Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 21:51® Dědek
-
jarv: to vypadá dobře. Od koho to je? Tam můžeš měnit zatížění? No ale v jaké hloubce a jak se to vznáší v porovnání s birolinem?
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 21:51® jaryn
-
mirmen: asi by to šlo, ale jestli to stojí za těch pár korun. Možná v zimních večerech. Ale jinak je lepší strávit čas na rybách.
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 21:42® HaD
-
Big Mike: nemohu
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 21:42@ Big Mike
-
HaD: neláká tě v pátek Lipno? Má bejt inverze, takže tam by mělo bejt špičkově! Svrbí mě dlaně, letos jsem tam ještě mírového nevytáhl.
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 21:39@ Big Mike
-
Kac: dohodni mu nějakou společnici na spestření samoty u vody, pochopitelně pěkně tvarovanou. To ocení každý rybář!!!!
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 21:11® HaD
-
sbiro-viz fórum
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 20:26® mirmen
-
jarv:asi by místo vyměnitelných zátěží bylo možné dolévat i vodu, něco na způsob kulového plovátka. třeba by se to dalo vyrobit z nějaké plastové zkumavky opoužívané ve zdravotnictví. Středem vlepit průběžnou trubičku, na jedno místo dát něco jako zátku, hm..
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 20:11® jarv
-
Už ani nevím – někde od „německých souputníků“. Ale až pojedu příště tak si to s sebou vytisknu. nebo tam jen někdo zaskakoval a neměl náladu se bavit…?
- Úterý 9. listopadu 2004 v 19:59® jaryn
-
Chose: byl jsem v Č. B. napiš o co by si měl zájem. Mám ceník.
- Úterý 9. listopadu 2004 v 19:57® jaryn
-
jarv: Vypadá to zajímavě. Určitě to stojí za vyzkoušení. Ale kde si to vzal když to je od Balzera a oni nic nevědí?
- Úterý 9. listopadu 2004 v 19:21® jarv
-
Jaryn: Ve fóru už je to zapomenutý, ale šlo mi o tohle sbiro. Nevím jak se to bude chovat, ale vypadá to, že by to fakt mohlo být trochu univerzální – od rychle potápivého po plovoucí. A nemusel bych převazovat když prohledávám různé vrstvy vody. Ad. tvoje odpověď: do Plzně jezdím často, ale u Frause nevěděli o čem mluvím.
- Úterý 9. listopadu 2004 v 19:05® Chose
-
Zdar pánové… koukám že ryby ještě nezazimovaly… já už jo. kašlu na to je fakt kosa… radší chodím na houby,protože pokaždy něco přinesu(zpátky fakt nic nepouštím
) jinak včera den D. ráno mi u DODO odešly brzdy. tak sem sprintoval 2km na autobus. ten mi ujel před nosem. do práce sem dorazil zmrzlej jak preclik a unavenej jak kotě… pak ještě do noci spravovat škodovku. fakt den k posr.....
- Úterý 9. listopadu 2004 v 18:22® jaryn
-
HaD : my KAPRAŘI chceme také soutěž o podběřáky a slípy.
- Úterý 9. listopadu 2004 v 17:55@ sedum
-
Kac: Jaryn a Toulovec mají pravdu! Rybářské nádobíčko je pro laika tak nepřehledná a složitá věc, že to chce opravdu vyzvědět po čem touží. Z 99% se opravdu koupí věc, která obdarovanému nepadne do oka, ale přitom odkýve,jakou obrovskou radost mu udělala a vykouzlí při tom falešný úsměv. Jinak s tím přístřeškem si myslím, že by Jsi mu radost udělala. Pro kapraře vcelku praktická věc, ale výběr stanových přístřešků je natolik velký, že Ti nedokáže nikdo přesně říci jaký. To už musíš vybrat sama. Z praktického hlediska by měl být váhově lehký, lehce rozložitelnýa zabírat co nejméně zavazadlového prostoru. To už je pro ženskou sranda,vybrat něco praktického.
- Úterý 9. listopadu 2004 v 17:12® jaryn
-
Kac: nenech se od nich vyhecovat knížkama a pod. Zeptej se ho přímo, nebo řekni jeho kamošovi ať vyzví co si chce koupit nebo potřebuje a kup to.
- Úterý 9. listopadu 2004 v 16:40® Bass
-
toulovec, jaryn: Kurva bejcí, furt čekám na nějakej komentář k dnešní rybandě a vy pořád nic ! ! !
- Úterý 9. listopadu 2004 v 16:40® Kac
-
Had: Ma clun, nafukovaci s pevnou podlazkou… Ach jo!
- Úterý 9. listopadu 2004 v 16:31® Dědek
-
HaD: kolik stojí?
- Úterý 9. listopadu 2004 v 16:25® HaD
-
Kac: má loďku? Jestli ne, kup mu tuhle-sám naloží, odveze. mám jí a je super!
- Úterý 9. listopadu 2004 v 16:01® Kac
-
Jeste by bylo dobre asi zminit budget
Tak cca do 15 tisic
- Úterý 9. listopadu 2004 v 16:00® Kac
-
Jde po kaprikach, dravcich, v lete sili po sumcovi. Co takhle nejakou prima vychytavku ala zidle se zabudovanym hifi systemem
Nebo spis nejaky fakt dobry pristresek (ten vim, ze nema)…
- Úterý 9. listopadu 2004 v 15:58® HaD
-
Big Mike: uspořádáme zájezd pro masařsky smýšlející lidi??
- Úterý 9. listopadu 2004 v 15:49® HaD
-
tak štička z lLipna mi už v akvárku sežrala všechny rybky (za 9 dní 12 ks). teď jí nechám půst a pak nafotím krmení
to bude masakr!!!
- Úterý 9. listopadu 2004 v 15:42@ Big Mike
-
HaD: okoukni jak to chytaj a o víkendu jim to komplet vypleníme !!!
))
- Úterý 9. listopadu 2004 v 15:40@ Big Mike
-
KAc: co takhle nějakou literaturu? Mrkni do recenzí. . Chytá na plavanou, kapry na těžko či plavanou?
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 13:38® HaD
-
Lerak: říkal mi to před hodinou Červinka-letos ještě jo, na příští rok prej nedostali od ministerstva výjimku… takže letos, pokud to zamrzne chodit budu-když by byl problém, budu volat jemu-je šéf RS
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 13:26® Lerak
-
HaD : A letos snad povolen je ? Novým zákonem a vyhláškou byly zrušeny všechny výjimky, které byly v JčÚS. Myslím, že ďourování do nich také spadá, bo se mýlím ? P. S. : Od koho máš toto info ?
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 13:24® MAF
-
BASS:Ok bundu ti vezmu zachránila mi život,telefon zatím nech spinkat v krabici,to bude aktuální až tak za měsíc až začne chodit ježíšek,no koukám pánové,že vy už neberete ohledy ani na klimatické podmínky a jejich vliv na braní ryb,to je jedním slovem BORDEL
))
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 13:21® Bass
-
HaD: Stejně pojedeš okolo, tak že tam to bude stejně nejlepší. Já tě navedu.
- Úterý 9. listopadu 2004 ve 13:16® HaD
-
ALL Z OKOLÍ TÁORA: od příštího roku již nebude na Jordáně povolen lov na dírkách!!! Všichni kdo si nakoupili cajk, vč. mě, upřímě lituju!