Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 11:34® jiris
-
fšeci – končím. Jedu domů.
pupak – s tebou jsem ještě neskončil
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 11:29® jiris
-
toulovec – neser
jen mě to zajímá!
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 11:28® Lovec
-
jiris: nezklamal, tebe já miluju :o)))
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 11:03® HaD
-
tady ještě nějaký ti okounci
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 10:59® HaD
-
Včera od 6:30 do 17:00 na Lipně na loďce. ještě teď jsem celej rozlámanej. Počasí bylo pěkný, ale co se týká mojí rybačky-TRÁGA. Včera jsem měl prostě nakakáno v rukách. Když jsme byli v neděli, měl jsem ryb nejvíce. Včera jsem za stavu 1:9 v můj neprospěch začal být nervózní. Před obědem jsem zlámal mačovku o vázku a to mě úplně dorazilo. Celkem jsem chytil asi 10–15 okounů 15–30cm, Štěpán jich měl asi 20–30. Tři štiky nám to urafli a Š. měl ještě několik candátích záběrů-vyndal jednoho cca 30 a chytil pěknýho pstruha. Bolí mě celý tělo, jak kdyby po mě přejel nákladní vlak a ještě jsem pak složil 100 metráků uhlí…
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 10:49® Bass
-
MaF: Tak kámo " Pouštěč " dneska zase ukázal, že to pořád ještě umí
Mohutným vrhem šlehnul popíka do půlky rybníka a když s tim asi 5 x cuknul, najednou rána jak když bouchne granát. Až do teď by to byla klasika, jenže ....., po pěti vteřinách kvílení brzdy najednou vylít pop opět nad hladinu a okmžitě druhá rána. Jenže tentokráté už netrefil. No a potom už zase jenom klasika. Fucking, shit ......... Já teda chytám první sezónu, ale podle toho prvního záběru bych to viděl na štiku. Dodo jenom prohlásil ." ještě že jsem tu rybu neviděl, protože vidět že to byl okoun, tak bych vzal krumpáč a celou tu přehradu bych rozkopal "
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 10:30® jiris
-
pupak – kurvadrat. fakt to nechápu, jak může dorůst tolik trofejních potočáku, když mají být dávno chcíplí?
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 10:23® pupak
-
jiris – bav se s volem o sobote, kdyz ho v patek zabijou . . . proc delas zbytecne ze sebe pitomce . . .
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 10:13® jiris
-
pupak – ok. – jen poslední věc? Jak je v průměru starej 60–80 potočák?
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 10:01® pupak
-
jiris – sorry hombre, uz mi to unavuje, nebudu ti na to ani odpovidat
))
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 9:50® jiris
-
all – jo a ještě, když píši ze školy tak nemohu psát do fóra kvůli heslu atd. atd. Takže budu odpovídat sem
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 9:49® jiris
-
pupak – to od molise sem kurva četl, ale zamysli se nad tím jaktože jsou potočáci 80?? Ti mají taky pět let? Já si myslím, že kdybys vytvořil vhodné podmínky (super revír), tak „většina“ těchto ryb končí život v jejich výjimečném staří cca 10 let.
Vše chápu i to, že je to krátk. ryba – ale není my jasné, že ve vhodných podmínkách doroste 80 cm, když žije tak krátko?
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 8:07® jiris
-
Comi – já jsem si to myslel, že v Ove každej učí a ty to máš v kartě
toulovec – zklamal jsem tě
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 0:07® jaryn
-
BIG MIKE: ty seš magor, rybář, který je schopný si vyrobit vlastní woblery je ještě kupuje. Bejt tvou ženou přiškrtil bych kohout. Když na tom trváš napiš ci chceš já se ti zeptám kdy by to bylo a co by to koštovalo
- Středa 3. listopadu 2004 ve 23:58® Dědek
-
Big Mike: tak jsem neodolal a objednal ty naše w. Až přijdou, pošlu fouto a když budou, tak i nějaký poznatky.
- Středa 3. listopadu 2004 ve 23:36® Milky
-
BigMike: Zase mne vháníte do náručí divých žen, místo mužného boje s rybou
Beru to velmi těžce
..... tak snad příště. On je f sobotu ještě videofest a třeba bych byl soubojem s rybou tak vyčerpán, že bych si ho správně nevychutnal.
- Středa 3. listopadu 2004 ve 22:27@ Big Mike
-
Koukám, že na Lipně to bere – HAD ještě nedorazil a asi kuchá, nebo ještě lupají ostnáče. Byť jim to RŘ jasně zakazuje
) Mno, já to prubnu v sobotu. To má bejt nejhůř z celého týdne. MILKY: bohužel tě zklamu, kámoš jede!
- Středa 3. listopadu 2004 ve 22:25@ Big Mike
-
Jaryn: jo, něco by se hodilo. Teď je třeba zjistit co kde mají, jaké barvy a za kolik. Nebo mám vybrat a klasicky objednat?
- Středa 3. listopadu 2004 v 19:51® jaryn
-
Big Mike: tak co líbí se ti něco z toho katalogu?
- Středa 3. listopadu 2004 v 17:45® Chose
-
jaryn-ok,až to bude tak to bude. ja jen jestli si nezapoměl…
- Středa 3. listopadu 2004 v 17:44® Chose
-
Toulovec-to musí být fakt krize když jde rybář kupovat pytel ryb
- Středa 3. listopadu 2004 v 17:43® Chose
-
Dědek-263910044
- Středa 3. listopadu 2004 v 16:22® Prizrak
-
Dědek: Potáplivej si objednám asi jenom jednoho presta… Větší problém mi dělá výběr barvy.
- Středa 3. listopadu 2004 v 15:00® MAF
-
BASS:Tak kámo zatím nic nedorazilo,objednávka byla včera pořízena tak čekám. jak to dorazí tek ti „sendnu“a domluvíme se na způsobu předání,buď se zastavíš u mě ve worku a nebo ti to vezmu v sobotu k vodě. Jinak o víkendu u toboganu 6 kousků candošů od 60 do 80 cm to je slušný dílo ne?Vše na cárky z hrouzků. brrrrrrrr
- Středa 3. listopadu 2004 ve 12:09® Dědek
-
toulovec: už jsem hodnej
)
- Středa 3. listopadu 2004 v 11:29® Lovec
-
pupák dědek: No hoši 20 kousků marény, to je malina k večeři, ale jestli budete ještě chvíli držkovat, tak to fakt sežeru sám a na toho 17. a 18. si radši s sebou kupte sejra, jinak Vás nechám zdechnout hlady :o)))
- Středa 3. listopadu 2004 v 10:30® pupak
-
jiris – opravdu ne, a neni to tim ze je nekdo sezere je to jednou dany od pana boha a nikdo s tim nic neudela . . . pstruh je jednou kratkoveka ryba a ani dobry umysl s tim nic nesvede, koukni se co mi napsal G. Molis na konkurenci v pondeli . . .
- Středa 3. listopadu 2004 v 10:15® jiris
-
pupak – přečti si to ještě jednou ve fóru
Psal jsem, že u nás ryby žijou krátce neboť je hned někdo sežere, ale pokud by proto měli podmínky, tak by žili díl, ne? viz traun a podobný potoky
- Středa 3. listopadu 2004 v 10:09® Lovec
-
mirmen: v profilu mám telefon, tady nejde napsat všechno, kdyžtak cinkni
- Středa 3. listopadu 2004 v 10:06® Lovec
-
Mirmen – Litomyšl rybářství, ale kdyžtak se ozvi hned, bývá to tam tak jeden až dva dny po výlovu