě to Davide ani nenapadne
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:20® jaryn
-
toulovec : souhlas, tady máme takovou malou zpovědnici úspěchů a neúspěchů a manželky by to jen kazily.
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 15:59@ kossny
-
Španělsko – ráj sumcařů a kaprařů – článek, který vyjde v některém z příštích čísel Rybáře již na webu www. martink. euweb. cz
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 15:58@ kossny
-
Na webu martink. euweb. cz téměř online přenos textem a foto z rybařiny ve Španělsku. Zapojte se do diskuse i Vy.
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 14:33® HaD
-
Lerak: já mám sice taky z Džordnu už 38ku a asi dva přes 30, ale to jsou myslím velký výjimky.
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 13:30® Lerak
-
HaD : Otto lže ! A kdo lže, ten krade. A kdo krade může i zabít ! Otto je vrah !!! Nicméně asi mluvil o tom, že jsem několik slušných na Džórdnu chytil. Poslední „kiláč“ (39,5 cm) byl loni. Letos jsem se přes 33 cm nedostal a všechny jsem pustil. Jenže na týhle vodě je to složitý – málokdy je vidíš i za rozednění zalovit. Většinou to bývají samotáři. A jsou tam ! Cca před 5 roky jsem v listopadu ráno za tmy pohřbil na plážičce u půjčovny kouska tak 45 cm. Vzal gumičku u břehu a valil přes brzdu pryč. Při podebírání se mi vytrhl – visel na krajíčku za kůžičku. Od té doby jsem tam (ani jinde) takového neviděl…
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 12:33® HaD
-
Bass: jen jdi. dej jim za uši
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 12:32® HaD
-
toulovec:
ok
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 12:00® Lovec
-
HaD: to se opovaž něco pro manželky dělat, – to byl jen foooor stačí že je máma protivná doma, ještě aby mi lezla sem :o)))) Stačí když vidíš co způsobujou baby tady, nebo respektive třeba i na Piláku – ani ryby nežerou. My byli bez bab a jak se nám na ty prouty hezky věšely :o)
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 11:01® Bass
-
Dneska ráno parádní rybanda. Ryby šli, sice malí, ale každej druhej nához šla ven .................. ale kosa jak na motorce
..... –6 voltů už je fakt dost. Né že by byla zima mě, ale statečně zamrzá prut a to je fakt na mrtvici........... zejtra jestli bude taková kosa, tak nejdu
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 10:23® HaD
-
toulovec: klidně zřídím „oddělení pro manželky“, ale kolik by jich sem lezlo?
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 10:22® Lovec
-
HaD: jo a doma mám tichou domácnost, mám Ti vyřídit od mojí ženy, že by ráda poznala tu Tvojí. A že by prý nebylo od věci, kdybys tady vytvořil diskusi pro manželky, aby si tady společně mohly plkat když jsme na rybách a vymýšlet na nás finty jak nás udržet doma. :o))) Tak jsem to vyřídil, ale my víme svý co :o)))))))))))) ??????
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 9:27® HaD
-
Lerak: Otto mi psal, že umíš chytat na Jordáně okouny. je to tak?
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 8:56® Lerak
-
Big Mike:Vykašli se na včály a zamysli se nad tím, proč na řece nejdou. Prostě šla minulý týden voda sněhovka – se špínou a solí. To přejde chuť všechny ryby, to je vyzkoušené. Teď má přijít po mrazivých dnech ve středu a ve čtvrtek oteplení s deštěm – sněhovka bude pryč a to by mohly být dny D. Já jsem o víkendu candátologii na Lužnici z výše uvedených důvodů vypustil a vydal se na Vltavu pod Lipno zamuškařit. A bylo to nádherné ! Přece jen spodní čistá voda z přehrady se stálou teplotou je úplně něco jiného. A že byla chvílemi skoro tma a sněhové vánice rybám absolutně nevadilo…
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 8:38® Dědek
-
toulovec: tomu říkám štěstí
))
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 8:35® Dědek
-
HaD: díííííík
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 8:03® Lovec
-
HaD, pupák: tak jsem se dostal domů z piláku přesně 20:15!!!! asi 2 km před ledčí nějaká zkurvená objížďka která vedla přez všechny kotěhůlky co tam byly, samozřejmě jsem chytil nějakou díru a prorazil kolo. Jelikož se mi při povolování podařilo zlomit klíč na kola, tak jsem se jal hledat pomoc u domorodců. Naštěstí jsem narazil na pohádkového dědečka, který mě zachraňoval. 3 šrouby jsme povolili pomocí metrové trubky a na tom 4 jsem měl pojistné šrouby, samozřejmě že hlavička to nevydržela a servali jsme ji taky, takže jsem tam zůstal čumět jako tele. Z elektronu na mě čuměla kulatá hlava šroubu a nebylo čím ji uchopit. Až dostanu do ruky toho kreténa co mi to přezouval na zimáky, tak ho zabiju parchanta. Takhle dorvat šrouby to jste neviděli. No nic, zkrátím to, tak jsme auto naštelovali do dílny, na ten šroub navařili matku a po 3 hodinách snažení vyměnili kolo. — to byl výlet za všechny prachy, že já kráva tam jezdil !!!!! :o))))