Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 3. listopadu 2004 v 9:20® Dědek
-
pupak: nevěř tomu, sežere všechno sám. Vždyť se podívej na tu figuru
)
- Středa 3. listopadu 2004 v 9:13® pupak
-
Dědek – ted mi sliboval ze nejaka kosticka prej taky zbyde pro me
)
- Středa 3. listopadu 2004 v 9:05® Dědek
-
pupak: přiznal se, že to nesní sám, ale jenom půlku
)
- Středa 3. listopadu 2004 v 8:52® mirmen
-
toulovec- kde mívají marény ?
- Středa 3. listopadu 2004 v 8:27® pupak
-
toulovec – jako rybar stojis za hovno kdyz ryby kupujes, ale kuchar budes dobrej
)
- Středa 3. listopadu 2004 v 7:52® Dědek
-
Big Mike: mluvil jsem s Kácelem, cena od 60 do 90 . To je dost dobrý.
- Středa 3. listopadu 2004 v 7:37® Lovec
-
all masaři: tak jsem včera na sádkách koupil pytel marének a dneska se bude odpoledne udit. :o)) Všichni hladovci si na mně vzpomeňte, že se okolo 18:00 nemůžu odtrhnout od udírny a žeru a žeru – ježíš to byla včera večer krásná masařina, když jsem si mohl killnout 40 kousků najednou.
- Středa 3. listopadu 2004 v 7:34® Lovec
-
Dědek: jak si vůbec dovoluješ zařadit mně, Milkyho a pupáka do jedný kategorie??? Vždyť jsou to vyzáblá nedochůdčata! No přiznám že snahu sice mají, ale hooooodně polívčičky musejí hoši ještě zdlábnout............................ :o))
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 23:05® pupak
-
v sobotu a v nedeli – bude tma jak v prdeli . . .
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 22:03@ Big Mike
-
V sobotu má bejt ještě hůř, ale asi zbožňuji adrenalinové sporty
)
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 22:02@ Big Mike
-
Dědek: tak katalog mám, jak ho naštuduju, mohu poslat? Jaryn říkal okolo 2–3 Euro, tak myslím OK. Maj i svý stránky, ještě na ně mrknu. Koukni taky : www. siek. fishing. pl . Milky: zítra se mi ozve kámoš, jestli jede v sobotu na Lipno či ne. Kdyby nejel, mohu s tebou počítat? Dnes jsem zajistil loďku, echolot a prý tam jdou candoši. Ale kdo by je chytal, mně jde o okouny do 15 cm
))))
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:56® Milky
-
HaDe, já ti přeji krásný slunný den – beze srážek (bez sraček)!!!!!
teplotu – 7°C
) buhehehehehhe – na brusle
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:43® jaryn
-
HaDe doufám, že bude zítra lejt jak z konve.
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:42® Milky
-
HaD: závidíííííííííííííííííííííííím – tiše
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:41® HaD
-
Milky: stydim…
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:17® Milky
-
HaD: Hade!
A já budu workovat – sviň se, styďáku!
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:14® HaD
-
all: tak se majtě, do zítra jsem na Lipně
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:11® Milky
-
Dědak: Jinak Pupák – ten má bříško dorostence, ten není s námi ve stejné kategorii
)
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:08® Milky
-
jaryn: Jooooooooo, pohodička. Byl jsem f neděli na Yordánu – pstruzi kroužkovali hodinu a pak zbytek dne kroužkoval jen déšť.
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 21:00® jaryn
-
Miklky: pohoda ,vůbec si to neberu. Chtěl jsem ti jen vysvětlit proč. Jsem jak tetka, která přijde k JEŽKOVI a vidí tam sedět 4 rybáře. Taky neví kterej je lepší, nerozumí tomu.
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 20:58® Dědek
-
Milky: jó. neviditelnej jak Toulovec jseš
Stačí se podívat na foto ze srazu. Tak nevím, kdo má větší pupek -jestli ty, Pupak nebo Toulovec ?
)
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 20:54® Milky
-
jaryn: Néééééééé, neber to osobně. Já bydlím f tom posledním u Pentagonu – výhled k nezapalcení
). Ty stejně se psem chodíš nahoru a ne dolu, taxi mě nemohl vidět – jinak ..... jsem skoro neviditelnej. Něco jako Toulavec :o)
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 20:51® Dědek
-
Prizrak: jo, přesně ty mám vybraný i já. Ještě se rozhoduju, který budou potápivý. A chci jít do těch větších.
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 20:42® jaryn
-
Milky: to mi ani neříkej, já tě tady nikdy neviděl a to tu bydlím 15 let. Kerej barák je to od bunkru? Jina představ si blbce co si koupí počítač a je samoukem. Jak se to dělá? hupky dolů, jo tak , nejde mi to , on hupky nahoru a ukáže. Todle mi nejde, mám tam vir, on hupky nahoru. Kdybych měl lítat kamsi do firmy kde nemají čas byl bych hotovej. Až budu počítačovej mág jako ty nebo HaD tak budu mít třeba tvůj názor.
- Úterý 2. listopadu 2004 ve 20:02® Milky
-
Jaryn: Já bydlím ob barák a vím zcela jistě, že u něj bych si nekoupil ani disketu
. Nemám rád brakáče, kde se repasujou starý šméčka z bank – na to se mám moc rád. HaD: co veekend?
- Úterý 2. listopadu 2004 v 16:25® Prizrak
-
Já jich už mám pár vybranejch (asi 10) a budu si je objednávat pravděpodobně na nový rok. Hlavně budu chtít woblery presto, alex, popy a ty dvojdílný.
- Úterý 2. listopadu 2004 v 16:21® Dědek
-
Prizrak: jo, ty stránky znám, ale dík. Líbí se mi jich několik a nevím, které vybrat.
- Úterý 2. listopadu 2004 v 16:08® Prizrak
-
Dědek: Letos jsem si jich pár objednal, ale ozkoušený je pořádně nemám. Zatím na malího alexe (5,5) jsem chytl menšího candyho a několik jelců a myslím, že na něho pudou i potočáci. Chod mají celkem dobrej. Asi něco jako Nilse Master (takyže jsou některý celkem podobný). Podívej se na www. kacel. wz. cz Můžeš, mu i napsat nebo zavolat (kontakt ma na těch stránkách)
- Úterý 2. listopadu 2004 v 15:42® Dědek
-
Big Mike: máš katalog na ty polské. Co to je za značku a kolik stojí?
- Úterý 2. listopadu 2004 v 15:17@ Big Mike
-
Dědek: počkej až omrknu polské w. od Jaryna. Cena snad ještě lepší. Jinak objednám taky Kácela!! A udělám pár svojich.