Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 18:04@ sedum
-
Tímto jsem se dnes bavil celý den. Docela dobrá čubačka.
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 16:45® HaD
-
Bass: ok, už se těším. jsem nadrženej jak…
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 16:39® Bass
-
HaD: Tak já zejtra podám hlášení
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 16:24® HaD
-
Bass: to je fuck
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 16:20® Bass
-
HaD: Hele, zejtra mrknu jinam a jestli to bude dobrý, tak klidně hned ve středu. A nebo radši čtvrtek ?
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 16:15® HaD
-
Bass: dej vědět, kdy mám přijet!
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 16:09® Bass
-
All: Zejtra musim změnit místo. To dnešní ráno mě fakt dostalo. Přez víkend šli, jako kdyby to nemělo nikdy přestat a najednou pohořelice. Ráno jsem tam viděl taky plavat nějakou chlupatou svini. Ondatra, pižma , nutrie nebo jaká kur..... ! Myslíte si že ty okouny mohla vyhnat ? Na břehu se válí spousta vyloupanejch škeblí, tak že při chuti je. A nebo se mi tam natáhla zubajda. To už se mi taky stalo že mi je vyhnalo hejno kudel.
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 15:59® Bass
-
MAF:Jak vidíš ve čtvrtek ten kulec ? Akorát koukám na Eurosportu na British open.
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 15:40® jaryn
-
all: . fakt paráda.
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 15:28® Bass
-
No chlapci ...... fakt paráda.
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 15:24® Dědek
-
jaryn: já bych to vylepšil – utopil klíče, domu jel stopem, nachytal manželku s milencem a když se vrátil pro auto, tak zjistil, že mu ho ukradli. To bychom ho milovali úplně nejvíc
)
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 14:50® jaryn
-
bass: můžeš být taky členem, stačí když napíšeš, že jsi dneska byl a nic nechytil, spadl do vody utopil klíče od auta a šel pěšky domů. Pak tě budeme mít rádi.Úááááááá
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 14:39® HaD
-
MAF: já zase nafotim krmení mý štiky v akvárku. to bude hororovej server!
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 14:10® Lovec
-
Maf: jééé to se moje dušička poohřeje, asi Vás kluci zařadím mezi ty milovaný, zbožňovaný a uctívaný
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 14:08® MAF
-
toulovec:Dobrá požádám BASSe jestli mohu porušit jeho autorská práva a pokud dá svolení,domluvím se s majitelem rybářských potřeb ,který Kyklopa hlídá a pořídíme ten brutal záznam,jenž se ale bude smět vysílat až po 24 hodině,je to vážně šokující dokument
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 14:06® MAF
-
BASS:To víš chlape musím se ti nějak revanšovat žes mě nenechal zmrznout tam u tebe na severní točně.-)
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 14:06® Lovec
-
MAF: buď tak hodnej, myslím že by mu to tady moc slušelo. Bass ať nám dál fotí ty fešáky
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 13:44® Mirek
-
HaD: Davide, prosím Tě můžeš mi poslat telefon na T. R.? Potřeboval bych s ním doladit podrobnosti ohledně článku. Hoď mi to prosím na můj mail. Díky.
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 13:33® Bass
-
MAF: Aspoň někdo
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 13:24® MAF
-
toulovec:Holt budu muset natočit Kyklopa sám,BASSík nemá kdá když neustále prohání ty pruhovaný louzpežníky
. to víš s mistrem BASSů to není vážně jednoduchý,kdo ho zná potvrdí
)
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 12:39® HaD
-
toulovec: kdyby nemluvil o rybách, psal by „už několikrát mi chyběl cenťák do 10cm“
buhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhehheeheheheheheheheh chachachachachachachachachachachrrrrrrrrrrrrrr
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 12:38® HaD
-
toulovec: na křetínku bych ho nebral, zabodoval by, dostal by 50tku žluťáka a nás by trefil šlak
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 12:13® Lovec
-
Bass: ty dva cenťáky mluvíš doufám o rybách – to už bych tě nesnášel nadosmrti :o)))))))))))
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 12:11® pupak
-
jakej mec staci kdyz udrzis stolici
)
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 12:08® Lovec
-
herdek, takže teď už mi zbývá si jen hlídat abych udržel meč a moč.
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 12:05® pupak
-
toulovec – mas smolika a ja taky na nas uz ceka jen starecka demence . . . intuice je v prdeli, vedomosti jsou zapomenuty, dar zivota pomalu mizi, zkusenosti jsou k nicemu, nadhled a postrech umrel pred 40 lety a jedina vlastnost co nam zbyva je chut k jidlu
)
- Pondělí 8. listopadu 2004 ve 12:01® Lovec
-
pupák: ajooo – jenže mě už 11,5 bylo myslíš že to ještě přijde, nebo jsem totálně ztracen.
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 11:59® Lovec
-
Maf: ale o ty vlny by nešlo, my se tu 14 dní těšíme na ryby, za celej víkend velký kulový, po celý republice hovno a Bass nám tu denně dává takovou čočku :o)) Co mé pečlivě budované sebevědomí??? Kiklopa nám nenatočí, ............. lump je to :o)))
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 11:57® pupak
-
toulovec – ja jen rikal ze umis hovno, protoze záleží na intuici, vědomostech, darů do života, zkušeností, nadhledu, postřehu a mnoho jiných vlastnostech . . . a ne jen znat otviraci dobu v rybarne
))
- Pondělí 8. listopadu 2004 v 11:55® MAF
-
BASS:Jo kámo svým způsobem je chápu,děláš tady moc velký vlny
ale já tě mám rád
))