Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 12:48® Bass
Bass

HaD: Šli na toho mího. Dodo už ho včera sehnal taky, ale v barvě FT a docela se jim to taky líbilo. Sníh leží akorát u nás na " Klonkajku ", na Hrachách už neni nic. Ráno byly +3, ale chcalo jako kráva :-))

Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 12:43® HaD
HaD

Bass: pěknej. to ještě připad sníh? Šli na to co jsi měl včera ty a já, nebo co měl dodo?

Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 12:19® Bass
Bass

HaD: Já jsem všechny pouštěl, i když jich pár jedlejch bylo a Dodo si nechal 2, tak okolo 30 cm. Ten bolen má 65.

Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 12:10® HaD
HaD

Manželé po 20 letech sedí v restauraci, jedí a najednou k muži přistoupí krásná dlouhonohá blondýnka, políbí ho a praví: „Miláčku, uvidíme se i dnes večer?“ On jí odpoví: „Ale samozřejmě, kočičko.“ Blondýnka odejde a šokovaná manželka se ptá manžela: „Kdo to byl?!“ Manžel klidně odpoví: „Moje milenka.“ Manželka dostane hysterický záchvat, vříská na muže: „Ty darebáku, já se s tebou rozvedu, tohle to nestrpím…!!!“ Manžel nadále pokojně odpověděl: „OK, rozvedeme se, ale zapomeň na ty dovolený v Karibiku, norkový kožichy, lyžování v Alpách…“ Manželka rychle ztichne, nastane napjaté ticho, ve kterém manžel pokojně pokračuje v jídle. Okolo přechází starší pán s krásnou brunetkou, pozdraví se s manželem a manželka se ptá: „A to byl kdo?“ Manžel na to: „Kolega z práce se svojí milenkou.“ Manželka je chvíli ticho a potom říká: „Pch, ta naše je hezčí.“

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 11:58® HaD
HaD

Bass: jakej byl nejlepší?

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 11:58® Bass
Bass

jiris: Já za to nemůžu, účast je povinná :-)) Nemůžu přece ryskovat, že budu mít černej puntík v docházce !! :-))

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 11:58® HaD
HaD

Bass: ani mi to neříkej, celou noc jsem slyšl ten mlaskanec celou noc jsem škubal prutem. ve snu :-D na koho se vy…?

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 10:48® Bass
Bass

HaD: Abych nezapoměl na Doda ( už mi tady nadává že jsem se na něj vy ..... ) , ten měl 7 ks !

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 10:45® jiris
jiris

Bass – kuva ty seš pořád na rybách!! Neslyšel jsi, že práce šlechtí :-)

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 10:41® Bass
Bass

HaD: Dak dneska ráno to bylo vééélmi podobný :-)) Já 14 ks + 2 tarpony. Jeden byl stejnej model jako včera a ten druhej tak 70 cm ( ještě jsem ho neměřil ), no a k tomu hromada prosranejch. Dobrý, ne ? :-)) )

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 10:38® Bass
Bass

toulovec: Okouny neškrábu, Chaachaa :-))

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 10:05® jiris
jiris

Majku – bez keců přišel jsem do šhopu a chlápek předemnou bral trojkový zelený banja. Zbyly tam tři tak sem je vzal. Ještě se podívám u nás.

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 9:56® Lovec

a vlastně – já to ani tomu Bassovi nezávidím, kdo by se s těma mrchama škrábal :o)))

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 9:40® Lovec

já se na to fakt vyfláknu, to snad není možný

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 9:31® HaD
HaD

toulovec: už STOP se STOP těšim STOP!!!!!

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 9:29® HaD
HaD

beze slov;-)

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 8:12® Lovec

HaD: Liška dorazila do nory, STOP, vyčkáváme , dnes dorazí ostatní lištičky, STOP, až bude rodinka kompletní, velkej lišák půjde na nákup STOP :o)))

Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 7:56® mirmen

Včera okolo poledne 2 hodiny vláčka na řece a prd. Jeden čistě ukousnutý ocásek u twistra, dva jemné drbance.

Středa 10. listopadu 2004 ve 23:00® HaD
HaD

all: jo a cestou za bassíkem jsem ráno skončil s autem v poli. naštěstí bez újmy na zdraví či majetku-nebyl tam ani strom, ani škarpa :-D uf, ještě 20 km se mi třásly kolena

Středa 10. listopadu 2004 ve 22:59® HaD
HaD

Bass: ráno to asi už neprojde :-D

Středa 10. listopadu 2004 ve 22:57® HaD
HaD

Bass: celkem jsi mě předběhl. Chtěl jsem Ti taky veřejně poděkovat za moooooc příjemnou rybačku. Jsi kadet a moc rád si to zopakuju ve Tvé společnosti a vím, že to bude super, a to i když nebudou vůbec brát. Ještě jednou díky. ;-)

Středa 10. listopadu 2004 ve 22:08@ sedum

Kac: Aby jsi netápala v opisování webových adres (třeba to znáš a třeba ne), tak si každou tu adresu označ jako ve Wordu (bez koncové čárky), po označení adresy zmáčkni pravé tlačítko myši a poté si klepni na Kopírovat a a celou označenou webovou adresu přenes do vyhledávače. Např. do panelu Adresa: nebo Google a odentruj (pole toho, co máš nastaveno). Webová adresa se ti potom automaticky sama načte. Není to nic složitého, ale takových virtuálních rybářských obchodů je velké množství. Třeba tady v Odkazech je zrovna hromada obchodů.

Středa 10. listopadu 2004 ve 21:55@ sedum

Kac: Tady máš zatím pár obchodů do kterých se můžeš mrknouti www. bartsport. cz www. hobby-g. cz , www. los-cormoran. cz , www. rybareni. cz ,

Středa 10. listopadu 2004 ve 20:43® Bass
Bass

HaD: Fotky jsou parádní !

Středa 10. listopadu 2004 ve 20:07® jaryn

chose: balení je po 100ks velikost 2. délka 3,5cm á 1,60,–Kč velikost 4/0 délka 5cm á 2,–Kč

Středa 10. listopadu 2004 v 19:59® Bass
Bass

All: Tak bejcí, dneska měl HaD možnost vidět na vlastní oka, jak se to dělá. Za dopoledne jsme drapli přez 40 okounů a bylo to opravdu velmi, ale velmi milé :-)) ))

Středa 10. listopadu 2004 v 19:56® Bass
Bass

HaD: Jo a příště si vem 50ti korunovej kolek, mi ti hned podepíšem výuční list pcheeeeeaaaaa­aaachaaaachaa­achaaa :-)) )

Středa 10. listopadu 2004 v 19:54® Bass
Bass

HaD: Tak jak ? pořád ještě slyšíš ten mlaskanec ? Chtěl bych ti tady veřejně poděkovat za příjemě strávenej den. Bylo to opravdu moc fajn a opravdu mile jsi mě a myslím i Doda překvapil. Jinak, nemysli si že by sme tě bejvali vzali na takovej flek :-)) Tak ráno v 6 na pumpě, jo ?

Středa 10. listopadu 2004 v 19:50® Chose
Chose

Jaryn. chci jen jiggové háčky,cca 20 kusů. tot vše

Středa 10. listopadu 2004 v 19:43® HaD
HaD

kostnak: pokud vím tak v Norksu je úlovek lososa většinou jen náhoda. co od Milana R. vím, tak to Švédkso není tak hrozný. nevím přesně, ale do 10.000,– je to určitě. Budu o tom od něj mít časem nějaký články…