Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 13:15® HaD
HaD

Dědek: když stiskneš „všechny záznamy“ budou tam :-)

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:57® Dědek
Dědek

HaD: jak poznám, které jsou nové fotky ve Fotogalerii? Nešlo by s tím něco udělat? Třeba možnost si je seřadit podle datumu

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:20® HaD
HaD

toulovec: zatím je jen jedna. vyfotím a ukážu

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:10® Lovec

HaD: nežerou se Ti ty potvory navzájem??? to by jich bylo potřeba ještě víc

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:06@ sedum

toulovec: Nedělej si z Dědka srandu. To je zákon schválnosti. Vsadím se, že když zavedu Dědka na flek, kde běžně za den nachytám stovku okounů, tak v ten den oba dva utřem a půjdeme s brekotem domů jako malí kluci. To už je takhle daný.

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:06® HaD
HaD

toulovec: já jen tak mlžim. až se jich v akvárku sejde alespoň 5, naskládám je do pekáče a hmmmmm, to bude :-O

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:05® Lovec

dědek: to je zákon schválnosti, když jsem jel od Tebe, sundal jsem lanko, a nasadil cívku se 14 bez lanka, to je jasný, že mi to okamžitě uňafla

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:05® HaD
HaD

Dědek: ok :-D

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:04® Lovec

dědek: na Křetínce jsem měl alespoň záběr od štiky

Pondělí 1. listopadu 2004 ve 12:00® Dědek
Dědek

HaD: já ti budu gratulovat až k tomu druhýmu :-)

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:57® Dědek
Dědek

toulovec: pokud vím, tak jsi na Křetínce dopad úplně stejně :-)) )

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:56® Dědek
Dědek

HaD: zase mi to píše blbosti. Takže ještě jednou, ne že jí sežereš, jako by to udělal Pupak a Toulovec :-)) )

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:54® Lovec

HaD: jinak jsem Ti nepogratuloval k MILIJÓÓÓÓNU!!! Ale s tím dědkem to je hrůza – zavede mně na vodu, kde to musel někdo před hodinou vybrat agregátem, protože to není jinak možný :o)

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:51® Lovec

dědek: z jedný malý štičky se moc nenažereš, to já když už na ně jdu, tak musej být alespoň 4–5, aby jich bylo alespoň na pánvičku. Ona 20 cm zfiletovaná štička to je jen oblíznutí, vono je to člověče hubený jak mrcha.

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:34® Dědek
Dědek

HaD: ne že ji sežereš jako Pupak a Toulovec

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:33@ sedum

Dnes ráno jsem prohrál sám před sebou a od vody utekl. Z úseku, kde kvůli okounům nepropadla marmyška ani na dno, se najednou stala replika mrtvého Kamencového jezera v Chomutově nebo se ryby odstěhovaly někam k jihu jako ptáci. Předevčírem čubačka vcelku dobrá a dnes ani bakterie. Jen hodinu jsem to dokázal vydržet. Vítr a zima mne zahnali zpátky damoj a mám z toho vcelku deprese. Polarizačkama jsem zuřivě sledoval co se děje ve vodě za marmyškou a ani záchvěv minimálního života. Twistry všech možných barev a rotačky rovněž nepomohly. Přitom marmyšky dokážou zachránit i beznadějné situace a nic. Snad to chtělo ještě nějakou dobu počkat,ale severní byl krutější než to nebraní. Holt už nejsem žádný mladý šuhaj a tak pohodlí pro dnešek zvítězilo. Jestli to nebylo tím, že jsem měl jen triko bez rukávu.

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:27® HaD
HaD

takže sem pytláK!!! :-D

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:26® HaD
HaD

v akvárku mám novej přírůstek-štičku cca 20 cm- včera jsem ji chytil na Lipně a dneska už zbagrovala jednu plotičku. brrrr, šla z toho hrůza

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:25® HaD
HaD

toulovec: přijeď za mnou. taky Ti ukážu nějaký mrtvý moře :-D

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:25® Dědek
Dědek

toulovec: tak to mám za tu dobrotu :-)) ) pupak: HaD: tak včeličky taky ne. Co šachy?

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:08® Lovec

Takže výzva pro všechny: Na ryby s dědkem nikdy více, radši ránu do palice!!!!!

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:07® Lovec

Jo tak dědka tady litujete že neberou a že mně zavedl na mrtvou vodu, abych mu to tam nezmasařil, to nikdo nevidí

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:04® pupak

HaD – jj:-)) )

Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:00® HaD
HaD

Dědek: a žádnej kouř. ten je štípe do očíček :-)) )

Pondělí 1. listopadu 2004 v 10:59® pupak

Dědek – a ne ze jim budes brat med chudinkam fcelickam a tak je tim stresovat a trapit:-)) )

Pondělí 1. listopadu 2004 v 10:42® HaD
HaD

Dědek: vůbec si nelam hlavu, já na Lipně včera taky lupal okouny na rybičky (stejně bych asi nedokázal navazovat na pařezovce pořád twistry) :-D

Pondělí 1. listopadu 2004 v 10:30® Dědek
Dědek

pupak: ukecal jsi mě, zahazuju pruty a začnu dělat do včel :-)) )

Pondělí 1. listopadu 2004 v 10:17® pupak

Dědek – jestli chces bejt sportovec tak si mel jit hrat nohejbal a nepichat ryby do huby vubec:-)) ))

Pondělí 1. listopadu 2004 v 10:16® Dědek
Dědek

HaD: moc sportovní to není :-((

Pondělí 1. listopadu 2004 v 10:15® HaD
HaD

Dědek: proč chybu?