Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. listopadu 2004 ve 13:51® Dědek
Dědek

All : máte někdo zkušenosti s w. od Kácela ? Ta cena je velice zajímavá.

Úterý 2. listopadu 2004 ve 13:19® jaryn

Chose: jedu do Č. B. až příští týden.

Úterý 2. listopadu 2004 ve 13:16® jaryn

MIlky : díky, že to vím. Já kupuji vše u Largo Computer – Kočička. On bydlí u nás v domě a firmu má ve vedlejším domě. Já jako prostý uživatel rozšiřuji počítačové obzory jen o to co potřebuji. On mi dělá servis a instalace. Těd byl bohužel na Moravě. Když bude zase mimo tak se na tebe obrátím . Díky.

Úterý 2. listopadu 2004 v 10:32® Milky
Milky

jaryn: Gdybys počeboval něco s kompíkem, tak mi klíďo dej vědět. Nemám to k tobě ani moc daleko :-))

Úterý 2. listopadu 2004 v 10:26® HaD
HaD

Big Mike: jo, to by šlo :-) sorry. bylo mi blbě a brzo jsem usnul

Úterý 2. listopadu 2004 v 9:18® jaryn

chose : ještě jsem tam nebyl a včera ani dnes mi neberou telefon. Mžná zítra a pak až zase příští týden páč chci jet do Č. B. s TR.

Úterý 2. listopadu 2004 v 9:15® jaryn

Big MIke : JO ozvi se telefonem až budeš v Ta ten katalog ti věnuji. Až si vybereš zjistím ti cenu a termín dpdání

Úterý 2. listopadu 2004 v 8:48@ Big Mike

Jaryn, DaH: tak co?

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 22:38® pupak

Dědek – jsem fsude neb jsem on-line a je mi jedno kolik hodin visi pocitadlo na netu.

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 22:08@ Big Mike

Zde jsou mé oblíbené twistříky. Dám je hned do fóra na správnou adresu:-)

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 22:06@ Big Mike

Jaryn: zítra jsem v Tá autem, jedu po práci něco uložit do hrobečku v Kamberce a pak se mohu někde zastavit a mrknout na ten katalog. Něco jsem už okoukl na netu, ale maj toho od Sieka moc a moc a neměl jsem čas ani náladu stahovat vše. Ale vypadaj pěkně a hlavně, ta cena, ta cena!!!! Takže před 18.00 jsem někde v Táboře povolný k mrknutí. Kde bydlíš?. HaD: že bych se zítra stavil pro tu baterku k echolotu? Také okolo 18.00? Budeš doma?

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:59® zedus
zedus

No to mi je jasný ono udělat takovej web stojí dost práce. Ale fakt chválím, dokonce jsem si už u některých věcí říkal jak to sakra udělaly.

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:54® HaD
HaD

zedus: podílelo se na tom už víc lidí

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:49® zedus
zedus

HaD: Kdo programoval tyto stránky? Já sem nedávno dodělal jeden internetový obchod a hackeři tam byli jako na zavolání. Jsou to fakt dacani, jak to pořádně nezajistíš tak jsou tam hned. A to buď rád, že to nejsou škodiči, já měl škodiče, normálně mi nabouraly scripty avšechno šlo do kytek. :-((

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:45® Dědek
Dědek

HaD: to bych chápal, ale měl strach, jestli nepřijde do jiného stavu

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:43® HaD
HaD

Dědek: žije urkitě, jen jí narostly fousy a má šátek :-D

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:39® Dědek
Dědek

Pupak : co ta rybka, kdýž jsi jí políbil? Ještě žije :-)) )

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:32® Dědek
Dědek

Pupak : jsi tady každý den od rána do večera! Tak se taky zapoj a udělej nějakýho pořádnýho šťourala, ať můžeme reagovat. Zatím opruzuje akorát Jiris – a to když zrovna nestuduje!!!

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 21:29® Dědek
Dědek

chose: tak zadej číslo

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 20:19® HaD
HaD

chose: práce hackerů. jen to svědčí o tom, že Chytej. cz nabývá na významu, když hackerům stojí za to nás „hákovat“ :-D naštěstí to nejsou „škodící“ hackeři :-)

Pondělí 1. listopadu 2004 v 19:51® Chose
Chose

Ještě k tý smůle, když se chceme předvést :-) tak s tím mým kámošem je to přesně naopak. pokaždý něco mírovýho lapnem. je to zajímavý. ale zatím fakt pokaždý.

Pondělí 1. listopadu 2004 v 19:40® Chose
Chose

ALL:teď jsem stáhnul icq češtinu a nejni to špatný. a hlavně to bylo rychlý…

Pondělí 1. listopadu 2004 v 19:23® Chose
Chose

jaryn-sliboval si info o těch jiggovej háčkách :-)

Pondělí 1. listopadu 2004 v 19:23® Chose
Chose

HaD-no u nás končí sezóna posledního listopadu a začíná až 15. dubna. Co znamená to hacked na první straně?z toho pytlačení si nic nedělej,já sem ještě něco horšího. kdybyste viděli jak sem killnul toho carpa ve čtvrtek tak už se mnou nepromluvíte. ale hjlavu sem mu nerošláp :-) ¨

Pondělí 1. listopadu 2004 v 19:10® jaryn

Nazdárek kecalové:Ve středu mi odešla mi síťová karta a můj dvorní opravář byl mimo. Takže jsem dnes opět konečně na netu. dalo mi to zabrat se tím pročíst. Hade: dej každýmu 2 příspěvky denně a konec. JIris: tys tam běhal s jedním candátem po lese abys udělal různé fota co? Big Mike: teď se můžem konečně domluvit. Jinak ted mastím pstruhy se sbirolinem na Jordánu o 106. Dneska jsem zkusil plavačku s kosťáky a taky mazec. Mirnen: sbirolino doporučuji a ještě si kup 3okbrtlíky s karabinku.

Pondělí 1. listopadu 2004 v 17:40® kostnak
kostnak

dnes som chytil 50! bolenikov do 35 na jednom mieste. este som nevidel taku koncentraciu bolenov na jednom mieste. boli tam aj velke, ale k tym som nedohodil, lebo som musel hadzat spodom. tak som aspon skusal, na co vsetko sa da chytit bolen a v akej rychlosti dokaze trafit blinker. uz su pomalsie, ako v lete. a odisiel mi chrbat z toho spodneho nahadzovania. ale vyblaznil som sa!

Pondělí 1. listopadu 2004 v 16:18® Dědek
Dědek

All : v Dowloads je ke stažení ICQ včetně češtiny. Móóóc dobrá věc.

Pondělí 1. listopadu 2004 v 15:51® Dědek
Dědek

HaD: jo, domluvili jsme se že mi pošleš půl na půl fluo s flitrama co jsi měl na Křetínce. ď

Pondělí 1. listopadu 2004 v 15:05® HaD
HaD

Dědek: Mám teda koupit a poslat Ti ty smáčky?. nějak mi to vypadlo :-D

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 13:26® Dědek
Dědek

HaD: ď