Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:54® HaD
-
jiris: rozdíl je nejen v dýlce!
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:47® jiris
-
jaryn – to je takovej prográmek pomocí, kterého komunikuješ se svými přátele přes net. Vidíš na něm kdo je on-line a s těmi si píšeš. Co ryby?
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:46® jaryn
-
All: ptáci asi jsem spad z višně, ale řekněte mi co je to ICQ?
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:43® jiris
-
DaH – jakej si pocítil rozdíl mezi colonolem a skletorem v té délce, dělá ta jedna stopa hodně, že? Uvažuji o něčem na okiše v 2,7 do 10 g. Momentálně mě ti pruhatci dost chytli – v Ostravě sem nakoupil mikráčů až se mi nevejdou do krabičky
6 ks
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:42® jiris
-
pupak – a co přívlač? Na co máš kruci to BNhéčko?
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:28® pupak
-
iris – letos se tam slusna ryba nechytla mimo parmice
) dost duhosu 40–50 siven 60, ale potocmen nej jen 42
)
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:25® pupak
-
jiris – parmic kilnul letos a jen 51-cku
)
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 19:19® jiris
-
pupak – díky už to chápu a máš pravdu, že jsi to tak nevysvětlil dřív
Kurv… 3 pěkní na téměř 4 tisíce ryb to je fakt zoufale málo
A to ještě toho jednoho stařešinu parmič kilnul
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 18:13® Chose
-
dědku máš moje icq tak písni,pokecáme
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 18:12® Chose
-
HaD-pěkný okounci Toulovec-co ty tady děláš? já myslel že přehrabuješ mastnejma rukama zbytky kostiček…
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 17:44® HaD
-
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 17:43® pupak
-
mirmen –
)) tenhle nemec mi to snad zatim neschovava . . .
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 17:19® mirmen
-
pupák, Big Mike : povídá babička doktorovi " pane doktor, jak se menuje ten Němec, co mi tu v bytě schovává věci? " Alzheimer, babi, Alzhaimer ".
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 17:08® HaD
-
Big Mike: v tý Kobylnici
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 16:33@ Big Mike
-
HaD: hmm, já budu u svých gum, akorát tedy pomaleji vláčet. Kde jste byly? Pošli klidně na mejla + tu básničku, nebo co to máš. Díky.
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 16:32@ Big Mike
-
Pupak: ach jo, něco mi to připomíná
) Někdy jdu do města a přinesu ouplně něco jiného z jiného krámu! Jak se ten obchod jmenuje, ve čtvrtek tam mám cestu, tak bych se tam asi stavěl. Kdyby ne, tak ti dám vědít. Tímto tedy zatím pozastavuji objednávku!
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:39® jarv
-
Dědku pačemu ignoruješ ICQ?
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:27® pupak
-
Big Mike – sem blbej blb dneska jsem tam sel a zapomel sem cestou pro co jdu . . .
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:16® MAF
-
BASS:Tady konipas jak mě slyšíš orle…?zásilka dorazila urči místo a způsob předání
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:10® HaD
-
Big Mike: většina na rybku. kandidáti na popotahovanou mrtvolku
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:03@ Big Mike
-
Jaryn: mno, máš asi pravdu
)) Já asi koupím 1–2 salma abych to okopčil. Potřebuju malé, okolo 3 cm a hlubokopotápivé. Zatím jsem dělal jen klasiku, tak se do toho budu muset pustit. ASle kdy? V tejdnu nestíhám a o víkendu honím ryby nebo makám na zahradě. Já se ozvu.
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:01@ Big Mike
-
DaH: tak jste si zachytali! Vše na rybku? Kde jste byli? Razím v sobotu, tak jsem zvědav. Prý candáti jdou, ale bude změna, siberie, vítr, tak jsem zvědavej.
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:00@ Big Mike
-
Pupak: tak jak banja? Už jim došly ty fluo obyčejný?
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 14:44® MAF
-
BASS:No vidím kamarádi,že tam vyvádíte pěkný věci.-))budu vám to muset v sobotu s juniorem ukázat
jen co dokoupím pár popů,aby mě pak nechyběliii..
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 13:25® pupak
-
dedku – pod na ICQ musim ti neco rict
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 12:08® Dědek
-
Konečně to tady zase žije. Ale těch pstruhů je už až moc
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 12:03® pupak
-
jiris – pochop to je to jednoduchy proste jeden z tisice se dozije vyssiho veku a doroste do velke velikosti, dam ti priklad (ber ho s reservou nebude to presny) na Vltave 8 se loni vysadilo 3875 kusu potocaka a bylo chyceno 1 kus PO 73 a 56, 1 kus se nasel uhynuly 57 cm. takze celkem 3 trofejni velky pstruzi – to neni ani jedno promile. Ja vim ze to neni idealni priklad ale fakt nevim uz jak ti to vysvetlit. Proste je to jen miziva setina procenta ryb ktera se dozije takove velikosti a zahranicni reviry ktere jsi zde uvadel tam je umele nasazovana velka ryba ta tam neroste . . . je to komercni voda a povolenka na den stoji vic jak celosvazova povolenka tady na rok.
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 12:00® Lovec
-
HaD: no a vo vo tom to je, to je ten průměr :o)))
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 11:47® HaD
-
toulovec, jiris, pupák&all: základní problé v té diskusi vidím v tom, že mícháte „jablka s hruškami“. Jedni mluví o průměrném věku a jiní argumentují trofejními rybami s výjmečným věkem. A v tom je rozdíl. Když se mezi lidmi sem tam někdo dožije 100 let nebo více, neznamená to, že je to průměrný věk. Ten je výrazně vyšší. A V-V-V-VO T-T-T-TOM T-TO J-J-JE!
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 11:38® Lovec
-
jiris: už jste brali v 7. třídě základky co je to průměr???
pokud budeš 100 pstruhů krmit v sádkách, věřím že se jich tak 70 dožije věku 8–10 a více let, ale ono na potoku to je trošku jinak a to je právě ten průměr. Taky se mi to zdálo divné, ale po rozhovoru s pupákem jsem se jal lovit literaturu (neb jsem tvor hloubavý a nehádavý) a on má asi ta potvora chlupatá fakt pravdu. My sice jen vidíme ty větší ryby, ale ono těch malých, který se toho velkýho vzrůstu nedočkaj je asi opravdu dost