Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 30. října 2004 ve 22:03® kostnak
kostnak

tie ostrieze sa mi zdali velke. teraz mi tu pripadaju, ako krmivo pre vase ryby.

Sobota 30. října 2004 ve 22:03® jiris
jiris

kostnak – všimnul jsem si toho na předchozí fotografii. Podle mě je to běžné ani u candátů. Velká koncentrace ryb na malé ploše a ty mrchy si navzájem koušou ploutve.

Sobota 30. října 2004 ve 22:02@ Big Mike

Jiris: to bych ale musel sotva stát na nohou, jak by mě některá „zrychtovala“, což zítra nehrozí. Lae jak se říká: never say never… Mno, nebyla by špatná taková 30tka, zkušená, s trojčičkama, nemající idealistické představy o životě a užívající si ho v plném nasazení:-)) ) Klidně i zrzka, ty jsou vášnivé až běda!!!

Sobota 30. října 2004 ve 22:01® kostnak
kostnak

mitchell s1000r. ostriez mal 35. dalsi 33. treti nemerany. a to este ma kazdy ohryzeny chvost. je to bezne? robia si to medzi sebou?

Sobota 30. října 2004 ve 22:01® jiris
jiris

BM – nápodobně, dobrou a nezapomeň zítra kontrolovat Hada, jo a ještě mu před odjezdem zkontroluj auto, víš že on si často ryby vozí.

Sobota 30. října 2004 ve 21:59@ Big Mike

Jdu spát a budu si „vizualizovat“ zdolávání candátka okolo metru. To bude neklidná noc. Nebo že bych ve snu některou ří.......

Sobota 30. října 2004 ve 21:55® jiris
jiris

BM – se vykašli na ryby, pak se stav pro dva duhoše v tescu a máš to :-))

Sobota 30. října 2004 ve 21:54@ Big Mike

Mno, nějak se mi v této „pikošovské“ oblasti také nedaří:-)) ) Pořád na rybách, s rodinou…:-)) ). Kostnak: pěknej kousek. Nejlepší nechodit tam, kde jsou lidi:-)) Já je přímo nesnáším, kor rybáře!!! Proto je „beru“ jako člen RS!

Sobota 30. října 2004 ve 21:51® jiris
jiris

BM – jo to znám, zase by se vymlouval, že mu na digitálu došl film :-))

Sobota 30. října 2004 ve 21:50® jiris
jiris

kostnak – hádám „31“?

Sobota 30. října 2004 ve 21:49® jiris
jiris

kostnak – pěknej kolik má? Co to je za naviják?

Sobota 30. října 2004 ve 21:48@ Big Mike

Hmmm, rád bych takového čapnul, ale nevím, jestl i by se HAd uvolnil mě vyfotit. To víš, závist!

Sobota 30. října 2004 ve 21:48® jiris
jiris

pikoš :-)) To byl zase příběh :-))

Sobota 30. října 2004 ve 21:48® kostnak
kostnak

dnes bola taka pohodova chytacka, kym som nevytiahol tretieho ostrieza. potom si vedlasediaci rybickari spomenuli , ze „aj oni maju v kufriku nejake blinkre“ a zacali plieskat okolo mna polkilovymi plechmi a pobehovat po brehu s teleskopmi. hodinu som to znasal a ked bolo jasne, ze vsetky ryby su na opacnej strane jazera, tak som vypustil ostriezov a siel domov. a to som ich chcel povodne zozrat. boli prudko jedle.

Sobota 30. října 2004 ve 21:47@ Big Mike

Jasně že mám „zálohu“, mini hlubinné pumičky. Jak do 20 minut nechytím rybku, s pomocí kamarádova sonaru najdu ryboponorky na dně a pustím se o nich. Kdyby ani jedna nevyplavala, nasadím elektriku. Mám asi 100 m drátu a polní telefon. A kdyby ani to nepomohlo, stavím se na sádkách v Černé v pošumaví a něco domů dovalím, jak Pikoš:-)) )

Sobota 30. října 2004 ve 21:43® jiris
jiris

Majk – a ta štika není moje, já byl jen model.

Sobota 30. října 2004 ve 21:42® jiris
jiris

Majku – já repelent piju :-)) No vidíš, já už chytám jen na superbanja a rybkám to nevadí na klasiku už moc ne, ale podívám se ti po nich. Jaké máš na zítra tajné zbraně kromě těch „plonkovejch“ kopyt :-)

Sobota 30. října 2004 ve 21:40® jiris
jiris

To sem našel na webu. To zejtra kečneš majku :-)

Sobota 30. října 2004 ve 21:40@ Big Mike

Jiris: dohlídnu, ale včera něco mluvil o tenatech, tak nevím, co potáhne za lodí!!!. Myslím klasická banja, tyhle super mám a nějak mi nesedí. Možná na ně nalepit ty 3D očka?. Jsem tolerantní a přející člověk, ale kur.., kam na ty obludy chodíš? Máme tady taky takového. Kluk sedí na rybku 2 hodina na hot fleku a nic, přijde ta naše vydra, sebere na zemi twistra bez ocásku, napíchne ho na háček, před to dá olůvka a na 10 hodů má dva candoše 60 cm. A tak dál a podobně:-)) ) Sám jsem byl svědkem, když se napatlal rukama strašně repelentem, těma smrdícíma rukama napíchnul mrtvou rybku, kterou předtím lehce v rukách pomačkal a do 5 minut tam měl candoše k 70 cm!!!! Já vždy myslel, že repelent rybám vedí!!:-)) )

Sobota 30. října 2004 ve 21:33® jiris
jiris

Big Mike – jo a ještě k těm štikám, takhle mají být vypasené, že :-) (minulej podzim)

Sobota 30. října 2004 ve 21:30® jiris
jiris

Majku – virtuální závody beru, ale musíš dohlížet na Hada, aby zase nešvindloval, jo a zkontroluj ho jestli sebou zase nemá čeřínek, o další metrovku nestojím :-)) Tu bych asi okišema nedoskóroval :-)

Sobota 30. října 2004 ve 21:28® jiris
jiris

Big Mike – myslím, že půjdou až se na delší dobu výrazně!! ochladí.

Máš na mysli tyto superbanja?? nebo klasický banja?

Sobota 30. října 2004 ve 21:25® Bass
Bass

Big Mike: Zační klasicky šoulačkou a potom až je najdeš, tak jim to skus prudce zvedat. Někdy to maji moc rádi.

Sobota 30. října 2004 ve 21:24@ Big Mike

Jiris: slíbil je Pupak z Prahy, ale když v zeleně fluo 7,5 cm klasické banjo pošleš navíc v 10 ks, budu vděčen. Je to můj favorit už kolik sezón, ale tady na jihu je neseženu a u Horkýho také ne!!!!! Srovnáme to jak?

Sobota 30. října 2004 ve 21:20@ Big Mike

Jiris: tak jak to vidíš s těma ostnoploutvejma? Kdy se začnou těžce futrovat? Až přejde vodička mrazem?. Dáme zítra závody?:-)) ) Ale vzhledem k tomu, že jedu S HADem, vidím to černě. spolu jsme zatím mírového chytli jen bolena.:-)) ) Podmírovky nepočítám.

Sobota 30. října 2004 ve 21:20® jiris
jiris

Big Mike – fluo banja v klidu pošlu, Ostrava je jich plná!!

Sobota 30. října 2004 ve 21:19® jiris
jiris

Bass – nádhera, takovýho zejtra chytnu!!

Sobota 30. října 2004 ve 21:18@ Big Mike

PUPAK: jak to vypadá s těma klasickejma bandžama ve fluo?

Sobota 30. října 2004 ve 21:17@ Big Mike

BASS: už jsi to tady tolikrát psal, ale pocukáváš, nebo lehce vedeš? Já jak je mám zítra na Salmo pukavečky vyprovokovat.

Sobota 30. října 2004 ve 21:15@ Big Mike

Děte do háje, nebo si to hodím!!!:-)) )) Takovýhle candáty máme v muzeu u Hluboké, jiné tady nikdo nikdy neviděl:-) Jak říkám, je to o vodě. . Dnes jsem navinul „Plaňanku“ 0,22 – moje oblíbená na Lipno. Dokoupil nová Kopyta od Relaxu s perfektním designem – už maj pokreslený tělíčka, něco málo hlaviček 3 –5 g, takové jako jigové háčky s malilinkatým bročkem u očka, které je ohlé ne do 90°, ale asi do 45°. Před to dám ještě broček 2–3g 50cm od nástrahy a zítra musíme trhat dno! Myslím, že to splním doslova. Jedeme v 5ti, tak snad něco lupnem. Poslední zprávy hlásí sem tam candáta, okouna nikdo dlouho neviděl.