Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 2:04® kostnak
-
Big Mike: umiestnujes tu zataz do w… nejako cielene? podla mojej uvahy, cim viac ho natlacim k hlave, tym viac presuniem tazisko dopredu a odlahceny chvost by mal mat agresivnejsiu akciu. ale tolko som ich zatial neurobil, aby sa mi teoria potvrdila, alebo vyvratila. a rad by som na najblizsi zraz, nech poplatim za knowhow.
- Pondělí 15. listopadu 2004 v 1:54® kostnak
-
Big Mike: tak som skusil toho ostrieza a oranzove cudo podla tvojho vzoru a bol som milo prekvapeny. zvlast ten ostriez, ked som sa chvilu pohral s prednym zavesom tak ma pri vanovych skuskach perfektny chod. nevyhoda toho, ze sa bavim o vyrobe woblerov s RS je, ze tam od strachu nedam predny hacik.
) az ked som po sebe upratoval, tak som nasiel na stole pripraveny trapez na predny hak. a dovazujem aj tie lipove olovom a to tolko, kolko len znesu, aby mali cim nizsie polozene tazisko. myslim, ze sa tak musia tazsie obracat na bok. to velke, zatial biele cudo je plne olova. asi by som mal mat na to zbrojny pas. porad nejaky design teraz na jesen.
- Neděle 14. listopadu 2004 ve 21:46® HaD
-
Dědek: s TR je to vyřízeno a zcela v poho…
- Neděle 14. listopadu 2004 ve 21:46@ Big Mike
-
Dnes potok – podkalenej, takže jsem se přesunul na řeku. 1 hodinku a ani jeden ťoukanec. Asi se vrhnu na včelařinu, to alespoň trošku nese efekt. . . Kostnak: včera jsem sem dával odpověď s fotkou, ale pak mi to spadlo. Každopádně lípa dobrá, nemusíš tak dovažovat olovem. Horší je to se zpracováním, ale zase je trvanlivější, neprokousne se tak snadno. Asi se vrhnu na výrobu a prdím na ryby. Jak to vidím, Lipno asi o víkendu zamrzne a jsem bez candáta! Kur.. práce! 17. jdu do práce, takže holt tento týden asi opravdu ukončím sezónu. Jsem fakt na dně
(
- Neděle 14. listopadu 2004 v 19:21® mirmen
-
Bass: www. woodcraft. cz/archiv/twist/download/2001/twister004_priloha. pdf. Mývalovec kuní, vydra,tchoř, norek. Snad něco poznáš. Ondatra pižmová je malá, živí se hlavně kořínky a rostlinami. Nutrie sice větší, ale též rostlinožravec, proto jsem je ani nehledal.
- Neděle 14. listopadu 2004 v 18:09® Bass
-
mirmen: Agrsivní to teda je, protože už mi to jednou vyjelo po psovi a to sem fakt čuměl. ............. Já doufám že se mi to podaří příště nafotit........... Dneska ani vidu, ani slechu a to ani pes to nikde nenašel. Ten už ví kde to má vždycky hledat, ale dneska nic............ Ta potvora má hlavu jako nutrie, ale celkově je to menší. Řek bych, že lasicovitý to nebude.
- Neděle 14. listopadu 2004 v 17:20® HaD
-
mirmen: OK
- Neděle 14. listopadu 2004 v 17:16® mirmen
-
HaD: zatím jo, ale nevyhazuj, to se vždycky hodí. Jinak k Bassovic tvorovi: další rybožrout je mývalovec kuní, který k nám už snad taky našel cestu z Bavorska. A jinak snad už jen vydra.
- Neděle 14. listopadu 2004 v 17:10® doktor
-
No uvidím v akom budem stave. Po službe sa snažím nespať, pri vode je to jednoduchšie a nemám pocit strateného času.
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:52® HaD
-
jiris: Ty si vedeš fakt takhle podrobnou statistiku?
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:48® HaD
-
mirmen: kdyby mi někdo seknul metrovku úhoře, taky bych prskal
máš ještě dost toho co jsem Ti posílal? nepotřebuješ další? něco by se ještě našlo
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:44® mirmen
-
Bass: asi jako tchoř. Je to kunovitá šelma, velice agresivní, drzá, inteligentní. Štíhlý tvar těla, klasická hlavička trochu podobná kuně.Žere vše živé, od ptactva,hlodavců, myší,hlemýžďů, raků aj. Ryby má v oblibě. Dokáže se za rybou potopit i do 2,5 metru hloubky. Známý viděl na vlastní oči norka, který vytáhl metrového úhoře z kamenného zásypu břehu řeky. Když mu ho pak s převahou pána tvorstva sebral, tak byl norek nepředstavitelně nasranej a prskal.
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:41® Bass
-
HaD: Taky bych si dal líbit
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:39® HaD
-
Bass: evidentně mu to dělalo dobře
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:38® HaD
-
Bass: jj…1 siven cca 38–40 a zbytek „cizé struzi“. skeletor si chrochtal-krásná písnička
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:36® Bass
-
HaD: Tak že salmoloidi !?!
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:36® HaD
-
Bass: než budeš příště vkládat fotky, zmenši je v compu na cca 400–500 px, budou pak lepší
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:35® HaD
-
doktor: po 32-tce jsi ještě schopnej nahodit? s jakou přesností?
já bych měl asi roptyl jako krá. a
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:34® HaD
-
pupak: co mám dělat, prostě jsem měl kliku-zjistil jsem co chtěj
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:33® HaD
-
Bass: nešlo o okouny. na bílý mikrouše s plovoucí hlavou a zátěží cca 70 před, spešl tažený velmi, velmi pomalu, ale ne plynule – 5–15 cm skoky, tedy skůčky
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:17® Bass
-
HaD: Na co ? ................ To co myslim ?
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:15® Bass
-
mirmen: Jak je to veliký ?
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:11® pupak
-
Dědek – koupil jsem minulej tejden 4 kg Hard mono tak ti ve stredu dam na odzkouseni . . . si musim udelat uzel na kapesniku
- Neděle 14. listopadu 2004 v 16:04® pupak
-
Dědek – jednicka byl David ten chytal jednoho ya druhym ja a dietni postavicka 0 bodu . . . ale zato s zdokonalil, bude z nej dobrej muchobijec . . .
- Neděle 14. listopadu 2004 v 15:53® Dědek
-
pupak: no Ivo se nepochlubil, že pojede s tebou
A ten tlusťoch něco lapnul
nabo jsi byl bezrybka sám? Tam je snad nemožné něco nechytit
(
- Neděle 14. listopadu 2004 v 15:52® doktor
-
jiris: No ak mám teraz za rybačku jeden poriadny záber tak spokojný. Rybačku, vlastne 1,5hod po práci.
Aj v sobotu po 24-ke rovno k vode a kým začalo pršať tak dopracoval k záberu.
V pondelok po 32-ke by tiež išiel na hodinku ak normálne počasie - Neděle 14. listopadu 2004 v 15:50® Dědek
-
Tak jsem měl možnost vyzkoušet HARD MONO v praxi. Dvě štíhle –50+45 – a na měm nebylo nic poznat. Vypadá to dost dobře, že bych konečně našel to pravé? Mám 9,1kg a asi je to zbytečně tlusté. Poprosím pupáka, jestli by mi ho nekoupil a ve středu přivez.
- Neděle 14. listopadu 2004 v 15:32® pupak
-
jiris – tak prijed po,ut nebo patek . . .
- Neděle 14. listopadu 2004 ve 14:57® jiris
-
pupak – jo myslim, ku. va skoda, mohli jsem se sejít. Tak si udělejte alespoň dobrej salatek.
- Neděle 14. listopadu 2004 ve 13:56® pupak
-
jiris – myslis me???? ve stredu a ve ctvrtek nemuzu jsme na lipanech . . .