Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 21:41® jiris
-
Bass – jakou krysu?? Nějakýho bobra nebo tak říkáš bigfishly?
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 21:40® Bass
-
Zejtra zkusim nafotit tu krysu co tam řádí v tej vodě. Dneska se tam zase vystavovala............. Tak mi to potom pomůžete identifikovat.
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 21:38® Bass
-
HaD: Dávej bacha co se dneska povedlo. ......... Ráno po rybandě jsem jel na chatu drobátko jí připravit na zimu a Dodo, ten dobytek jel zákeřně na to místo jak jsme nachytali s tebou. Chytil jich zase asi 30, bolena a 4 pěkný okouny si odnes ........ to je vedlejší. Ale potom to přišlo. ......... Tu nástrahu, ten skvost co na něj jdou a co ho tak horko těžko sehnal, zatnul někde do pařezu a ten hovaďák se normálně vyslíknul a šel pro něj
)) ................... To ho sv. Petr potrestal za to, že tam šel sám !
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 21:22® Bass
-
jiris: Chytám jenom přehradu. Dřív jsem jezdil i po řekách, ale ta přehrada mě drapla.
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 20:03® jiris
-
HaD – ok
- Sobota 13. listopadu 2004 v 19:49® HaD
-
jiris: tak nějak?
- Sobota 13. listopadu 2004 v 19:44® HaD
-
jiris: mohl bys mi dělat odborného poradce?
- Sobota 13. listopadu 2004 v 19:43® HaD
-
jiris: gůd ajdea!!! jdu na to!
- Sobota 13. listopadu 2004 v 19:16® jiris
-
Had – možná by se hodil dát odkaz – nad Tučne napsanách 20 nejaktual. temat. pod forum chytej. cz v levo. co myslíš?
- Sobota 13. listopadu 2004 v 19:04® HaD
-
Čajda: ne. určitě je to z fóra
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:59® Čajda
-
HaD:Je to možný,už si to nepamatuju. Myslel jsem jestli nepřišlo něco od Tebe.
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:53® HaD
-
Čajda: asi jsi při zadávání tématu ve fóru zaškrtl „Upozornit emailem na odpovědi“
a někdo teď asi odpovídal…
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:48® Čajda
-
Teď jsem si všimnul chyby v mailové adrese tady v diskusi,ale to s tím nemá nic společného
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:47® HaD
-
jiris: JAK ODLIŠIT. MÁŠ NÁVRH?
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:44® Čajda
-
HaD:V posledních dnech přišlo několik mailů od chytej,ale všechny byly prázdný. Nevím kde je chyba,ale jinak mi Outluk normálně funguje.
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:43® HaD
-
jiris: ZATÍM NEVÍM, SNA DO KONCE ROKU. TI LIAPNI BUDOU AŽ PŘÍŠTÍ TÝDEN
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:34® mirmen
-
denyg: ahoj. je hezký, že máš zájem o informace na webu a že si pročítáš všechny otázky. Ale zvaž, prosím Tě, zda má smysl vyjádřit se úplně ke všemu. Otázka pak poskočí dopředu mezi 20 nejaktuálnějších témat a jiné otázky, které jsou právě díky roční době a aktuálnímu způsobu lovu svou podstatou skutečně aktuální, se posouvají někam dozadu a zapadnou do archívu. Neber to prosímTě nijak ve zlém, je to jen můj názor a samozřejmě jsem člověk omylný a čas od času šlápnu i vedle
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:18® jiris
-
Láďa – čau, co dělajá fousci?
- Sobota 13. listopadu 2004 v 18:17® jiris
-
HaD – měl bys denygovi poslat nějakou cenu, už jen za to jak byl pilnej ve fóru
ten chlapec se musí doopravdy nudit, kdyby šel raději na ryby
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 14:32® jiris
-
Bass – to já už ten flek budu mít taky dobře uleženej
Na rybky se dostanu nejdřív v útery
chytáš u vás i řeky nebo jen tu přehrádku?
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 14:28® Bass
-
Tak dneska ve dvou tak 30 okounů a jeden dětskej bolen ( tak 40 – 45 ). Okouni ale malí, tak 25 cm. Docela jsem kyselej. Tejden jsem nechal odležet ten flek co jsem tam minulej víkend napraskal ty macíky a tam uplně bez záběru. To byla falt rána pod pás
............ Aspoň v jednoho pěknýho jsem doufal................. To mi neměli dělat. Zejtra zúčtujeme.
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 14:08® kostnak
-
jiris: ale zase tecicky znie krajsie, ako enter.
Big Mike: idem vyrabat oranzove cuda. dned,ako mi rozmrznu ruky. 2h pri vode bez jedineho zaberu a musel som hadzat len tam,kde mi to dovolil vietor. a prvy krat sa mi stalo, ze som, a hned 2× , netrafil woblerom priehradu. mam len lipove drevo, tak dufam,ze tie wobleriky nebudu hlbokopotapave.
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 13:34® jiris
-
Big Mike – co skuzit enter
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 13:14@ Big Mike
-
Jak oddělím jednotlivé řádky? Ať nemusím dělat ty tečičiky. Díky
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 13:10@ Big Mike
-
Dnes k vodě voubec nejdu. Musím psychicky orazit. Nešáhnout si ještě dnes, tak se už zhroutím. Ale zítra. Nasadím asi taky mikráče a mrknu na potok. Nějakej duháček, okounek či tlouštík by mohli překvapit.
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 13:08@ Big Mike
-
Kostnak: to „čudo“ má asi 2,5 cm a občas se splete okoun, tloušť. Mám asi o 1 cm většího, toho nasazuju více aletos totál servanej od štiček. Ale mírovou nemá
. S tím odznakem to nepřeháním. Já tak postojím pokecám, okouknu co a jak a ani ho nevytahuju. Nejsem zrovna milovník „zápisů“ za každou cenu. Jsem u vody dosti často, tak se nechci zdržovat nějakým papírováním. Akorát když vidím, že někdo dělá neco špatného, tak trošku vypěnímm a šáhnu pro odznak. No, příští rok už budu muset kontrolovat zapisování docházek k vodě, letos jsem na to prděl. A papíry jsem vzal jen jednou. Většinou se dohodnem jinak
- Sobota 13. listopadu 2004 v 11:01® jiris
-
Dědek – jo mohl by jsme dát srázek na okouní vodě? Ať tady nehoní machry jenom bassík
V jakým kšeftu prodáváš?
- Sobota 13. listopadu 2004 v 0:13® Dědek
-
pupak: maso nechcu STOP, sranda bude STOP, až ti ho zlomím, bude ještě větší STOP. Nejste trochu šáhlí
)
- Sobota 13. listopadu 2004 v 0:09® Dědek
-
jiris: jěště nic, chceš mě někam pozvat?
- Pátek 12. listopadu 2004 ve 23:36® Dědek
-
HaD: dej to, prosím, přečíst T. R. T. R. : chci se omluvit, nemám prostě paměť na obličeje. Více bych předpokládal, že potkám ledního medvěda v šalině, než Tebe u nás ve kšeftu. V civilu, oholenej, bez čepice – prostě jinej člověk. Já věděl, že toho člověka od někud znám, ale myslel jsem na něco úplně jiného a „nástrahy“ navnímal. Co víc jsi mohl udělat – Křetínka, okouni, David, plovoucí hlavičky mám v prodejně v Táboře, ale táááákhle velký . No prostě tupec
Až když jsem sednul do auta, tak se mi rozsvítilo. Ale pořád jsem pochyboval, že Ty můžeš být v tuto dobu na tomto místě. Takže se omlouvám, kdo nedělá chyby, hoď kamenem.