Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 10. listopadu 2004 v 18:46® kostnak
kostnak

jaryn: mam na navsteve mamu. jediny maniak okrem mna, ktory je ochotny zbierat suchohriby po snehu. dopoludnia sme na hriboch, potom to do vecera cistime, susime a zavarame. fakt o drzku. prut na mna z kuta len smutne pozera. ale k tym poslednym chcem stuku na naplnenie. a dik za tu ck. pozriem.

Středa 10. listopadu 2004 v 18:06® jaryn

kostnak: ještě CK PEPA : www. rybolov. com

Středa 10. listopadu 2004 v 18:03® jaryn

kostnak: na lososy jezdí už několik let M. Ryba mluvil jsem s ním, když se mu ozveš rád ti dá informace: milan. ryba@hal-filaments-cz. com, nebo tam jezdí CK PEPA/pan Edelmann/: info@rybolov. com

Středa 10. listopadu 2004 v 17:55® pupak

jaryn – nemas zac:-))

Středa 10. listopadu 2004 v 17:51® kostnak
kostnak

dik. na tu aljasku by som musel asi predat ladvinu :-(( . len som videl na stranke jednej ck medzi rybami lovenymi v norsku aj lososa a kamarati ma lanaria do norska, tak preto som sa pytal. co sa chyta vo svedsku, kym cakas na lososa a ako to vychadza cenovo oproti norsku?

Středa 10. listopadu 2004 v 17:47® jaryn

kostnak : kdo ty houby čistí, to je na věšák

Středa 10. listopadu 2004 v 17:46® jaryn

kostnak: jestli chceš na lososy, tak Švédsko Mórum. Můžu ti sehnat informace, jezdí tam od nás kluci, ale je to za týden jeden až dva záběry ale taky je ještě nemusíš vytahnout. Nebo Aljaška, Kamčatka to je ovšem o jiných zlaťácích.

Středa 10. listopadu 2004 v 17:41® jaryn

milky:stále jsem nevěděl kdo mne to zdraví, až když jsem se díval na zadek projíždějícího opla tak mi to došlo

Středa 10. listopadu 2004 v 17:40® jaryn

pupak: díky za radu

Středa 10. listopadu 2004 v 16:25® Tomash
Tomash

Had : Přišla ti má zpráva???

Středa 10. listopadu 2004 v 16:11® pejik

Ahojky, jest-li můžu poradit. ÚN Trnávka( přítok) v sobotu 5 okounů 30–36 cm + štika 69 cm. Nebyl jsem sám a ostatní nedopadli hůř. Berou i candáti( nebo spíš candátci do 40 cm)´, Lze jich nachytat hodně, doporučuju jemný náčiní a jejich brzkej návrat do vody. Nejlepší revírem pro podzimní rybolov a hlavně lov dravců však zůstává ÚN Sedlice( teda pro mě).

Středa 10. listopadu 2004 ve 14:26® kostnak
kostnak

asi posledna hubacka tento rok. ale 130 takychto krasavcov prevazne zo snehu.

Středa 10. listopadu 2004 v 10:27@ Big Mike

Jsem zoufalej. Zítra jedu do Prahy k masérce – čínská prasura. V pátek mám volno, tak mě láká Lipno, ale doma už je dusno. Takže asi pískovny u Veselí n. Luž. Ale to Lipno mě fakt láká, jsem jak posedlej. Jinak tady u nás voda o okouny není. Ale já chci candáta!!!!!

Středa 10. listopadu 2004 v 10:22® jiris
jiris

Big Majk – jasně, že myslím Mr. Olympiu :-)) Co ryby já zítra přijedu a hned valím na okiše :-)

Středa 10. listopadu 2004 v 10:18@ Big Mike

Jiris: díky, díky. A jakej Ronie? Myslíš Colemana?

Středa 10. listopadu 2004 v 10:17@ Big Mike

Kac: nojo, ale kde na to brát? My, kteří nedosahujem ani na celorepublikový průměr…:-(

Středa 10. listopadu 2004 v 10:13® jiris
jiris

To tady sakra zase nikdo není?

Středa 10. listopadu 2004 v 9:46® jiris
jiris

ronie majku – dneska ti jdu pro ty banja :-)

Středa 10. listopadu 2004 v 9:04® Kac

HaD: Morutek ma taky a v novem roce se chysta no Norska. Chlapi, s vama je to tezky. Zensky staci trochu zlata, sperku, par drahejch kamenu… :-)

Středa 10. listopadu 2004 v 9:03® Kac

Big Mike: Spolecnice je prima napad. Obavam se ale, ze takovou aby s nim mrzla hodiny a hodiny u vody asi nesezenu. Nebo bude hooodne draha. :-)

Středa 10. listopadu 2004 v 9:01® Kac

sedum: Praktickeho… Neni nejaky dobry e-shop, kde by meli pristresky?

Středa 10. listopadu 2004 v 7:42® Lovec

HaD: hele nedělej tu reklamu na lodě které vyrábějí někteří zdejší štamgasti. Kac psala že šel po sumcovi – dej jí kontakt na Láďu-vydru, ten ho vyveze na výlet za sumčákama – :o))))))

Středa 10. listopadu 2004 v 7:36® Lovec

Bass: já už člověče asi ani nic nebudu komentovat, já už budu jenom bulit jako želva, já na ty tvoje provokace fakt nemám žaludek. To je příšerný, co ty mi tady házíš každej den, to já mám na celej rok, fakt jseš hnusnej :o))) ještě že to nefotíš už na talíři, to by většina nás masařů už nerozdejchala

Středa 10. listopadu 2004 v 7:31® Lovec

Kac: 15 litrů do něho chceš nasypat??? Tak to bych tě chtěl mít doma. My tu radíme kraviny za 500,– a holka zlatá ho asi musí milovat. Já kdybych ženě řekl že jsem si koupil něco za 10, tak se se mnou rozvede, natož aby mi za 15 něco koupila.

Středa 10. listopadu 2004 v 1:56® pupak

jaryn – podrazkou nahoru . . .

Středa 10. listopadu 2004 v 1:33® jaryn

pupak: ty seš voborník, jak se skladují neoprénové prsačky, normálně nebo podražkou nahoru?

Úterý 9. listopadu 2004 ve 23:43® HaD
HaD

kostnak: norsko-poradí jaryn-já netuším

Úterý 9. listopadu 2004 ve 23:36® kostnak
kostnak

HaD: Zrejme mas tie zajazdy odskusane. chcem do norska. vedel by si poradit miesto a mesiac, kedy sa tam daju chytit lososy? predsa len, treska, alebo tuniak sa mi zda, ze patri skor do konzervy. losos mi skor pripada, ako velky pstruh.

Úterý 9. listopadu 2004 ve 23:27® HaD
HaD

Kac: tak k tomu člunu motůrek. měl bych tip. nebo ryb. zájezd-taky bych doporučil :-)

Úterý 9. listopadu 2004 ve 22:40® HaD
HaD

Big Mike: ALE LÁKÁ MĚ TO JAK SV..Ě!!! :-((