Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:37® jiris
-
Bass – tak to zítra u nás bude vypadat
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:37® Bass
-
DaH: Na ten zetřek serem. Já si na tebe někdy v dohlednej době udělám pořádně čas a vymyslíme nějakou bejkárnu
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:34® Bass
-
DaH: kde hniješ ? Šlehni sem aspoň jednu tu fotku, ať se něco děje
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:33® Bass
-
Big Mike: Skus to a uvidíš. štiky ho maj taky rády. jiris: Gumy ve sloupci nevodim. Buď to drapne hned po náhozu, a nebo potom na dně. Ve sloupci vyjímečně.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:31® jiris
-
big mike – aby jim háček lezl z ploutvičky.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:29@ Big Mike
-
Jiris: už mám depky
Jo, kup mi jich 10, adrasu ti pošlu mejlem. ALL: když dáváte 7,5 cm banjo, jakou dáváte hlavičku? Tedy spíš dýlku háčku. Nemohu sehnat 3–5g hlavičky a háčkem, kterej je dlouhej s malým obloučkem. BASS: Na popa bych se asi na Lipně nechytal, možná v létě na mělčinách.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:28® jiris
-
Myslím, tím, když loví z hladiny, tak gumy příliš úspěšné nebyly.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:27® jiris
-
A co gumy? Mě osobně se je nepodařilo moc přesvědčivě vychytávat?
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:26@ Big Mike
-
Tak jak to popsat? Kámoš to ráno vzdal, tak jsem jel sám (sorry Milky). Než jsem dohnal klíče, bylo 9. Velkou pramku jsem neměl šanci dostat sám na vodu, tak jsem dovlekl k vodě laminátovou lodičku, na dně samá řepka, tudíž spíš na zakrmování atd. Asi taková jako má HaD akorát do u a tudíž dosti vratká. Na špici žádnej úchyt, na záď jsem po 15 min. boje jakž takž připevnil sondu, takže jsem kotvu chytal za veslo. V 9.30 první nához, což je dost pozdě. Funělo čím dál tím více. Na korytě nic, na pařezech asi 15 utrhnutí -jeden okas 25 cm, nad zbořeným mlýnem jeden pěkný záběr, asi 5 vteřin slušný odpor (candát?) a nic. Když už i kotva nedokázala udržet ve větru loď, já už sotva dokázal navazovat v tom houpání, 14.00 jsem se začal prokousávat ke břehu. Táhnul jsem za sebou tw. a uňafla mi ho štika. Házelo to fest, už šlo o kejhák. Sem tam vlnka hupla i dovniř. Zmáčenej, nasra…na počasí jsem odjížděl a byla modrá obloha. V pátek mám dovču – slibuji odvetu.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:25® Bass
-
jiris: Chytám na popy od 3 – 9 cm a nachytám na všechny, Je to jenom o prezentaci. Já věřim že tam nějakej fešák bude. Na hladině loví totiž celé hejno a to svědčí o silné populaci. Dědkové přece patří do rodiny taky, ne ?
) ( jenom jsou vychcaný jak mraky )
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:19® jiris
-
A nehaň mi mikráče. Je pravda, že ty největší okiše sem chytil na candotwistry VR 5 – 8 cm
Ale to mi nepřišlo tak zajímavé jako mikráče
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:17® jiris
-
Bass – zajímavá to je, ale jen na okiše a v menší míře na ostatní dravčíky. Ale neodpověděl si je dobrá 7 cm?? A dají se chytat na vedené gumky pod hladinou? Jinak já sem tam byl zatím tak 7* a měl sem 4 ks cca 35. Zajímalo by mě zda je tam nějaký koník přes 45
Zítra se to dozvíme
Ne zase to bude takovej škubanec, únik ke dnu a u břehu takovej tmavě hnědej bochní
Kterýho chytnu za tu jeho super tlamku, ta se mi na nich líbí fakt nejvíc
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:11® Bass
-
Dědek: Kašli na mikroše, na ty budeš chytat děti. Já myslel že chceš pořádný bassy
jiris: Jo brachu, 40 už je fakt hranice, ale každej rok si vyndám aspoň 2 a to mi stačí. Já jsem skromnej člověk. Těch přez 35 mám tak 20 ks/rok a to mě bohatě uspokojuje
Když srkaji z hladiny, tak to je ideální stav ! To bych jim tam provětral ploutve
Člověče ta tvoje voda vypadá čím dál tim zajímavějš
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:06® jiris
-
dědek – glitry mají okiši taky rádi, a hnědý motor oil a podobně, ověřené.
Big Mike – tady ty banja 3'' ti koupím ve fluo zelené a pošlu, ok? 10 ks?!
- Sobota 6. listopadu 2004 v 19:04® Dědek
-
Co člověk, to jinej názor. Já měl nejvíc záběrů na žluto-hnědý s flitrama a tmavě zelený mikro.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:56® jiris
-
Mám takovej dojem, že se s toho toulovec asi pose…
a dobře mu tak má mít net doma
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:55® jiris
-
Bass – pokaždé, když jsem tam u nás z rána byl tak okiši lovili z hladiny, bohužel jsem nikdy neměl krábu s woblerama, že bych jim tam popa naservíroval
Ale zítra to jistím. Myslíš, že 7 cm je v pohodě? Chytáš někdy lovící okiše (co srkají z hladiny) na gumy vedené pod hladinou?
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:54® Dědek
-
Bass: na mělčině?
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:53® jiris
-
Bass – tobě se přes těch 40 těžce leze, že
Nad jakou hloubkou s popem chytáš okiše?
Dědek – kašli na 6 cm kopyta to je na candoše, dej tam nějakýho mikráče jako já
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:53® Bass
-
Dědek: Taky, taky
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:51® Dědek
-
Bass: s hloubkou je to rozdílný, od 1,5 do 5m. Ty je chytáš taky na popa?
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:46® Bass
-
Dědek: S tou nástrahou je to těžký. To strašně záleží na vodě . Ale jestli řikáš že je tam podvodní peklo, tak bych to viděl na popa a jestli je tam víc jak 1.5 m , tak Kopyta 6 cm v zelený a nebo černobílí barvě.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:38® Dědek
-
Takže je to jasný. Příští sraz je i Basse. To nejde, aby si takhle chytal sám
)
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:32® Dědek
-
jiris: jo, krémová je dobrá, ale chtěl jsem něco špešl
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:31® Bass
-
Tak pánové, dnešní ráno bylo obzvláště vypečené
) asi tak za 40 min jsem nachytal 13 okounů. 5 ks jsem pouštěl, ale pozor ! Ten zbytek byl 29, ......... 36, 38, 39 ! ! ! Solidní, ne ?
) Zkoušel jsem poslat fotky jak sem, tak do galerie, ale nedaří se, tak je pošlu Hadovi. Jestli bude mít chuť, tak vám je naservíruje.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 18:07® jiris
-
dědek – tak zrovna po téhle nástraze bych rozhodně nešáhl. Dej tam jedničku popřípadě dvojku banjo v krémové barvě a máš vystaráno
Na nějaký tandemy se vys…
- Sobota 6. listopadu 2004 v 17:44® Dědek
-
Bass: poraď nějakou dobrou nástrahu. Na zítřek mám nachystanou rotačku doplněnou gumou. Lépe řečeno několik, protože je tam vázek jak sviňa.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 17:43® Dědek
-
Koukám, že jsou pruhovanci v módě. Jo, krásná ryby. Zítra ráno mám scuka s Toulovcem na Křetince, tak doufám, že se zadaří.
- Sobota 6. listopadu 2004 v 15:02® Bass
-
Dobrááá, jen si hrajte, počkejte ale až vám pošlu večer fotky, to vás přejdou srandičky
)
- Sobota 6. listopadu 2004 ve 14:35® Andrea
-
Taťka chytil štiku a to mě zachránilo od hladu. Zubař mi vytrhl ve čtvrtek moudrák (zase budu o něco blbější), nehojí se mi to bolí to jako čert, jedině křehoučké štičí masíčko jsem schopna bezbolestně rozmělnit. ( Pokrmy, jako např. přesnídávky, jogurty a kašičky, mi lezou krkem. )